Kysymys Venäläisille

ei voi ku ihmetellä

Miksi ihmeessä te ollette niin sotaisaa kansaa ? eikö olisi kaikkien kannalta parempi elää rauhassa !
Taas on Donetskissa taistelut erittäin kiivaita, avatkaan nyt ihmeessä silmät ja katsokaan mitä tuhoa tämä turhanpäiväinen sotiminen saa aikaiseksi !

35

96

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Buolueeton

      Eikö soo kuule niin että sotaan tarvitaan kaksi osapuolta, elä syytä Venäjää kaikesta siellä tapahtuneesta.. Kannattaa tutustua historiaan, geopolitiikkaan ja muutenkin vähän sinne aidan toiselle puolelle mennä uutisia lukemaan niin voi avartaa :)
      En puolustele tai ihannoi Venäjää mutta ymmärrän miksi toimivat kuten toimivat.. Son katos niin että Nato piirittää ( googleta nato bases ) niin ei sekään kivaa ole. Kuveteles tilannetta jos Venäjä veisi rautaa Kuubaan tai Meksikoon niin mitä Ameriikka siihe..?!

      Puolueetomuuden puolesta täällä kuuluisi liputtaa mutta kun tuo wannabe jenkkilämäinen ajattelu on ikävä kyllä tullut tänne niin sekin on pia mahdottomuus :(
      Rauhaa "toverit"
      UGH!! \o/

    • toinen puolueeton

      Eiköhän se asia ole niin et esim Viro, Latvia ja Liettua on ihan itse siihen Natoon halunneet kun joutuvat elämään Venäjän pelossa et kyllä se on ihan Venäjän itse aiheutamaan toi Naton laajeneminen.

      Eli ei Nato laajene sentakia et valtaisivat Venäjän vaan sen takia kun Venäjän naapurit haluavat turvaa Venäjän uhkailua vastaan.

      http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201501200080436_v0.shtml

      • Koroljov

        Baltian maiden hallitukset, jotka tekivät nuo EU- ja NATO-päätökset, koostuivat -- kas kummaa -- suureksi osaksi USA:ssa koulutetuista (vrt. Stubb) poliitikoista. Nukkehallitsijoita, USA:n marionetteja. Sääliksi käy virolaisiakin. Heitä johdetaan väkisin uuteen vastakkainasetteluun Venäjän kanssa. Se voi tietää uutta onnettomuuksien aikaa Virolle, joka on niin paljon historiassa kärsinyt.


      • Koro-horo
        Koroljov kirjoitti:

        Baltian maiden hallitukset, jotka tekivät nuo EU- ja NATO-päätökset, koostuivat -- kas kummaa -- suureksi osaksi USA:ssa koulutetuista (vrt. Stubb) poliitikoista. Nukkehallitsijoita, USA:n marionetteja. Sääliksi käy virolaisiakin. Heitä johdetaan väkisin uuteen vastakkainasetteluun Venäjän kanssa. Se voi tietää uutta onnettomuuksien aikaa Virolle, joka on niin paljon historiassa kärsinyt.

        JOS Baltian maat eivät olisi Natoon liittäneet olisi Venäjä niitä jo moneen kertaan "ojentanut" ja kenties liittänyt jo takaisin "onnellisten kansojen perheeseen".

        Kyllä Natoon liittymisessä oli takana myös Baltian maiden kansojen tuki!


    • Buolueeton

      "Vuonna 1990 George Bush lupasi Mihail Gorbatshoville, että NATO ei pyri aktiivisesti tunkeutumaan Neuvostoliiton naapuriin."

      Näetkö että sopimuksen rikkoneella Natolla ei ole mitään osuutta asiaan? Kuinkas Venäjä on aiheuttanut aikoinaan Naton laajenemisen?

      En edelleenkään puolustele Venäjän toimia mutta ottaa päähän kun ei ymmärretä muuta kuin se minkä Ilta-Sanomista/ - Lehdestä luetaan ja sitten vaahdotaan että ÄKKIÄ NATOON!!

      Kuten totesin ennemmin että kannattaa tutustua historiaan, geopolitiikkaan ja muutenkin vähän sinne aidan toiselle puolelle mennä uutisia lukemaan niin voi avartaa :)

      Eläkäämme toisia kunnioittaen ja sen enempää itää kuin länttä nöyristelemättä niin hyvä tulee. Me ollaan maantieteellisesti monien intressien välissä ja eikös vaan olisi parasta että pidettäis molempiin suuntiin hyvät välit?!

    • toinen puolueeton

      Ennen oli ennen ja nyt on nyt, jos katsotaan ketkä tuolla Ukrtainassa sotii niin ne on Venäläiset, se on aivan sama mihin menen uutisia lukemaan niin Venäläiset ne sotii.

      En minäkään Natoon liittymistä kannata just sen takia että Venäläiset kokee sen uhkana vaikka se ei mikään uhka olekaan.

      Minun käsittääkseni Nato tai Amerikka ei ole hyökännyt minkään maan kimppuun, se on vain mennyt puolustamaan heikompaa osapuolta ja yleensä tämä operaatiat on menneet enemmän tai vähemmän vituiksi.

      Kun taas Venäjä on historian aikana hyökännyt monenkin maan kimppuun.

      • Buolueeton

        Sanot että ennen oli ennen ja nyt on nyt ja sitten lopetat kirjoituksen viitaten Venäjän historiaan.. Eli onko historialla merkitystä vai ei? Vai silloin vain kun historian merkityksellisyys on "oikea" ( demokratian vienti ) niin sillä on väliä..
        Maa joka on käynyt sotaa melkein kokoajan ympäri maapalloa 1700-luvulta vain heikkoa puolustaen. Onko heikko tässä tapauksessa se joka ei ole samaa mieltä ja aja länsimaista "demokratiaa"?

        Eikös tuo Ukrainan tilanne alkanut juurikin siitä kun demokraattisesti äänestetty presidentti käänsi kelkkansa Euroopan suhteen ja lähentyikin Venäjää ja hänet sen vuoksi syöstiin vallasta? Paska oli edellinenkin pressa mutta vaaleilla valittu..

        No jotakin hyvääkin kummiskin että Natoa et kannata :) Itse koen Naton yhtä suurena uhkana kuin Venäjän sen vuoksi että kummallakin on omat intressinsä ja kummatkin on sotilaallisia voimia.

        Siitä historiasta on hyvä aloittaa lukemalla operaatioista Northwoods ja Gladio ja sitten kun miettii että onko maailma sairaampi ja kierompi paikka kun ennen, että voisiko tällaista tapahtua vieläkin.. Tokihan pelkkää foliohattuilua tässä mietin mutta tuskin Venäjä koko sopan yksinään on keittänyt.

        Molemmat maat samanlaisia perseenreikiä mutta toisen kanssa meillä on 1300km yhteistä rajaa joten eiköhän pidetä hyvät välit siihen..


      • kyllätäällätiietään

        Voi herran pieksut,kuinka joku voi vielä olla noin haluton tunnustamaan lännen öljy - hyökkäykset arabimaihin ,verukkeenaan " demokratian levittäminen ".Farkut ja purukumi on tehnyt tehtävänsä ,niiden perusteella länsi on syytön kaikkeen .
        Se vielä että Venäjä ainoastaan sotii ukrainassa .Eihän yksi maa voi sotia ,itsensä kanssa ,muutakuin sisällissodassa .Länsi vääntää ukrainaa natokumppanikseen auttamalla ukrainaa tankkilähetyksillä .USA sotkeutuu jokaiseen alueeseen , istuttamalla niihin omat tukukohtansa ,joita heillä on kohta 400 maapallolla .Mitäs siitä sanot ,viisas ? Montako tukikohtaa venäjällä on ?????


      • Kivikauteenmenossa

        Vai ei nato ole uhkana venäjälle .LOL .Heti kun nato -ohjukset nousevat suomen itärajan läheisyyteen kallistettuna itään alkaa sota ,koska se on suora uhka venäjän turvallisuutta vastaan .Ei siinä ole aikaa tuoda USA natojoukkoja 4000 mailin päästä sotkemaan järjestystä .Latvia ,Liettua ,Viro ,Ukraina ,ja Suomi ovat silloin vihollismaita venäjälle ,ja ne maat uhkaavat silloin venäjän kansaa .Se on maailmansodan alku ja loppu .


      • Koroljov
        Kivikauteenmenossa kirjoitti:

        Vai ei nato ole uhkana venäjälle .LOL .Heti kun nato -ohjukset nousevat suomen itärajan läheisyyteen kallistettuna itään alkaa sota ,koska se on suora uhka venäjän turvallisuutta vastaan .Ei siinä ole aikaa tuoda USA natojoukkoja 4000 mailin päästä sotkemaan järjestystä .Latvia ,Liettua ,Viro ,Ukraina ,ja Suomi ovat silloin vihollismaita venäjälle ,ja ne maat uhkaavat silloin venäjän kansaa .Se on maailmansodan alku ja loppu .

        Kuvitelkaa, että Venäjä onnistuisi agenttiensa avulla kumoamaan Kanadan ja Meksikon hallitukset, korvaamaan ne omilla asiamiehillään ja sijoittamaan omat hyökkäysaseensa Yhdysvaltain rajoille. Silloin tuntuisi USA:sta samalta kuin Venäjästä tuntuu nyt...


    • rautaporttirajalle

      Voi hyväveli ei ne hyvät välit pelasta meitä venäjän umpikierolta karhulta.Jo edellinen sukupolvi kertoi, että älä usko jos venäläinen sanoo päivää.Se pitää vieläkin paikkansa. Nato ei ole hyvä mutta kumminkin pienempi paha.

      Ja tämä oli vain minun mielipiteeni vain minun. Eikä se ole kaikkien mielestä oikea.

      • kokokarhukopla

        Jos tietää NATO -järjestön taustahenkilöistä jotakin niin avautuu myöskin ymmärrys maailmanherruudesta .NATO ,UMJ ,Bilderberg ,CIA ,FBI .FED.Kaikki pankkijärjestelmät saman siionistisen johdon alamaisuudessa ,joista vain osa istuu Washingtonin hallituksessa ,kuvattavana ,muut isommat ja rikkaimmat piiloittelevat poissa julkisuudesta ,antaen määräyksiä huomioiden ISRAELIN .


      • Buolueeton

        Joojoo me kyllä tiedetään nämä UMJ ,Bilderberg ,CIA ,FBI ja FED jutut mutta niille on varmaankin oma keskustelunsa myös..?!? Ei jaksaisi jokaseen asiaan vetää näitä mukaan kun kysymys oli kumminkin eri asiasta kuten edellisistä puheenvuoroista näkyy..


    • ajattele niillä
    • Buolueeton

      ..No onko sodassa ylipäätänsä mitään järkeä? Kummatkin osapuolet tekevät kauheuksia siviileille ja tappavat toisiaan.. Ja valehtelevat ajaen omia asioitaan.

      http://yle.fi/uutiset/amnesty_kumpikin_osapuoli_ukrainan_sodassa_rikkoo_kansainvalisia_saantoja/7750372

      Ja vaikka yleisesti pidän länsimaista uutisointia suht puolueettomana niin kannattaa kuitenkin muistaa että mainosrahoittesella medialla on mainostajien intressejä.. Ja onhan sitten tällainenkin tapaus kun Udo Ulfkotte. Jos idän median omistaa Venäjä ja ajaa omia itrsessejään niin samaa voi sanoa lännen mediasta, koska täällä suurimmat mediat joita siteerataan on keskittynyt hyvin pienelle ryhmälle.

      Pari esim. Jos Euroopassa tapahtuu mielenosoitus johon kertyy 100 000 tai 50 000 mielenosoittajaa niin luulisi asian ylittävän uutiskynnyksen..? Mutta esim.
      06.11.2014 Brysselissä järjestetty 100 000 immeisen mielenosoitus ylitti kynnyksen sen verran että YLE teki asiasta pienen nettiuutisen tai Saksassa järjestetyt yli 50 000 ihmistä keräävät mielenosoitukset vapaakauppasopparia vastaa.. EIPÄ ole näkynyt uutisissa paljon kuvaa ;/ Onko tämä sitten sitä vapaata uutisointia jota niin ihannoidaan ja uutisia kopsataan suoraan Ilta-Sanomien sivuilta? Vähän kaipaisin lähdekritiikkiä peliin..

      Orwelin sanoihin on hyvä lopetta "Se, joka hallitsee menneisyyden, hallitsee myös tulevaisuuden, ja se, joka hallitsee nykyisyyden, hallitsee menneisyyden"

      • Bror-Erik

        Näin on.Ja historiaa on hyvä tuntea ainakin sen verta ettei janttaannu siihen
        loppuiäkseen sillä sellainen henkilö on ikävää katseltavaa ja kuulla myös.
        -Ei mitään historiaa ainakaan..


    • Buolueeton

      No onneksi osaan pitää turpani kiinni politiikasta ja historiasta jos on tarvetta ja huomaa että toisia ei kiinnosta :) Kalsarikännit kavereiden kanssa väittelyineenhän on parasta viihdettä mitä voi olla..
      Harmittaa kun toinen puolueeton lähti keskustelusta, tais loppua sanat kesken..

    • Halla-ahon äänestäjä

      VENÄLÄISET OVAT AIKA PITKÄLLE KESKITTYNEET KOMMUNISTIEN
      SOSIALISTIEN SLAAVIEN JA KANSSAAN VELJEILEVIEN TELOITTAMISEEN

      Varsonvan liiton aikana venäläiset miehittivät vain Varsovan liiton maita
      ei koskaan Nato-maita

      Natossa kansat ovat turvassa mutta veljeilemällä Kremlin kanssa voi tulla
      maahan miehitys

      Esimerkkinä Kazahstan joka nyt pelkää veljeilyään Kremlin kanssa
      kun Putin on miehittynyt osia Ukrainaa ja ehkä koko maan

      MIKSI PUTIN MIEHITTÄÄ UKRAINAN, no sen takia että hänen
      ideansa EEU.STA ELI EURAASIAN UNIONISTA MENI TOTAALISESTI
      POSKELLEEN KUN UKRAINA LÄHENEE EUROPPAN UNIONIA

      Kreml on myös erikositunut avustajiensa ja kaveriensa metsästykseen

      KOMMUNISTIT, SOSIALISTIT JA KREMLIN PUOLUSTELIJAT EIVÄT OLE TURVASSA ULKOMAILLAKAAN
      HEIHIN ULOTTUU PUTININ STALIN-KÄSI, Kremlin kanssa puuhastelijoilla on heikot oltavat

      PUTININ PALKKAMURHAAJA TAPPOI LITVINENKON TÄSSÄ MÄNTY-NIMISESSÄ BAARISSA MAYFAIRISSA
      http://news.bbcimg.co.uk/media/images/55239000/jpg/_55239987_003421088-1.jpgr

      On myös minun kantapaikkani, mutta en sattunut olemaan paikalla
      Mänty-baari on helppo löytää, aivan kuningattaren lähellä,
      on Hotelli Millennium, Grosvenor Squarella

      Kremlin Putin siis teloitutti ukon röyhkeästi lähellä kuningattaren linnaa
      mikä
      erityisesti ärsyttää englantilaisia

      Litvinenkon murhan oikeudenkäynti alkaa Englannissa
      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/amerikka/tapattiko-putin-entisen-kgb-everstin-litvinenko-syytti-venajaa-useista-hirmuteoista/

      Murhaajan on Andrei Lugovoi, Putinin käsikassara
      Haastattelu
      http://www.theguardian.com/world/2010/oct/12/andrei-lugovoi-interview-alexander-litvinenko-poisoning

      Toinen epäilty murhaaja on vakooja Dimitri Kovtun, joka saastui radioaktiivisesti myös itse

      ON MAHDOLLISTA ETTÄ VENÄLÄISET KULJETTIVAT HENGENVAARALLISEN POLONIUMIN
      tuhansia kertoja vaarallisempi kuin radium jos Marie Curie sai syövän

      KULJETTIVAT SAASTUNEEN MURHA-ASEEN MATKUSTAJAKONEESSA,
      VAROKAA ETTETTE JOUDU PUTININ KURIIRIN VIEREEN MATKOILLANNE RANTALOMILLE

      Stalin teloitti Leon Trotskin Mexicossa
      Murhaaja on Ramon Mercader joka on haudattu kansan sankarina Moskovaan
      nimellä Lopez
      http://www.codigodiez.mx/imagesasesinato/mercadertumba.jpg

      Stalin, Trotski ja Lopez ovat väärennettyjä nimiä, kommunistien menetelmä pimittää taustoja

      Vakooja Kovtun sairastui itse radioaktiivisuudesta
      http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/12/07/AR2006120700604.html
      A Russian businessman who met with a former Russian domestic intelligence officer in London the day the man fell ill from radioactive poison has himself become suddenly and seriously sick, Russian news organizations reported Thursday night.

      • Jewmericakiduttaavankeja

        Siitä huolimatta CIA on paljon pitemmällä murhissa ja kidutuksissa .He ovat tehneet
        niistä taidetta .Quantanamossakin on vielä monen vuoden takaa kidutettavina
        jo järkensä menettäneitä ihmisiä ,jotka oli koottu vikapaikasta väärään aikaan .
        Demokratia löyhkää ,missä ikinä sitä harrastetaan .


      • oletsekopää
        Jewmericakiduttaavankeja kirjoitti:

        Siitä huolimatta CIA on paljon pitemmällä murhissa ja kidutuksissa .He ovat tehneet
        niistä taidetta .Quantanamossakin on vielä monen vuoden takaa kidutettavina
        jo järkensä menettäneitä ihmisiä ,jotka oli koottu vikapaikasta väärään aikaan .
        Demokratia löyhkää ,missä ikinä sitä harrastetaan .

        Venäjän ja Kiinan ja jne. kidutuksista ei puhuta mitään.

        Miksi ei?

        Ei ole vapaata tiedonvälitystä ja -oikeuslaitosta, joka on vapaana hallituksen ohjauksesta.

        Totalitarististen valtioiden on aina helppo syyttää demokraattisia valtioita, jotka antavat vapaasti tiedotusvälineidensä kertoa kansalaisilleen hallintonsa tekemisistä.


    • tutkiennenkuinhutkit

      Kysyisit mieluimmin " Petrolta ",hän on vannonut pyyhkäisevänsä venäjänkieliset ukrainasta vaikka viimeiseen mieheen ,niin on mies sotaa ja raakuutta täynnä .
      Kysy myöskin Obamalta ,miksi hän ottaa verhontakaiselta hallitukselta määräyksiä jatkaa edelleen sotia arabimaissa .Jos Obama olisi Nobelinsa arvoinen niin hän sanoutuisi irti presidenttiydestään ,koska on syyllistynyt valtaviin verenvuodatuksiin .
      Teidän on syytä tarkistaa propakandan tuotteet ,ennen kommentoimista .

      • Rauhaaaaaa

        Ai sun mielestä Obaman pitäisi lopettaa ISIS terroristi järjestön hävittäminen ja antaa sen levitä ihan vapaasti, taidat olla terroristien puolella.
        Venäjä ja Pohjoiskorea on ainakin maita missä ihannoidaan vain armeijaa ja sotimista, voisivat keskittyä muunlaiseenkin elämään niin yllätys yllätys elämä voisikin olla mukavampaa ja kavereita tulisi lisään.


      • viikatemiehenhiiviskelyä

        Amerikassakin ihannoidaan vielä armeijaa ,mutta propakanda on leimenemassa .
        Liian paljon haavoittuneita ja raajattomia hoidettavana ,etteivät varat enää riitä .
        Rikkoutuneita perheitä kotiin palautuneiden sotilaiden mielenhäiriöiden takia .
        Satoja tuhansia joilla ei ole mitään varallisuutta eikä valtion apua ,vaikka vannoivat lojaalisuutta lähtiessään .Sadat mijoonat ovat sotaa vastaan ,mutta kansa on voimaton varjohallitusta vastaan jolla on kaikki omaisuus .Sotahullujen suomalsiten olisi hyvä hankkia tietoa ,miten USAn päävaltio kohtelee veteraanejaan .Samoin he tulevat tekemään vieraan maan sotilaille ,ehkä paljon pahemmin .Erittäin vaarallista antaa vapaat kädet vieraalle hallitukselle .Sanoisin sen olevan itsemurha .


      • Koroljov
        Rauhaaaaaa kirjoitti:

        Ai sun mielestä Obaman pitäisi lopettaa ISIS terroristi järjestön hävittäminen ja antaa sen levitä ihan vapaasti, taidat olla terroristien puolella.
        Venäjä ja Pohjoiskorea on ainakin maita missä ihannoidaan vain armeijaa ja sotimista, voisivat keskittyä muunlaiseenkin elämään niin yllätys yllätys elämä voisikin olla mukavampaa ja kavereita tulisi lisään.

        Suurta osaa Irakia ja Syyriaa terrorisoiva ISIS-hirmuhallinto on suoraa seurausta vastuuttomasta, kyynisestä politiikasta, jolla USA, Saudi-Arabia, Qatar ja Turkki ovat pyrkineet kumoamaan hintaan mihin hyvänsä Syyrian laillisen hallituksen (presidentti Assadin). Miksi USA:n johtama länsi arabiliittolaisineen on vuosia toimittanut aseita kurkunleikkaajaislamisteille (Venäjän varoituksia kuuntelematta)? Tässä on nyt tulos, verinen, hirveä tulos: ISIS.


      • Koro-horo
        Koroljov kirjoitti:

        Suurta osaa Irakia ja Syyriaa terrorisoiva ISIS-hirmuhallinto on suoraa seurausta vastuuttomasta, kyynisestä politiikasta, jolla USA, Saudi-Arabia, Qatar ja Turkki ovat pyrkineet kumoamaan hintaan mihin hyvänsä Syyrian laillisen hallituksen (presidentti Assadin). Miksi USA:n johtama länsi arabiliittolaisineen on vuosia toimittanut aseita kurkunleikkaajaislamisteille (Venäjän varoituksia kuuntelematta)? Tässä on nyt tulos, verinen, hirveä tulos: ISIS.

        Venäjä on samaan aikaan toimittanut "varoituksista huolimatta" aseita Assadin hallitukselle, joka häikäilemättä tuhoaa omaa kansaansa! Maasta on parennut jo 9 miljoonaa ihmistä!

        Mitä ISIS-järjestöön tulee niin täysin riippumatta sen ssynnystä niin oletko sitä mieltä, että sen ptää saada kasvaa ja kukoistaa vapaasti! Että sotatoimet sen hillitsemiseksi ovat väärin!


      • 8757ii
        Koro-horo kirjoitti:

        Venäjä on samaan aikaan toimittanut "varoituksista huolimatta" aseita Assadin hallitukselle, joka häikäilemättä tuhoaa omaa kansaansa! Maasta on parennut jo 9 miljoonaa ihmistä!

        Mitä ISIS-järjestöön tulee niin täysin riippumatta sen ssynnystä niin oletko sitä mieltä, että sen ptää saada kasvaa ja kukoistaa vapaasti! Että sotatoimet sen hillitsemiseksi ovat väärin!

        "Onko tämä tuleva liputuspäivä? Länsimaiden perustama, rahoittama ja aseistama Isis onnistuu kaatamaan Syyrian hallinnon, ja maahan saadaan vihdoin ääri-islamilainen hallinto. Olikin jo aika saada uskonnonvapaudesta ja ilmaisesta koulutuksesta ja terveydenhuollosta kärsinyt Syyrian kansa kunnollisen hallinnon alle, ja länsimaille edullista kaasua."

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1432260490746.html

        "Mahtaako ne amerikkalaiset liittolaisineen pommittaa Isistä laisinkaan, vai tiputtelevatko pommit turvallisesti 100 metriä ohi maalin, ja siinä sivussa pudottelevat huomaamattomasti hiukan asetäydennyksiä jihadisteille?? Ainakin aiemmin kaikki USA:n ja Israelin toiminta on tuntunut tähtäävän ei mihinkään muuhun kuin sunnien jihadismin aseman vahvistumiseen ympäri koko Lähi-Idän!"


    • DP-27

      Iyäraja pitäisi miinoittaa varmuuden vuoksi, ryssille voisi kertoa miinoituksen olevan normaali sotilaallinen harjoitus, ryssän joukkojen siirto Suomen rajalle on myöskin normaalia sotaharjoitusta. Nyt olisi ehdottomasti varauduttava Putinin valtakauden loppumista varten, "mjoituslrit" 3 miljoonaa Suomeen tulijaa varten, ylimääräisiä kertausharjoituksia ym.

      • Koroljov

        Totta kai Venäjän on pakko lisätä varusteluaan Suomen-vastaisella rajallaan nyt kun Suomi on NATO-isäntämaasopimuksessa luovuttanut alueensa Venäjän potentiaalisten vihollisten käyttöön aivan v:n 1941 tapaan. Venäjällä ei ole unohdettu yli 70 vuoden takaisia opetuksia.


      • Koro-horo

        Mistä moinen tulkinta Isäntämaa-sopimuksesta?

        Sopimus ei koske lainkaan sotaa vaan ainoastaan rauhanajan harjoitusten huoltoa! Ja niihin harjoituksiin voi tulla vain ja ainoastaan Suomen kutsusta!

        Suomi ei kuulu Natoon eikä tänne ole kenelläkään asiaa sota-aikana ellei kutsuta!

        Luuletko itse, että Suomessa olisi unohdettu yli 70 vuoden takaisia opetuksia?


    • mosseromu

      miten mafiamaassa voisi elää rauhassa.rikollisliiga johtaa maata ja kansa elää alistettuna ihaillen tyhmyyttään.no eihän tuo olekkaan suurvalta muuten kuin pinta-alaltaan jota pidetään väkivallalla koossa ryöstäen myös naapureitaan

      • Koroljov

        Puhutaanko yllä Amerikan Yhdysvalloista?


    • dsasdasd

      Kyllä suosittelen teitä venäjän kumartelijoita lähtemään ihan omin päin jo tuonne rajalle lompsimaan, että ei tarvii teitä sinne viiä. Toinen paikka on sitten saunan takana montussa.

    • OvatSOTAHULLUJA

      SEHÄN ON 100 % SELVÄ ASIA, ETTÄ VENÄLÄISET OVAT UHITELLEET JA LIETSONEET SOTAA.
      JA HE OVAT RIIDAN ALOITTAJIA ERITTÄIN YKSIPUOLISESTI.

      Jos venäläiset olisivat eläneet täysin rauhassa omassa isossa maassaan, eivätkä olisi MILLÄÄNTAVOIN puuttuneet muiden maiden asioihin, eivätkä lietsoneet riitaa, niin MINKÄÄNLAISIA NATO-KESKUSTELUJA TAI NATOON PYRKIMISIÄ EI OLISI TARVITTU !!!

      Se on kummallista, että näin selkeä asia on monille niin vaikea ymmärtää.

      Sellainenkin yksinkertainen vertaus pitäisi tajuta ihan heti, kun verrataan, keiden maiden sotilaskoneilla, sukellusveneillä yms. SOTAAN TARKOITETUTUILLA laitteilla on tunkeuduttu toisen maan alueelle rauhan aikana.
      Ja sellainen ON SODAN LIETSONTAA !!!

      Onko esim. ruotsalaiset tai suomalaiset käyneet sotasukellusveneillä venäjän aluevesissä ???
      Suomalisilla, ruotsalaisilla, eikä norjalaisillakaan tule MIELEENKÄÄN mennä venäläisten alueelle SOTAA LIETSOMAAN.

      http://yle.fi/uutiset/venajan_mustalle_listalle_joutunut_heidi_hautala_en_ole_yllattynyt/8030355
      Nyt olisi jo korkea aika laittaa KAIKKI venäläiset MUSTALLE LISTALLE.
      Niitä ei pidä enää ikinä päästää maahamme.

    • rubens

      Venajan pitaa littaa akkia Latvia, Liettua, Viro, Ukraina ja Suomi. Se on ainoa mahdollisuus paasta maailmansodasta.

    • 666ortodoksi

      Väkivaltaisia ja sotaisia ehkä, mutta se on kokonaisuus, lisäksi kovia valehtelemaan. Mutta se on vain mielipide-luonnehdintaa, pitäisi puhua yhteiskuntatieteellisesti. Totalitarismia kohti kulkeva kehitys ja median ja kasvatuksen ottaminen kontrolliin kuuluu kuvaan, silloin saadaan tuloksena aggressiot naapurimaita kohtaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe