Syttyykö kolmas maailmansota?

ukrainasta

Onko illuminaateilla tarkoitus sytyttää maailmansota aloittaen Ukrainasta, kun nyt jo nato-joukot ovat siellä?

29

244

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tässä tietoa
      • ole valmis !

        Sotahaukat ovat aina valmiina maailmansotaan ja edistävät sen eskaloitumista kaikin tavoin!


      • viim. ratsastaja
        ole valmis ! kirjoitti:

        Sotahaukat ovat aina valmiina maailmansotaan ja edistävät sen eskaloitumista kaikin tavoin!

        Kiista arkkienkeleistä oli luullakseni kysymys sodan syttymisestä. Azrael on minun palveluksessani, vaikka olen kristitty.


    • juhanit

      Valppaina olisi oltava ja seurattava tarkoin noita touhuja, jotta meitä taviksia ei yllätetä housut kintuissa. Yksi salaperäinen ilmiö on nimeltään Fema Camps. Mitään järkevää selitystä ei ole annettu miksi niitä on rakennettu. Teljetäänkö sinne vangit, terroristit, vääräuskoiset, väärän puolueen jäsenet, alienit, ebolasairaat, toisinajattelijat? Kuka siitä päättää, illuminaattiko? Miksi niitä on niin paljon, myös Euroopassa?

      http://www.globaltruth.net/photofema.html#.VM5lZy6FmxA

      • Eeegrocvx

        Fema Camps.Sinne teljetään ainakin kristityt,sillä vapaamuurarien tavoitehan on ollut ja jo toteutunut suurelta osin,hävittää Kristuksen nimi kokonaan.He tahtovat hävittää myös kristityt.Kun illuminati luovuttaa kaiken valtansa yhdelle henkilölle,joka on antikristus.Aloittetaan myös yksiuskontoinen järjestelmä.Siinä ajassa joutuu vainotuiksi niin kristityt,kuin ateistitkin,ja kaikki jotka eivät kumarra pedon kuvaa,joko tapetaan tai vangitaan.Suomen koko valtaa pitävä hallitus on mukana tässä suunnitelmassa.He ovat tyyppi esimerkki pedonpalvelijoista.Pahimmat heistä ovat Lipponen,Katainen,Stub,sekä Urpilainen.Tässä vain muutamia,taustalla hääruii vapaamuurarit.


    • kippon

      Laaja maailmansota syttyy 26.10.2015

      • tietoinen___

        sellaisen unenko näit? Kerro nyt ihan omin sanoin, miten ahdistava oli lapsuutesi.


      • tarkennetaanvähän

        ..ja kello 13:30 se alkaa. Ja sota päättyy 14.6.2017 kun orjat on tappaneet toisensa.


      • orjistaeroon

        ..ja kello 13:30 se alkaa. Ja sota päättyy 14.6.2017 kun orjat ovat tappaneet toisensa


      • naturalnews

      • hysteeeeria

    • ww3on.jo.menossa

      ja alkoi informaatiosotana. Eskaloituminen on vain ajan kysymys.

    • tietoinen___

      illuminati on Internetissä paisunut huuhaailmiö, johon uskoo vain foliopipoon pukeutuvat hörhöt. Miksi olisi herätetty illuminati henkiin ja käännetty se pahaan, jota se alunperin ei ollut? Illuminatin jäsenet ei palvoneet paholaista eikä olleet vallanhimoisia eikä heidän motiivejaan ollut rikolliset toiminnat.

      • ristiriitaa

        Miten voit samassa väitteessä kertoa sen olevan huuhaailmiö ja kuitenkin kerrot että sellainen on totta?


      • ne.lääkkeet

        ne lääkkeet...


      • themovement

    • MyönnäVirheesi

      Hyvin natottomalta edelleen Ukraina näyttää.

      Pystytkö myöntämään että uskoit huuhaata Tammikuussa?

      Pelottavasti, tarkistus on 9 11.

    • MikähänSeOlisi

      Kolmas maailmansota alkaa tavalla jota kukaan ei tajuakkaan että on sota kun vasta sitten kun on myöhäistä! Mikäköhän olisi se? Hmmm..."pakolaisia" eli partalapsia parhaassa ja viriillimmässä iässä kävelee (miehittää) Eurooppaa. Äh.. ei se se voi olla! Olipas tyhmä idea edes miettiä tuollaista!

      • jailmansulkaaki

        joooo ooo niinistö keksi tuoda tänne 50 000 irakilaista saksalaisten sijaan torjumaan talvella tulevaa massiivista suurhyökkäystä mutta ei hätää suomella on 200 panssarivaunua venäjän 20 000 vastaan ja niinhän se on että kyllä 1 vaunu voittaa 101 ryssän vaunua sulka päässä


      • sionistiensupremasi

        tuo "pakolaiskriisin" tarkoitus on ja laittaa koko systeemi ensiksi sekaisiin..


    • Kyllä se kolmas maailmansota sieltä vielä tulee, kun sen aika on. Muistan erään profetian, joka sanoo, että rauha otetaan pois maasta kahden vuoden päästä 15.2.2015
      päivämäärästä. Ikävä kyllä, ihmiskunta tulee "tienaamaan" omilla pahoilla ja pimeyden teoillaan tuon kolmannen maailmansodan. Tuosta profetiasta en mene vannomaan, että pitääkö se paikkansa, mutta kuitenkin se on yksi mahdollinen skenaario suursodalle.

      Sotaa on yritetty saada aikaan jo seitsemänkymmenluvulla ja jopa sitä aikaisemminkin, mutta raamatun Jumalalla on oma aikataulunsa, ja hän ei salli suursotaa ennen kuin maailma on mennyt hänen mielestään siihen pisteeseen, että hän antaa ihmiskunnalle "isän" kädestä, kun ovat pahoilla teoillaan tilanneet sodan mikä on synnin ja pahan seurausta ja rangaistus.

      • MissäMitäänRauhoja

        "Rauha otetaan pois maasta"?

        Jotta se voidaan ottaa pois pitäisi ensin saada se rauha aikaiseksi; meillä siis ei todellakaan ole mitään hätää sen lopun suhteen.

        Rauhaa kun ei Planeetta Maa ole nähnyt toistaiseksi vielä koskaan.


    • ISIS_mukana

      ISIS:illä maailmanlopun sotasuunnitelma

      ISIS on vahvasti islamin ennustamaa maailmanloppua odottava järjestö. Islamin mukaan maailman viimeinen suuri sota käydään islamin ja Israelin vääräuskoisten välillä, ja sen jälkeen koko maailma tulee alistumaan islamille, kun islam voittaa. Tässä taustaa:

      "Se on väistämätöntä", sanoi palestiinalaistaustainen insinööri Persianlahden Qatarissa keväällä 2012. "Kymmenen vuoden sisällä täällä puhkeaa sota, joka vetää kaikki mukaansa."

      Maailmanlopun odottamisesta on tullut Isisille pakkomielle
      "Isis fantasioi propagandassaan lopun aikojen tapahtumilla. Siihen leikkiin ei kannata lähteä mukaan".
      http://www.hs.fi/ulkomaat/a1428030899890
      - Kipinä on syttynyt täällä Irakissa ja sen kuumuus voimistuu - Allahin luvalla - kunnes se polttaa ristiretkeläisten armeijat Dabiqissa, lausui Abu Mus'ab al-Zarqawi.

      Isis-taistelijat odottavat maailmanlopun profetian toteutumista
      "Syyriassa ja Irakissa sotaa käyvä äärijärjestö pumppaa moraaliaan hehkuttamalla maailmanlopun ennustusta".
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014100818729286_ul.shtml

      Ja nyt... Heidän suunnitelmansa maailmanlopun luomiseksi on paljastunut. Se on kuusivaiheinen, ja me olemme nyt vaiheessa numero viisi:
      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/isis_maailmanlopun_suunnitelma-39742

      Me elämme... Tuhon aattoa!

      https://www.youtube.com/watch?v=ntLsElbW9Xo

      • ApocalypseNow

        ANALYYSI: Isis noudattaa Koraanin ja profeetan oppeja, mutta mihin se oikeastaan pyrkii?
        http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/analyysi-isis-noudattaa-koraanin-ja-profeetan-oppeja-mutta-mihin-se-oikeastaan-pyrkii/

        The Atlantic –lehden artikkelin mukaan Islamilaisen valtion eteneminen voidaan pysäyttää vain perehtymällä tarkemmin siihen, mihin Isis uskoo ja mitä se tavoittelee.

        Isis eroaa muista jihadistiliikkeistä

        Artikkelin mukaan länsi ei ole ymmärtänyt Islamilaisen valtion tarkoitusperiä, ja suhtautuu siihen siksi liian välinpitämättömästi. Länsi on mennyt harhaan ennen kaikkea kahdessa asiassa. Ensimmäinen harha-askel on Isisin yhdenvertaistaminen muiden jihadistitoimijoiden, kuten terroristijärjestö Al-Qaidan kanssa. Isis kuitenkin eroaa tavoitteidensa puolesta selvästi. Al-Qaidan perustaja Osama Bin Laden ei odottanut näkevänsä islamilaisen dynastian, kalifaatin syntyä vielä omana elinaikanaan. Isis sitä vastoin pyrkii aktiivisesti luomaan sen ja toteuttamaan profetaalisen ennustuksen Islamilaisen valtakunnan noususta.

        Toinen merkittävä virhekuvitelma on kieltää Isisin uskonnollinen luonne. Vaikka useimmat muslimitahot ja -valtiot irtisanoutuvat Islamilaisen valtion harjoittamasta sharia-lakiin perustuvasta toimintamallista, järjestön ohjeisto pitää yhtä islamin ja profeetta Muhammadin oppien kanssa. Oikeastaan Isis noudattaa islamia poikkeuksellisenkin tarkasti, ja käytännössä sen koko laki ja toteutus perustuu pienintäkin yksityiskohtaa myöten profeetalliseen esimerkkiin.

        Isis on ”lopun ajan armeija”

        Isisin toimintamalliin kuuluu avoimuus järjestön pyrkimyksistä. Sen tiedottaja on muun muassa julistanut lännelle: ”Me valloitamme Rooman, hajotamme ristinne ja teemme naisistanne orjia.” Roomalla hän viittaa uskomukseen, jonka mukaan Rooman armeija tulee hyökkäämään Islamilaista valtiota vastaan. On kuitenkin tulkintaeroja, mitä joukkoja tällä tarkoitetaan.

        Isis eroaa lisäksi lähes kaikista tämän hetken jihadistijärjestöistä siinä, että sen agendaan kuuluu olennaisena osana maailmanlopun, ”apokalypsin” odotus.

        Artikkeli nostaa esiin sen, että lännen media on toistuvasti jättänyt huomiotta Dabiqin merkityksen Isisin julistuksissa. Islamilaisen valtion valloitettua Dabiqin kaupungin Pohjois-Syyriassa se on jäänyt odottamaan vihollisarmeijan saapumista. Profetaalisen ennustuksen mukaan hyökkäyksestä alkaa maailmanlopun lähtölaskenta ja Islamilaisen kalifaatin leviäminen, joka lopulta johtaa muslimien lopulliseen voittoon.

        Profetian toteutumista odottavistakin vain osa uskoo juuri Isisin armeijan olevan se, josta ennustus kertoo. Arvioiden mukaan kuitenkin jo kymmeniä tuhansia ulkomaiden muslimeja on liittynyt Islamilaiseen valtioon. Useimmat tulevat taistelemaan ja ovat valmiita kuolemaan Islamilaisen valtion puolesta. Päätös on yleensä lopullinen, ja harva valtioon liittynyt palaa enää takaisin.

        Etenkin Yhdysvaltoihin kohdistuvalla propandalla on suuri merkitys, sillä Yhdysvaltojen hyökkääminen Isisiä vastaan on se, mitä Islamilainen valtio itsekin toivoo. Se olisi suuri voitto jihadistien harjoittamalle propagandalle. Koska Islamilainen valtio pitää itseään profetian toimeenpanijana, ympäröivä paine ei voi murentaa sen agendaa – päinvastoin.


      • knasdckjlasdfkedg

      • 3rd

        Ihmiset pakenevat islamilaiseksi valtioksi julistautunutta uskonnollis-sotilaallista liikettä. Kanadalaisen toimittajan Greame Woodin mukaan Isis on kirjaimellisesti maailmanlopun liike. He ajattelevat, että maailman viimeinen taistelu käydään ”roomalaisia” vastaan Dabiqissa Pohjois-Syyriassa. Taistelu päättyy Jeesuksen tullessa kukistamaan islamin viholliset. Nyt Isis toimii niin, että se saisi houkuteltua länsimaat tähän suureen maailmanlopun taisteluun.

        Isis ajaa hurjaa politiikkaa. Islamin petturit on tapettava, kattaen kaikki shiiat ja maallistuneemmat muslimit. Vääräuskoiset on otettava orjiksi. Ei ihme, että kansa pakenee.


      • rstrdghfuyt

        Moskovaahan sanotaan 'Kolmanneksi Roomaksi' ja nyt on Venäjä hyökkäämässä ISISin kimppuun.


    • Vitsaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe