Oivallus!!

hyihelvetti

Anarkismi on vain väline jolla siirryttäisiin kommunismiin ja kommunismi on diktatuuri.

13

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • justjepjoonohuh

      Miksi juuri kommunismiin? Jos anarkia on diktatuurin synnyttämä oire, niin miksi anarkia taistelisi diktatuuria vastaan pyrkiäkseen saamaan aikaan diktatuurin?

      • dääm

        Mehän elämme tälläkin hetkellä diktatuurin alaisina, demokratia on pelkkää silmän lumetta jolla ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin pitää karja karsinoissa.


    • asdfasdfadfadfa

      Anarkistit ovat perinteisesti taistelleet myös kaikkia reaalisosialistisia tai "kommunistisia" hallintoja vastaan.

    • lewlelwlew

      ''Hyvin'' on ap lukenut historiaa, miten Espanjassa ja NL:ssa kävi. Todistaa, että ihmiset ovat täysin pihalla siitä, mistä anarkismissa on kyse.

    • nyrkkivalmiina

      Anarkismi on 1800- luvun lopulla viimeistään syntynyt aate, siitä ettei poliittisen järjestelmän pieni eliitti päätä, koska meidän vaivalla synnytämät lapset lähetetään rintamalle kuolemaan lordien pikku riitojen takia.
      Ts. valtiovalta ei voi päättää, milloin yksilö tuomitaan kuolemaan.
      Yksilön vapaus valita oma tie elämässään, on anarkismin basic.
      Kommunismi on siis vain puolustus stradegia eliitin itsevaltiutta vastaan ja anarkismi luonnollinen jatke paikalliseen itsehallintoon.
      Anarkisti ei tuhoa, vaan rakentaa tasa arvoista yhteisöä.
      Manipuloidut pervo natsit taas, toteuttavat sisäistä sadismiaan, toiveunillaa hakata ja raiskata toisinajattelijoita.

      • Cashbah

        Tämän hetkinen anarkismi naamioidaan rauhan, rakkauden ja tasa-arvon lammaskaapuun.
        Ihmisille heitetään syyllisyyskorttia lähestulkoonkin mistä tahansa. Tekopyhät "julistajat kilpailevat paremmuudestaan " ihmisoikeuksien nimeen" julistaen tuomioitaan mielivaltaisesti vääristämällä, manipuloimalla ja villitsemällä suurta ihmisjoukkoa.
        Maamme tilasta oikeasti huolissaan olevat tuomitaan kansankiihoittajina.
        Vasemmistosta ja oppositiosta löytyy eniten näitä "paremman maailman" tekijöitä. Olli Immosen kirjoituksessa kehoitettiin taistelemaan Suomen puolesta. Siniristilippu tuntuukin olevan joillekin suoranainen kirous. Immosen kirjoituksesta löytyvä sana "taisteltava" haluttiin tulkita sodanjulistukseksi ja äärioikeistolaisuudeksi. ??!!??
        Kehoitankin kaikkia lukijoita selailemaan suomen Vasemmistopiireissä tunnettuja erittäinkin suosittuja lauluja sekä niiden sanallisia sisältöjä esim."Tullos lippumme luo" tai "Internationale" jne.
        Näiden veisaajien toimia ei ole koko Suomen itsenäisyyden kyseenalaistettu kansankiihoittamisesta. Samat "rauhanaktivistit" ovat pakkosodan jälkeen lunastaneet paikkansa itsenäisessä vapaassa Suomessa ja todennäköisimmin juuri heidän vanhempansa"kiittivät" veteraaniemme uhrityötä solvaamalla heitä natseiksi, sotakiihkoisiksi ym.
        PS. "Lopun aikana paholainen tulee maan päälle eksyttäen ja villiten ihmisiä" Taasko se on täällä ja jälleen valekaavussa???


    • mikäHyvä

      Kommunismissä ihminen riistää ihmistä, kapitalismissa tehdään päinvastoin.

      • sfl3q3

        Mielestäni kapitalismi on itsekästä, siinä ei välitetä heikompiosaisista. Lisäksi siinä käydään jatkuvasti stressaavaa kilpailua. Että turpaan tulee ja lujaa. Kommunismi on saatu jotenkin toimimaan Kuubassa, jossa ihmisillä on asiat melko mukavasti. Neuvostoliitto oli hanurista mutta se ei toiminut niin kuin olisi pitänyt toimia. Toisinajattelijoita ei tule koskaan eliminoida.


    • puuttininhuorat

      Aloittajalta helvetin hyvin oivallettu!

    • Black_and_red_stripe

      Anarkismi on äärimmäistä yksilön vapauden ja jatkossa myös vastuun korostamista. Paskanna bussin lattialle; sinulla on vapaus tehdä se mutta myös vastuu teostasi ihmisolentona; sinut voidaan piestä sen takia. Selkäsaunan jälkeen olet toteuttanut anarkismin kaksi pääteesiä: vapauden ja vastuun.

      Anarkisti on äärimmäisenä oikealla, liberaali, joka tietää että ihmisellä on sielu joka pystyy määrittelemään oman olemassaolonsa ruumiin kautta.

      Anarkisti tietää että vasemmalta ei voi nousta johtajaa tai diktaattoria koska silloin fasismi ja natsismi nostaa päätään. Vain oikealta voi nousta johtaja, ja johtajan on oltava se joka toimii yhteiskunnan rakenteiden puolella ja niiden säilyttämisen puolesta.

      Oppositiossa ovat ne, jotka vastustavat perusrakenteiden olemassaoloa ja tahtovat rikkoa yhteiskuntaa kasassa pitävät rakenteet. Oppositioon siis vasemmisto, kommunistit, ääriliikkeet jotka hakevat olemassaoloaan johtajaa tukeutumalla.

      Anarkismi on vastuullista liberalismia. Se unelmoi yössä tietäen olevansa itse se tulevaisuuden lapsi joka ei ole vielä syntynytkään.

    • skeletori1976

      anarkismia on monenlaista... oikeistolaista vasemmistolaista sitte näitä puhtaaseen kaaokseen tähtääviä... todellisuudessa me elämme jo eräänlaisessa anarkiassa vaikka anarkismi itsessään ei tätä tarkoitakaan.... anarkisti on useimmiten individualisti... paitsi aatteelliset. veikkaampa ettei anarkisti kommunismissa paljo viihtyisi... sitte on meitä jotka rakentelee lintukotoa...

    • HowHardCanItBe

      "....ja kommunismi on diktatuuri."

      Eihän ole, vaan diktatuuri on diktatuuria ja kommunismi on kommunismia. Kyseessä on kaksi aivan eri asiaa. Kumpikin on ihan yhtä perseestä kuin kapitalistinen ahneus. Diktatuurilla tai ilman.

    • Keskari

      "Kommunismissä ihminen riistää ihmistä, kapitalismissa tehdään päinvastoin."

      Onko näppärämpää määritelmää koskaan annettu? Tuohan sopii aivan kaikkeen: kapitalismiin, kansallissosialismiin, kommunismiin, diktatuuriin, EU:hun, idiotismiin, persuiluun jne. Ihan mihin vain. Huvittavinta on se että lopputulos on lähes sama aina.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe