ePassi on ihan peestä, varokaa

Tympiintynyt

Firmassa siirryttiin ePassi.fi -palvelun käyttöön. Entiset Smartum-liikunta ja kulttuurisetelit jotka toimi tosi hyvin vaihtui ePassiin, jolla pitäis pystyä käyttämään kulttuuri- ja liikuntasetelietua. Mut kun ei pysty :( Nyt kaikki edut on jumissa tuossa paskassa softassa.

Varoitan, ei kannata ottaa ePassia käyttöön.

30

13000

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tumpelo6

   Heh, hyvin toimii kun osaa käyttää, ei tarvitse mitään softaa...

  • Toinen tumpelo

   Setelit on ihan hanurista, ei koskaan mukana kun niitä tarvitaan ja sitten ne menee vanhaksi ja rahat meni. Vaimolla on epassi ja se menee salille ja ne kysyy puhelinnumeron ja tekee maksun, vaimo saa tekstarilla kuitin. Aika helpolta se kuulostaa.

   • tumpelo53

    Just ostin ekaa kertaa leffaliput ja hyvin toimi näin tumpelollakin, olen tyytyväinen


  • Juha81UHT

   ei mulla vaan ole ollut mitään ongelmia

  • Epassi-on-huono

   Ihan samaa mieltä Epassi ovat todella huonosti toimiva järjestelmä ja ihan paska!!!

   • Huijanen

    Jepu, ei ole aavistustakaan mikä se on, mutta ilmeisen pasko!


   • hanuri

    Paska on. paikoissa, joissa muka käytössä henkilökuntakaan ei tiedä miten toimii


  • Trolliskannaaja

   Heh, näköjään Epassin kilpailijan trollit liikkeellä.

   • Anonyymi

    Paskaa on kaikki paitsi kakka


  • Jätänedunpois

   Harvoissa paikoissa käy kun siirrytään Kehä lll n ulkopuolelle.

   • Anonyymi

    Se ei varmaan ole sen sovelluksen vika, jos yritykset eivät vielä ole olleet tietoisia sen käytöstä.


  • HalvatHarrastukset

   Työpaikalla joillakin on noi ePassin edut käytössä. Itse en ole ottanut tuota, eikä kukaan esimies edes kysynyt haluanko ePassin. Varmaan hankala käyttää.. Jos nyt jonnekin kylpylään tms joskus menen, maksan vaan omalla rahalla. En tykkää mistään ihme sovelluksista.
   Lenkkeilyä, pyöräilyä, hiihtoa, uintia tulee harrastettua, eipä tuohon rahaa juuri mene, mitä joskus harvoin varusteita uusin.

   • Expassi

    Tosi outo systeemi, työntekijän rahat kuluvat palautuksien maksamiseen, kun työnantajan rahat eivät vapaudu tilille. Ei voi maksaa samalla tavalla kuin seteleillä. Passi firma pitää maksamasi rahat. Luovun edusta taisteltuani tämän vuoden,ehkä on tarkoituskin niin. Expassi


  • Nuija

   Voiko muuten epassilla maksaa vaikka kaverinkin lounaan?

  • JepJep435

   Epässi köy Sen verran harvassa paikassa, että tuskin sa kaverin lounasta (tai omaa) maksettua

  • Komediaklubi

   Jubilee Komedia alkoi juuri hyväksyä Epasseja. Setelin vastaanotto sujui helpommin kuin sekavat ohjeet Epassilta antoivat ymmärtää.

  • epassihaiseekuuzzakin

   Epassi on vaarallinen. Se ja/tai hakkerit jotenkin installoivat ko KuuStazi appiansa(nsa) tausta-ajona.... luvattomasti ilmestynyttä ePassia ei saa nyt edes mitenkään pois jollei ruuttaa ja vaihda oem-rommia turvallisempaan. epassi Neptunukseen !!! Ja Android myös !

  • Automaatioinsinööri

   Firmassa on käytössä epassi. Pitääkö tilille ladata rahaa vain miten systeemi toimii? Epassin sivuilta en pystynyt käyttöä itselleni selvittämään.

   Ajattelin näin vuoden lopussa käydä uimassa mutta lataamani epassi appi ei löydä helsingin urheiluhallit?

   Työkseni koodaan ja ylläpidän teollisuuden automaatiojärjestelmiä mutta tämä epassin toiminta on täysi mysteeri. Enkä oikein jaksaisi vapaa-aikaani käyttää ohjelmien toiminnan selvittämiseen. Setelit oli niin simppeli systeemi.

  • Fiksumpi

   Kannattaa suosiolla käyttää edenrediä. Sama firma kuin lounasseteli ja toimii kaikkialla helposti lähimaksulla. Ovat saaneet google ja apple payn mukaan, joten puhelimestakin voi tehdä lähimaksuvälineen.

  • Mm333

   Toimii loistavasti ja on h helppo käyttää

  • Anonyymi

   Juu...toimii aika harvassa paikassa..mäkkäriin on turha mennä😂

  • Anonyymi

   Työnantaja merkannut vain kulttuuri ja liikunta edut ei hyvinvointi. Vähissä on paikat missä käyttäisi. R-Kioskilta leffalippuja jotka jää sitten kuitenki käyttämättä. Näin täällä maalla.

  • Anonyymi

   Totta.E-Passi on huonointa mitä on luotu.Työnantajat laittaa rajoitteet pelkkään liikuntaan ja kulttuuriin.Ihan paska koko homma esim korona aikana kukaan ei käytä punttisalia taikka uimahallia ja kuka nyt esim elokuvissakaan jaksaa istua.Turha kuluerä myös työnantajalle.

   • Anonyymi

    Joo, ihan paska. Ei voi ostaa ees kaljaa. Visalla voi


  • Anonyymi

   Aivan onneton järjestelmä. Käy kyllä kohtalaisesti kehä kolmosen sisällä, mutta esimerkiksi asuinpaikkakunnallani Salossa lounaspaikoista n. 20 % hyväksyy Epassin. Nyt kun on Korona-aika ei ole paljoa pääkonttorilla käynyt. Koko viime vuoden lounaat Epassilla 59 kertaa, kun 2019 lounasseleteitä käytin 240 kpl.

   Joo tuonne saa ehdottaa uusia käyttöpaikkoja. Ehdotin yli vuosi sitten Saloon uusia käyttäpaikkoja 12 kappaletta, yhtään uutta sopimusta noihin paikkoihin eivät ole saaneet tehtyä.

   Eilen viimeksi tuli tuohon sovellukseen pakkopöivitys, ei onnistunut ruuan maksu Burgerkingillä. Nyt tapeltuani tuon sovelluksen kanssa 1.5 tuntia tuo sovellus toimii taas. Täytyi kokonaan poistaa vanha sovellus ja asentaa vain uusi versio. Eli päivitys ei onnistunut.

   Jos pystyt vaikuttamaan, niin älkää ottako Epassia lounaseduksi.

  • Anonyymi

   Täysin paska sovellus! Vituttaa kunnolla miettiä missä tämä toimii niin ei missään? Jo kolmatta sataa tilillä mutta vaan niin paska että ei käy missään, koitan saada rahat ulos jollain keinolla.

  • Anonyymi

   Loistava!! Hyvin toimii kehä lll ulkopuolellakin. Kyllä täälläkin on elämää!

  • Anonyymi

   Todella huono ja kallis välistävetäjä myös palveluntarjoajan kannalta - siksi ei varmaan käy monessa paikassa. Harmittaa kun moni työnantaja on alkanut tätä käyttämään ja siksi hyväksyn palveluntarjoajana, vaikka olemmekin pieni liikunta-alan yritys. Ymmärrän todella hyvin, että moni ei halua tarjota tätä vaihtoehtoa.

  • Anonyymi

   Tarvitseeko epassia varten jonkin todisteen omasta työpaikasta? Vai onko työnantaja joskus aiemmin jo kirjannut kaikki työntekijät palveluun, ja riittää kun luon tunnuksen nimelläni?

  • Anonyymi

   Outo softa. Nyt kysyy luottotietoja ja osoitetietoja. Käyttö loppu tähän. Pitäkööt etunsa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   227
   10153
  2. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   24
   3161
  3. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   57
   2877
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   2381
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   41
   1694
  6. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   91
   1650
  7. HUS:lta viimein dataa koronasta ja koronarokotteista

   Hesarissa on artikkeli (tai kaksikin) jossa HUS kertoo koronatilanteesta ja antaa selvää numerofaktaa koronatilanteesta ja rokotusten vaikutuksesta. E
   Maailman menoa
   142
   1296
  8. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   47
   1270
  9. Galleria Sofian överimuokkaukset vs. todellisuus

   Kerätäänpä vertailukuvia, millainen Sofia uskottelee ja uskoo(?) olevansa versus todellisuus. Mä aloitan huumerahojennkuljetuslaukku ja toooodella pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1161
  10. Sitä saa mitä tilaa.

   Eiks näi o? 🤗
   Ikävä
   72
   1027
  Aihe