Mielipiteitä K-Supermarketista (Linkki)

Utelija

Kertokaahan mielipiteitänne!

62

4755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uusilaskutoimitus

      dejavuulta vaikuttaa

    • Puituon

      Kuka kysyy ja miksi? Kauppias itsekään haluaa kehitysideoita? Niitä oli jokin aika sitten roppakaupalla.

    • lähetä

      Viimeksi kun kävin niin olivat lihatuotteet oudosti heti siinä ovella.

    • Sarita122

      Alakerran hissillä oleva sisäänkäynti pitää maalata viihtyisäksi. Tehdä kauppakeskusmainen sisääntulo julisteineen. Nuorisolle ulko-oven eteen jonnekin tuhkakuppi alas. Seiniin juliste, jossa kerrotaan tehostetusta kameravalvonnasta aulassa...ettei räi seinille enään.. Hoitamaton tila antaa kuvan, että sitä voi edelleen sutata lisää..
      Kaupan kahvipaikka hyvä..mainio lounastiski, joka pitäisi siirtää kahvilatilaan...kun kotiruokalounasta ei saa keskustasta mistään...kahvilaa kehittää, kun kylällä ei ole..kahvi eläkeläisille ilmaiseksi edelleen, saavat lepuuttaa edelleen jalkojaan..ja sosiaalista kanssakäymistä..tässä jotain..muuten kiva kauppa.

    • Exasiakas

      Linkillä on paljon parannettavaa entiseen tasoon päästäkseen.

      • utelias123

        Et sitten kuitenkaan maininnut yhtään asiaa, missä pitäisi parantaa. Mihin entiseen?


    • Yxasiakas

      Linkki oli muinoin Ylöjärven paras ruokakauppa. Oli innokas yrittäjäpari. Herttaiset kassat. Oli paljon tavaraa kaupan, vihannekset ja hedelmät tuoreita, kalaa, lihaa, leipää ja pullaa. Kauppa oli vilkas kuin S-market nykyään. Nyt Linkin ulkopuoli on täynnä räkälimppejä, tupakantumppeja ja asiakaskunta sen mukaista. Kahvilla notkuu epämääräistä sakkia. Kahvipaikka sinänsä kiva vanhuksille, mutta pitäisi olla houkuttelevamman näköinen. Hampuusit ulos. Linkistä on tullut slummialueen kauppa. Nahistunut salaattitarjonta ei riitä.
      Onnea toivon uusille yrittäjille haasteeseen. Toivottavasti saatte Linkin taas nousuun.

      • EiMarkkinaRakoa

        Kun S-Market tuli Ylöjärvelle se vei sen kulman asiakkaat ja varsinkin S-korttilaiset. Sitten tuli Elovainiolle CityMarket ja vei suuren osan Plussa-korttilaisista. "Kortittomat" käyvät Lidlissä. Nykyisenkokoiselle Linkille ei nyt vain enää ole markkinarakoa Ylöjärvellä. Ehkä tilat pitäisi pienentää alle 400 neliöön, jolloin saisi vapaammat aukioloajat. Ylijäävät tilat voisi vuokrata muille liikkeille. Tosin tyhjää liiketilaa on Soppeenmäessä jo ennestään.


      • Näin

        Linkki oli muinoin myös ainoa kauppa. Silloin on helppo olla hyvä.


      • Hyväaika

        Kyllä se oli todella hyvä!


      • PiittaamatonPuoti
        EiMarkkinaRakoa kirjoitti:

        Kun S-Market tuli Ylöjärvelle se vei sen kulman asiakkaat ja varsinkin S-korttilaiset. Sitten tuli Elovainiolle CityMarket ja vei suuren osan Plussa-korttilaisista. "Kortittomat" käyvät Lidlissä. Nykyisenkokoiselle Linkille ei nyt vain enää ole markkinarakoa Ylöjärvellä. Ehkä tilat pitäisi pienentää alle 400 neliöön, jolloin saisi vapaammat aukioloajat. Ylijäävät tilat voisi vuokrata muille liikkeille. Tosin tyhjää liiketilaa on Soppeenmäessä jo ennestään.

        Aiemmin tuli käytyä usein Linkissä. Se oli oikein miellyttävä kauppa tuolloin. Muualta tulleille oli lämmin parkkihalli kaupan alapuolella.

        Sitten jossain vaiheessa paikalliset nuorisojengit alkoivat vetelehtiä tuossa autohallissa. He jopa häpeilemättä polttivat tupakkaa siellä. Tässä vaiheessa Linkin johdon epämääräisyys näkyä. Tein itse useita valituksia noista nuorisokriminaalin aluista kauppaan, mutta näiden tupakoinnin ja parkkihallissa vetelehtimisen parkkihallissa kuulemma ei ollut mahdollista, kun poliisi ei suostunut tulemaan poistamaan heitä sieltä. Poliisilaitos oli noin 0,5-1 km päässä, mutta se ei ole pointti. Pointti on, että kaupasta annettiin ymmärtää että tämän jengivetelehtimisen lopettaminen ei ollut mitenkään tärkeätä kaupalle.

        Kuitenkin ongelma olisi ollut ratkaistavissa asiakkaita miellyttävällä tavalla. Kauppa olisi voinut esimerkiksi tilata yksityisen vartiointipalvelun, ehkä yhteistyössä muiden hallia käyttävien firmojen kanssa. Tai henkilökunta olisi voinut itse säännöllisesti käydä hätistelemässä nuorisogangstoja hiiteen sieltä kunnes nämä oppivat tavoille. Tai edes pistää kyltit vetelehtimisen kieltämiseksi. Lopulta he tekivät kaikkein ääliömäisimmän ratkaisun: Sulkivat pysäköintihallin asiakkkailta. Toisin sanoen pistivät maksavat asiakkaat maksamaan paikallisten nuoriso-loulaiffien öykkäröinnistä siellä. Parkkihalli oli todella hyvä olemassa etenkin kovilla talvipakkasilla, kun sai ostoksien aikana autoa sulateltua lumesta.

        Mutta siinä vaiheessa kun parkkihallin ovet menivät asiakkailta kiinni, menin tekemään ostoksia muualle. Ylöjärvellä ei nykyisin ole kaupoista pulaa. On S-marketti ja Elo. Lielahdessakin voi tehdä ostoksia.

        Siten olen sitä mieltä, että vaikka nimim. EiMarkkinaRakoa onkin varmaan osin oikeassa syistä asiakaskatoon ja rappioon, niin Linkin henkilökunta on em syistä itse kyllä myötävaikuttanut tilanteeseen eikä asiakaskato ole selitettävissä pelkällä S-etukorttiasiakkaiden lähdöllä. Ja pluskorttilaiset taas jotka asuvat vieressä varmaan mieluummin käyttäisivät lähellä olevaa kauppaa kuin lähtisivät ajelemaan Eloon tai Lielahteen.


    • Minäkyllä

      Kyllä Linkissä kävisi lähikauppa-asiakkaita jos se olisi hyvä kauppa. Siisti laadukas ja hyvät tarjoukset.

    • Koskilainen

      Maaliskuun alusta tulee uusi kauppias, Toni Hahka Kyröskosken K-Market Makutorista.

    • Leipää

      S-market vei asiakkaat koska Linkki oli silloin jo huono. Elon CM on myös huono. Ei ole paljon asiakkaita. Elon cittari on helppo päihittää jos intoa riittää. Elosen leipä on todella huonoa vehnämössöä, kakut myös. Jos Linkin kauppias ei ota vaan Elosen paistopistettä, se on jo iso plussa. Hyvä leipä on tärkeää jos haluaa hyviä asiakkaita. Itse ajan leivän takia usein Tampereelle, Ylöjärvellä sitä ei saa.

      • pullahiiri

        Nyt haluaisin kyllä kuulla, että mistä mielestäsi saa hyvää leipää? Ylöjärvellä on useampi leipomo, eikö niistäkään mikään sinulle kelpaa, kun joudut Tampereelle leivän hakuun lähtemään.


      • tervetuloa

        Totta, Elosen tuotteet on kaikki samaa mautonta massaa. Eikä voi oikein puhua lähituotteesta, kun ennen ainakin Elosen leipomo oli Keski-Suomessa. Toivotan uuden kuppiaan enemmän kuin tervetulleksi, jospa nyt saisi muutakin kuin Pirkan tai K:n tuotteita ja eräpäivätkin olis vielä edessäpäin.


    • Nuorisoaitsekkin

      Nuorisolle pitäisi alakertaan joko tehdä paikka jossa SAA olla, tai sitten EI SAA olla. eli ei molempia. en ymmärrä miksei sinne hankita vaikkapa vartijaa, siis linkkiin, kun tokmannikin on sen tehnyt.
      Toinen vaihtoehto olisi että siitä tehtäisiin viihtyisä ja nuorille tuotaisiin esm. tuhkakupit, ja näin myös nuori väki viihtyisi siellä.
      Kannatan ensimmäistä.

      Lisäksi linkin kassojen tulisi olla asiakaspalvelumaisempia käytökseltään. Ainoastaan yksi, hieman pulleampi kassatäti on ihana, muut suhtautuvat nyrpeästi varsinkin nuorisoon, vaikka ei olisikaan yksi niistä elämättömistä alakerrassa hillujista.

      • Bieber2

        No oliskohan siihen joku syy miks ne suhtautuu nyrpeesti. Nuoret nimittelee kassoja. Sääliks käy. Se tumma pullukkakassa on kiva vaan kavereilleen.


      • 109

        Pyh ja pah, on olemassa asiallisiakin nuoria mutta kassat eivät tajua sitä vaan luulevat kaikkia häiriköiksi. Jos menee asiakaspalveluammattiin niin aika paljon kaikkea saa kestää ilman kyrpä ottassa- ilmettä, mutta jos ei siihen pysty suosittelen alanvaihtoa. Varsinkin jos asiallinen asiakas on kyseessä. Ja se pyöreämpi muija on mullekkin ollut tosi kiva, vaikken tunnekkaan.


    • Leipää

      Aallon ruisleipä on hyvää, mutta ei sitä jaksa aina samaa leipää syödä. Lielahden Prisman oman paistopisteen leivät ovat todella hyviä. Tampereen isojen tavaratalojen leivät ja leivonnaiset ovat omaa luokkaansa.

    • Ex-asiakas

      Superpäivien tarjoukset loppuivat viime viikolla K-Supermarket Linkistä jo perjantaina. Ei ollut Viennetta-jäätelökakkuja, vaan pakastimet olivat tyhjänä. Tarjouksen piti olla voimassa torstaista sunnuntaihin. Oli isot yhteismainokset K-Supermarketeilla Aamulehdessä ja tarjoustuotteet ovat Linkistä aina lopussa.

      Lidlissä on paljon edullisemmat hinnat ja paremmat valikoimat.

      • tervetuloa

        Saman kohtalon kokee Snellmannin tuotteet. Pikkuisen vääristää kilpailua, kun ei hankita tarjoustuotteita ja sitten näyttää ketjussa yläpäässä kaikki siltä ettei ko. tuote mene kaupan, tuskin sinne kerrotaan ettei sitä ollutkaan. Käsittääkseni muuten kaupan pitää tarjota korvaava tuote tai kirjoittaa lappu millä saa ko. tuoteen tarjouksen hinnalla, kun sitä lisää tulee.


    • höpsykkä

      Alakerran tulo siistiksi, ympäristö kertoo paljon. Se on sutattu, niin kertoo...että suttaa lisää vaan...valvonnan lisäyksestä kertova juliste maalauksen jälkeen...kauppa ok...pienen kehityksen myötä...ainut kauppa..jolla parkkihallikin mukavuutena Ylöjärvellä...halli siistiksi ja auki...kumma kun ei näitä halpoja siistimisiä tehdä jo...uusi kun aloittaa reilun viikon päästä...

      • Toivotaan

        Jos uudet omistajat jatkavat samaa leväperäistä touhua..


    • kukkuluuruu5

      Leipää Lehtosen leipomosta Nokialta, ja niitä kinkkuvihannespasteijoita.nam

    • moropäivää

      Nykyinen kauppiaspari saivat koko kaupan kamalaan kuntoon. Vanhaa tavaraa, koskaan ei ole tarjoustuotteita tarpeeksi. Hyvä kun lähtevät

      • Kysymystäviel

        Tietääks joku milloin tuo (Maaliskuusta ilmeisesti poislähtenyt) kauppiaspari tuli pitämään Linkkiä? Onko sama kuin se joka piti kauppaa sen muuttaessa nykyiselle paikalleen?


    • ihmis

      Parkkihalli käyttöön ja teinit pois rappukäytävistä. Ja pitäkää huoli etteivät pesiydy sinne parkkihalliinkaan..

    • torimummo3

      Talon yrittäjät voisivat yhdessä kehittää meille Ylöjärvelle toriakin..kun muuallakin on...

    • Tsemppiä

      Onnea uudelle yrittäjälle! Toivotaan että intoa riittää ja asiakkaat löytävät Linkin uudelleen!

    • asiakasonjokäytössä

      Kunnollinen kalatiski on se juttu. Kaupan tilan näkee muuten lihatiskistä. Ensimmäisenä lähtee se.

    • tervetuloa

      Saitko uusi yrittäjä jo tarpeeksi vinkkejä täältä

      • Yvinen

        Ainahan voi yrittää, mutta on kallis kiinteistö sille pienelle lähikaupalle, joka on ainoa joka voisi ehkä kannattaa tuolla paikalla.


    • kuluttaja

      Masentava ilmestys on koko Linkki! Kaupassa on kalliit hinnat ja apea tunnelma. Eipä siellä ole enää asiakkaitakaan ja ilmaisella kahvilla istuskelee laitapuolen kulkijoita. Kannattaa mennä ostoksille Lidliin.

    • Marttimaitokaappiin

      Ainut, mikä voisi pelastaa näivettyvän K-Supermarket Linkin on Martti Alanen. Miksi Martti ei jo laula Linkin maitokaapissa?

      • Tsemppaajat

        AIVAN MAHTAVAA!


    • R41m0

      Muistatteko ajan jolloin keskustassa oli vielä t-market into, ja linkkikin omalla paikallaan poliisiaseman vieressä.

      • SilloinOliMahtavaa

        Kyllä ja Linkki oli silloin tosi hyvä ja kauppa kävi vilkkaasti. Palvelu ystävällistä ja kassat herttaisia.


      • menneisyyttä

        Niin ja Ruokapatakin löytyi jossain kohtaa nykyisen kirppiksen (ent. Autovaraosa) paikalta, ei hassumpi kauppa sekään. :)


      • Minäolenmuistaja

        Ja Vuorentaustassa oli Vuorenhaltija K-kauppa.


    • MarttiAlasenEsimies

      Siis aivan mahtavaa! Siis aivan mahtavia mielipiteitä. Aijaijai kun on mahtavaa.

    • Yvi-asiakas

      K-Supermarket Linkki ei ole houkutteleva kauppa. Kallista on ja tarjoustuotteet aina lopussa! Tsemppiä Linkin uusille kauppiaille!

    • Siivousta

      Masentava kauppa. Nykyisin mitään ei tilata lisää jos jokin tuote loppuu, valikoima se vaan supistuu. Johtuisiko kauppiaan vaihdoksesta tämä nyt että hyllyt on vain puolillaan tavaraa ? Myyjät ovat alkaneet tiuskia nuorisolle nyt oikein kunnolla, johtuneeko sekin uudesta kauppiaasta vai siitä että tämä nuoriso-ongelma on tullut esiin täällä palstalla. odottelen uuden kauppiaan saavan kaupasta raikkaan oloisen sen entisen nuhjuisen tilalle. Valikoima monipuolisemmaksi joka osastolla. Kunnolla hoidettu hedelmä- ja vihannesosasto. Vartija paikalla ettei myyjien tarvitse jatkuvasti huutaa nuorisolle. Ja nuorille voisi tehdä ihan ilmoituksia oviin ja kahvipöytiin ettei paikka ole tarkoitettu nuorisotilaksi.

    • Siivousta

      No NYT on mahtava uusi Linkki ! Kauppa on ihan eri tasoinen kuin ennen ! Salaattibaari vaan turhan kallis.

    • Marttifani

      Mustamakkara on K-Supermarket Linkin mainoksen mukaan tarjouksessa loppuviikolla 2,99 €/kg. Linkissä ei ole ilmoitettuja tarjoustuotteita ja hyllyt ovat muutenkin puolityhjät. Ei ollut Martti Alasta laulamassa Linkin maitokaapissa!

    • Lidlinasiakas

      Vanhan linkin leimaa on todella paha uuden korjata.
      Vanhassa Linkissä oli aina melkein jokaisesta hyllystä jokin jo vanhaa, saman päivän tuote tai seuraavana päivänän vanhaksi menossa.
      En jaksanut yksittäisitä ostetuista jugurttipurkeista välittää tai muista yksittäisistä makkarapaketeista, mutta yhtenä viikonloppuna kun vanhaa tarjontaa oli niin maito, sipsipussi kuin se makkarapakettikin sekä suklaalevy niin kirjoitin palautteen nettisivujen kautta antaen kaikki mahdolliset yhteystietoni. No joo- ei ole kuulunut palautetta.
      Uusi Linkki tarvitsisi panostaa johonkin ihan muuhun, Lindlin tasolle kun ei vaan Keskon hinnoilla päästä..

    • Kalasavustamolainen

      Mielestäni kauppiaan kannattaisi mennä kysymään vinkkejä Nokian Löytiksestä, Siellä toimii kaikki ja kannattaa ajaa kotomatkalla sen kautta. Lihatiskillä palvelee 3 henkilöä ruuhka-aikaankin ja on ovat ystävällisiä. toisin kuin cittarissa jossa ei kuulemma kuulu leikata lihanpalaa kahtia jos se myydään palana. :D Ei haittaa, voin toki tehdä sen itsekin 38e:n lihapalelleni jos sillä cittarin lihatiskin väki pysyy työmotivaatio kunnossa.

    • bökholm

      Linkissä uudistui aulan kahvittelu. Parin euron ostoksista saa poletin jolla saa kupin kahvia automaatista. Vaihtoehtoja mm latte ja kaakao ym. 50 sentillä saa myös valikoimasta valiten. Joutoporukka ei enää pyöri aulassa entiseen malliin. Hyvä uudistus. Kiitokset kauppiaalle! Ja kiitokset myös edellisille kauppiaille kun laittoivat alulle tämän mukavan tarjoilun. Ei näitä ilmaisia kahveja tarjoavia kauppoja kovin taajassa ole!

    • RaivoRaittiina

      Kaikki juopot ja vastikkeettomilla sosiaalituilla loisivat Ylöjärven pummit löytävät ilmaiset tarjoilut. Jos jossain on tarjolla ilmaista kahvia, makkaraa tai ruokaa, niin työtä vieroksuvat Ylöjärven pummit ovat siellä varmasti. Tai jos saa Tokmannin avajaisista ilmaisen ämpärin, niin pummit ovat jo jonossa.

      Työnteko ei näitä alkoon meneviä ukkoja ja akkoja kiinnosta vaan turha pämppääminen kylillä. Osa Ylöjärven pummeista tonkii pää edellä roskiksista tyhjiä pulloja ja tölkkejä. Jätekatoksista tongitut pantit palautellaan kauppoihin, jotta saadaan rahat kaljaan ja makkarapakettiin. He käyvät myös hakemassa kaikki mahdolliset avustukset ja toimeentulotuet sossusta ja ilmaiset avustukset seurakunnasta.

      Voi tsiisus tätä maailman menoa!!!

      Pummeille keppiä persuksille ja pummit töihin! Kaikki yhteiskunnan vastikkeettomat sosiaalituet, joilla pummit ostavat kaljaa, viinaa ja tupakkaa, hakkaavat päivät pitkät pelikoneita ja hedelmäautomaatteja ja pelaavat Veikkauksen pelejä, pitäisi lopettaa! Pummit siis juopottelevat, tupakoivat ja pelaavat kunnollisten ihmisten tienaamilla veroeuroilla!

      Ylöjärven pummit pitäisi laittaa töihin. Joutaisivat raivaamaan Ylöjärven tienvarsirisukot, tekemään vanhuksille polttopuut, leikkaamaan kesällä nurmikot, tekemään talvella lumityöt, siivoamaan puistot ja uimarannat ja tekemään muuta yleishyödyllistä, fyysistä työtä. Kun vetää päivän raskasta ulkotyötä, niin eiköhän joutilaana pämppääminen lopu!

      Viljakkalasta ja Kurusta löytyy myös raskaaseen työhön maa- ja metsätiloja, jos Kanta-Ylöjärveltä ei riitä. Pummeja kun on paikkakunnallamme paljon. Ei sitten tarvitse paikallisten pummien enää tonkia pää edellä niitä pulloja ja tölkkejä jätekatoksista. Eikä kusta lorotella Lidlin jätekatoksessa keskellä kirkasta päivää, niin kuin yksikin puliukko tässä yhtenä päivänä teki. Ja se kusen haju on kamala, kun kunnon ihmiset haluavat kierrättää jätteensä Lidlin katoksessa. Seuraavalla kerralla soitan poliisit paikalle. Eikä tarvitse pummien pyöriä kylillä ja Elovainion Kauppakeskuksessa turhan panttina.

      Joutilaat kakarat, jotka ovat maleksivia huligaaneja, räkivät, sotkevat, töhrivät ja rikkovat paikkoja, tulee saada kouluun, opiskelemaan ja kesätöihin. Koska vain opiskelu kunnon ammattiin takaa heille ryhdikkään elämän tulevaisuudessa! Luuserikierre kun periytyy tehokkaasti. Huligaanien vanhemmat ja jo isovanhemmat ovat todennäköisesti luuseripummeja. Kotona vanhemmat makaavat, vetelehtivät ja maleksivat työttömyystuilla, asumistuilla, sossun toimeentulotuilla ja muilla yhteiskunnan rahoilla.

      Joten on siinä kouluttamista, jos vain uusavuttomuutta ja uushaluttomuutta nähnyttä ja tuilla kasvatettua huligaanipilttiä yritetään saada opiskelemaan kunnon ammattiin, vaikkapa lääkikseen tai opettajaksi!

      • tutela

        Tuntuu varmaan hyvältä tuon rinnan röyhistelyn ja henkselien paukuttelun jälkeen- eikä yhtään merkkiä jäänyt käyttämättä!


      • ootniinväärässä

        Kaikki juopot ja vastikkeettomilla sosiaalituilla loisivat Ylöjärven pummit löytävät ilmaiset tarjoilut.

        Eikös sillä kahvilla istu eläkeläiset jotka ovat jo työnsä tehneet.

        ummeille keppiä persuksille ja pummit töihin! Kaikki yhteiskunnan vastikkeettomat sosiaalituet, joilla pummit ostavat kaljaa, viinaa ja tupakkaa, hakkaavat päivät pitkät pelikoneita ja hedelmäautomaatteja ja pelaavat Veikkauksen pelejä, pitäisi lopettaa! Pummit siis juopottelevat, tupakoivat ja pelaavat kunnollisten ihmisten tienaamilla veroeuroilla!

        No noillahan valtio saa osan verorahoista takaisin.

        Ylöjärven pummit pitäisi laittaa töihin. Joutaisivat raivaamaan Ylöjärven tienvarsirisukot, tekemään vanhuksille polttopuut, leikkaamaan kesällä nurmikot, tekemään talvella lumityöt, siivoamaan puistot ja uimarannat ja tekemään muuta yleishyödyllistä, fyysistä työtä. Kun vetää päivän raskasta ulkotyötä, niin eiköhän joutilaana pämppääminen lopu!

        Ihan vaan tiedoksi, että työttömänä ei voi kauaa olla (300 päivää)jolloin joutuu elovainolla olevaan toimintakeskukseen tms. tekemään muuta työkokeilua pelkällä 9€ päivä työttömyystuki.

        Palkkahaan noista ehdottamasi töistä ei tietenkään voi maksaa. Poistuuko työttömyys niin, että työttömät tekee töitä, mutta saa yhä työttömyystukea?


        Joutilaat kakarat, jotka ovat maleksivia huligaaneja, räkivät, sotkevat, töhrivät ja rikkovat paikkoja, tulee saada kouluun, opiskelemaan ja kesätöihin. Koska vain opiskelu kunnon ammattiin takaa heille ryhdikkään elämän tulevaisuudessa!

        Eikös ne kouluja käy, mutta tulevat sinne linkkiin koulun jälkeen.


      • ToivottavastiEiTavata
        ootniinväärässä kirjoitti:

        Kaikki juopot ja vastikkeettomilla sosiaalituilla loisivat Ylöjärven pummit löytävät ilmaiset tarjoilut.

        Eikös sillä kahvilla istu eläkeläiset jotka ovat jo työnsä tehneet.

        ummeille keppiä persuksille ja pummit töihin! Kaikki yhteiskunnan vastikkeettomat sosiaalituet, joilla pummit ostavat kaljaa, viinaa ja tupakkaa, hakkaavat päivät pitkät pelikoneita ja hedelmäautomaatteja ja pelaavat Veikkauksen pelejä, pitäisi lopettaa! Pummit siis juopottelevat, tupakoivat ja pelaavat kunnollisten ihmisten tienaamilla veroeuroilla!

        No noillahan valtio saa osan verorahoista takaisin.

        Ylöjärven pummit pitäisi laittaa töihin. Joutaisivat raivaamaan Ylöjärven tienvarsirisukot, tekemään vanhuksille polttopuut, leikkaamaan kesällä nurmikot, tekemään talvella lumityöt, siivoamaan puistot ja uimarannat ja tekemään muuta yleishyödyllistä, fyysistä työtä. Kun vetää päivän raskasta ulkotyötä, niin eiköhän joutilaana pämppääminen lopu!

        Ihan vaan tiedoksi, että työttömänä ei voi kauaa olla (300 päivää)jolloin joutuu elovainolla olevaan toimintakeskukseen tms. tekemään muuta työkokeilua pelkällä 9€ päivä työttömyystuki.

        Palkkahaan noista ehdottamasi töistä ei tietenkään voi maksaa. Poistuuko työttömyys niin, että työttömät tekee töitä, mutta saa yhä työttömyystukea?


        Joutilaat kakarat, jotka ovat maleksivia huligaaneja, räkivät, sotkevat, töhrivät ja rikkovat paikkoja, tulee saada kouluun, opiskelemaan ja kesätöihin. Koska vain opiskelu kunnon ammattiin takaa heille ryhdikkään elämän tulevaisuudessa!

        Eikös ne kouluja käy, mutta tulevat sinne linkkiin koulun jälkeen.

        Olen todella iloinen että en tunne sinua henkilökohtaisesti. Olet varmaan tosi ikävä ihminen, jolla ei ole ystäviä!


    • siistiämuttamutta

      Aluksi näytti todella hyvältä tämä uusittu Linkki. Tuli kaikenlaista uutta ja uusi järjestys. Tavaraa ehkä jo vähän liikaakin. Kahvilakin ihan mukava kun tuli kahviautomaatti, loisivat tyypit hävisivät ja nuoriso myös niin alaovelta kuin kahvipisteestä. Mutta ihan kuin taas olisi alkamassa se nuorten kerääntyminen ainakin alaovelle. Viimeksi kun kävin niin aika sikolätti oli alakerran käynti taas ja nuorisoa muutama paikalla. Kahvion tuolit olivat hävinneet jonnekkin, ilmeiseti ne oli poistettu jälleen kerran nuorison vuoksi.
      On se kumma juttu että kukaan kauppias ei saa kuriin tätä nurkissa pyörivää sakkia eikä edelleenkään kaupassa ole vartijaa. Tai jos on niin todella harvoin.
      Valvontakamerat näkyville ja vartijoille töitä joka päiväksi kaupan aukioloaikana. Kassat ne edelleen joutuu huutelemaan pelikoneilta pois alaikäisiä ja vanhuksille ei ole kuin kaksi tuolia sivummalla missä istua koska kahvipaikan tuolit on poissa käytöstä.
      Onko uusikin kauppia väsynyt ja voimaton ???

      • Sinullesiistiämuttamutta

        Olisikohan Ylöjärveläisten nuorten kotonakin aika puhua tuosta käyttäytymisestä yleisellä paikalla?? Tuskin yksi henkilö pystyy vaikuttamaan nuorisolauman toimiin. Ainakin itse kun olen myyjien kanssa jutellut asiasta, vartijaa soitetaan vähän väliä ajamaan nuorisoa pihalle ja myyjätkin tekevät sitä samaa. Ja aina ne palaavat esim. siihen porraskäytävään, parkkihalliin ja ala-aulaan. Eikö Ylöjärvellä tosiaan ole paikkaa nuorisolle???


    • jovainjooo

      Kiitos kauppias Toni. Linkki on herännyt eloon. K-ryhmä palkitsi hänet eilen Linkin myynnin nostamisesta.
      Vielä kun saisi nuorisolle oikean nuorisotilan, pois heidät Linkin alaovelta.
      Siistimpi kauppa on nyt kuin ennen, mutta ei ole kivaa pujotella nuorison välistä kauppaan

      • JoopaJooNiinJuu

        Kummasti on vain Lidlin puolella parkkialuetta enemmän autoja edelleenkin...


    • omatilanuorille

      Vartijalle töitä ! Miksi kauppa ei palkkaa vartijaa ? Kamala tollanen nuorisoporukka jota kukaan ei saa aisoihin. Siinä Linkin alakerrassa Soppeentiellä on tyhjillään oleva liikehuoneisto ollut vaikka kuinka kauan, siihen kun saisi jonkun perustamaan nuorisokahvilan niin asia olisi hoidettu.

      • Juupajuujuu

        Perustappa siihen nuorisokahvila ja maksa vuokrat ym kulut, siitä kun ne nuoret tulevat kahvilaasi räkimään.


    • kiia12

      Yäk...en mene siihen kauppaan. Kun nuoriso räkii sen ala-aulan. Enkä uskaltaisikaan niiden lävitse mennä..arveluttava taustaisia lastenkotiemme nuorisoa osa. EI taida vanhemmat tietää, millaisessa seurassa nuorensa räkivät.

    • Anonyymi

      Verkkokaupan kautta tuotteiden tilaus ja toimitus on todella hyvää palvelua varsinkin nyt korona-aikana.

      Olisiko mahdollista saada lisättyä Linkin verkkokauppaan enemmän tavaroiden nouto-/kotiinkuljetuksen aikoja pikaisesti? Nyt 02.04. tilanne on se, että aikaisintaan 20.04. on mahdollisuus saada ruokatavaroiden nouto- tai kotiintoimituspalvelua.

    • Anonyymi

      K-Supermarket/Nummenpakka On aika uusmainen K-Super market. Hinnat ovat korkeita, myyjät ei tervehdi asiakkaita, kolistavat laatikoita paljon, huutavat keskenään,
      silloin kun mennään kirpputorille, niin myös tuohon kauppaan, pakattu liha tai jauheliha on hyvää, mutta arvokasta, maidot on korkealla hinnalla, kassat ovat kohteliaita sentään, sijaitsee hyvällä paikalla. Käyn parin viikon välein, siisti kauppa. terv. asiakas!

    • Anonyymi

      Ihan paska

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1937
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe