Synti turmelee ihmistä ja erottaa ihmisen Jumalasta

Bible is true

ÄLÄ KUOLE SYNNEISSÄSI, OTA VASTAAN ILOSANOMA: JEESUS ON SOVITTANUT SYNTISI! ”Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi” (Mark. 1:15). Jumala kehottaa meitä kääntymään syntielämästä ja uskomaan evankeliumin ilosanoman hänen Pojastaan Jeesuksesta Kristuksesta, joka voitti kuoleman ja avasi taivaan portit. Meillä tulisi olla rakkautta totuuteen ja totuus löytyy Jumalan sanasta. Evankeliumissa on Jumalan muuttava voima ja todellisuudessa ylösnousseella Herralla Jeesuksella on valta vapauttaa meidät sielunvihollisen syntikahleista.
TILIN TEKEMINEN JUMALALLE: Kuoleman jälkeen tulemme tekemään tilin elämästämme elävälle Jumalalle. Koska Jumala on oikeudenmukainen on hänen rangaistava synti, jota hän vihaa henkilöön katsomatta. Meidät tuomitaan tekojemme mukaisesti kuten olemme eläneet. Jumalan tahto ei ole kuitenkaan tuomita ketään vaan armahtaa katuva syntinen. Syntisen tilintekijän sielu joutuu lopulta iankaikkiseen helvettiin eikä voi päästä pyhän Jumalan luokse taivaaseen koska synti turmelisi taivaan kuten maailmankin. Jokainen, joka uskoo Jeesukseen Kristukseen on siirtynyt pimeydestä valkeuteen ja Saatanan vallasta Jumalan tykö ja saanut syntinsä anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa (Apt. 26:18).
HERRAN ENNALTAVALMISTETUT TEOT: ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16). Jumala lähetti Jeesuksen maan päälle maksamaan meidän syntivelkamme ja tekemään tyhjäksi Paholaisen teot. Jeesus eli itse synnittömän elämän ja otti Golgatan keskimmäisellä ristillä kaikkien ihmisten kaikki synnit päällensä ja sovitti ne sijaisuhrina puolestamme omalla kallisarvoisella sovintoverellään ja kuolemallaan. Tämän jälkeen Jeesus haudattiin ja kolmantena päivänä Jumala herätti hänet kuolleista. Ainoastaan ylösnousseella Jeesuksella on valta antaa synnin häpeä anteeksi, koska hän maksoi siitä täyden hinnan. Jeesus voitti kuoleman ja Saatanan vallan koska synti mikä erottaa ihmisen Jumalasta sovitettiin. Jeesuksen pyhä kallis veri pelastaa, puhdistaa, ja parantaa tänä päivänäkin!
Rukouspyyntöjä: [email protected]

6

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totta 1

      Minulle jäi vähän vajaaksi ymmärtää se kun sanoit että vain Jeesuksella on valta antaa synnin häpeä anteeksi. Miten sanontasi sopii käsitykseen kolmiyhteinen Jumala. Ulkoistitko Jumalan armon. Jäikö vahingossa pois.

      • Jeesuksella on valta antaa syntejä anteeksi, jeesus on joka jakaa armoaan niitä anovalle, kolmi yhteinen jumala on ykisi kokonaisuus pyhä henki on se joka jakaa armolahjoja niinkuin haluaa,se möyös kerran on todistava jeesuksen omat isän edessä että heidät on lunastettu.


    • kysynn

      Mistä voin sen todeta että meidän syntivelkamme on nyt maksettu ja Paholaisen teot on tehty tyhjäksi? Jos samassa uhataan iankaikkisella kadotuksella ja todetaan kuitenkin että Paholaisen teot on tehty tyhjäksi. Niin on Jumala ihmistä rakastanut että tuomitsee lopulta ikuiseen kadotukseen? Jos ajatellaan että vain Jeesus eli synnittömän elämän maan päällä ja kenenkään muun ei ole mahdollista tulla Jeesuksen veroiksi niin silloinhan kaikki olemme täällä synnintekijöitä ja lopulta tuomittuja?

      • Kyllä ihminen pääsee eroon synninteostaan, ja ihmisen tulee päästä, siitä eroon. On väärää oppia, jos joku sanoo, että ihminen ei voi lakata tekemästä syntiä eläessää, ja että Jumlalan armo on sitä varten, että voimme rypeä syneissämme, ja uskoa armoon ja lopulta tulla iankakkiseen elämään.

        Tämän kaltainen harhaoppi ekystää tänään ihmisiä, totisesta parannuksesta ja Jumalan ja Herran tuntemisesta, On näet niin, että me elämme luopumuksen aikaa maailmassa, joka ennustettiin tulevaksi ennen Herran paluuta.

        Varokaa tämän ajan seurakuntien hapatetta.


    • urpo666

      Jumalaa ei ole

    • gontra

      No eihän tässä sitten ole "hätäpäivää", kun kerran velat on kuitattu.
      Palaampa takaisin trippibaariin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1270
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      807
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      760
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      671
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe