Onko tää Jumalan rakkautta ja totuutta?

ålandi

20

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henkkaruotti

      Mikä on totuus?

      • Pääkonttorin

        Ehkä se että Petri massapostittaa omia aloituksiaan monella nimimerkillä.


      • äälandi

        niinpä niinpä. Tuo petri on aika helppo tunnistaa massapostittamasta näitä.


    • äälandi

      oletko petri sopinut ihmisen kanssa, joka tänne palstalle aiemmin kirjoitti sinusta? Seuraat palstaa ja tiedät missä täällä mennään. Tuo kyseinen henkilö poistui palstalta muutama kuukausi sitten. Jumalan rakkaus ja totuus käsittää anteeksiannon.

    • dnari

      Onpa jännä juttu.

    • * Miksi täältä katoaa viestit? Muutama minuutti sitten vastasin tähän ketjun, nyt sitä ei näy missään ?
      * Vastaan aloitukseen, Jumala ei ole muuttunut, Hän sanoo edelleenkin, " Älä tapa:" ! Ei millään tavalla ole lupaa tappaa toista ihmistä. Ja tähän ei ole mitään lisättävää, jos eutanasia hyväksytään, se on ihmisen oma päätös, ja murha, joka on syntiä rajuimmillaan. " Älä tapa."!

    • Hurmos

      Älä tapa: Mitä teki Raamatun Jumala. 1Moos.6:7. Biblia. Herra sanoi: Minä tahdon ihmisen, jonka minä loin, hukuttaa maan päältä, hamasta ihmisestä niin karjaan asti, matoihin ja taivaan lintuihin asti; sillä minä kadun, että minä niitä tehnyt. Mitähän syntiä maan matonen teki?

      • älä-valehetele

        Muista herra on sanonut, jos tarkoitat jumalaa hän ei ole sanonut mitään


    • Avaus on täysin raamatullinen ja Raamattu UT:ssa monin tavoin osoittaa, että meidän rakkautemme Jumalaa kohtaan näkyy juuri kuuliaisuutena Hänen Sanalleen. Jumala on koko olemukseltaan rakkautta ja uskova elää Hänessä, Hänen rakkaudessaan ja armossaan. Muuta rakkauden lähdettä ei ole olemassa.1. Joh. 2:5 "Mutta joka pitää hänen sanansa, hänessä on Jumalan rakkaus totisesti täydelliseksi tullut. Siitä me tiedämme, että me hänessä olemme."

      Pyhä Henki on annettu meille juuri sitä varten, että me pitäisimme Hänen käskynsä. 1. Joh. 3:24 "Ja joka pitää hänen käskynsä, se pysyy Jumalassa ja Jumala hänessä. Ja siitä me tiedämme hänen meissä pysyvän, siitä Hengestä, jonka hän on meille antanut."

      Uskova, Jeesuksen seuraaja voidaankin määritellä seuraavalla tavalla: "Jeesuksen oma on henkilö, joka uskoo kaikki syntinsä anteeksi annetuksi Jeesuksen Kristuksen ristillä suorittaman sovituskuoleman ja ylösnousemuksen perusteella sekä ojentautuu elämässään Jumalan Sanan mukaan".

      Moni kompastuu luonnollisen ihmien lakihenkisyyteen, jossa kristitty alkaa kuvitella, että hän Pyhän Hengen vaikuttamana täyttäisi koko lain, eläisi täysin synnittömästi ja olisi kaikessa, ajatuksissakin, täysin kuuliainen Jumalalle. Tämä vie lain alle, pois armon alta. Ihminen alkaa yrittää kaikkensa miellyttääkseen Jumalaa tai sitten hän sokeutuu ja ylpeänä uskottelee harhaisesti olevansa täydellinen lain täyttäjä. Hän ei enää koe synnintuntoa, eikä hänellä ole asiaa Jeesuksen ristin juurella. Hän on kova ja tuomitseva muita, heikompina pitämiään uskovia kohtaan ja toisaalta teennäisen hurskas ulkoiselta käytökseltään ja sanoiltaan osoittaen harhaista täydellisyyttään.

      Uskova on siirretty synnin ourjuudesta Jumalan valtakuntaan, Jumalan lapseuteen - Jumala on julistanut hänet ristin sovituksen perusteella vanhurskaaksi ja ihmienn kokee itsessään tämän muutoksen uudestisyntymisenä. Hän ei enää halua elää kuin maailman ihmiset. Hän ei harrasta syntielämää, hän ei suosi sitä, eikä puolustele - jatkuvan synnnin tekeminen on hänelle mahdotonta. Preesens-aikamuoto (jatkuva tekeminen) suhteessa syntiin on taaksejäänyttä, entistä elämää.

      1. Joh. 5:18 "Me tiedämme, ettei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä; vaan Jumalasta syntynyt pitää itsestänsä vaarin, eikä häneen ryhdy se paha."

      Uskova turvaa ainoana lohtunaan ja voimanaan Jeesukseen Kristukseen, joka ainoana maan päällä eläneenä ihmisenä on voinut sanoa: "Se on täytetty". Laki on täytetty Kristuksessa olevan uskovan puolesta, sitä ei uskovan tarvitse enää täyttää - hän saa elää vajavaisena ihmisenä armon antamassa vapaudessa ja ilossa. Hän on armossa eläessä nöyrä Jumalan Sanan edessä, hiljainen sydämeltään omasta itsestään ja rakkaudellinen kaikki ihmisiä ja erityisesti heikkoja ja sorrettuja kohtaan.

      Uskova näkee Sanasta, että yritys täyttää laki, ei johda Jumalan yhteyteen. Kaikki on armosta, pelastus ja myös se, että saamme ojentautua Jumalan Sanan mukaan. Lakiin pitäytyvä juutalainen pelastuu uskosta ja armosta aivan samoin kuin pakanakin.
      Room. 4:16 "Sentähden se on uskosta, että se olisi armosta; että lupaus pysyisi lujana kaikelle siemenelle, ei ainoastaan sille, joka pitäytyy lakiin, vaan myös sille, jolla on Aabrahamin usko, hänen, joka on meidän kaikkien isä."

      • kerettiläinen---

        Olipa hyvä kirjoitus, jonka minäkin voin täysin allekirjoittaa.


      • kss

        Oli kyllä hyvä kirjoitu. Kiitos, Jeesus.


    • hurmos

      Jumala ei ole ihminen. Jos hävittää, kuka sen estää.

      Pyhä henki on tulenlieskoja pään päällä, kuten helluntalaiset tietänevätkin, ja se tietää tulivihaa. Herran Sebaotin kiivautta.

    • näinon

      Jeesus on Herra.

      • äälandi

        Petri älä jatkuvasti nosta omaa aloitusta


    • hesankaveri

      On jee oli hyvää juttua.

      • Pääkonttorin

        Petri nostaa omia juttuja ;)


      • pääkonttori

        Ou jee hienoa hommaa.


    • On se, usko vaan, niin pelastut, ja saat syntisi anteeksi, sitä et koskaan kadu, jos todella saat aidosti uudestisyntyä !

      • ihqumani

        Joo juu näin se vaa on.


    • lariruona

      Raamattu on totta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1725
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1342
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      284
      1250
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      66
      1169
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      113
      1092
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      969
    7. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      947
    8. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      24
      923
    9. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      838
    10. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      809
    Aihe