Lumiasta tiedostot tietokoneelle

ms-tili pakollinen

Kuvia tai mitään ei pysty siirtämään muuten kuin ms-tilin avulla ja ms vakoilee kaikkea mitä teet, ainakin Lumia 930:ssa ja varmaan kaikissa uusissa. Miksi puhelinta ei saa näkymään tietokoneella muuten? Ei ole edes sd-korttia jolla voisi siirtää.

"WP8.1 is crappy and unstable (at least on my phone);
you cannot save your data on the computer without a ms account (which I really hate);
it lacks a lot of features;"
http://www.gsmarena.com/reviewcomm-1107p3.php

http://www.nokiapoweruser.com/nokia-sync-being-discontinued-on-5th-december-export-your-contacts-or-move-to-microsoft-account/

Zune, joopa joo, ihan varmaan lähetän tietoja ms:lle ))
"Zune-ohjelmiston käyttö ja Zune-tilin luominen on täysin ilmaista, ja voit saman tien nauttia Zune-ohjelmiston uusista hienoista ominaisuuksista. Ohjelmistomme on nerokas, mutta pyrimme jatkuvasti parantamaan sitä entisestään. Tarvitsemme tämän parannustyön avuksi hieman tietoa siitä, miten hyvin ohjelmisto toimii käytössä. Kun asennat Zune-ohjelmiston, Microsoftille lähetetään tietoja asennuksen onnistumisesta tai epäonnistumisesta sekä muita asennukseen liittyviä tietoja.

Kun käytät Zune Marketplacea, verkkoanalyysityökalu kerää automaattisesti tiettyjä tietoja tarkastelemistasi sivuista, valitsemistasi linkeistä ja muista suorittamistasi toiminnoista. Ne auttavat meitä tarjoamaan juuri sinua kiinnostavia asioita, esimerkiksi sinua kiinnostavaa uutta musiikkia, ja luomaan musiikkimakusi mukaisia soittolistoja."
http://www.windowsphone.com/fi-fi/how-to/wp7/zune-software

Googlea ei voi käyttäää hakukoneena.
http://www.computerworld.com/article/2476374/windows-phone-os/microsoft--lumia-630-and-lumia-930-windows-phone-owners--google-search-is-banned-fo.html

Meinasin jo ostaa tuon, mutta en ostakaan ja harkitsen tarkkaan otanko kymppiäkään, samaa vakoilua siinäkin.

7

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihme touhua

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10444081

      Tuon mukaan kasikoneelle pitäisi saada siirrettyä helposti, mutta miten, pilven kauttako? Seiskaan ei ainakaan näytä onnistuvan muuten, on tuttukin yrittänyt. En todellakaan käytä pilveä ms:n vakoillessa, vaikka ei olisi edes mitään salaista. Ja jos pitää poistaa sd-kortti, mitä järkeä. Omassa seiskan pöytäkoneessa ei tunnista läheskään aina edes omia sisäisiä korttipaikkoja ja miettii älyttömän kauan silloinkin kun tunnistaa, ulkoiset tunnistaa heti.

    • usb-johdolla

      Kytkee puhelimen tietokoneeseen niin se näkyy tavallisena usb-massamuistina. Voi kopioida kuvia ja tiedostoja.

      • niin pitäisi

        Mutta kun ei näy noiden keskustelujen ja nettisivujen mukaan. Vanhat nokiat näkyykin, mutta uudemmat ei seiskassa ja kasissakaan ei taida onnistu tiedostojen siito kuin pilven kautta, miksi muuten ms-tiliä tarvitsisi.

        Jos ostan nokian niin vain korttipaikallisen.


      • ...
        niin pitäisi kirjoitti:

        Mutta kun ei näy noiden keskustelujen ja nettisivujen mukaan. Vanhat nokiat näkyykin, mutta uudemmat ei seiskassa ja kasissakaan ei taida onnistu tiedostojen siito kuin pilven kautta, miksi muuten ms-tiliä tarvitsisi.

        Jos ostan nokian niin vain korttipaikallisen.

        Olet eksynyt vähän liiankin reikäpäisiin keskusteluihin.
        Nuo keskustelijat ovat ns. tavallisia käyttäjiä, jotka eivät ole ikinä kuulleetkaan kirjaimia u-s-b eivätkä tiedä mikä se on. Heidän mielestään se on puhelinlaturin johto eikä ensimmäisenä tulisi maallikolle mieleen että sillä voisi dataa siirtää.
        Ei tiedonsiirtoon tarvita mitään Zunea eikä ms-tiliä.


      • oikeassaolivat

        Menin sitten ostamaan Lumia 830 ja eihän siinä toimi paljon mikään ilman ms-tiliä. Ei voi asentaa uusia appseja eikä päivittää valmiiksi asennettuha...Onko android-puhelimissa pakko olla joku tili?

        Bluetoothilla sai siirrettyä aika helposti puhelinluettelon ja jotain muuta. Näkyi heti windowsphonena kun liitti usb:lla ja vanhan sd-kortin tiedostot näkyi, jotain puhelimen muististakin, mutta tosi vähän. Ajureista ilmoitti ettei saanut asennettua. Täytyy tutkia tarkemmin kun saan hommattua uuden kortin, ainakin siihen tallennettuja kuvia voi kopioida, ilmeisesti puhelimen muististakin. Tiedä sitten 930:sta tai uudemmista.

        Kaipa sen ms-tilin voi tehdä vaikka väärällä nimellä kun en kuitenkaan osta mitään. Pystyyhän ne vakoilemaan joka tapauksessa liittymästä käyttäjän ja mitä tekee jos haluavat. Navigaattori, sen päivitys ihmeeksi toimii ilman tiliä.


    • Eikäyenää

      Stubidismi kaatuu vaihtoon.

      • mitämeinaat

        Tyytyväinen ainakin tähän asti Lumiaan. Tili onnistui tehdä keksityllä nimellä, appsien asennus ja päivitys onnistuu ja varmasti riittävästi, ehkä joku kaipaa jotain erikoisempaa, mutta koko ajan tulee lisää. Akku kestää yllättävän hyvin, ei lämpene juurikaan eikä ole jumittanut kertaakaan. 1,2 GHz teho riittää hyvin, eikä kännykässä tuon suuremmasta tarkkuudesta ole mitään hyötyä. 5" näyttää aika isolta, mutta hyvin mahtuu farkkujenkin taskuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe