Voisiko joku muslimi vastata?

Allahi kummaksuttaa

Kun en ymmärrä miksi muslimit tulkitsevat koraania niin eritavalla?

Toiset sanoo että Islam on rauhauskonto eikä hyväksy siis eriuskoisten teloittamista mutta Islamin nimissä esim irakissa ja Nigeriass kristityt karkotetaan kodeistaan/tapetaan tai heille asetetaan suuri verotus jos he eivät käänny Islamiin.

Itse luin että Koraanin mukaaan islamin vastutajat
todellakin täytyy ristiinnaulita ym, että miten rauhanomaiset muslimit ajattelevat tällaisesta tekstistä?

Jeesus kehoitti rakastamaan vihamiestäänkin ja rukoilemaan niiden puolesta jotka vainoavat meitä. Onko Allahilla mitään hyvää sanottavaa vihamiehistä?

Miksi naisten pitää pukeutua huntuihin? sekin kummaksuttaa. Miesten pitäisi itse ottaa vastuu harhailevista silmistään jos ei voi olla naisia tuijottamasta. Jokaista viettelee oma himo sanoo raamattu, eikö pitäisi naisten syyksi panna ja verhota heitä mustiin kaapuihin kesähelteellä vaan hillitä itse itsensä?

17

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Niin Pyhä Koraani itsessään on äärimmäisen rauhaan johtava ja suvaitsevainen. Mutta kun tuota äärimmäistä rauhaa häiritään tai suvaitsevaisuutta koetellaan liikaa laittomuuksilla seuraa vastareaktioita. Lisäksi taivaat ja enkelit mielellään käyttävät tilaisuuksia hyväkseen koetella uskovaisia kovuuden ja armottomuuden hengellä, jota nuo siis lietsovat, syntisiä ja luopuneita kohtaan. Sanalla sanoen islam ei johda äärimmäiseen tahdottomaan orjuuteen ja lapseuteen kuten kristinusko, vaan vapaaksi ja nuorukaiseksi tai aikuiseksi.

      Itselläni on kamppailu siitä kuinka suhtautua haureuteen lankeilevaan kristittyyn. Pitäisi katkaista kaikki suhteet tai ainakin nuhdella avoimesti, mutta kyseessä on monipäinen takertuva Hydra käärme. Kun yksi pää on poissa on tilalla kaksi uutta. Kaksi uutta langennutta kristittyä, jotka takertuvat ja eivät anna rauhassa palvoa. Ihminen on pehmeä ja altis rauhaan, mutta taivaat eivät. Raamattu sanoo, että kirotkaa taivaan enkeli, joka saarnaa lakia ja ympärileikkausta eikä Koraanikaan tuomitse syntiä kovin syvällisesti, vaan on sangen vapaamielinen. On inhottavaa, että tekopyhät valehtelijat saarnaavat lakia vastoin sen käyttötarkoitusta. Mutta toisaalta on vaikea myös kirota nuo.

      Vaikea on ylläpitää etäisyyttä laittomuuden harjoittajiin, vaikea on kirota lain julistajat.
      Uusi luomus on se mihin tähdätään ja se onkin mitä pitkämielisin ja kärsivällisin. Vaan mitä tehdä silloin kun taivas katsoo, että laittomuus on edennyt liian pitkälle. Siihen ei ole opetusta, kirjoja, sääntöjä, lakeja eikä mitään neuvoa. Joudumme itse taivaan kiroihin ja elämämme vajoaa toivottomuuteen. Kunnes Jumala herättää Antikristuksen, joka yrittää puhdistaa haureuden ja edestakaisin veivaamisemme. Kun laittomuus ja luopumus on täydelliseksi tullut tulee Antikristuksia ja tuo tila vaivaa nykyaikaa.

      Islam opettaa, että lopun aikana tulee peräti 30 antikristusta eli keskimäärin 16 vuoden välein.. Niin on laittomuus suurta, että Antikristuksia pukkaa joka nurkasta.

      • Armelias

        Olet oikeassa monet tekopyhät julistavat pyhyyttää oman etunsa nimissä. Ihmisen ei ole tarkoitus tuomita ja tappaa toisia ihmisiä, kyllä Herra hoita sen itsekkin. Miten ihminen voisi tai edes Herran mieleinen ihminen voisi ajatellakkaan tappavansa toisen, olipa hän kuinka vihamielinen tahansa.

        Kuten tiedämme vanhassa liitossa Herra antoi Moosekselle lait, jotta ihminen tietäisi miten toimia. Ja yksi tärkeimistä oli Älä Tapa, joten miten kukaan profeetta voi sanoa että me tapamme väärä uskoiset ja he jotka tekevät väärin meitä kohtaan.

        Ei tämä ei ole oikeaa Herran sanomaa, mikään ei oikeuttanut Muhamedia tappamaan hänen vainoajiaan ja sen tähden hän pakeni ja siirtyi rauhan omaisesti pois vihamielisiltä alueelta. Herra hyväksyi Muhamedin sekä monen muun oikean profeetan seuraajia puolustautumaan, mutta se ei edellytä teurastusta, kuten olemme nähneet monien ääri uskontojen tekevän hakien hyväksynnän muutamasta kirjan jakeesta unohtaen täysin kokonaisuuden, sen mitä Herra opetti.

        Kuinka suhtaudumme haurautta harjoittaviin uskon veljiimme?
        Kirjassa on sanottu, että meidän on ohjattava hänet takaisin Herran tielle. Kuten on sanottu Herra on armahtava, me emme päätä kenelle Herra on suopea ja kenelle ei. Me voimme vain osoittaa omilla teoillamme suuntaa Herraan kirkauteen, emme saa tehdä sitä tekopyhästi vaan Herran tahdosta, jos me lankeamme tiellämme Herra antaa mahdollisuuden uudestaan. Lankeaminen kuuluu osaksi pyhyyden etsijän elämää. Yrittäessämme uudestaan meidän on anottava anteeksi antoa ja vältettävä lankeamista uudestaan, ainakin samassa reitillä. Jumala lähettää kiusauksia, jotta uskomme lujittuisi. Jumala tietä mitä ajattelemme sydämmessämme, Hän on paras tuntijamme.

        Lisäksi Herra päättää kenen sydämmen Hän lujittaa ja kenen ei. Ei se auta vaikka yrittäisimme veriteoin pakottaa uskomaan, sillä Herra on päättänyt että osa ei kuule eikä näe tässä elämässä, meidän tulee antaa olla sellaisten, jotka eivät tahdostaan tahdo löytää Herraa. Sillä Herra johdattaa luoksensa kenet haluaa.


    • Muslimit tulkitsee Koraania monella eri tavalla aivan samoin kuin kristityt ja uskottomat tulkitsee Raamattua ja Koraania :)
      Juuri sen takia on olemassa monia eri seektejöä sekä Kristinuskossa ja Islamissa.
      Pieni neuvo sinulle, lue koulussa läksysi, jotta tietosi lisääntyisi :)

    • noeimuslimi

      Islamissahan lie sellaiset käsitteet kuin sodan talo ja rauhan talo. Niin kauan eletään sodan talossa, kunnes on islam on ehdottomasti vallitsevana eli sitten eletään rauhan talon aikaa niin ettei ole enää ketään 'väärä'uskoisia, joita voitaisiin mestata.

    • ärtynyt

      Minullakin olisi kysyttävää.
      Voisiko joku muslimi nainen kertoa sen että hyväksyykö muslimi naiset naisten silpomisen ja jos niin miksi?
      Hyväksytäänkö muslimi yhteisössä varastaminen,raiskaus,pahoin pitely,tappaminen,murhaaminen?
      Mitä tapahtuu jos ei anna oman tyttären silpomista tehdä?
      Onko muslimi yhteisössä naisella mitään oikeutta tuoda omaa mielipidettään julki?
      Mikä rangaistus otetaan käyttöön jos varastaa?
      jos raiskaa?
      jos tappaa tai murhaa?
      pahoinpitelee toisen henkihieveriin ja sen jälkeen ryöstää uhrin?

    • hclhclloyxoyxclyxckg

      Virallisen valheen mukaan Osama Bin Ladenin organisoima 19 hengen saudiryhmä suoritti 911 päivän terrori-iskut.

      Mutta todellisuudessa Usan ja Israelin neonconnat nämä illuminazionisti juulataiset räjäyttivät pilvenpiirtäjiä ja autopommeja Usassa.

      Seuraavina päivinä juulatainen nazionisti Dr. Philip Zack murhasi asiasta liian totuudenmukaisesti kirjoittaneita toimittajia ja poliitikkoja työpaikaltaan aselaboratoriosta varastamallaan pernarutolla.

      http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=AoAwj5bRGTo 9/11 Finnish television. A car bomb exploded outside the State Department.

      http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
      9/11: Car & Sewer Bombs?

      2001
      Toiset olivat varautuneet asbestipölyn varalle, toiset ei.
      Pari poliisia pitää huolen, ettei uteliaat pääse lähelle ja että heidän hengityssuojaimensa pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka pitäisi sitten vastata uteliaan toimittajan kyselyihin, jolla ei ole hengityssuojainta.

      Taustalla käppäilee pari palomiestä, näillekään kukaan ei ole kertonut, että pöly sisältää huomattavan määrän terveydelle vaarallista asbestia.

      Sitten videon lopussa pari siviilin näköistä kaveria (tanssivat juutalaiset) toimittajan takana, pölynsuojat tiukasti kasvoilla, mistä he ovat tietäneet ottaa pölynsuojat mukaan.

      Onko tuo valkopaitainen poliisi (katso korvalehteä) ja nuo siviilit ju......
      Ja vielä:
      Toimittaja Ashleigh Banfield kysyy poliisilta "Tiedätkö mitään noista voimakkaista RÄJÄHDYKSISTÄ jotka kuulimme"
      Poliisi "En tiedä"
      Toimittaja "Olivatko ne AUTOPOMMEJA"
      Poliisi "Minulla ei ole ajatusta niistä, rouva"
      Toimittaja "Onko teille kerrottu, että meidän pitää poistua tästäkin paikasta"
      Poliisi "Ei...."
      Toimittaja "Etsivätkö ne lisää POMMEJA"
      Poliisi ".........
      Ja sama naisreportteri jatkaa hiukan kauempaa

      http://www.youtube.com/watch?v=BeGCusfqF8c&feature=related 9/11: Ashleigh Banfield reports secondary explosions

      Huomaa taustalla taas samat kaverit, pitkätukkainen ja laukkumies, tällä kertaa ilman pölysuojaimia, ja yrittävät peittää näkyväisyyden tapahtumapaikkaan.

      LAUK KUMIES NYÖKKÄÄ MERKIT.SEVÄSTI HIP PITUKKAISELLE.

      Siis näiden juulataisten selän takana tapahtuu vuosituhannen spektaakkelimaisin terrori-isku, mutta miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, kaveruksia kiinnostaa enemmän kuvausryhmän työskentely, ja sen toiminnan häirintä.

      Kuvausryhmän jäsen joutuu työntämään miehet sivuun, ja naisreportteri on juuri näyttämässä jotain reunoilta palanutta paperia, ja selittämässä siitä jotain, kun yhteys katkeaa.

      Olisiko noilla kavereilla ollut jotain tekemistä tuohon häiriöön.

      Löytyykö samat, S I V A N ja P A U L. K U R Z B E R G, O D E D. E L L N E R, O M E R. M A R M A R I, ja Y A R O N. S H M U E L mo SS adin ag entit tästä videosta. Tanssivat is ra elin juulataiset, joiden -tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat.
      Kuka antoi heille tämän tehtävän?

      http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw&feature=related Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

      New Yorkin poliisi on pidättänyt viisi is rae lilaista mo SS adin agenttia, jotka yrittivät räjäyttää AUTOPOMMILLA George Wassingtonin sillan.

      Aikaisemmin he olivat räjäyttäneen AUTOPOMMIN, jonka kyljessä oli ollut kuva lentokoneesta syöksymässä New Yorkiin. Myös yli 60 muuta juutalaista on pidätetty.

      Heidän pakettiautostaan löytyi RÄHTEITÄ, po rukka pidädettiin 71 päiväksi, mutta laskettiin sitten vähin äänin vapauteen, Usan ja Israelin välisen sopimuksen perusteella.

      http://www.youtube.com/watch?v=fgYtAs_PVHw
      The Mossad and 9 11

    • theykill
    • nicekiller
    • alwaysjustkiller
    • Wekiller
    • Wekillerareright
    • Ristiinnaulitkaamme
    • justkillandkill
    • God_Is_Really_Love
    • 4680

      Hadith-kirjallisuus, jonka historiallisuus on kyseenalaisettu, ohjaa ääri-islamisteja toimimaan Koraanin vastaisesti. Tyttöjä ympärileikataan, koska Hadithit eivät sitä kiellä ja jopa puoltavat ympärileikkauksen yleisiä hyötyjä.

      Puhdasoppinen muslimi uskoo vain ja ainoastaan Koraaniin. Vain puolustussota on sallittua.

      • Fghjkouy

        Ei voi yleistä kun joku muslimi teke virhe ja islami uskonto leimataan. Hitleri ei ollut muslimi. Lähihistoriassa Bosnia ja Norjan tapahtumat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe