Synti on Jumalan tahdon vastaista moninaisesti

Ihmisen_elämässä

sydämen ajatuksista tulevat suun sanat ja jalkojen ja kätten teot. Ahneus on sydämen synneistä pahinta laatuaan ja epäusko ja rakkaudettomuus sitä seuraavat Jeesusta ja lähimmäisiä kohtaan. Suun sanoista voimme tunnistaa huonon hedelmän sydämessä ja hyvästä sydämestä tulevat hyvät sanat suuhun myös. Tietysti näin internet-ajassa käsien sormet tuottavat sitä tekstiä luettavaksi ja näin sanat suun sijaan ovat bitteinä tallennetut palvelimille, ja Jumalalla on tekojen kirjassa jokaisen ihmisen kaikki asiat kuin kovalevyllä, ja tuomiot annetaan tekojen mukaan ja syntiä tekevät tuomitaan kadotukseen ja hyvän Jumalan anteeksiantamuksen ja pyhityksen vastaanottaneet pääsevät Jeesuksen valtakuntaan, sillä Jeesus on Herra ja Kuningas ja Immanuel varmuudella.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ceylon

      Se on totta että ihminen tekee asioita jotka eriävät Jumalan tahdosta. Mutta eikö Jumala ole tämänkin kuitenkin sallinut? Ihmiselle on annettu vapaa tahto. No Raamattuhan puhuu kylvämisen ja niittämisen laista. Eli vääristä teoista seuraa koettelemus eli opetus. Eli voisiko ajatella että tämä Jumalallinen laki on sädetty jotta ihminen tulisi koetelluksi ja haluaisi luopua vääristä teoistaan? Miksi siis tuomita maailman pahuus ja synti koska se on opetukseksi siitä luopumiseen? Ja vielä jos mietitään että Jumala on äärimmäinen rakkaudessaan, oikeudenmukaisuudessa ja armossa niin miksi tämänlainen Jumala kostaisi ja tuomitsisi? Vieläpä ikuiseen kadotukseen? Sellaiseen jossa ei olisi enää mitään mahdollisuutta ja toivoa? Se ei sovi minun käsitykseeni rakkaudesta ja anteeksiannosta. Jos Jumala on kaikkivaltias Jumala olisi voinut säätää niin että syntiä ei tapahdu. Nyt kun kuitenkin se on sallittu, myös synti on Jumalan sallimuksesta?

      • Raamatun_ilmoitus

        erittäin tärkeä tuntea siten kuin Jumala on sen antanut eikä uskoa vääriä tulkintoja. Toki erilaisia tulkintoja ihmisille syntyy ihan samasta Raamatun tekstistä myös.

        Tietysti tärkeä ymmärtää ihmisenä ihmisten motiiveja moninaisesti, sillä vaikka sanat olisivat uskonnollisia voi sydämessä olla ymmärtämättömyyttä ja jopa pahuutta kuten oman edun tavoittelua todellisuudessa sen Jumalan valtakunnan menestymisen sijaan Jeesuksessa, ja Raamatussa on tästäkin esimerkkejä ja monia.

        Helppoa ei ole ymmärtää Jumalan hyvää tahtoa ihmisille ja varsinkin vaikeassa ajassa niiden viisas esilläpitäminen voi olla jopa mahdotonta, sillä ihmiset voivat vihata totuutta ja rakastaa valheita, sillä jos sydämessä on valhetta ei se kestä helposti totuutta, kun se kohdistuu ylpeään ihmiseen.


      • Rakkauden_lisäksi

        Jumalassa on myös tuomiot ja jopa vihasta on kerrottu, mutta aina on annettu aikaa parannukseen vaikka toki pahaa tekevien voi olla mahdotonta tehdä parannusta sillä eivät tahdo kuulla kehotusta siihen ja tämä on suuri ongelma ihmiselle, joka eksyy yhä enemmän pimeyteen sen Jumalan valkeuden sijaan. Jeesuksessa on Jumalan valkeus ja Jumalan vastustajassa eli mammonassa on tämän maailman ruhtinaan mielenlaatu ja pimeyttä edustaa täysin.


    • Turhat_sanat

      syntiä.

    • Jeesus_ristillä

      sovitti syntimme.

    • Hei.
      Syntiä on Jumalan tahdon vastainen toiminta. Syntiä on sydämen asenne, Jumalalle selän kääntäminen ja hyvän tekemättä jättäminenkin. Syntiä on ettemme rakasta Jumalaa emmekä lähimmäistämme. Kaikeksi onneksi Jumala on armollinen, hän antaa jokaiselle katuvalle anteeksi, aina uudestaan ja uudestaan. Kristuksen tähden, pelastusteon takia, hän armahtaa meitä. Eilen, tänään ja huomenna, saamme luottaa Jumalan armoon.
      Talvi-iloa toivotellen,
      Pirkko-pappi

    • OttoPetteris

      >> Syntiä on Jumalan tahdon vastainen toiminta. <<
      Jaahas, vai niin...
      Ja erilaiset lahkot ovat julistaneet synniksi mm. ehkäisyn, verenluovutuksen jne. Kyttääkö se uskovaisten Jumala jostain nurkan takaa ja päättää polttaa kondominkäyttäjät? Ja miksi Jehovalaiset vetoavat jumalaansa erottaessaan sellaisen, joka ei alistu lahkon määräysvaltaan?
      Ja pahimmillaan lahko sallii lapsenraiskaukset ja insestin vetoamalla lähimmäisenrakkausteen ja anteeksiantoon. Lahkojen toiminta on sekä kuvottavaa, että rikollista. Eikä joku kristillinen kirkko tee yhtään parempaa, vrt. katoliset piispat ja poikien hyväksikäyttö!

      Miksi eri lahkota ja kirkkokunnat väen väkisin pyrkivät hallitsemaan ja määräilemään jäseniään erilaisin säännöin ja vielä vetoavat asiassa johonkin jumalaan?
      No siksi, että uskonto ja uskovaisuus on ihan pelkkä vallan väline. Jopa pieniä lapsia pelotellaan "Jeesus näkee ja rankaisee" -jutuilla. .

      Eroa lahkosta ja elä hyvää elämää ilman pelkotiloja helvetistä tai ristiinnaulitsemisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe