Populistipuolueet, pelkkää puhetta ja suunsoittoa

persujen_urotyöt_heh

Miten muuten populistipuolue pärjäisi kuin populistisilla ulostuloilla. Ei mitenkään. Persujen esitykset eivät ole tarkoitettu todesta otettavaksi, vaan tyhmimmän kansanosan mielenkiinnon herättäjäksi. Ja hyvin ovat siinä onnistuneetkin.
Mutta siinä on se "huono" puoli, että kun sitä suosiota vaaleissa saa, niin silloin joutuu myös vastaamaan sanoistaan. Yleensä. Ellei sitten luiki häntä koipien välissä oppositioon. Kuten viimeksi tapahtui, ja oletettavasti taas tulisi tapahtumaan. Mutta tuskinpa kansaa pystyy montaa kertaa samoilla tempuilla huijaamaan.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persupopulistit

      Turhaksi osoittautuneiden välikysymysten tehtailu todistaa avaajan olevan täysin oikeassa.

      • perusshuijaus

        Kaikki muut, paitsi persut tajuavat; Soinin puheet eivät tarkoita mitään eivätkä johda koskaan muuhun, kuin soinisäätiön varallisuuden paisuttamiseen miljoonilla. Köyhä kansa ei saa soinisteilta KOSKAAN yhtään mitään hyvää.


      • Paljonko_on_paljon

        Jostain syystä media on saatu mukaan tähän pelleilyyn. Persuilta ei edellytetä minkäänlaista logiikkaa touhussaan vaan persut voivat laukoa mutu-menetelmällä mitä mieleen juolahtaa. Kaikki tämä sitten sidotaan Soinin mukalupsakkaan persoonaan eli Soini on persujen ainut yhdistävä tekijä eikä voi erota ilman että puolueen kannatus romahtaa. Soinilla on onneksi jo riittävästi miljoonia, joten hän voi katsoa ihan hupimielessä miten häntä yritetään rahojen toivossa nuolla.


      • ostopalvelumedia

        rahallahan sitä median uskollisuutta voi ostaa...tuntuvien vinkkipalkkioiden myötä lööpit täyttyvät kikkelinkuvista ja lehteä myydään.toilauksien lisäksi tarjolla on sivukaupalla täysin tyhjää löpinää joka on maksettu puoluetuin...


    • seminkälehdistösalaa

      Lasten lähentelijä Helsingissä
      02.02.2015

      Helsingin poliisilaitos on saanut joulukuun ja tammikuun aikana useita ilmoituksia miehestä, joka on lähestynyt noin 10 -vuotiaita tyttöjä sukuelin näkyvillä. Mies on puhunut murtaen suomea ja joitakin sanoja englanniksi. Yhdessä tapauksessa mies on ottanut tyttöä kädestä kiinni ja vienyt tytön käden sukuelimelleen. Mies on seuraillut tyttöjä jalkaisin ja joissain tapauksissa pyytänyt heitä mukaansa. Lähestymisiä on tapahtunut mm. Munkkivuoressa, Oulunkylässä ja Pihlajamäessä. Lähestymiset ovat tapahtuneet päiväsaikaan ja yleisillä paikoilla, kaduilla ja puistoissa.

      Tytöt ovat kertoneet poliisille yhteneväisesti miehellä olevan tummaa partaa leuassa ja hänen olevan tummatukkainen ja ulkomaalaistaustainen. Ihonväriltään mies on tyttöjen mukaan vaaleanruskea ja vartaloltaan normaali. Ikää miehellä on arvioitu olevan 25 - 35 vuotta.

      Poliisi pyytää vanhempia ja kouluja käymään lasten kanssa keskustelua aiheesta. Vastaavissa tilanteissa on soitettava poliisin hälytysnumeroon 112.

      Tapahtumien tai miehen henkilöllisyyden selvittämisessä auttavat viheet voi soittaa virka-aikana Helsingin poliisilaitoksen seksuaalirikostutkinnan päivystyspuhelimeen p. 029 547 1612 tai muutoin sähköpostiin [email protected]

      • Hakkarainen laittanut naamarin päähän?


    • paatejoski

      Voiko olla oudompaa vaali-intoa kuin intoilla siitä jos joku tekee rikoksia. Aivan kuin noihin asioihin kukaan politiikko voisi millään tavalla vaikuttaa. Tai jos haluaa vaikuttaa, niin silloin täytyy vaikuttaa aivan kaikkiin rikoksiin riippumatta rikoksen laadusta tai tekijän henkilöllisyydestä. Muussa tapauksessa kyseessä pelkkä kieroutunen luonteen ilmenemismuoto.

    • suomessa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      433
      13500
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2654
    3. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      158
      2653
    4. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2612
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2097
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2068
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1967
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1545
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      64
      1507
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1480
    Aihe