Näky - Katse OIKEAAN päin!

sinettisormus1

10.2. tänä aamuna näin kaksi näkykuvaa, ensimmäisessä oli mies, pukeutuneena valkoisiin vaatteisiin ja hän istui lattalla ja soitti jotain soitinta, tai soittimeksi sen kuvittelin, kuin torvi, mutta läpikuultavaa lasia ja sitten sain vielä toisen näyn, juuri kun menasin nousta ylös, näin risteyksessä yhdistelmä rekan joka kääntyi … OIKEALLE!
Kiitos ja Kunnia Herralle.
Pyysin sanaa tähän näkyyni ja tää kohta vastasi siihen, Psalmi 19:8:

8. Toiset turvaavat vaunuihin, toiset hevosiin, mutta me tunnustamme, Herran, Jumalamme, nimeä.

Totisesti Häneen me turvaamme, Jeesukseen Kristukseen, Herraamme, Herra Sebaotiin, joka istuu OIKEALLA puolella.
Herra olkoon kanssanne ja antakoon teille rauhan, olkaa Siunattuja Hänen nimeensä,
Aamen.

6

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinettisormus1
    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      Jeesus istuu Isän oikealla puolella

      Ps.110:1. Daavidin virsi. Herra sanoi minun herralleni: "Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi."

      Jeesus on istunut Isän Jumalan oikealle puolelle ja viipyy siinä niin kauan, kun vihollinen on asetettu Jeesuksen jalkojen alle. Loppuun saakka on Jeesuksen valtaherraus voimassa ja lopulta vihollisen hävittyä kaikki valta palaa Isälle. Ristin lunastukseen ja uhriin kätkeytyy valta, joka on kaiken kattava. Kaikki loppuu aikanaan, myös vihollisen näennäinen yliote maailmassa ihmisten tuhoajana ja kiusaajana. Sen valta on kerran päättyvä ja kaikki on Jeesuksen ja Isän vallan alaisuudessa.

      1Kor.15:25-28. Sillä hänen pitää hallitseman "siihen asti, kunnes hän on pannut kaikki viholliset jalkojensa alle." Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema. Sillä: "kaikki hän on alistanut hänen jalkojensa alle." Mutta kun hän sanoo: "kaikki on alistettu", niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa. Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.

      Ef.1:20-21. jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa.

      Isä on asettanut Jeesuksen oikealle puolelleen ja antanut hänen alaisuuteensa kaikki mitä maailmassa on ja tehnyt hänet seurakunnan eli uskovaisten ylipäälliköksi. Mikään nimi ei ole Jeesuksen nimeä suurempi. Jeesuksen suuruus juontuu hänen Isältä saamaansa tehtävään, jonka hän täytti uhrautumalla ihmisten syntien vuoksi ristillä. Yksi uhri ihmiskunnan puolesta, koko ihmiskunnan kaikkien ihmisten puolesta riitti Isälle lunastamaan jokaisen, joka uskoo Jeesukseen.

      Mitkään ihmisten uhrit ja lupaukset ja hyvät työt eivät voi lunastaa hänelle taivaspaikkaa, sillä se on varattu ainoastaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen niille, jotka nöyrtyvät ja tunnustavat syntinsä ja syyllisyytensä Jumalan edessä. Ihmiset jatkuvasti yrittävät hyvillä töillään ja vaelluksellaan ostaa taivaspaikkaa ja Jumalan mielisuosiota. Jumalalle riittää kuitenkin vaan yksi uhri, Jeesus Kristus, jonka alaisuuteen ihmisten on nöyrryttävä. Jeesuksen Herraus on täydellistä eikä muuta tietä ole eikä muuta nimeä annettu taivasten alla. Pelastuksen salaisuus on kätketty yksinkertaiseen uskoon ja itsensä luovuttamiseen suurempiin käsiin.

      Hepr.10:11-14. Ja kaikki papit seisovat päivä päivältä palvelustaan toimittamassa ja usein uhraamassa, aina samoja uhreja, jotka eivät ikinä voi syntejä poistaa; mutta tämä on, uhrattuaan yhden ainoan uhrin syntien edestä, ainiaaksi istuutunut Jumalan oikealle puolelle, ja odottaa nyt vain, kunnes hänen vihollisensa pannaan hänen jalkojensa astinlaudaksi. Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.

    • Aamen, ja kiitos taas tuomistasi näyistä ! Niitä on mielenkiintoista lukea, ja tutkia.

      Ensimmäinen kuva varmaankin kertoo rukouksesta Jumalan puoleen.

      Toisesta kuvasta tuli itselleni mieleen saamani uni,ehkä noin vuosi sitten, jossa eräässä kohdassa tuo " OIKEALLE"-termi mainittiin. Ehkä tuo oli muistutus/varoitus/neuvo minulle, en tiedä.

      Eilisiin kuviisi vielä palatakseni....;

      ne autot, olivat ihmisiä, uskovia, joiden "lamput" paloivat kirkkaana, ja he itse ovat myös nämä kirkkaat "lamput" pimeässä maailmassa.

      He kulkevat "karavaanissa" autiomaassa, kohti päämäärää.

      Toinen kuva, jossa oli niitä lautoja, uskon sen tarkoittavan jonkin hankkeen, eli "rakennuksen" vielä keskeneräisenä olemista. Työ käynnissä, ja "talo" valmistuu.


      Otsikoit tämän päiväisen viestin; "katse oikealle päin", kuin käskynä, ....se ilmeisesti oli tulkintasi, ei siis tullut esille itse näyssä, vai kuinka ?

      • sinettisormus1

        Tuo, katse oikeaan päin oli oma tulkintani, siitä kun näin tuon yhdistelmä rekan kääntyvän oikealle, juuri oikeaan suuntaan, joten se kyllä tuli kuvan muodossa esiin ja ajattelin että koska se oli yhdistelmä rekka eikä yksittäinen ajoneuvo, voisi se tarkoittaa meitä seurakuntana, katsomassa hänen kasvojaan. Eilisessa kuvassa oli näitä yksittäisiä ajoneuvoja, aivan peräjälkeen, valot päällä kyllä ajaen siinä pimeydessä, mutta huolestuin tuosta kulkusuunnasta joka oli vasempaan, ovatko nämä niitä eksyneitä, jotka kuvittelevat uskovansa, mutta heidänkatseensa on kohdistunut vääriin asioihin, näin sen näin ... ja totta nuo eiliset puulaudat rakennuksen nurkalla toivat minullekkin mieleen jonkin uuden rakentamista, uuden aloittamista ja se on mielestäni aina hyvää tarkoittavaa... kiitos taas vastauksestasi AO, on hyvä nähdä miten toiset tulkitsevat näitä näkyjä, antaa itsellekkin joskus uutta näkökulmaa ...
        Siunausta sinulle AO, olen rukoillut setäsi puolesta edelleen...:)


    • sinettisormus1

      Matt. 25:31-46:
      31. Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle.
      32. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista.
      33. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.
      34. Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.
      35. Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne;
      36. minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.'
      37. Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda?
      38. Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut?
      39. Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?'
      40. Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle'.
      41. Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä.
      42. Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda;
      43. minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.'
      44. Silloin hekin vastaavat sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?'
      45. Silloin hän vastaa heille ja sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle'.
      46. Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1967
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1703
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1658
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1537
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1495
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1400
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1387
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1281
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      18
      1233
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1168
    Aihe