pilatut sunnuntait

Merkk

Onpas tylsiksi rukattu sunnuntain alkuillan lähetykset nyt Ylen toimesta! Viiden jälkeen saamme "nauttia" valmiiksi nauretuista hupiohjelmien uusinnoista (YleLeaks ja Uutisvuoto), jotka eivät huvita yhtään. Ja miksi ihmeessä Nybergin ohjelmapaikkaa on pitänyt aikaistaa mainion saksalaisdekkarien tappioksi?
Uudistus on ihan päin mäntyä. En tykkää.

5

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      19.30 on Ylen mukaan saksalaisdekkarille parempi esitysaika, ja lauantain brittidekkari tulee myös samalla ohjelmapaikalla joten loogisempaa näin.

      Nyberg oli reilun kymmenen vuotta samalla ohjelmapaikalla, nyt saa tyytyä hieman vähemmän katsojia keräävään paikkaan.

      Uutisvuodon uusinta on siirretty ma 18.30 sunnuntain alkuiltaan. En kyllä tiedä, tarvitsisiko tuota uusia enää ollenkaan, sen verran kulunut ohjelma nykyään.

    • jotainraja

      YLEn tylsät sunnuntait - samaa mieltä! Ymmärsin heidän tiedotuksestaan, että Nybergin ohjelma siirretään aikaisempaan slottiin, jotta saadaan parempi esitysaika UUSILLE dekkari tms. sarjoille ennen iltauutisia. Mitä vielä! Samat vanhat "sakemannit tappaa toisiaan"-sarjat saivat tuon hyvän ohjelma-ajan. Sakusarjoissa ei sinänsä mitään vikaa, mutta kun se idea on jo NIIN nähty ja puhki kulutettu. Iltauutisia ympäröiville ohjelmapaikoille joku HYVÄ sarja BBCOne-tyyliin: klo 19.30 komediasarja Still Open All Hours (David Jason), klo 20 Kutsukaa kätilö, klo 21 Viimeinen tango Halifaxissa tai SVT 1-tyyliin: klo 19 musiikkiohjelma Så ska det låta (Ruotsin Bumtsibum), klo 20 ruotsalaissarja Blå ögon, klo 21 brittiläinen minisarja jne. Englannissa ja Ruotsissa panostettu koko perhettä kiinnostaviin ja tasokkaisiin sarjoihin, nimenomaan sunnuntai-iltaisin. Tällä hetkellä Suomessa ei juuri mitään jolleivät sakusarjat, kotikatsomot, Uuno Turhapurot tai Loirinuotiot kiinnosta.

      • nnnn.

        Suomessahan TV2 oli aikoinaan tällainen koko perheen kanava, mutta nythän se on pilattu täysin ja TV1:lle on mahtunut vain osa vanhan TV2:n ohjelmatyypeistä.


    • katselisinkin

      Olen jo muutaman vuoden harmitellut, miten Ylen telkkariohjelmatarjonta heikkenee jatkuvasti. Lauantaina ja sunnuntaina, kun olisi aikaa ja mahdollisuus katsella telkkaria vähän enemmänkin, niin eikö vain tämä meidän valtiollinen yhtiö ole oikein tosissaan paneutunut valikoimaan sellaisia ohjelmia, että ei tee mieli katsoa edes toisella silmällä. Mikä hinku on esim. tunkea parhaaseen katseluaikaan sekä lauantaille että sunnuntaille jotain murha- ja poliisisarjoja. Sentään vasurivallan aikanakin tuotettiin myös viihdeohjelmia lauantai-iltaan, vaan ei enää.
      Ohjelmien taso laskee kuin lehmän häntä. Enää ei tartte olla edes rahasta huolissaan, kun verottaja nappaa jokaisen tuloista tietyn osan yle-verona, oli sitten tekkari eli ei. Rahahana on auki. Ennen sentään, jos riittävän moni olisi sanonut tv-luvan irti, olisi se näkynyt rahavirroissakin, mutta ei enää, tunki tuutista sitten minkälaista tuubaa tahansa ulos.

      • 8+8

        Saksalaisdekkareille piti antaa ohjelmapaikka TV1:ltä kun TV2-profiiliin eivät enää sopineet. Ennen brittidekkarit oli ykkösellä ja sakut kakkosella.

        Vanhemmalle väelle ei tule enää edes mitään musiikkiohjelmia kuten ennen. Semmonen sopisi perjantain tai lauantain iltaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe