Tekniset ongelmat Jokereiden Areenalla jatkuvat

Yx katsoja vaan

Viimeisimmässä Jokereiden kotiottelussa lautettiin Kansallislaulut todella komeasti. Venäjän kansallislaulun esitti Marinski teatterin kuoron tähti Larisa Elisa iltapuvussaan. Mutta mutta.

Ensin lähti soimaan väärä CD. No se moka saatiin korjattua, mutta sitten oli todella häpellistä katsottavaa kun laulajan suun liikkeet ja kuva suurella videotalulla meni aivan eritahtiin. Aivan hirveetä katsottavaa. Samoin kävi kun Pave Maijanen esitti maammelaulun. Ääni ja kuva täydellisessä epätahdissa.

Käsittämätöntä että näinkin suuri ja rikas seura ei saa näin yksinkertaista asiaa korjattua. Kuulemma 5 Eur osalla alan teknikko laittaisi asian kuntoon. Vai onko Jokereissa jo venäläinen hälläväliä tyyli; kyllä aika hoitaa !

Sitten erän lopulla tuli maali ja piti tarkistaa tuliko se yliajalla. Ja se kesti ja kesti. Tunnetusti Jokereiden videohidastukset eivät ole koskaan toimineet. Ja nytkin tais tuomarit arpoa ratkaisun kun videot eivät toimineet. Ja tämän takia jäi sitten Lay skapa pelaamatta kun piti jäätkin höylätä.

Joku väitti että tämän kauden ääniongelmat johtuu siittä että kaikki materiaali menee Moskovan sensuurin kautta, myös ns. suorat lähetykset. Matkalla sitten ääni ja kuva menevät eri tahtiin kun kaikki pitää nauhottaa pääkonttorissa.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tekniset

      SM-liigakaudella ei ollut teknisiä ongelmia niin että kyllä KHL on aikaansaanut nämäkin ongelmat. Epäilen Venäjän sensuuria. Jokerithan on ulkomainen agentti, jota syynätään joka välissä.

    • Ykskatsoja

      Tänäänkin sama tilanne, kuva ja ääni aivan eri tahdissa. Missä vika kun muissa pääkaupunki seudun halleissa asiat on kunnossa, mutta Areenalla ei. No väki on jo alkanut vähetä katsomoissa, alkuhuuma on ohi.

    • HIFK-ja-Blues-kiittää

      Venäjällä kaikki on suurta ja suurpiirteistä, pienet epäsynkat kuvassa ja äänessä ei tunnu missään, ainakaan muutaman vodkapullon jälkeen. Nitsevoo soromnoo !

    • Liigalive

      Ei edelleenkään toimi, kuva ja ääni ovat täysin eri tahdissa. Jokerit ei ilmeisessä rahapulassaan pysty tätä korjaamaan. Saattaa olla että kun näin pientä, kiusallista kylläkin, vikaa saada korjattua niin Jokerit on luopumassa koko KHL-sarjasta. Sen vuoksi ei enää panosteta tulevaisuuteen.

    • Madeinrussia

      Jokerit rikkoo Suomen lakia kirjoittaa päivän lehdet. Ei yllätä
      Minun paikkani on edelleen tyhjänä venäläisten joukkueessa ja hallissa.

    • Tuskastunut..ex-katsoja

      Turun Sanomat vahvisti että kaikkien otteluiden kuva ja ääni tarkistetaan ja tarvittaessa sensuroidaan Moskovassa ja että kuri on ankara, sakkoja ropisee helposti. Ei ihme että Areenalla kuva ja ääni on sekaisin kun signaalit kiertää Moskovan kautta. Katsojia naurattaa kun selostajien ja juontajien suut kayvät mutta ääni tulee sekuntien päästä yhtenä puurona. Kyllä näin iso moka olisi SM-Liigassa korjattu jo aikoja sitten. KHL:ssä pätee Moskovan ääni eikä Jokereilla ole siihen mitään sanomista.

    • Apuasiantuntija

      Taas eilen Lay´s kisan juontaja oli kuin kala kuivalla maalla. Aukoi suutaan mutta ääntä ei kuulunut tai vasta minuuttien päästä. Kiusallinen ongelma näin isolla Areenalla. Kuva ja ääni aivan eritahdissa.

      Jos näin pientä asiaa ei ole saatu korjattua koko kauden aikana, niin ei voi mitenkään pärjätä kotiotteluissakaan jos asiat on yhtä heikolla tasolla. Jokerit putoaa heti kättelyssä semifinaaleista. Ja Harkimo myy loputkin Jokereiden omistuksesta.

    • Vaivautunut-Katsoja

      Lay'shit on pelkkää shittiä kun Areena kisan juontaja on tosiaan kuin kala kuivalla maalla. Suu käy mutta mittä ei kuulu oikeaan aikaan. Ei siis kerrassaan mitään. En osta enää Lay`sejä kun on tuollainen juontaja !

    • Toinen-katsoja

      Ei toimi ei tänääkin sai odotella puolituntia että maalitilanne saatiin editoitua Moskovan keskusvalvomossa.

      Venäläiset tuomarit pilaavat KHL:n. Ei enää kausikorttia jatkossa. Palaan SM-liigan pariin.

    • Kiusaantunut-katsoja

      Edelleen kuva ja ääni täysin epätahdissa. Juontaja aukoo suutaan ja ääni tulee muutaman sekunnin kuluttua. Kiusallista katsottavaa. Missään muussa jäähallissa ei ole näin suuria ongelmia.

      Ei voi muuta kuin ihmetellä että Harry Harkimo ja Rotenberg sallii tallaista amatöörimäistä toimintaa ja fanien piinaamista! Pitääkö meidän äänestää jaloillamme ennen kuin palvelu paranee.

      • 10-14

        Herää kysymys: mitä v-tun väliä? Etenkään niillä kansallislauluilla, tyhmä tapa. Istun taatusti paikallani molempien biisien ajan.

        Mutta miksei enää soi Katupoikien laulu?


      • Retuperällä

        Toivoisin että Retuperän VPK tulisi soittamaan Venäjän kansallislaulun. Saataisiin hiukka väriä aneemisiin aloitusseremonioihin.

        Kuva ja ääni ovat edelleen epätahdissa ... jo toista vuotta sama tilanne. Rotenberg ei saa isolla rahallakaan asiaa kuntoon, uskomatonta.

        Ja taas eilen myös venäläinen tuomari näytti karvansa. Väkisin piti saada Moskovan Dynamo voittajaksi. Ottelun päätyttyä Dynamon pelaajat kiittelivät tuomareita: teitte parhaanne, paremmalla onnella ensikerralla.


    • Kohta-ex-kausikortti

      Eikö Harkimokaan saa synkkaa kuntoon vaikka rahat ei ole enää panttina Sanomien riita asian takia. Meinaan nyt vois vihdosta viimein ostaa sen vitosen osan ja laittaa kuvan ja äänen synkka kuntoon. Alkaa meinaan pikkuhiljaa kyrsiä ja vituttaa moinen saamattomuus.

    • JaliKullinen

      Sportti kirjoittaa tänään:

      "Jokereiden kotiotteluissa ei show-puolella ole kaikki mennyt viime aikoina putkeen. Toissa lauantaina Kazakstanin kansallislaulusta soitettiin väärä versio ja viime viikon torstaina Marko Jantuselle soitettiin herjaavasti "Madafakin Darra" -kappaletta Jantusen päihdeongelmiin viitaten.

      Tunarointi jatkui tiistaina Lada Togliatti-ottelussa Matti Väisäsen 75-vuotisonnitteluseremoniassa. Kuuluttaja kuulutti Jari Kurrin nimen vahingossa "Jari Kulli". Yleisö purskahti raikuvaan nauruun.

      Legendaarisen automerkin sponsoroima Lada Togliatti ei ole osoittautunut yleisömagneetiksi. Hartwall-areenalla on paljon tyhjiä paikkoja."

      Ja Areenan ison infotaulun kuva ja ääni edelleen epäkunnossa, jo toista vuotta. Johtunee siitä että kuva kiertää Moskovan kautta jossa KHL lähetyksiä sensuroidaan. Areenallakin kyrde iskee heti jos infotaululla näytetään tappelun poikasia tai vääriä erotuomari ratkaisua. Vituttaa tälläinen touhu.

    • Katsoja119katsomosta

      Vittumaista katsottavaa kun kuva ja ääni on totaalisesti epätahdissa. Kun lisäksi tuomarit on täyttä paskaa ja mitään tärkeitä hidastuksia ei näytetä valotaululla niin miksi mennä paikan päälle? ViaSatilta näkee kaiken paljon paremmin ja vielä kunnon selostuksella !

      En osta enää kausikorttia - nyt tuli stoppi 25v jälkeen.

      • Pula-Aho-Laine

        Rotenberg voisi ensin laittaa KHL tuomaritoiminnan kuntoon eikä itkeä nuorten MM-kisojen tuomareista, jotka uskalsivat antaa sloboille jäähyjä.


    • SM24

      Tekninen osaaminen puuttuu myös pelaamisesta. Ainakin suomi poikie osalta. No aaltonen ok. Lähtis nyt oikeaan seuraan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe