Suomen surkein kuski taas.

ei elämä

Taas alko tuo ja ruvetaanha dissaamaan nyt kaikkea tässä.
Siis en edelleenkään tajua miten noista osa on saanut edes kortin? Joutais inssi laittaa takasin katsastamaan niitä autoja.
Ja miten tuo yks blondi ajaa jolle ei ilmeisesti ole opetettu miten ratista pidetään kiinni?

26

844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Khyllä

      Monella on ilmeisesti hyvin vähän ajokokemusta tai sitten on oltu pitkään kokonaan pois ratista. Eiväthän ne taidot silloin pääse karttumaan ja vanhatkin unohtuvat. Ajopelko ja epävarmuus tietenkin aiheuttavat helposti sähläämistä. Sen yhden tytön rattiote oli tosiaan aika erikoinen. Luulisi, että perinteiselllä tyylillä olisi jotenkin helpompaa ja vakaampaa ohjata.

    • huh-huh

      Eikai vaan nämä kuskit pääse liikenteen sekaan ajelemaan ohjelman jälkeen?

      • tokitokitoki

        Ovat päässeet takaisin. He sentään ovat oppineet nyt jotain ja saaneet itseluottamusta.
        Siellä liikenteessä on moninkertainen määrä vastaavia.


      • huh-huh
        tokitokitoki kirjoitti:

        Ovat päässeet takaisin. He sentään ovat oppineet nyt jotain ja saaneet itseluottamusta.
        Siellä liikenteessä on moninkertainen määrä vastaavia.

        Kyllä ohjelman perusteella ei kuuluisi liikenteen sekaan yksikään näistä.
        Ei edes kaasua erota jarrusta, jotkut kolmosta luulee ykköseksi, jotkut ei katso pakittaessa taakse edes peileistä.

        En käsitä.


      • KuhanFilmaavat
        huh-huh kirjoitti:

        Kyllä ohjelman perusteella ei kuuluisi liikenteen sekaan yksikään näistä.
        Ei edes kaasua erota jarrusta, jotkut kolmosta luulee ykköseksi, jotkut ei katso pakittaessa taakse edes peileistä.

        En käsitä.

        Must siin on teatteritouhun makua. Hitto ku ne ensteks pökeltää ihan mahdottomia ja sit ykskaks niks naks ne alkaa loistaa kummasti. Hitto jos olisvat oikeesti niin onnettomia kuin mitä antaavat ymmärtää, niin eihän ne suoritukset menis läpi viel kolmen vuoden päästäkään.


    • IhmetelläTäytyy

      Se kahdeksankympin ikää koputtuleva mummo on ihan täys tumpelo.

    • Mielenkiintoistakatsella

      Hyvä kun eilen siihen tuli vierailee se Emma Kimiläinen. Hän kun istahti apukuskin jakkaralle, rupes tolloimmaltakin menee suoritus hyväksytysti läpi ja saman tien.
      Yllätyin, kun se 73 v mummo hyppäs sen maasturin puikkoihin, niin sehän vetäs parhaimman suorituksensa. On tainnut mummo ajella enemmän traktorilla mettäpoluilla kuin millään henkilöautolla liikenteessä? Muista tehtävistä sillä ei oo tullut hevonpaskaa.

    • Tylsäkausi3

      miten musta tuntuu, ettei tän kauden kuskit ole edes niin surkeita?! Viime kaudella tuomarit joutuivat lähes pakosta valitsemaan jonkun tunarin parhaaksi ja kynsin-hampain luovuttamaan ajokortin takaisin. Nyt tuntuu, että kaikki oppii ja saavat kortin ilomielin takaisin. Seuraavaksi lähtee se puoli-punatukkainen, joka viimeksi ajeli jo ihan sujuvasti. Olis kaivannut enemmän Noonan ja Annan kaltaisia täystuhoja.

      • Idatöpexii

        Ida on vähän niin kuin Noona 2. Jotakuinkin yhtä pöhkö. Ida ajaa joka paikkaan aina lämät tiskissä. Saihan tuo siitä venetraileristakin renkaan solmuun, kun peruutti sen siihen kiven päälle.


      • Oli_ikimuistoinen

        Hah hah. Muistatko sen kotkalaisen eukon, joka kruunattiin Suomen surkeimmaksi? Akka tuli siinä yhessä tehtävässä silmät kiinni ja seuraavaksi kuului vain ryskistä. Piti ajaa siitä rampista, niin tää kolaroi pysäköidyn auton kulmaan.
        "No et oo tosissaa." oli sen vakiosanonta.


      • Anonyymi
        Idatöpexii kirjoitti:

        Ida on vähän niin kuin Noona 2. Jotakuinkin yhtä pöhkö. Ida ajaa joka paikkaan aina lämät tiskissä. Saihan tuo siitä venetraileristakin renkaan solmuun, kun peruutti sen siihen kiven päälle.

        Ida kuoli auto-onnettomuudessa.


    • tottavaiei

      Paljonkohan tässä sarjassa autotoheloinnista on käsikirjoitettua, käskikö ne esim. sen yhden blondin ajaa vesimese seinään tms.?
      Toisaalta ilmeisesti tuomaristossa on oikea poliisi ja trafin virkamies, onkohan "kilpailijoilta" siis ihan tosissaan virallisesti ajokortti otettu ohjelman ajaksi kuivumaan? Lisäksi juontaja puhuu että kilpailijat ovat heillä "huostassa", pidätettynä / vangittunako he siellä ovat :D

    • Uskomatonta

      Eilisessä jaksossa sitä vasta pökellettiinkin. Kolme bemaria saatiin romutettua, jo pelkästään keinulautatehtävässä. Ei tollasta ole ennen nähty.
      Ihme ku eivät romuttaneet lisää autoja siinä väistötehtävässä. Tosin ei se kaukana ollut, että siellä olis ollut autoa kaiteeseen ja puuhun ajettu, kun meni pikkasen leveeksi.

    • isgfjijgiero

      Yllättäen suoritukset paranee aina huomattavasti kun oman apukuskin tilalle istuu ammattilainen. Ilmeisesti kaverin sanaa ei oteta niin tosissaan?

    • SelitysTässä

      Suoritukset alkaa paranee seuraavasta syystä: Kun ammattilainen tulee etupenkille istumaan, niin se sanoo ratinpyörittäjälle: "Jos et nyt lopeta tota pelleilyä ja ala ryhdistäytyy, sun kortti otetaan lopullisesti pois ja saat sellaset sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, että tunnet sen nahoissas vielä viiden vuoden päästäkin!" Ja sitähän ei näytetä telkkarissa sen koommin kuin netissäkään.

    • jännityksen_huipulla

      Tulipa katsottua netistä kakkoskauden finaali eli jossa on se ns. inssiajo. Kyseinen osuus oli mihin tahansa Hollywoodin jännityssarjaankin verrattuna hermoja raastavaa jännitystä kun tietäen finaaliin asti jääneiden taitotason, heidät kuitenkin päästetään "inssiajoon" yleisen liikenteen sekaan O_O
      Onko noissa ohjelman autoissa edes opettajalle niitä apupolkimia joilla tuomari voisi ehkäistä mahdollisen onnettomuuden? On ehkä eri asia kolhia jotain tv-sarjan lavasteita kuin oikeita sivullisia ihmisiä tai heidän autojaan.

    • kliimaksin_huipentuma

      Niin, hyvä kymysys. Sitäkään kun ei ole näytetty, että onko ne peltoautot jotakin entisiä autokoulun autoja?

      • skjfkljgjgkldfjblg

        Ei niissä tehtäväautoissa ainakaan ole apukuljettajan polkimia, muuten kokeneempi apukuljettaja varmasti estäisi esim. kiikkulautatehtävässä sen helvetillisen rysäyksen alastulossa ja olisi estänyt vesimesenkin seinäänajon.
        Inssissä kyllä käyttivät eri autoja joten niistä en tiedä sanoa, tosin samannäköisiä autoja on käytetty tehtävissäkin, en nyt tässä varmaksi pysty sanomaan onko ne peräti samoja koska en muista niiden rekisteritunnuksia. Kolhittujahan ne kyllä olivat joten voi ollakin tehtäväauto mutta sen on tietysti oltava katsastuskunnossa kun lähtivät yleisen liikenteen sekaan.


    • SaivatkoKuntoon

      Mitenhän sen vesimesen kävi? Se helmapelti meni ihan rullalle ja rengas tyhjeni, mutta tulikohan siihen muutakin vikaa? Renkaan ripustusten luulis olleen kovilla.

      • kfjksdjgkgl

        Keula näytti painuneen kasaan sen näköisesti että eiköhän tuo lie mennyt niinsanotusti lunastukseen. Tuon ikäistä mersua tuskin kannattaa kovin paljoa korjata kolarin jäljiltä tieliikennekelpoiseen kuntoon mitä ilmeisesti ohjelman autojenkin on oltava kun saattavat pyöriä tavallisen liikenteenkin seassa.


      • SaivatkoKuntoon
        kfjksdjgkgl kirjoitti:

        Keula näytti painuneen kasaan sen näköisesti että eiköhän tuo lie mennyt niinsanotusti lunastukseen. Tuon ikäistä mersua tuskin kannattaa kovin paljoa korjata kolarin jäljiltä tieliikennekelpoiseen kuntoon mitä ilmeisesti ohjelman autojenkin on oltava kun saattavat pyöriä tavallisen liikenteenkin seassa.

        Must vähän tuntuu, että ei ne sitä enää alkaneet parsimaan. Purkamolle vaan ja toinen, parhaat päivänsä nähnyt, vesimesen tilalle. Jos vielä neljäskin kausi on aiottu tehdä.


    • sdfdv

      minua on sarjassa mietityttänyt se saavatko nuo surkein kuski -kokelaat minkäänlaista ammattitaitoisdta opetusta autolla ajamiseen ja liikennesääntöihin vai onko se niiden apukuskien kontolla?

      Ainakin se Kirsti (se kisan vanhin osanottaja) näytti kuitenkin kehittyvän koko ajan, mutta olen varma siitä, että jos saivat jotain oikeaa opastusta, opastaja ei tiedä mitään ikäihmisen opettamisesta tai -oppimisesta. Heille vain täytyy asiat käydä läpi kiirettömästi ja rauhallisesti sekä havainnollistavilla esimerkeillä. Kirsti ei selvästikään saanut itselleen sopivaa opetusta, sen verran varma olen kuitenkin siitä, että hänestä olisi voinut kehittyä ihan hyvä keskinkertainen kuski.

      Lihasmuistiakin kannattaa käyttää hyväksi. kirstillekin varmaan olisi tehnyt hyvää, jos olisi saanut ihan kunnolla harjoitella jarruttamista ja auton mittojen hahmottamista. Vanhuksilla pitää ottaa huomioon sekin, että kuulo voi olla alentunut, vaikka muuten pää toimisi. Ohjeet on siis annettava selkeällä äänellä.



      rautalankaesimerkki; jos pitää ohjata kapeaan paikkaan, ja tietää, että auto siitä mahtuu, ei siinä tarvitse tehdä muuta kuin tarkkailla, että ajajan puolella pysyy renkaat tiellä eikä mikään osu mihinkään ja voila: auto menee kapeikosta läpi naarmuitta. välillä tarkkailee toista puolta, että onko siellä esteitä, kaartuuko tie yms.


      tai jos ajaa tarpeeksi kovaa ja tulee äkkijarrutustilanne, ei tartte käydä sähläämään kytkimen kanssa, sen ehtii painaa pohjaan aivan hyvin sen jälkeen, kun on päässyt aloittamaan jarrutuksen. Näin meillä opetettin autokoulussa ja se oppi pätee edelleenkin. menee vain turhaa aikaa hukkaan, jos ensin laittaa kytkimen ja sitten vasta jarrun. Toinen asia toki on, jos ajelee kahtakymppiä.

    • sekoilua_liikaa

      Olisikohan aika paljastaa mistä autokouluista ja kuka suoritti inssinajon, niin olisi muillakin tumpeloilla mahkuja saada ajokortti. Ei noilla ajotyyleillä ole mitään mahdollisuutta läpäistä inssinajoa.

    • NeEsittääTunareita

      Joo, ei kyllä niillä taidonnäytteillä olisi autokoulun inssiajoa läpäisty.

    • pesukoneromuna

      Seuraava ajotehtävä ohjelman osallistujille, auto ajettava pesukoneeseen. Kuka huoltoasema uskaltaa antaa pesukoneensa näiden kuskien armoille :D

    • ratinpyörittäjät

      Niitten täytyy hankkia sitä tehtävää varten joku käytöstä poistettu pesukone. Vaikka huoltamolta, joka on jouduttu sulkemaan pohjavesialueen takia. Tai sitten kyhäävät laatikoista autonpesukoneen näköisen rakennelman. Voivat sitten Idan jäljiltä laittaa laatikot takaisin paikoilleen.
      Tänään niillä on helppoo, kun saavat oikein luvan kanssa osuu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe