Yhteiskunnan menetys!

Si-vity-syhteiskunaJäsen

Yhteiskunta on menettänyt veroeuroja kohdallani 100 % varmasti, kun olen neitsyenä kärsinyt nyt jo 26-v. ikäiseksi asti.

Häpeä niinkin yksinkertaisen kokemuksen puuttumisesta elämässäni, kuin ettei kiimainen kullini ole tullut upotetuksi sitä himoitsevaan pilluun (=prostituutio täten poisluettu [sen osalta muotoilisin pillun "kyvykkääksi ja suostuvaksi vastaanottamaan"]), on ajanut minut keskeyttämään opintoni ja nyt jopa (ainakin toistaiseksi) työkyvyttömyyseläkkeelle. Oiskos aika jo pikk-k-kkkasen saada yhteiskunnan päättäjät lyömään päitään yhteen kyhäilemään keinoja kaltaisteni "tuhkamunatarinoiden" ennaltaehkäisemiseksi. Peräänkuulutan siis jonkinlaista aikuistumisriittiä ilman prostituution stigmaa/alemmuuden tunnetta.

On se siis jumal-auta säälittävää että joillan vitun alkuasukaskulttuureilla on paremmin (Maslowin julistamat) elämän perustarpeet yhteisvastuullisesti hoidettuna!
Länsimainen sivistysyhteiskunta... hyvinvointivaltio... my ass! ..valitettavasti täytyy todeta, että ny on kuulkaas poijjaat tultu kusetetuksi pahemman kerran... ja perustavanlaatusen fundamentaalisella levellillä!
Siis voeeeeeeee-ee -ehhan viddu etten oo voinu synnyinyhteisöäni valita.. aaa- t -ana vie!

(..ja eiku viikonloppua vaa kaikille muillehii puhtoisille, jotka sattuu tän julistuksen [=säälittävän rantin] lukeen... ja pyrkikääs ny ihmeessä "likaamaan" ittenne vielä "hyvissä ajoin", ittehä alan henkisesti olla jo maagisen rajan pahemmalla puolella nääs)

8

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Si-vity-syhteiskunaJäsen

      Se täytyy vielä lisätä nousuhumalaista ajatuksenjuoksua että ihan ku yhteiskunta tiedostais ongelman kyllä tällaisten kaltaisteni syrjäytyneiden neitsyiden ongelman, muttei vittdu ymmärrä tai katso aiheelliseksi REAGOIDA..
      *fuuuuuuuuuucking deeeee-e- -eep facepalm (for so called "civilized humanity")*
      ..veroeurojen mahdollisimman pitkäaikaisen saannin takaamiseksi!

      ..tai sitten satun ny vaan olemaan sellaisen häviävän pienen marginaalin edustaja, että ihan aiheestakin oon suunnitellu itteni niittämistä helvettiin täältä..?
      (quite literally, because suicide = sin according to christianity *another fucking facepalm bitchslap with a fucking cock in humanity's fucking face right there ;) * )

      Kiitos jo etukäteen mahdollisista vastauksista!
      ..sillä lupaan, että topicci iskee lähemmäksi (syväjäätynyttä) sydäntäni, ku vanhempieni tuleva kuolema.

    • Yhteiskunta726353536373

      Kaikki on yhteiskunnan syytä, mutta sinä olet itse yhtä suuri osa yhteiskuntaa kuin me muutkin.

    • Mies26tre

      Itsekkin olen 26-vuotias mies ja tilanteeni on vain sillä tavalla erilainen että on pari kertaa tullut saatua mutta onhan sitä rimaakin tullut laskettua todella reippaasti alaspäin. Siitäkin huolimatta että olen ehtinyt "likaamaan" itseni niin minuakin suuresti masentaa se että monet miehet ovat suomalaisessa yhteiskunnassa näin huonossa asemassa seksi ja parisuhde asioissa. Minunkin mielestäni yhteiskunnan olisi pitänyt tehdä asialle jotain jo aikaa sitten. Voi sanoa että minunkin elämäni ehti mennä pilalle kun olin 25-vuotiaaksi asti täysin kokematon. Onko yhteiskunnalla muka varaa menettää tuhansia nuoria miehiä työkyvyttömyyseläkkeelle tällaisen ongelman takia?

      Tämä kokemattomuus on minunkin kohdallani todella suuri syy siihen miksi yhteiskunta ei tule minulta todennäköisesti koskaan saamaan veroeuroja mutta jos asiat olisivat toisin niin ehkä itsekkin olisin kyennyt opiskelemaan ja hankkimaan ammatin itselleni. No okei onhan tässä ollut kaikenlaisia mielen ongelmia jo nuoresta asti ja sekin on todella suuri syy kokemattomuuteeni ja siihen etten kykene olemaan työelämässä mutta ei se poista sitä tosiasiaa että tässä yhteiskunnassa on paljon vialla. Ilman tietynlaista luonnetta ja huonoja kokemuksia en varmasti olisi tässä jamassa mutta minkäs taas itse mahdan sille että olen olosuhteiden uhri ja oman mieleni vanki.

      Taitaa aloittajakin asua Tampereella tuosta nääs sanasta päätellen. :)

    • niin_se_vain_on

      Evoluution kannalta on olennaista, että vain parhaat geenit valikoituvat jatkoon. Saamattomuudelle on omat syynsä.

    • Mies26tre

      Nii varmaa, voisi tuo evoluutio karsia vaikka sinutkin.

      • Mies26tre

        Mikähän senkin sitten oikein selittää että useimmat koulukiusaajat ja kusipäisistä kusipäisimmät ihmiset pääsevät lisääntymään? Kaipaako maailma lisää toisia kiusaavia ja selkäänpuukottavia ihmisiä, häh?


      • luonnonvalinta

        Evoluutio on kehittänyt naiset valikoimaan miehiä, jotka osaavat raivata asemansa yhteisössä ja varmistavat paremmat elinolosuhteet jälkeläisille. Tulevaisuus on vahvimpien.


    • Si-vity-syhteiskunaJäsen

      Oon tässä viettäny (surkuhupaisesti) synttäreitäni, en kuiskaaa näi swägeis tunnelmissa ku täs clipissä:
      https://www.youtube.com/watch?v=9eHAKRnmXRw

      ..tosin oikeen jees lohduttava tekijä ollu tää Alkon (uuski?) Absinth Lucid 62% volainen, ...(epä:)yllättävästi, mun uus personal favorite :P
      Tosi mielenkiintonen havainto muute oppia varomaan hörppäämästä kuumaa kahvia viinahuikan päälle (..eli siis suosittelen).

      Tohon Mies26tre -nimimerkin postaukseen nousee muutamia mietteitä. Kyllähän tota osaa sympatisoida hieman (nuorten) naisten seuranhakudynamiikkaan; ujoimmilta ja pidättyväisimmiltä miehiltä (..eli no siis viddu älykkäimmiltä [kattokaas ku me aletaa harkitsemaan ja punnitsemaan kaikenlaista turhaa paskaa lähestymisen seurauksista ja vaikutuksista JO ETUKÄTEEN]) ku eivät toivotunlailla ala saamaan toivotunlaista huomiota, nii suuntaavat huomionsa kaikenlaisiin öykkäreihin. Heiltä ku saavat alkuunsa moukkamaistakin ja tönkköö mutta itsevarmaa huomiota osakseen muttei halutussa määrin, nousee niillä naisilla pintaan epävarmuudentunteet taikka muuten vaan kilpailuvietti halutun huomion saamiseen... ja eipä aikaakaan ku on limalävi levällään --> siittiöt itämään --> jännäpopulaa lisää nii saahaan mualima jännemmäksi paikaksi elää! :' D

      Vaa eis- shatana vie pitänee tästä lähtä hakeen lisää Luciddii koneistoon... vitsit vieh etton muute kutkuttavasti nimetty tuote --> motivoi lisäselkoisuuden hakoisuuteen todellisuudesta jossa elämme ja vaikutamme... voin kertoa! ..nii ja ei, en oo Tampereelta päi läheskään kotooosin.. muute vaa hupasa sanavalinta nääs. Pohojosen poikhia voitas sanoo :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      69
      4938
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1846
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe