Nordean mielestä Suomen Kreikalle takaamat

Jiuii

lainat on arvottomia tappiot jopa 2.5 miljarjia kirjoittaa iltalehti .

33

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jiou

      Hyvä että tämä lopulta tajutataan pankkipiireissä ,,Timo Soini tajusi tämän jo vuosia siten .

      • kiuy

        Ja kun joku viisas tulisi kertomaan että homolaki on perseestä . Ps homot ovat ravunsyöttejä haisevat pahalle kuin vasurit hhehh


      • kiuy kirjoitti:

        Ja kun joku viisas tulisi kertomaan että homolaki on perseestä . Ps homot ovat ravunsyöttejä haisevat pahalle kuin vasurit hhehh

        Haluutko suomalaista kyrpää arjalaiseen perseeseesi?


    • wallesnelle

      Voiko noihin luottaa kun ensin olivat tarjoamiaan miinustalletuskorkoja ja pian kilvan peruivat että ei nyt suinkaan mitään miinuskorkoja. Puhuvat mitä vain päästäkseen julkisuuteen. Sehän silkkaa mainosta vaikkei vaaleissa olla ehdokkaana.

      • huuyyyt

        Tuli hyvä syy äänestää Persuja ja tehkää niin te joilla vielä pelaa äly .


      • uiyyt
        huuyyyt kirjoitti:

        Tuli hyvä syy äänestää Persuja ja tehkää niin te joilla vielä pelaa äly .

        Sinne menivät Suomalaisten rahat ja jälki polvi kiitää tätä hallitusta ja tietenkin on niitä jotka kiroavat nämä tunarit helvettiin ,


      • iiuuu

        Että kiitosta vaan


      • Mölinällä_mammonaa
        huuyyyt kirjoitti:

        Tuli hyvä syy äänestää Persuja ja tehkää niin te joilla vielä pelaa äly .

        Joo, minäkin haluan persut taas neljäksi vuodeksi mölisemään oppositioon, siellähän sitä velat muuttuvat saataviksi. Nordealle ja persuille tiedoksi: Kreikan lainoista on maksettu lyhennykset ajallaan korkojen kera - tästä persut vaikenevat.


      • niinpäniinjajoo

        En ole vaiennut vaan linkitin aikaisemmin että sieltä tulleet korot käytettiin uuteen tukipakettiin.

        http://www.hs.fi/talous/a1376967973775

        Kreikassa on nyt uusi hallitus ja uudet ministerit. Meno on muuttunut.


    • rahat-meni

      Kyllä menee ensi syksyyn ennenkuin meillä kirjataan ja tunnustetaan Kreikka-tappiot. Eduskuntavaalien yli on päästävä hinnalla millä hyvänsä. Koska niin monen puolueen Kreikka sotku takuut liittyy heihin. Jopa kepun Sipiläkin yrittää selitellä akateemisesta keskustelusta vaan. Kun muistaa kuinka Mari Kiviniemen hallitus antoi laina vakuudet.
      On hyvä, että edes pankit alkavat nyt tunnustaa totuuden Kreikka lainoista näin ennen eduskuntavaaleja, että edes osa kansasta saa tietoa äänestykäyttäymiseensä.

    • opnorden

      Kreikan takia ei ole mitään syytä äänestää persuja. He eivät ole eivätkä tule vaikuttamaan mitään Kreikan asioihin eikä sen lainoihin. Kreikkaan vetoaminen on pelkkää äänien huijaamista että me säästämme nämä miljardit kun meitä äänestät. Aivan sama olisi luvata ensi kesäksi hellettä kun äänestät persuja.

      • eitoistamahdollisuutta

        Tosi on! Mitä me persuja äänestämällä saataisiin? Isomman sonnilauman oppositioon mölisemään? Mitä muuta? Sitä hyvää on neljä vuotta jo kuultu ja yhtään penniä ei kreikkalainat ole pienentynert vaikka kansa persuille antoi hirveän jytkyn!
        Miksi antaisimme uuden jytkyn vain siksi että persut on OMASTA mielestään oikeassa?


      • Demusaastat

        Huijaridemut varastavat kansalaisilta ja lahjoittavat verovarat kreikkalaisille pankkiireille.


    • Mihinkäs tämä arvonpudotus perustuu? Pässit ei osaa laittaa linkkiä mukaan uutiseen.

      • Homonarkkarille

        Homonarkkari ei osaa itse etsiä. Googlaa apina itse uutinen.


      • kjiuy
        Homonarkkarille kirjoitti:

        Homonarkkari ei osaa itse etsiä. Googlaa apina itse uutinen.

        Joko vasuriapina löysi uutisen hhehh


      • kjiuy kirjoitti:

        Joko vasuriapina löysi uutisen hhehh

        Joku torpeedo oli tehnyt samasta aiheesta toisen ketjun.


      • kjiuy kirjoitti:

        Joko vasuriapina löysi uutisen hhehh

        Homoilkaa keskenänne homot!


      • pepep kirjoitti:

        Homoilkaa keskenänne homot!

        Ja tästä samasta aiheesta oli joku (tyhmä persu?) tehnyt toisen aloituksen. Se oli kuitenkin ymmärtänyt pistää linkin uutiseen. Propsit siitä.


    • maksakaa

      No nöyränä vaan maksamaan Kreikka-laskuja. Kelan ja kuntien sossun-luukut kiinni muutamaksi vuodeksi, kun lainoja maksellaan. Sitä te näette haluavan..

      • kysyjäx

        siinäpä taas oikein syvällinen kommentti suoraan perSSusta. jos sinunlaisella "ajattelulla" ryhdytään johtamaan täman maan talouspolitiikkaa niin silloin ollaan ku,sessa alta puolessa vuodessa koko maa...


      • vastaajaY

        Sinulle sanottiin jo pari vuotta sitten että kreikan lainoja ja lainaehtoja joudutaan muuttamaan ja siitä tulee tappioita. Sinä et suostunut kommentoimaan ja sanoitkin ettet ennusta tulevaisuutta ( jännä sinänsä että osaat kyllä sitten ennustaa tulevia vaaleja ). Joka tapauksessa kreikkaan on mennyt oikeatakin rahaa. Stubb ja Rinne puhuu että lainoja ei anteeksi anneta niin eiköhän silloin ole annettu lainaa. Kreikalla on lainaa enemmän kuin kriisin alkaessa eli niin hyvin tukipaketit ovat toimineet. Jopa tällainen pölhöpersu kuin Alan Greenspan tietää että nyt on tosi kyseessä.

        http://www.hs.fi/talous/a1423365724870


    • ekonomist

      Niin tosiaan kai kansan silmät ovat sen verran auki että he tajuavat sen ettei mikään Kreikan suhteen muutu tai se vaikuta siihen mitään minkä jytkyn persut saavat.

      Millä logiikalla persut yleensä puhuvat Kreikasta? Muulla kuin sillä että meidän Soini saattaa olla oikeassa. Siis saattaa. Ei ole, vaan nyt valehtelee takuista kun nimenomaan Nordean herrat vakuuttaa että ne ovat olemassa ja realisoituvat.

    • Eipä löytynyt Iltalehden sivuilta kyseistä uutista. Aloittaja lienee homo!

    • Idiootit huutaa innoissaan Soinia ja muita Persuja, vaikkei uutisen todenperäisyydestä ole mitään tietoa!

      • laskupersu

        Ei ne ole idiootteja vaan persuja! Pösiöt uskoo tosissaan että Suomella pitää maksaa syksyllä 7 miljardia jonnekin! Ja kyyniset persueliitit lyö löylyä huuheloiden uskomuksiin ja kuittaa hynät! Kun joku sitten osoittaa persulaskelmat huuhaaksi niin eliitti huutaa, ne on yksittäisten huuheloiden kuvitelmia!


    • sampoteki

      Kun aika näyttää Soinin höpinät vääräksi, hän on jo säätiömiljooniensa kanssa eläkkeellä ja nauraa paskaisesti miten kansaa saa narutettua. Katkeroitunut kenttäväki keräilee itsetunnon rippeitään miten heitä harhautettu.

    • voipiolla

      Nythän voisi ilmottautua ihan vain varmuuden vuoksi nuo VASTUUNKANTAJAT.

    • tuuleenhuutajat

      Kaikki muut puolueet ovat niistä vastuunkantajia paitsi persut. Kaikilla muilla on selkärankaa tehdä päätöksiä sekä olla niiden takana vaikka jotkut populistit kalastelee niillä päätöksillä ääniä. Jopa kepu oppositiosta kantaa vastuuta Kreikasta varauksin. Juuri tämän vuoksi äänet pesuille menee hukkaan koska he eivät uskalla olla mukana missään päätöksenteossa, vaan vain huudella muille, että ei selkärankaisesti edes tehdä niitä päätöksiä mistä ovat ääniä kalastelleet. Kyseessä täysin tyhjäkäyntipuolue.

      • hyuto

        Nyt tuli Tuomioja Soinin linjoille ja myöntää että virheitä tuli tehtyä .No neuvoja oli saatavilla miksei näitä otettu tosissaan ?


    • sovietjunien

      Miten Tuomioja voi olla Soinin linjoilla kun juuri SDP neuvotellut ne kovin puhutut vastuut ja Rinne heilutellut siitä Soinin edessä?

      Tai tietysti höperö Tuomioja voi olla mutta ei SDP.

      Kenenkään on turha puhua vielä virheistä ennen kuin se ensimmäinen lasku tulee eikä vielä sittenkään koska kyseessä yhteinen euromaa, jonka toiminta joka tapauksessa olisi vaikuttanut meihin ellemme olisi ennättäneet erota eurosta ja EU:sta ennen sitä. Vasta sen jälkeen meille olisi aivan sama mitä Kreikalle tapahtuu ja voisimme huudella kuten Soini.

      Tuomioja vanhana kunnon kommarina ja neuvostoliiton fanina ajattelee että asiat hoidetaan vielä toveri tyyliin ja että raha kasvaa puussa. Vanha kunnon kommari sieltä Tuomioajan puvun alta taasen kurkistelee.

      • gtre

        Näitä hommppeleita riittää ja milloinka tämä kuuluisa takinkääntäjä Arhinmäki tulee ymmätämään tämän tosiasian kun muille alkaa pikuhiljaa valjeta se tosiasia että Kreikka narutti nyt meitä pahasti .


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Entinen USAn keskuspankkiiri, ex-johtaja Greenspan (joka itse on syyllistynyt subprimeluottojen sormienläpikatsomiseen ja liian myöhäiseen jarrutukseen) kertoo radiossa BBC KREIKAN ON JÄTETTÄVÄ EURO
      http://www.bbc.co.uk/programmes/p02jkn9f

      MEDIA VAIKENEE SUOMESSA Greenspanin puheesta
      https://blogit.perussuomalaiset.fi/juhani-huopainen/usan-keskuspankin-ex-paajohtaja-euroalue-tuhoon-tuomittu/
      Greenspan toteaa euron poliittiseksi hankkeeksi, joka ei tule kestämään ilman poliittista unionia. Samanaikaisesti hän toteaa poliittisen unionin mahdottomaksi. Hän uskoo euroalueen hajoavan ja pitää sitä suotavana kehityksenä, että talouksien sopeutuminen voisi käynnistyä. Jostain syystä Helsingin Sanomat, Uusi Suomi, Talouselämä, Verkkouutiset, tai monet muut aiheesta uutisoineet eivät tartu näihin kohtiin. Ihan kuin Greenspan olisi pelkästä Kreikasta puhunut.

      Uutisissa muutama minuutti sitten: Kreikan valtionlainojen korot olivat voimakkaassa nousussa maanantaina
      Kreikan hallitus asettui jälleen törmäyskurssille Lue lisää http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/186528-suomi-maksaa-25-kilometrin-setelinipun

      NORDEA: Suomen Kreikka-lainat jo lähes arvottomia Suomen Kreikka-vastuut ovat jälleen nousseet kuumaksi puheenaiheeksi Kreikan uuden hallituksen lähdettyä vaatimaan lisää velkahelpotuksia. Keskustelu on kuitenkin valitettavan suurelta osin keskittynyt velkojen nimellisarvoon, mikä antaa hyvin harhaanjohtavan kuvan lainojen oikeasta arvosta ja eri vaihtoehtojen kustannuksista. On aika kertoa totuus Kreikka-lainojen arvosta.

      STUBB HYVIN MENEE, TAKUITA ON JA ARVOTTOMIEN LAINOJEN PIDENNYSTÄKIN VOIDAAN HARKITA
      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/stubb-kreikan-ohjelman-pidennysta-voidaan-harkita/688621/


      SUOMALAINEN, MUISTITKO SIJOITTAA, etteivät amerikkalaiset ota kaikkea meiltä, PÖRSSIN LOPPUVETO? USA VETÄÄ, MUUT PASSAA, TALOUS SAKKAA, PÖRSSI LOPPUROKKAA? Tammikuun aikana osakerahastojen nettomerkinnät olivat tammikuussa sata miljoonaa euroa. Pääomaa rahastoissa oli tammikuun lopussa 33,8 miljardia euroa. EKP:n elvytyspaketti otettiin markkinoilla positiivisesti vastaan – osakekurssit ampaisivat nousuun, matalariskiset pitkät korot painuivat lähemmäs nollaa ja euron arvo heikentyi. Olosuhteet tukevat edelleen sijoittajien riskinottoa, summaa FK:n analyytikko Elina Salminen

      NORDEA: Suomen tavaravienti oli joulukuussa odotettua vahvempaa ja tuonti vastaavasti vaisumpaa. Tuoreiden lukujen perusteella tavaroiden ulkomaankauppa jarrutti Q4:llä talouskasvua vain vähän sekä edelliseen neljännekseen että vuotta aiempaan nähden.

      PUTINISMIN VASTAISIA MIELENOSOITUKSIA NYT Ensimmäiset Moskovan mielenosoitukset Putinin talouspolitiikasta, pieniä Venäläiset anovat Putinilta lainamaksujen pidäntämistä(lakia) Moskovassa pieniä mielenosoituksia Publication of the letter follows several small-scale protests in central Moscow over foreign-currency mortgages

      Russians with foreign-currency mortgages have written an open letter to President Vladimir Putin seeking help with repayments that have soared because of the rouble's plunge, saying they were misled by banks. Aiheesta kirjoittaa Vedomosti ja Kommersant -talouslehdet , Putin syynää Hesarin omistamaa Vedomostia
      http://www.taloussanomat.fi/media/2014/09/24/ft-venaja-yrittaa-ohjata-sanoman-vedomosti-myyntia/201413215/135 Venäjä tahtoo viestimien ulkomaalaisomistusta rajoittavalla lailla estää Sanoman Vedomosti-omistuksen myymisen edelleen ulkomaalaisiin käsiin, Financial Times (FT) kirjoittaa.

      EI KANNATA TUHLATA AIKAA Venäjälle ei kannata sijoittaa, koska Putin estää tienaamisen, Amerikkalainen sijoitusrahastonäkemys Russia: It's Even Worse than You Think 2/7/2015 7:00AM Hedge fund manager Bill Browder, author of "Red Notice," says that Putin's regime will not allow foreigners to make money in that market

      RAVIHEVONEN HYVÄNTEKEÄVÄISYYTEEN Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vastaanotti tänään perussuomalaisille lahjoitetun hevosen Honkajoella. Hevosen mahdolliset ravivoitot ohjataan hyväntekeväisyyteen; lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä maaseudun elinvoimaisuuden hyväksi Satakunnan alueella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      431
      13417
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2634
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2602
    4. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      156
      2594
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2087
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2048
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1967
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1535
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      63
      1500
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1470
    Aihe