AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Kuvat ulos Lumiasta ??

Kuvat ulos Lumiasta ??

35 Vastausta 17 192 Lukukertaa
Ostin vahingossa uuden Lumia 800, mutta tärkein vaatimukseni, kuvien siirto PC:lle ei onnistu minkään ohjeen avulla. Ts. niitä ohjeita on niin paljon sen asian suhteen, etten kertakaikkiaan erota sitä oikeaa siitä sekamelskasta. Onko kenelläkään vinkkiä selkosuomella esittää, mistä ongelma voisi johtua ? En viitsisi niitä kuvia itselleni sähköpostillakaan lähetellä.
lataa Zune mikä vastaa nokia suitea
Se on nykyään tällainen --> http://www.xbox.com/fi-FI/live/zune

Saakos tuolla kuvia siirreltyä edelleen puhelimesta masiinalle?
Saa tosin itsekin sanoisin lumian huonoimmaksi piirteeksi juurikin tuon tiedostonsiirron. Ihan käsittämätöntä että vanhalla nokia n97 minillä sai siirrettyä sujuvasti musiikkia oma tietokoneen kautta tai winammpista suoraan. Lumiassa onnistuu vain tuon Zune ohjelman kanssa.

Ohjelma sinänsä on ihan ok, mutta ei paras. Winampin soittoluettelon siirto ei onnistu mitenkään. tms.

Toki skydriven kautta voi myös siirrellä tiedostoja mutta on hidasta vs usb.
Kuvien siirto on helppoa.. ainakin oma Lumia 920 tarvii kytkeä vain kiinni läppäriin ja ainakin itselle tulee eteen valikko, josta voi valita esim. kuvien siirto koneelle, yksi hiiren napin painallus ja muutamassa minuutissa kuvat on koneella..
onhan se helppoa, koska Lumia 920 on WP8-puhelin.
Hurja juttu! Nytkö vasta wimpula pampula pimpula pompulassa toi toimii.
Voisiko tämä koskea myös lumia 900, vai onko se niin paljon vanhempi? Kysyy henrik L
Latasin zunen mutta en edelleenkään saa kuvia siirrettyä koneelle???? Ohjelma antaa vaihtoehdoiksi kuvien siirto omaan kokoelmaan tai poista kuva! ¨
Eikä onnistu vetämällä kuvaa kansioon. PALAA HERMOT!
Kiitos hyvästä ohjeesta, Zunen oma opastus on surkeaa! Miksi puhelimen ja koneen väliseen kuvien siirtoon ei voisi käyttää vaikkapa simppeliä kameraohjelmiston tyylistä ohjelmaa???
Siinäpä se. Uudemmat WP8 mallit tukevat massamuisti tilaa eli ne voidaan yhdistää koneeseen ilman Zunen kaltaisia ohjelmia muistitikun tavoin.
Kun on WP8 läppäri tai muu tietokone kaikki toimii hienosti. Johto väliin ja kaikki siirtyy, Pitää olla laitteet ajantasalla!
Pitää olla laitteet ajantasalla!

Joopa joo, kun olet ostanut Windows puhelimen niin on pakko ostaa Windows 8 tietokone:(
Aivan uskomatonta toi zune hässäkkä! Naurettavaa!!!! Missä pimiössä ne noita tuotteitaan kehittelee? Luolamiestason hommia! Nyt koko porukka vaihtoon siellä suunnittelu puolella ja nopesti! ei kestä katsoa vierestä tollasta naurettavaa touhua.
Tappelin jo viikon verran noitten usb ajureitten kanssa, zune, jne jne... Tod.näk vien huoltoon oman lumia puhelimen... Toivon mukaan se tulee jatkossa toimimaan jotenkuten.

Edelleen - en suosittelee ostaa lumia puhelimia (usb ongelmat niiden kanssa on oma luokkansa)
et vain osaa käyttää :)
http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wprestore/windows-7-does-not-recognize-nokia-lumia-820/5df9534c-bc0b-46d7-a56e-dc45f8899e9d?msgId=c3f556ad-fac5-4022-a20e-cec877e93040

Lyödäänkö veto - sanotaan 100 euroa - jos saat minun puhelimelle siirettyä mp3:ia ja viedä kuvat pois lumiasta, voin maksaa sinulle, jos ei - sinä maksat minulle.

Vaatimuksena on windows 7 (32 tai 64 bittinen), minun puhelin (jota ei ole viennyt huoltoon), minun pc olisi myös hyvä, mutta haluaisin säilyttää kovalevyn sisältöä ja lumian kanssa se ei vältämättä onnistuu...
Hmm jouduin myös käyttämään Lumiaa koska vaimo ei saa kuvia koneelle sieltä, aika takapajuista tehdä puheilmeen hyvä kamera jos sen käytettävyys on ala-arvoista.
skydrive..
Ja näillä vehkeilläkö pitäisi tehdä töitä? Pakko sanoa että näyttö hyvä, kaiiki muu aivan syvältä.. Itse osaisi varmasti tehdä paremman.. käsittämätöntä sontaa nuo valikkorakenteet jne...
Vastaan tähän nyt silti vaikka onkin jo vanhempi viesti. Huomasin nimittäin juuri että kuvat siirtyv't koneelle automaattisesti. Avatkaama zunella joku kuva, klikatkaa ominaisuudet ja tsekatkaa siitä tallennuskansio. Pitäisi sitten löytyä jostain koneen syövereistä. :)
Tuleeko Nokia 800 mukana joku kaapeli joka yhdistää puhelimen ja tietokoneen...? Mulla ei nimittäin tullut, puhelin nyt 6kk vanha ja nyt vasta tajusin ku olisin halunnut siirtää kuvia koneelle ettei se onnistu ilman sitä kaapelia... MIstähän sen vois jälkeenpäin hommata?
lumia 800 tulee mukana usb-kaapeli, se on se sama johto jota käytät puhelimen lataukseenkin, otat vain sen muuntajan päästä pois :)


4 min kohdalla usb kaapeli
Myyntipakkauksen sisältö voi vaihdella myymälöittäin, mutta kaapelin voi erikseen ostaa esimerkiksi täältä. http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/laturit-ja-kaapelit/1338793/datakaapeli-nokian-puhelimiin
Miten saan lisättyä kuvia lumia 620 puhelimesta s.postiin, kun en muista jotta miten lisätään.
En ole vielä nähnyt vastausta tähän. Saako lumia 620:stä siirrettyä puhelimen sisältämät datat tietokoneelle (esim. valokuvat) ilman zunea? En halua vastaukseksi käytä pilvipalvelua tai zunen asentamista tietokoneelle. Vaihtoehdot siirron välineelle ovat joko bluetooth tai usb-johto
Varmastiko? Minulla oli tyttären lumia 900 lainassa ja kuvien saaminen ulos usb:n kautta ilman zunea oli mahdottomuus. Johtuiko tuo ongelmani siitä, että ko. puhelin ei ole w8-puhelin?
Kyllä. Ainakin Nokia WP7 mallit eivät tue "usb massamuistilaa" eli jos aikoo siirtää tiedostoja tietokoneelta siihen tai toisinpäin niin se vaatii Zunen.

Lumia WP8 mallit ovat taas eriasia. Ne toimii tuolla minun lähettämän linkin tavalla.

Tosin poikkeuksia toki on: http://keskustelu.suomi24.fi/node/11532494

Mutta tuossa muistikortin poisotto auttoi.
Kiitos avusta!! Kyllä taistelin ton kanssa, kunnes tajusin synkronoida zunen avulla noi tiedostot, sit olivat ilmestyneet itsestään koneen kuvat -kansioon. Tsemii!!
eikö niitä voi kuvia voi siirtää ilman zunea?
Ei voi ainakaan helposti jos ei käytä Skydriveä.
Saako lumiasta, siis 800:sta kuvaa näkymään televisiosta, kuten aikoinaan Nokian 5800 yhisti vain koaksiaalikaapelin töllöön niin sai valokuvat näkysälle ja videot myös.
Vähän vanha tredi, mutta jos joku vielä lukee: Minulla kuvien siirto Lumiasta (625) koneeseen (Acer e442) onnistuu ihan perinteisesti hdmi-kaapelilla, samalla tavalla kuin vanhasta mutta hyvästä kamerastani (Nikon D70s). Mitään erityisiä säätöjä ja latauksia en ole tehnyt, niiden kanssa olen melko tumpelo. Kaivapa sieltä Lumian pakkauksesta kaapeli ja kokeile.
 /   /  /  /  /  / Kuvat ulos Lumiasta ??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta