Jordania teki ison iskun

47

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTSEiKirj
    • Mitä_mieltä_KTS

      Mitä mieltä KTS on ISIS:stä?

    • Mitä_mieltä_KTS

      Mitä mieltä KTS on hizbollahista?

      • mitäMieltäSinäOlet

        zionistien terrorista?


      • Taisi_nyt_osua
        mitäMieltäSinäOlet kirjoitti:

        zionistien terrorista?

        ja pisto sydämessä tuntua.


      • Toki_ei_salaisuus

        KTS itse on tainnut kertoa iranilaisuudesta. Anotaan KTS:lle Jeesuksen armoa ja totuutta.


    • fari.g

      Jonkin tiedon mukaan tuo Jeesus on lähetetty koettelemukseksi Israelille tai juutalaisille tai ihmisille yleensä.

      Muistatteko kuka se oli, joka Jobia koetteli ?

      • Mitä_mieltä_KTS

        Varmaan KTS on lähetetty meille koetukseksi. Jeesusta ei kannata sekoittaa toisiin ja juutalaisten ja KTS:n ja kaikkien meidän ihmisten on ihan hyvä tuntea Israelin Herra ja maan ja taivaan Luoja, ja on vain yksi Herra ja Jumala Isässä ja Pojassa ja Totuuden Hengessä, ja hyvä ymmärtää tämäkin, ja samoin on yksi alkuperäinen käärme, joka Aadamin ja Eevan myös langetti Paratiisissa ja kirottiin nämä kolme tämän onnettoman tapahtuman johdosta, ja Jumalan Edustaja jäi valvomaan elämän puun tietä ja Raamatussa on kerrottu Eenokista eli Hanokista, joka eli Herran yhteydessä ja otettiin taivaaseen hänen kokematta kuolemaa ruumiissaan. Tässä on hyvä tie meille jokaiselle ihmiselle, ja Jumala on omalta puoleltaan uskollinen, kuten nähdään Israelin juutalaiset omaan maahansa kootun jälleen ja pian armon ja rukouksen Henki vuodatetaan ja Israel saa syntyä vedestä ja Hengestä ja oppia tuntemaan Herransa ja Kuninkaansa, totisesti, ylistetään Isää Jeesuksen nimessä.


    • Mitä_mieltä_KTS

      Mitä mieltä KTS on Jerusalemista ja Israelin juutalaisvaltiosta ja sen rajoista?

    • Mitä_mieltä_KTS

      Mitä mieltä KTS on USA:n ja länsimaiden toimista ja asenteista tässä Israel-kysymyksessä?

    • Mitä_mieltä_KTS

      Mitä mieltä KTS on Muhamedista?

    • Mitä_mieltä_KTS

      Mitä mieltä KTS on Jeesus Nasaretilaista?

    • Mitä_mieltä_KTS

      Mitä mieltä KTS on omasta itsestään ja toiminnastaan?

    • Mitä_mieltä_KTS

      Lisäksi voit KTS kertoa mitä mieltä olet Egyptistä, Syyriasta, Irakista, Iranista, ja muista Afrikan ja lähi-idän ja kauemmistakin islam-enemistöisistä valtakunnista suhteessa Israeliin ja muihinkin asioihin?

      Tietysti vastaukset kannattaa tiivistää suhteellisen lyhyeksi, ja sitten myöhemmin vaikka pitempiä vastauksia sitten antaa.

    • Sot sot...tämä ei ole mikään KTS:n haastattelupalsta.

      Vastatkaa siihen mitä minä kysyin.

      • Tietääkö_KTS

        Tietääkö KTS vastauksia ja voidaanko häntä haastatella tai kysyä mielipiteitään.

        Job oli Jumalalle otollinen mies ja Jeesus on Israelin Herra ja Jumalan Poika, ja näiden molempien kahden vastustaja on se alkuperäinen käärme, joka myös Aadamin ja Eevan langetti.


    • Nyt_KTS_miettii

      Mitä tekee KTS? Entäs muut ...

    • Juutalaiset ovat jo voittanneet tämän kiusaajan, joten turha sinunkaan inistä kun ei enää ole mahdollisuuksia. Juutalaiset ovat saaneet paljon tyttäriä, poikia ja omaisuutta menettetyn tilalle, kuten myös Job sai uskollisuuden palkkioksi.

      • Sankariteot_ja_KTS

        Kaikille ihmisille hyvä toivoa totuuden tuntemista juutalaisista pyhistä kirjoituksista!


    • Tässä_KTS_sinulle
    • Lisää_KTS_sinulle
    • Uskollisuudessa, juutalaiset ovat voittaneet maailman.

      Eipä ihme jos Jumala valitsi heidät esikoiskansaksi, he ovat luotettavia.

      • Siunataan_Israelia

        Siunataan Israelia koko sydämistämme, sillä on otollista Jumalassa tämä jokaiselle ihmiselle varmuudella. Samoin saamme siunata omaa kotimaatamme ja kaikkia kansoja myös, ja tärkeintä silti on koota aarteensa Israelin Herran kaupunkiin ja valtakuntaan, kuten Jeesus on opettanut ja myös siunaamaan kehottanut ja vihollisten puolesta myös saamme rukoilla, kuten Jeesus on tehnyt, ja nykyään ihan helppo erottaa missä ovat Israelin viholliset ja Suomeakin kohtaan voi vielä vihollisuuksia tulevaisuudessa olla vaikka tekijät voivat esittää aina omaa oikeutustaan kuten islamissakin on tapana vain Israelia syyttää, ja helppo ymmärtää. Jeesus on koonnut juutalaiset Israelin luvattuun maahan ja pakanakansat moninaisina tahtovat sitä luvattua maata ja Jerusalemia jakaa, ja pahimmat tahtovat jopa Israelin juutalaisvaltion tuhoamista ja ydinaseita tästäkin syystä ja Iran on tällainen varmuudella. Islamissa on uhka varmuudella koko maailmalle ja kaikelle hyvälle lähimmäisen rakkauden toteutumiselle, sillä puunsa on huono, ja toki samaa juutalais-vainoa on Euroopassakin ollut ja todella pahaakin, ja muuallakin. Rakastetaan Jeesusta ja juutalaista kansaansa sillä on Jumalasta.


    • Ongelma_KTS_sinulla

      Et tunne Israelin Herraa ja Juutalaisten Kuningasta, ja toki tämä sama ongelma omalla tavallaan oli myös Pietarilla ja Raamatussa kerrottuna, ja samoin Paavalilla, ja molemmat juutalaisia ja kutsuttuja ja tärkeässä tehtävässä Israelin Herran Jeesuksen käytössä, ja saamme myös kiittää Isää Jumalaa, mitä on antanut meille näidenkin palvelijoittansa kautta vaikka toki jo aikaa on siitä, kun tapahtuivat Israelin luvatussa maassa, eikä onneksi ollut palestiinalaisia siellä silloin mutta oli roomalaiset ja rautainen otteensa samoin.

      • KTSEiKirj

        Kyllä vaan palestiinalaisia olivat kaikki paikalliset ja nykyisten palestiinalaisten esi-isiä ja perustivat alkuseurakunnan, joten kaada ittelles vaa.


      • Juutalainen_Jeesus
        KTSEiKirj kirjoitti:

        Kyllä vaan palestiinalaisia olivat kaikki paikalliset ja nykyisten palestiinalaisten esi-isiä ja perustivat alkuseurakunnan, joten kaada ittelles vaa.

        omilleen selvästi ilmoitti sen hyvän evankeliumin tuoneen ja näin valintansa teki ja Raamatussa selvästi, joten KTS elää nyt ihan valheunissaan selvästi noissa tulkinnoissaan palestiinalaisista ja myös Jeesuksen ajan pakanakansalaisista. Toki Jeesus myös pakanakansalaisissa havaitsi otollista sydämen uskoa ja antoi tunnustusta tästä myös, sillä on hyvä eikä muukalaisia Jumalan tahdon mukaan saa sortaa Israelin maassakaan, ja Jeesus hyvää teki heillekin, toki omilleen paljon enemmän tietysti.

        Alkuseurakunta koostui kahdestatoista juutalaisesta apostolista ja muista juutalaisista pyhistä ja 120 juutalaista oli koolla Jerusalemissa helluntaina kun Jumalan Henki vuodatettiin Jeesuksen kautta taivaasta, ja samoin kolme tuhatta juutalaista tuli uskoon ja kastettiin vedessä Jeesuksen nimessä, ja tämän jälkeen tuhansia lisää tuli uskoon Herran Jeesuksen seurakuntaan ja kaikki juutalaisia tietenkin.

        Tietysti myöhemmin pakanakansoista alkoi Jeesuksen seurakuntaan tulla uskovia uudestisyntyneitä ihmisiä, ja tästäkin on Raamatussa kerrottu ja Jeesuksen valitsemat apostolit tätä evankeliumin levitystyötä tekivät ja evankelistat ja monet uudestisyntyneet ja Jeesuksessa pyhittyneet samoin, ja pakanakansoista pimeydestä valkeuteen siirtyneet myös, kuten Luukas on kirjoittanut evankeliumista.


    • Uskotko oikeasti, että Jumala lähetti kiusauksen ja kompastuksen kiven juutalaisille, vai oliko koko rakennelma ihmisten pirullinen keksintö Jobin kirjan tarinan romuttamiseksi.

      • Uskon_totuudellisesti

        Uskon totuudellisesti että Jumala Jeesuksessa lähetti hyvän evankeliumin että Israelin kansa pelastuisi kaikkineen, mutta monet juutalaiset johtomiehet valitettavasti loukkaantuivat Jeesukseen ja myös Johannes Kastajaan, joka Elian hengessä oli se luvattu ennen Messiasta ja tasoitti tien ja käänsi lasten sydämet isien puoleen, vaikka toki fariseuksen eivät kastetta ottaneet Johannekselta eikä Jeesuksen apostoleilta, mutta monet juutalaiset ottivat kasteet ja saivat myös pelastuksen Jeesuksessa, kuten on kirjoitettu ja kaikki juutalaisia alkuseurakunnassa.

        Tärkeä tuntea Jumala ja syyt ja seuraukset kaikissa asioissa. Toki Israelin kansan loukkaantumisen tähden evankeliumi levisi pakanakansoihin ja tämä oli Jumalan tarkoitus myös ja samoin ei Israelia koskaan ole hyljätty vaikka Jerusalemin temppeli tuhottiin ja maanpakolaisuus myös tapahtui, sillä eivät tunteneet kansakuntana etsikkoaikaansa. Jumala on aina tahtonut silti vain hyvää Israelille ja siunauksen tien asetti sen kansan eteen Mooseksen sanojen kautta, jos vain kuuliaisuutta on kansassa. Samoin varotettiin kirouksen tiestä, ja myöhemmin myös profeettojen kautta, ja sitten myös Jeesuksen kautta ja apostolinsa vielä tästäkin muistuttivat, mutta ei auttanut Israelin johtomiehiä eikä kansaa valtakuntana, sillä loukkaantuivat totuuteen ja evankeliumiin, vaikka monet juutalaiset alkuseurakunnassa myös pelastuksen tielle tulivat ja varmasti monet pelastuivat myös kestävyydessä ja rakkaudessa Herraa kohtaan pysyen.


      • Pahasta_Saatanasta

        on kirjoitettu myös, ja pyrkii juutalaisia estämään vastaanottamasta Jeesusta Herranaan ja Kuninkaanaan, ja näin kävi myös noin kaksi vuosituhatta sitten. Tietysti syy on valheen ja murhan isän, kuten hedelmistään myös seuraajansa voidaan tuntea.


    • Alkuseurakunta olivat essealaiset, jotka liittyivät myöhemmin Zelootteihin, Lootin tarinan
      innoittamina ja siksi roomalaiset vainosivat heitä myöhemmin, koska ne kuuluivat kapinaliikkeeseen ja odottivat maailmanhallitsijaa, eli messiasta.

      • Uskon_sinun_ymmärtävän

        Uskon sinun paremmin tuntevan Raamatun ilmoitusta ja kehotan Jeesuksen sanojen mukaan sinun tekevän ja sitä kautta myös varmuuden sydämeesi saat, että on Israelin hyvä paimen, ja vastustaja on se valheen ja vihan isä, joka vihaa juutalaisia ja Jeesusta ja kaikkia ristinsä kantajia, kuten voidaan nähdä selvästi nämä taistelut maan päällä, ja taivaassa tapahtuu samoin, eikä vielä ole Saatanaa heitetty alas sieltä, vaikka Jeesus monia vapautti riivaajien vallasta ja silloin alas pahuuden henkivallat sinkoutuivat ja ihminen vapautui niiden kahleesta, ja nykyäänkin on kansojen johtajien yhteys henkivaltoihin nähtävissä teoistaan ja sanoistaan, sillä hedelmistään puut tunnetaan ja Jumalan tuomitsee ja siunaa kansoja ja yksittäisiä ihmisiä sen mukaan, miten suhtautuvat Jumalan valtakunnan Herraan Jeesukseen ja myös tämän maailman ruhtinaan sidonnaisuuksiin ja lähimmäisiin ihmisiin samoin.


    • Miten_etenee_asiat

      Lähi-idässä tänä vuonna ja lähivuosina aina Jeesuksen tulemukseen asti, siitä on kerrottu Raamatussa juutalaisissa pyhissä kirjoituksissa ja annetut juuri siksi, että niiden kautta voimme Jeesuksessa saada hyvää siunausta ja oppia tuntemaan Jumalan tahdon ja valtakuntansa ja laittomuuden salaisuudet myös, kuten Jumalan kunnia on asioita ollut salata ja vertauksilla meillekin puhua, ja samoin meidän ihmisten kunnia on totuudessa pyhittyä ja siunausta vastaanottaa ja maailma voittaa ja perille Jeesuksessa voittajana saapua ja kruunu vastaanottaa ja nimemme elämänkirjassa ja pääsemme syömään elämänpuusta ja lehdet terveydeksemme ja Jeesus on Valkeutena eikä auringon valoa enää tarvita vaikka alas taivaasta on laskeutunut Uusi Jerusalem, johon saamme aarteemme koota ja sen mukaan tehdä mitä Herramme Jeesus on meitä opettanut.

    • Tiesitkö, että 'Khele' tarkoittaa leikkimistä ja sinä harrastat juuri sitä .
      Oleko per-äisin khelestä... ?

      • Pidä_itsesi_koossa

        Jeesukseen turvaten ja totuutta rakastaen sillä Jumala tahtoo hyvää kaikille ihmisille varmuudella ja aina, eikä ole tässä asiassa yhtään poikkeusta, ei juutalaisuudessa eikä missään muussakaan asiassa.

        Raamatun pyhät kirjoitukset kertovat hyvin totuudellisesti ja hyvin näistä asioista, ja toki ei kaikkea ole kerrottu ja juutalaisten historiasta Josefus on kirjoittanut ja kertonut myös ja mielenkiintoisesta ajasta.

        Myös nykyään on paljon mielenkiintoista ja Jeesus on sama kuin aina ja tahtoo vain hyvää kaikille ihmisille ja samoin vastustajansa tahtoo vain huonoa vaikka tekeytyykin valkeuden enkeliksi ja petollinen on tapansa toimia maan päällä.


    • Toivottavasti_Jordania

      pystyy rauhassa elämään Israelin kanssa ja kestää rauhansa vaikka monet ovat sitä vastaan tietysti kuten myös kaikissa islam-maissa nähdään, ja Egyptin Sadat murhattiin siitä syystä että teki rauhan Israelin kanssa.

      Toivottavasti Suomen esivalta voi edistää Lähi-idässä todellista rauhaa eikä anna koskaan tukea valheellisille propaganda väitteille ja petollisille syytöksille Israelia vastaan, joka vuodesta 1948 lähtien ja nykyään myös joutuu puolustautumaan sitä vastaan tehtäviä aseellisia ja propagantisia hyökkäyksiä vastaan laajasti ja moninaisesti eri yhteyksissä.

      Valvotaan ja rukoillaan kaikkien Jeesukseen uskovien pyhien puolesta, ja Israelin puolesta ja Suomen puolesta ja kaikkien kansojen puolesta, että evankeliumi Jumalalta Jeesuksessa menestyisi ja monet pääsisivät perille voittajina, kuten Jeesus on ristinsä kantanut ja voittanut, ja tähän meidät on kutsuttu Raamatun juutalaisten pyhien kirjoituksien mukaan vaikka korvausteologia on vaikuttanut paljon hapatusta ja vihaa juutalaisia kohtaan, voi niitä, joiden kautta näin tapahtuu.

      • KTSEiKirj

        "Egyptin Sadat murhattiin siitä syystä että teki rauhan Israelin kanssa."

        Entäs toisen rauhansopimuksen tehnyt ja jatkosopimukseen tähdännyt Jizhak Rabin !?

        Eikös se ollu sun lössis idoli se murhaaja?


      • Ei_tietysti_ole_ollut

        Ei tietysti ole ollut koskaan Jeesuksen pyhien idoli kukaan murhaaja vaan aivan päinvastoin saamme nuhdella kaikkia murhamiehiä ja parannusta kehottaa heitä tekemään ja anteeksi voivat saada murhatkin vaikka voi ihmisestä tuntua joskus että voisi tämä olla väärin, mutta Jeesus tahtoo hyvää sen huonon sijaan, ja tätä on evakeliumi ihmisille, ihan kaikille. Jeesus on hyvä, halleluja!

        Ihan hyvä että toit esille tämän Rabinin murhan myös ja tietysti suuri onnettomuus Israelin juutalaisille aina tällaiset ja syylliset rangaistaan myös tekojensa mukaan eikä ylistetä kuten palestiinalaiset voivat tehdä murhia tekeviä omiaan kohtaan, ja jokainen voi jälleen nähdä sen suuren eron juutalaisuuden ja islamin arvojen välillä.

        Tietysti aina tulee erottaa ihmisten maailmassa sodissa ja muissa yhteenotoissa hyökkäävä ja puolustava osapuoli ja Jumalan tahto myös kuten se Raamatussa on esitetty Israelia ja Jerusalemia ja juutalaisia kohtaan, sillä Jumalan sana ja ilmoitus kestää ja nähdään tapahtuneeksi maahan juutalaisten kokoaminen, kuten myös Joosuan kautta kanaanilaisten maahan menivät ja sen omakseen saivat ja Jumala oli kanssaan tässä kaikessa, vaikka toki rikkoivat jotkut israelilaiset Jumalan opetuksia vastaan kun eivät kuuliaisia olleet vaan alkoivat omiaan tekemään, toki inhimillistä tällainen tietysti ihmisille ja ymmärrettävää, mutta ei hyvää tietenkään.


    • Toivotaan_myös

      että Suomi voi elää rauhassa omassa maassaan. Jumalalla on kaikki valta myös tässä asiassa, mutta myös kurituksensa on rakkautta niitä kohtaan, jotka Jeesuksen nimessä Isään turvaa ja kiittää ja tahtoo hyvää itselle ja kaikille lähimmäisille.

    • 'Je suis' tarkoitti siis; 'minä olen' .

      Minäkin olen, - ensimmäinen ja viimeinen minä, koska toista samanlaista ei ole, ei vaikka syntyisin uudelleen, se ei enää olisi minä.

      • Israelin_Herralle

        Je t´aime, je parle.


    • älähäjälläähju

      äljälhjäläähhyyy akbaar. äläjähjällääjy. Niin teki. Muslimit taistelevat keskenään. Arvaa lukeeko se Raamatussa?

      • KTSEiKirj

        Ei lue mutta ole kiitollinen ettei sun arvoton persees oo siellä tulessa vaan paikalliset hoitaa homman.


      • Tietysti_lukee

        kymmenestä patsaan varpaasta Danielin kirjassa, ja kuinka on siellä rautaa ja savea jotka eivät keskenään sekoitu, ja kun Jeesus tulee niin maan päälle alas taivaasta laskeutuu Uusi Jerusalem, ja Jeesuksen valtakunta näin perustuu ja Uhrilampaan häät koittavat valituille pyhilleen, totisesti, ylistetään Isää Jeesuksen nimessä.

        Babylonian kuningas seuraa kymmenen kansakuntaa ja sarvista kirjoitettu, ja antavat asevoimansa Israelia vastaan ja Jerusalemiin hyökkäävät ja sinne pystyttävät sen kumarrettavan kuvapatsaan, ja hävityksen kauhistus saa näin sen merkityksensä, ja pedon merkki on kansakuntien kaupankäynnin maksuvälineenä, sillä suuri valta on Saatanalla kaikissa kansakunnissa mammonan kautta.

        Eihän pakanakansat tahdo suurlähetystöjäänkään Israelin Jerusalemissa pitää, sillä islamin mammona öljyn kautta sitä estää, ja samoin pakanakansat kaikkialla ovat jakamassa Israelin luvattua maata ja Jerusalemia, mutta kymmenen kansakuntaa Babylonian ympärillä on tahtova tuhota Israelin juutalaisvaltion, mutta itse putovat kaivamaansa kuoppaan ja suuri on onnettomuutensa, kun Jumala antaa rakeidensa tulla taivaasta.

        Vedenpaisumus tulvan kautta, ja Sodoma tulikivien satamisen kautta, ja raesadevitsaus on suuri oleva, ja esimakua on annettu tästäkin vitsauksta eri puolilla maapalloa.


    • Paljon_KTS_esittää

      mutta eipä tahdo keskustella omista ajatuksistaan vaan arabikansoista aloituksia tekee.

    • Liian_vaikeita_asioita

      KTS:lle varmaan nuo monet kysymykset, ja nähdään että mielellään aina viittaa toisten reportaaseihin ja varsinkin juutalaisten jos ovat kriittisiä Israelia kohtaan.

    • Deronda

      Tästäkään aloituksesta ei pitäisi sanoa mitään, koska tämä ei liity juutalaiseen uskontoon millään muotoa.

      Aloittaja on liistrannut tänne irrallisen linkin. Kannattaisi edes kertoa, mitä haluaa tuoda kaikella esille. Ihannoidaanko tässä sitä, että Jordania antoi takaisin ns. isännän kädellä? Kun kolme nuorta taloitettiin Länsirannalla, niin Israel löylytti Gazaa kovalla kädellä. Sitä KTS ei ollut ihannoimassa.

      Jatkuvasti ihmettelen, miksi aloittajalla ei ole mitään maailmankuvaa.

    • Inaj

      ISIS IS ISLAM ISLAM IS ISIS

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      117
      2174
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1308
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      312
      1013
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      81
      936
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      83
      906
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      85
      886
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      680
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      248
      667
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      660
    10. 50
      654
    Aihe