Lueskelin tuota persujen maahanmuutto

ihan.ok

ohjelmaa, ja kyllä siinä minusta on ihan täyttä asiaa, tosin en ole mikään maailmanparantaja. Mutta Tukholman lähiöissä aikanaan vuosikaudet asuneena, niin niissä näki omin silmin kuinka holtiton maahanmuutto kolmansista maista että epäonnistunut integroituminen - aiheuttaa suuria ongelmia.

Onhan se järjetöntä sekin että somalit ovat jo vuosikausia käyneet lomilla kotimaassaan, mutta eivät kuitenkaan muuta sinne. Koska siellä ei ole sitä ns."taikaseinää". Osa muslimiperheistä myös lähettää lapsiaan entisiin kotimaihinsa "opetusmatkalle", jos näyttää siltä että lapset ovat länsimaistumassa liikaa. Eli ei haluta sopeutua.

Ja mitä järkeä siinä on että Suomi antaa ulkomaalaisille opiskelijoille ilmaisen koulutuksen täällä, ja englannin kielellä. Kun nämä ovat sitten valmistuneet, niin pakkaavat kimpsunsa ja kampsunsa ja häipyvät täällä hyvän koulutuksen saaneena - eivät hyödytä Suomea. Tietääkseni muissa maissa ylipistot ottavat ulkomaalaisilta opiskelijoilta maksun.

Että paljon olis kirveellä töitä.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikös sen kirveen voi tunkea varsi edellä perseeseen?

    • kataistuss

      Ei ne ruotsalaiset äänestä meidän vaaleissa eikä tule ratkoa heidän ongelmiaan, vaan aivan meidän omia ongelmiamme mitä meillä on sekä minkä kokoomuksen ja kepun tiukka pakolaispolitiikka on luonut. Olisi vielä tiukempi jos kokkarit olisi saanut ilman vasemmistoa ja kristillisiä päättää asioista. Ei ne taistolaiskorkkarit tykkää pakolaisista kun ne syö niiden verorahat. Niiden naisia ne eivät vie, niillä aivan oma elintasonaisensa, mutta niiden kovasti maksavia veroja ne syövät ja siksi korkkarit vetäisivät tiukempaa linjaa jos se olisi vain käytännössä mahdollista.

    • joo.o

      Ihan hyvää tekstiä siinä näyttää olevan.

    • Oikeessa

      Aloittaja kertoo, ettei ole mikään maailmanparantaja. Ei todellakaan ole. Hän on maailmanhuonontaja, jos haluaa noin ajaa ihmisten eriarvoisuutta.

      • höpöhöpönii

        Onko maailma parantunut tasa-arvoistamalla. Suomi antanut asuinpaikan ja tukea näillekin maahanmuuttajille jotka raiskasivat laivalla, tappoi kirveellä tai poltti sen tytön. Onko tukemisesta huolimatta afrikka, afganistan, lähi-itä muuttunut? Ei ole. Siellä ei länsimainen sivistys kasva. Olenkin vahvati sitä mieltä että maailman parantaminen on lopetettava ja suomen parantaminen aloitettava. Ei meillä riitä rahkeet sivistää koko maailmaa, auttaa kaikkia köyhiä emmekä pelasta luontoa vaikka kuinka vihreitä arvoja noudattaisimme. Teemme oman elämän ankeaksi emmekä todellisuudessa auta kuin mikromikrominimiosaa maailman ihmisistä. Ja se on kallista.


      • tgtgtgtg

        Kato eihän vasuri tuollaista tajua, eikä edes halua. He eivät halua myöntää, että kouluja käymättömien muslimien päästäminen tänne, ei todellakaan ole hyväksi Suomelle.


      • Persut-ällöttää

        Surkeat persut tuossa yrittävät perustella rasismirikoksiaan. Oksettaa. Ankarammat tuomiot kiihottamisesta kansanryhmää vastaan pitäisi saada, linnaan mokomat persuapinat!


    • villeitää

      Jos me annamme korkkareille vallan ja äänestämme heitä, niin saamme tiukan pakolaispolitiikan käytännössä. Kokoomus ei pidä tuilla eläjistä koska suurin osa sen äänestäjistä maksaa paljon veroja. Joskaan ei eivät pidä myöskään omaan maan rötöstelevistä sossupummeista, joten persujen ei kannata silti äänestää heitä. Mutta jos oikeasti haluaa vaikuttaa pakolaisasiaan, niin kokoomukselle mahdollisimman paljon ääni ja SDP:lle ja vasemmistolle sekä vihreille mahdollisimman vähän. Kepulla ei ole niin väliä eikä oikein persuillakaan koska heidän kohdallaan mikään asia ei vaikuta politiikan käytäntöihin.

    • heidihautil

      Ei kepulaiset pidä pakolaisista eikä siitä että maahanmuuttoon menee rahaa. He haluavat kaikki rahat jyväjemmareille tai kaupunkilaistuneille sellaisille. Kyllä kepua äänestämällä voi vaikuttaa pakolaispolitiikkaan. Ainakin enemmän kuin persuja. Jos heitä äänestää niin kohta täällä on meno kuin Ruotsissa koska eivät pysty vaikuttamaan mihinkään asiaan ja valtaa tulee enemmän vasemmalle, vihreille ja RKP:lle. Siksi pakolaisasioissa äänet kannattaa keskittää kokoomukseen ja kepuun. Siis on asioihin haluaa vaikuttaa. Jos vain haluaa mölistä asioista sekä aiheuttaa yleistä pahennusta mielipiteillään, niin silloin voi aivan hyvin olla persujen kannattaja. Mutta eivät he halua muuttaa tilannetta oikeasti, koska heiltä katoaisi silloin vaaliteema. Aivan kuten Kreikan suhteen He haluavat että se päättyisi onnettomasti ja menisi pieleen että heillä olisi vaaliteema. Kreikan selviäminen, siis hyvä asia olisi heille kauhistus. Sama myös pakolaispolitiikassa. Turha siis odottaa heiltä tekoja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      431
      13417
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2634
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2602
    4. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      156
      2594
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2087
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2048
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1967
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1535
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      63
      1500
    10. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1470
    Aihe