Varoitus lehtikuningas/lehtiapaja/tidningskungen

warren

Ei kannattaa tilata mitään Lehtiapaja.fi/Lehtikuningas.fi/Tidningskungen.se -palvelujen kautta:

- Lehtiapajan sivulla lukee "Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla". Mutta sähköpostiosoite ei löydy mistään.

- Maksat ensin koko tilauksen lehtiapajalle. Sen jälkeen voi tulla kuukauden tai parin päästä toinen lasku kustantamolta. Lehtiapaja itse sanoo:

"Kustantajat lähettävät usein uudistuspyyntöjä ja laskuja suoraan tilaajalle. ÄLKÄÄ maksako näitä laskuja vaan odottakaa MEIDÄN laskuamme tai uudistuspyyntöämme."

- Molemmat yritykset yrittävät saada perinnän ja epämääräisten laskujen kautta lisää liikevaihtoa. Asiakkaat maksavat mielummin laskut kahteen kertaan tai jatkavat tilauksen kuin joutuvat perinnän kohteeksi.

- Kestotilaus pitää muistaa purkaa. Määräaikaistilaus voi jatkua kestotilauksena "vahingossa".

- Bonnier -kustantamon laskussa ei lue edes mitä lasku sisältää ainoastaan "Enligt erbjudande" tai "Lehti 02/2015".

- Bonnier -kustantamon laskussa oli 12.80€ korkeampi hinta kuin lehtiapajan tilauksen hinta.

- Bonnier -kustantamo ei vastaa sähköpostiin mikä lähetin kun sain heiltä ylimääräisen laskun lehtiapajan laskun lisäksi.

- Egmont, Aller ja Bonnier -kustantamot omistavat osan Lehtiapajasta/Tidningkungen/Lehtikuningas -yrityksestä ja hyötyvät epämääräisistä ja "vahingossa" lähetetyistä laskuista:
http://www.resume.se/nyheter/media/2013/05/24/aller-media-och-egmont-koper-in-sig-i-tidningskungen/

47

9348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En tilaa mitään

      En ole koskaan tavannut ketään niin pöljää, joka olisi tilannut lehtiä muualta kuin lehtien omilta nettisivuilta. Voi olla, että jollakin sivustolla saattaa säästää yhden euron tulematta huijatuksi, jos on hyvä tuuri. Täytyy olla todella köyhä ja tyhmä, jos ottaa tällaisen riskin.

    • NoProblem

      Jos ostaa lehtiä aina ja USEIN vain tilaajalahjojen perusteella, niin voi olla että ei itsekään tiedä mitä on tilannut mistäkin. Suosittelen ko henkilöille että ostaa lelut ja lehdet erikseen.
      Itse olen tilannut lehtiä julkaisijoilta ja esim Lehtikuninkaalta. Tilaaminen, laskutus ja peruminen onnistunut aina oikein. Myös Lehtikuninkaalla (Bonnier) on toimivat www-sivut, jossa voi tehdä kaiken myös perumisen - ja toimii. www.bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Pitää lukea ja ymmärtää tilaus/toimitusehdot, että milloin peruuttaminen pitää tehdä, jos ei halua jatkaa "tarjousjakson" jälkeen lehden tilausta.

    • Lehtikuningas.fi

      Hei,

      Me Lehtikuningas.fi, Lehtipaja.fi ja Tidningskungen.se olemme osa Bonnier -konsernia ja olemme lehtitilausten jälleenmyyjä. Eli käytännössä me otamme lehtitilauksia vastaan ja lähetämme ne kustantajille, jotka pääasiassa vastaavat lehtien jakelusta, laskutuksesta ja tilaajalahjoista. Tällä hetkellä me laskutamme vain osan tilauksista ja ymmärrämme hyvin, että se aiheuttaa välillä hämmennystä asiakkaidemme keskuudessa. Toivomme, että lähitulevaisuudessa me pystymme laskuttamaan kaikkia asiakkaita ja käytännöt selkiytyvät.

      Määräaikaisten ulkomaisten lehtitilausten jälkeen kustantaja lähettää jopa 3 tarjousta ja olemme kehottaneet asiakkaitemme olemaan maksamatta noita tarjouksia ja tilaamaan mieluummin uudelleen meidän kauttamme. Muussa tapauksessa me emme voi enää auttaa asiakasta esimerkiksi jakeluhäiriöiden kanssa, vaan asiakas joutuu itse ottamaan yhteyttä kustantajaan, mutta valinta on toki aina asiakkaan.

      Jos asiakkaillamme on kysymyksiä lehtien jakeluun, laskutukseen tai tilaajalahjoihin liittyen niin autamme aina mielellämme sekä puhelimitse, että sähköpostitse. Olemme kehottaneet käyttämään sähköpostia, jotta asiakkaiden ei tarvitse jonottaa puhelimessa. Lehtikuninkaan sähköpostiosoite on [email protected] ja Lehtiapajan [email protected]. Viestiä voi myös laittaa suoraan nettisivujemme kautta asiakaspalvelu -linkistä.

      Tuplatilaukset eivät ole mahdollisia kustantajien järjestelmissä eli tuplalaskutus ei ole mahdollista. On mahdollista, että asiakas saa useampia laskuja ja on mahdollista, että asiakas myös epähuomiossa maksaa useamman, mutta ylimääräisestä palautetaan rahat aina automaattisesti.

      Mukavaa kevään odotusta!

      Ystävällisin terveisin,
      Lehtikuningas.fi -tiimi

      • Asiallinen.Aloitus

        Olette erikoisen rehellisiä. Tosiaa näin on käynyt kun kirjoitite...........

        "On mahdollista, että asiakas saa useampia laskuja ja on mahdollista, että asiakas myös epähuomiossa maksaa useamman, mutta ylimääräisestä palautetaan rahat aina automaattisesti. "
        ------------------------------------------

        Rahojen palautus aiheuttaa vain melkoista vaivaa.
        Jos on useita laskuja ja lehtitilauksia niiden seuraaminen vaikeaa.

        Teillä pitäisi muuttaa systeemiä, että kysyisitte heti rahojen palautusnumeron,
        nyt asiakkaan pitää vaatia rahoja ja ilmoittaa tilinumero
        ja
        vaikka ei olisikaan rahapulaa, silti jokaiselle tulee paha mieli kun maksaa kaksi kertaa tilauksen.

        Melko vähän on niin rikkaita että ei kadulta 20 e seteliä ottaisi, vaikka vaarana olisi housujen repeäminen.


      • Ihmettelenpävain

        Ihmettelen vain, miksi ihmeessä haluaisin rikastuttaa ruotsalaisia kun haluan tilata SUOMALAISEN aikakauslehden? Eikö ruotsalaisilla ole jo tarpeeksi rahaa?


      • Anonyymi
        Asiallinen.Aloitus kirjoitti:

        Olette erikoisen rehellisiä. Tosiaa näin on käynyt kun kirjoitite...........

        "On mahdollista, että asiakas saa useampia laskuja ja on mahdollista, että asiakas myös epähuomiossa maksaa useamman, mutta ylimääräisestä palautetaan rahat aina automaattisesti. "
        ------------------------------------------

        Rahojen palautus aiheuttaa vain melkoista vaivaa.
        Jos on useita laskuja ja lehtitilauksia niiden seuraaminen vaikeaa.

        Teillä pitäisi muuttaa systeemiä, että kysyisitte heti rahojen palautusnumeron,
        nyt asiakkaan pitää vaatia rahoja ja ilmoittaa tilinumero
        ja
        vaikka ei olisikaan rahapulaa, silti jokaiselle tulee paha mieli kun maksaa kaksi kertaa tilauksen.

        Melko vähän on niin rikkaita että ei kadulta 20 e seteliä ottaisi, vaikka vaarana olisi housujen repeäminen.

        On hiukan eroa maksatko puolen vuoden tilauksesta 72 € vai vuoden 2 kk 80 €.


    • mung

      Kyseinen firma toimii muutenkin harmaalla alueella.
      He kauppaa tarjouksiaan jo olemassa olevan lehtiverkkokauppa firman nimellä tarjouksiaan. Domain pääte on vaan eri.

    • Lehtikuningas.fi

      Hei Mung,

      Me olemme lehtien jälleenmyyjä ja meillä on sopimus kaikkien kustantajien kanssa, joiden lehtiä sivuiltamme löytyy. Tässä toimintamallissa ei ole mitään epämääräistä, vaan olemme ihan tavallinen jälleenmyyjä. Toimintaperiaatteemme on tarjota edullisia lehtitilauksia verkossa. Me emme tee lainkaan puhelinmyyntiä ja valikoimastamme löytyy myös määräaikaisia tilauksia. Me toimitamme tilaukset sitten eteenpäin kustantajille, jotka vastaavat lehden jakelusta ja mahdollisista tilaajalahjoista. Joissain tapauksissa myös laskusta. Meille voi aina laittaa viestiä tai soittaa, jos joku asia askaruttaa lehtitilauksiin liittyen.

      Mukavaa kesän odotusta!

      Terkuin,
      Lehtikuningas.fi

      • LopenKyllästynyt

        Hei Lehtikuningas,
        miksi ihmeessä lähetätte niitä mainoksianne yhteistyökumppanin ns, virallisen yhteistyökumppanin kautta ( jäljet johtavat Hong Kongiin) ilman lain vaatimaa ONNISTUVAA peruutusmahdollisuutta. Tosin en uutiskirjeitänne ole koskaan tilannut enkä noita lehtiäkään........se taitaa olla teille yhdentekevää.........poikki niitä ei saa, yhteistyökumppani vain vaihtuu ja virallinen taho muuttu Allerista Sanomaksi....


    • sofia23

      Minulle tuli 6kk lahjatilauksen jälkeen maksumuistutus ja 6€ lisälasku Aller Medialta vaikka olin tilannut ja maksanut tilauksen lehtikuningas.fi:n kautta 6kk aikaisemmin.

      En voi suosittella näitä huijarifirmoja kenellekään.

      • Lehtikuningas.fi

        Hei Sofia,

        Ikävää, että teillä on ollut huono kokemus lehtitilauksenne kanssa. Me Lehtikuninkaalla emme laskuta Aller Median tilauksia, vaan he laskuttavat asiakasta itse. Tässä tapauksessa molemmat, alkuperäinen ja lisälasku ovat siis tulleet suoraan kustantajalta. Asian selvittämiseksi teidän kannattaa olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa.

        Suomen Aller Media Oy
        075 328 5100
        [email protected]

        Ruotsin Aller Media AB
        042 - 444 30 10
        [email protected]

        Voitte myös olla aina meidän asiakaspalveluumme yhteydessä ja autamme parhaamme mukaan. Tässä tapauksessa asia hoituu kuitenkin helpoiten suoraan kustantajan kanssa. Toivottavasti asia selviää!

        Mukavaa syksyn odotusta!

        Terkuin,
        Lehtikuningas.fi - tiimi


      • jake444

        miksi kukaan lehtikuningas oy edustaja ei esiinny nimellä.luotettavuus


    • 346781239

      "Voitte myös olla aina meidän asiakaspalveluumme yhteydessä ja autamme parhaamme mukaan."

      Aina voi olla yhteydessä, mutta tuleeko liikaa virheitä.

    • Lehtikuningas.fi

      Hei!

      Viitataksemme edelliseen kommenttiin; meillä on pitkä ja vankka kokemus lehtitilauksien välittäjänä ja osaamme varmasti auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. :) Meille on erittäin tärkeää pystyä tarjoamaan luotettavaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua.

      Mukavaa kevään odotusta!

      Ystävällisin terveisin,
      Lehtikuningas.fi -tiimi

      • mietivähän12345

        Heh... Ja ylempänä sysäät ongelman eteenpäin...?


    • Hannineneila57

      Minä tilaan kaikki aikakauslehdet samalta luotettavalta sivulta. Sieltä löytyy netin havimmat lehtitarjoukset. Kaikki lehtitilaukset sisältävät myös tilaajalahjan, jonka arvo on noin 30-100 euroa. https://www.lehtitarjouksia.com

    • Aikakallistaon

      Kallis mesta

    • Väkisinmyyntiä

      Väkisin myyvät.

    • Todellinemyyjä

      Surkeita myyjiä. Kun et osta heti niin lyövät luurin korvaan heti.

    • Vastuussaolettekaikki

      Kannattaa muistaa että olette täydessä vastuussa kirjoituksistanne. Kannattaa siis miettiä mitä kirjoittaa ja minne.

    • Lehtiiii

      Tilattu lehti helmikuussa eikä vieläkään ole tullut. Erikoisen kauan menee

    • Tvssäpyörii

      Tv.ssä pyörii kokoajan mainokset

      • HyiSvennet

        Se kertookin jotain siitä miten paljon asiakkailtaan kiskovat jotta on sellaiseen varaa... MIKSI rikastuttaa ruotsalaista firmaa?


    • Kuninkaalinen

      Lehtikuninkaan ydintoiminta aluetta ei varmaankaan ole lehtitilausten vastaanotto? Samoin, lehti tilattu kesäkuun alussa. Ei vielä ole yhtään lehteä tullut, vaikka ko. lehti ilmestyy viikottain.
      Joku sössinyt, mutta virheen korjaajaa ei löydy. Lasku kyllä pitäisi maksaa viipymättä!
      Vaikeaksi on mennyt!

    • lisääongelmia

      Lehti myös tilattu ja maksettu, kahdessa viikossa ei ole tullut edes tilausvahvistusta. Eikä mitään tietoa lehden tulemisesta.

    • Kestotilaaja

      En ymmärrä näitä valittajia että menee perintään. Tilausvahvistuksessa ja sivuilla selkeät ohjeet miten kestot maksetaan ja perutaan. Ikinä ole ollut ongelmaa. Tilausvahvistus mennyt joskus roskapostiin ja ristikkolehteä joutunut odottamaan kun ilmestyy niin harvakseltaan, mutta muuten olen ollut aina tyytyväinen kyseiseen firmaan.

      • easyeasykauppa.com

        Easykauppias


    • Perättömätlaskut

      Lähettävät perättömiä laskuja

    • 000vitttuuuu000

      5000 merkkiä jäljellä

    • Itse maksoin laskun 8 viikkoa ennen 1. numeron ilmestymistä. 5 numeroa 13:sta on tullut. Nyt en ole saanut kahteen viikkoon lehteä. En ole myöskään saanut vastausta mistään, en Allerilta, en Postilta en myöskään Lehtikuninkaalta, jolta lehden tilasin.

    • pellllejä583848

      ÄLÄ TILAA.. LEHDET EI EDES TULE. LASKU KYLLÄKIN HETI

    • Röyhkeää-toimintaa

      Röyhkeää toimintaa.!!!!!!!!!!!!!

    • kakkahätääää

      Pyyhin perseeni noiden lehdillä

      • Tääolihyvä

        :Dd


    • plötltltltö

      Kannattaa tilata!!!!!!!!!!!!!!

    • Vinkkinumero999

      Ei kannat tilata.

    • Tsiutau

      Hoono liike

    • Shop_like_you_mean_it

      Jos ette ole tyytyväisiä, tehkää valitus Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) sivuilla.

    • Ensuosittelekenellekkään

      En suosittele tilaamaan lehtikuninkaalta, asiakaspalvelu on ala-arvoista. Varmaan jtn. 18v nirppanokka teinejä siellä töissä viestien perusteella. Lehtikuningas vetää lehdissä välistä isot rahat ja tekee tilauksen vain puolestasi, eikä sen jälkeen hoida mitään lehteen liittyvää. Saat lehdet halvemmalla, kun tilaat ne suoraan alkuperäisestä lähteestä. Täyttä roskaa koko liike, toimii varmaan useammalla nimelläkin kusettaessaan ihmisiä. VÄLTTÄKÄÄ!

    • Eivittuoikeasti

      Paska liike, tekee tilauksen puolestasi ja ottavat rahasi, sen jälkeen eivät hoida mitään vaan saat olla itse kaikesta yhteydessä kustantajaan.

    • Entykkää

      Tilasin lahjana muutamat numerot Illustrerad Vetenskap, maksoin het tilaus hetkessä. Eli luulin että kaikki on kunnossa ja tästä ei kuulu enää.

      Oi miten väärin olin.. Noin kaksi viikkoa myöhemmin sain laskun Bonniersilta, ne haluaisi rahaa tästä tilausta. Soitin sinne, nainen joka vastasi ei pitäisi työskennellä asiakaspalvelussa. Loppujen lopussa oli pakko lähettää sähköpostin kautta kuitin maksusta, koska ne ei saa mitään rahaa Lehtikuningkaalta, ja tä maksu ei näy heillä...

      No, lähetin kuitin ja kirjoitin tilausnumero ja kaikki tiedot mikä minulla oli. En saanut vastausta. Eilen, eli neljä kuukautta myöhemmin sain taas laskun. Siinä on nyt muistutuskulut jne. Eli näin hyvin tää toimii.

      Paska homma, ja miten ihmeessä tä on asiakkaiden ongelma? Jos Lehtikuningas ja Bonniers on joku yhteystyö, niin ne pitäisi hoitaa asiat niiden keskellä, ei asiakkaat saisi jäädä tän väliin.

    • Aneija

      Minulla on samantyylisiä kokemuksia.
      Tilasin HELMIKUUSSA 2018 ulkomaalaisen lehden enolleni, mutta vielä näin syyskuussa 2018 tilausta ei ole näkynyt.. Lasku toki tuli samantien ja enoni maksoikin sen (vaikka kielsin maksamasta ennekuin tuote tulee).
      Hyviä tekosyitä asikaspalvelija aina keksi, mutta viimein otin yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan ja Lehtikuningas suostui palauttamaan rahat.
      Ei ikinä enää näitä huijareita!

    • Vittuuntunutkansalainen

      Vittu mitä täydellistä paskaa

    • Anonyymi

      Me mentiin myös tuohon tuplalaskutusansaan noin kuukausi sitten. Monen viikon kuluttua luikkasivat tuplalaskun lehtitilauksesta, joka meni vahingossa maksuun. Oltiin sitten yhteydessä Lehtikuninkaan asiakaspalveluun, koska automaattista maksunpalautusta ei tullut. Meille luvattiin maksunpalautus, mutta palautusta ei ole tullut vieläkään.

      Naama punaisena lueskelen näitä selittelyitä tällä palstalla. Kannattaa ihan oikeasti varoa tekemästä tilauksia minnekään, jotka edustavat Bonnieria!

    • Anonyymi

      Juu...ottavat kyllä tilauksia vastaan, ja pitkiä kestotilauksia lehdistä joita ei ole olemassa.
      Eikä sitten ole ollenkaan Heidän ongelma, että lehteä ei toimitetakaan. Ei puhettakaan hyvityksestä, kun ei ole Heidän vika...

      No, tuosta on jo aikaa, mutta tuskin ovat tavat muuttaneet.
      Kusetus on se mikä todella kannattaa.

    • Anonyymi

      yritin tilata amerikkalaista lehteä , ensin puoleenvuoteen ei tullut ,, sitten toisena tilauksena kuudesta lehdestä vain kaksi tuli perille osa meni tulliin josta tuli tullimaksu jotta saisin edes sen, loput eivät ikinä saapuneet perille .... mitään kovin varmaa ei siis ollut ...sain heihin kyllä yhteyden jotain kautta ,mutta toimituksessa oli kovia puutteita ..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe