Kahvia aamulla on järjetöntä

laiskan aamiainenko

Mikä on saanut ihmiset hullaantumaan kahviin aamulla?
Järjetöntä!
Eikö ostata tehdä oikeaa ravintopitoista ruokaa aamupalalle vaan kitataan kahvia ja mussutetaan voileipä sen kanssa?
Kahvi ei todellakaan ole mikään terveysjuoma jolla pävä on hyvä aloittaa.

35

1281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keijo verme

      On sitä virkeämpi liikenteessä, kun tempaisee pari-kolme mottia kofeiinia nassuun samalla kun nielee jugurtin, par leipää ja pekonimunakkaan.

      • -----------

        ihan sama, juokaa vaikka kossua


      • Kofeiinia

        Kahvi on huono juoma.


    • Coffea

      Eihän sinun tietenkään tarvitse järjettömyyksiin sortua – ole kaikin mokomin ilman kahvia! Minun nautintoihini et kuitenkaan pääse puuttumaan.

      Päiväni lähtee käyntiin kahvilla, on lähtenyt jo 50 vuoden ajan. Toki syön siinä sivussa ihan tukevan aamupalankin.

      Päivä on pilalla, jos ei aamulla saa sitä kahden kahvikupin vetoista kahvimukillista! Aamukahvini on tavallista suodatinkahvia. Iltapäivällä täräytän pikkukupillisen espressoa ja siinäpä ne päivittäiset kahvini sitten ovatkin.

      Kahviin ei sitten missään tapauksessa sokeria eikä maitoa! Ne tärvelevät kahvin maun totaalisesti ja jommallakummalla pilattu kahvi jää minulta juomatta.

    • pirteitä unia

      On se kuitenkin järkevämpää kuin juoda sitä illalla.

    • BLOOD IS LIFE

      Mä en juo kahvia mutta juon teetä ja juon aamulla mustaa teetä ja illalla yrttiteetä

    • LK.

      Musta tee täälläkin aamulla ja päivällä, herkutteluhetkiin Ti Kuan Yin Superior luomutee ihanan kallista 112€/kg.
      Yrttiteet ja maustetut teet on mulla täysin turn-of.

      Kahvi on hyvää mutta aamulla vatsa ei siitä tykkää.

    • Ilmeisen laiska sit

      Onko se sulta pois jos muut juo? Toiset vetää aamuröökin ja toiset molemmat. Mä juon useamman kupin kahvia ja vedän jonkun leivän ja elossa sekä terveenä olen edelleen tällä aamiaisella yli kolmekymppisenäkin.
      Miksi heräisin arkirutiineihin aamulla paria tuntia aikaisemmin kokkailemaan kaikenmaailman courmee aamiaisia kun pärjään vähemmälläkin. Eikä sekään mua haittaa vaikka joku kokkaisikin. Se on hänen arki rutiininsa ja sitä kunnioitettakoon.

      • hyvinvoiva

        Niin, aamulla ensin kahvi tippumaan, sitten vessaan, sitten tupakalle ja sitten kahville, sitten koiran kanssa lenkille, sitten puuroa ja kahvia, sitten töihin. Kahvi suojaa tulehduksilta, niin miksen joisi ? Piristää aamulla kivasti, samoin tupakka. Olen minäkin hengissä ja hyvin voin, ikää yli 40. Äitinikin juo aamulla ensimmäisenä kahvia ja ottaa leipää aamupalaksi, ikää 74 vuotta, syövänkin selättänyt, kahvilla ja sädehoilla.

        ps. ei ole keuhkoahtaumatautia, tutkittu on.


      • Kofeiinisti

        Itse juon kahvia joka päivä yli kaksi litraa.Mitkä ovat haittavaikutukset tässä ihan holtitomassa Kofeiiniriippuvuudessa.


    • Kopi Luwak

      Hei kahvin ystävät. Ette tiedä kahvista ( anteeksi vain ) mitään jos ette ole maistaneet Kopi Luwak kahvia. Se on siitä erikoista, että kahvipavut ovat kulkeutuneet sivettikissojen suolen läpi, niin luit oikein, suolen läpi. Me käymme kerran vuodessa Balilla siitä syystä, että tuomme sieltä muutamia kiloja ko. kahvia. Osa siitä menee ystävillemme. Kahvi maksaa Balilla n. 10,- € 100 g.
      Ensi maanantaina taas olemme lähdössä Balille kahvin hakuun. Lennot H.ki-Saksa-Jakartta-Bali ( Dembasar ). Halvat lennot kun on pomppulento ja Jakartasta juuri varasin pari yötä Hotelli: Tune Hotel Pasar Baru. 20,.- € yö että sinne.

      • onko tottakaan

        Ihme kissa kun syö kahvia.


      • 9-5

        Joo, en osta pienessä minkkihäkissä pidettyjen pakkosyötettyjen sivettien paskomaa "kahvia" joka on eettisyydessään kutakuinkin minkkiturkin, häkkikanalan ja lapsityövoiman yhdistelmä ja jolla ei ole mitään tekemistä sen alkuperäisen idean kanssa, nimittäin että ne sivetit luonnossa söisivät juuri ne oikean kypsyysasteen saavuttaneet marjat ja niiden pavuista jauhettaisiin se kahvi.


    • Huomannut1

      Itsellä kahvi on osa aamupalaa, jota ilman päivä ei lähde käyntiin ja tulee jomottava päänsärky. Aamulla juon 1-2 litraa vettä samalla kun keittelen puuroa ja laitan yhden kananmunan kiehumaan. Veden jälkeen pieni tauko ja sitten puuro jonka sekaan noin desilitra pakastemustaherukoita ja sen jälkeen napaan muna ja kahvi.

      • Kofeinistit

        Itselläni kahvi on osa aamupalaa.Jota ilman päivä ei lähde käyntiin ja tulee jomotava kofeiininyrkytys.Aamulla juon 1-4 litraa kahvia.Olen Kofeiinin Suurkuluttaja.Pahinmmat haittavaikutukset meillä Kofeinisteilla on Kofeiinimyrkytys tai jokin Krooninen Sairaus.Kuten Aivoverenkieron häiriö tai jopa Aivohalvaus.Tai sitten Aivoinfarkti.Tai vieläpä Aivoveren vuoto.


    • vai niin

      Ai jaa, juon aamulla kaksi kuppia kahvia ja puuroa lautasellisen, mutta en osaa siis aamua oikein aloittaa. Ilman kahvia en pääsisi liikkeelle mihinkään.

    • Metsänakka

      Nämä aamupuuron keittäjät ja lehden lukijat varmaan aloittaa työnsä vasta puolilta päivin? Minä nousen 04.50, siitä koirat ja kissa pihalle, vaatteet päälle ja autoon. Töissä sitten teetä ja joku hedelmä. Kahdeksalta suunnilleen "aamukahvi" kun toiset alkaa saapua.

      • Naaaatiskelija

        Ei, kun nämä aamukahvista nauttivat ovat sen verran viisaita, etteivät ole hankkineet rakkia, jota pitää aamulla käydä kusettamassa. Töissä olen klo 7:30.


      • 20-14

        Pitkä työmatka sulla jos täytyy viideltä lähteä että on ennen puolta päivää töissä.


    • kåkeårås

      No, ihan tiedoksesi, ettei se johdu siitä, että olisimme hullaantuneet kahviin. Me kyllä halutaan kahvia ja sen piristävää vaikutusta, ilman sitä ei aamu lähde ns. käyntiin. Itselläni ja varmaan monilla muillakin on se "ongelma", ettei ruoka, runsa ravintopitoinen aamupala vaan käy, eikä maistu herätessä...vasta parin tunnin päästä suunnilleen. Joten älä arvostele toisten aamurutiineja, me olemme erilaisia.

    • Kaffettelija

      Eiväthän kahvi ja kunnollinen aamupala sulje toisiaan mitenkään pois, pikemminkin päinvastoin. Minä ainakin syön juustovoileivän ja puuroa raejuustolla aamuisin, sitten juon päälle mukillisen kahvia. Hyvin välttää tuollainen aamupala lounaaseen saakka, ja saa suolenkin toimimaan. Jos en juo kahvia aamulla, niin ummettaa ja on muutenkin tunkkainen olo. Eli kahvi saa kivasti koneen käyntiin aamulla. Millainen mainitsemasi "kunnollinen" aamiainen sitten olisi?

    • maitokahvikissa

      Se, kun se piristää ja on terveellistä ja hyvänmakuista.

    • kiItti_mies

      Mulle kelpaa usein keskikalja het aamust :).

    • Vaarallista

      Kuinka paljon kahvia pitää juoda,että sitä saa haittavaikutuksia.Kuten aivosurkastuman,aivoinfarktiin.aivoverenvuodon.Tai jopa Aivohalvauksen.

      • Suurkulutus

        Kolmeen isoon kahvi kupillisen voi jopa kuola.Jos laittaa yhteen kahvikupillisen 7 teelusikallista kahvijauhetta.Vai miten tämä kahvin suurkulutus oikein meneekään.


      • joopajoohei

        Mihin tahansa voi kuolla, vai miten se oli...


    • venäläinen_vattu

      Mä käyn Intiassa hakemassa kahvipapuja jotka on intialainen bussista paiskattu nainen paskannut perseestään pihalle. Ne on ihania ja tulee aina naisen perse mieleen kun juon sitä.

    • Sumppimaakari

      Perustuukin varmaan siihen kofeiinin piristävään vaikutukseen.
      Itse ainakin olen sellainen, että pakko saada se mukillinen sumppia aamusta, että heräisi vähän vikkelämmin. Ja toisekseen olen niin kahviaddikti, että mulle tulee armoton päänsärky, jos en viimeistään tunnin päästä heräämisestä saa kahvia.
      Muuten kestän olla kyllä ilmankin kahvia muun päivän.
      Juon ylipäätäänkin kahvia aika vähän, eli tuon 1-3 mukillista päivässä, joten tuskinpa mä ainakaan kahvin takia terveyttäni tulen menettämään.

    • Kofeinisti

      Montako annosta kahvia on 7 teelusikallista murukshvi jauhetta.Onko se jopa 4 tavallista kahvi kupillista tavallista kahvia?

    • Kofeinisti

      Paljonko on 7 teelusikallista kahvia Per KAHVI KUPILLINEN.Montako kahvi annosta siitä saa.

    • Kofeinisti

      Paljonko kahvi nostaa maksaarvoja.

    • voimestari

      Bulletproof upgraded kahvi voin kera, ai että on hyvää!

    • aom

      Juuri terveysjuoma kahvi on ja sillä on mahottoman hyvä päivä alittaa.

      Niin no kyllähän se teekin menee,jos saa kiireesti kunnon kahvit päälle.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      520
      13077
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      349
      8494
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      40
      7839
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      354
      2546
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      6
      2414
    6. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1987
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1703
    8. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      23
      1626
    9. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      192
      1530
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1353
    Aihe