Antipersun hölmöilyä palstalla !

EiPelkkääNegatiivista

Antipersu täyttää palstaa omilla väärinymmärretyillä uusilla ja vanhemmillakin jutuilla, kertoilee yksinkertaisetttuna mitä luulee ja kuvittelee persujen haluavan ja miksi.

Totuus ja ajattelukyky tuntuu olevan tällä "vapaalla trollilla" todellakin heikolla pohjalla, ja "vapaana trollina" palstalla seikkailusta kertoo juuri tuo heikko tietopohja asioista.

Tämä sama trolli on jo vuosia viihtynyt palstalla, ja kirjoittelee kymmeniä, aikaisemmin satoja kommentteja palstalle. On siis tästä epäonnistuneesta palstauudistuksesta jotain hyötyäkin, jää nämä paskatekstitkin murto-osaan aikasemmasta ;)

14

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jykiiyy

      Ainoa oikea keino on ettei kukaan tälle häirikölle vastaa joka tehtailee uusia avauksia vartin välein . Mielisairaan puuhastelua aamusta iltaan .

      • Markus ja Mikko ovat homoja! Ho ho homoja; ho ho homoja!


      • juuttl

        Se johtuu Vasemmistosta siellä kaikki kasvatetaan homojen hyysääjäksi Venäjällä on oikeat homolait siellä eivät hintit juhli . Ja tänne pikaisesti samat lait ja toivottavasti uusi eduskunta tekee niin ,Äänestämällä Persuja tämä onnistuu .


      • juuttl kirjoitti:

        Se johtuu Vasemmistosta siellä kaikki kasvatetaan homojen hyysääjäksi Venäjällä on oikeat homolait siellä eivät hintit juhli . Ja tänne pikaisesti samat lait ja toivottavasti uusi eduskunta tekee niin ,Äänestämällä Persuja tämä onnistuu .

        Kaappihomo?


    • antii

      Persupalstalla ei voi olla kuin mielettömyyksiä. Eivät ne persumyönteiset jutut ole kovin mieltä ylentäviä jos on linkkejä väkivallantekoihin ja muiden puolueiden sanomisiin tai johonkin muuten vain älyttömään. Se dorkaa äänten kalastelua. Eikä edes ole olemassa järkeviä perussuomalaisten asioita. Vai onko ja mitä?

      • oorrokk

        Sinä lienet niitä pahinpia ,painu sinne hinttihoppeleiden palstalle ja tämänpalstan taso nousee huomattavasti .


      • antioikeaa

        Siis mikä on järkevä perussuomalainen asia? Jos jätetään muiden haukkuminen, pelottelu ja älyttömät eläkkeiden leikkaaminen pois? Mikä on se ryhmä jolle persut voivat luvata jotain hyvää jos heitä äänestää? Keiden asiat paranee ja mitkä ovat keinot siihen? Siis kenen ylipäätään kannattaa persuja äänestää. Siis ihmisen jonka elämässä on muutakin kuin fanaattisia ajatuksia.

        Muilla puolueilla kuitenkin joku selkeä ryhmä kuten kokoomuksella että pitävät pääoman puolta, osinkojen ja yrittäjien tarvitsematta muilta edes epätoivoisesti kalastella ääniä. Vihreillä omat piipertäjänsä ja selkeä ajatus mitä mieltä ollaan, kepukin pääosin tietää miten asioida hoidetaan ja vasemmistosiipi työläisten sekä myös virkamiesten asioilla.

        Persut ovat ainut ryhmä joista ei kukaan hyödy, joka ei voi luvata kellekään yhtään mitään vaan pelkästään huudella isänmaan perään ja herjata muiden aatteita. Ei tosiaankaan voi olla olemassa tyhjänpäiväisempää puoluetta eikä voisi jonkin ääni turhempaan mennä.

        Tai jos tässä ollaan väärässä, niin joku vahingossa viisas persu voisi korjata erehdyksen vittuilematta, niin erhe korjaantuisi ellei asia ole juuri noin. Jos on, niin ei voi muuta kuin jatkaa katkeria vuodatuksiaan.


      • EiPelkkääNegatiivist

        Kommenttisi on selvä osoitus juuri siitä yksinkertaisuudesta jolla kaiken tarinoinnin persuista ymmärrät. Yksikään noista asioista, tai palstalle syöttämäsi yksinkertaistettu väite ja väittämä, ei ole niin yksinkertainen että sellaisen siltä olisi yhdellä lauseella tiivistettävissä palstalle . . . .tyylillä persut varmaan haluavat, persut varmaan luulevat . . .


    • Antipersu1497

      Mikähän tuota aloittajapersua oikein riivaa, kun tekee jatkuvasti näitä samoja aloituksia täällä päivästä päivään, vuodesta vuoteen? Siis aloituksia, joissa hän syyttelee jotain mystisiä "antipersuja" siitä, mitä hän itse tekee? Ei hänelle järkipuhe auta, parempi jättää vastaamatta kokonaan.

      • HämmästyttääKummastuttaa

        Eihän antipersu ole mitenkään mystinen, kuin antipersulle itselleen.
        Antipersuhan hämmästelee ja ihmettelee, mikäs se semmoinen mahtaa ollakaan kuin antipersu. Kuitenkin hän on vuosia kirjoitellut persuista kaikenlaista enemmän tai vähemmän totuudenmukaista ja osoittanut erittäin vahvoja antipatioita persuja kohtaan.

        Siksi ihmetyttääkin, kuinka yksinkertainen onkaan antipersu, joka ei edelleenkään ole ymmärtänyt omaa käytöstään, ja sitä, että se on juuri tunnusomaista antipersulle.


      • Antipersu1497

        Anti tarkoittaa vastakohtaa, joten "antipersun" pitäisi olla kaikesta eri mieltä kuin persut. Täällä on toki naurettu persujen älyttömimmille ideoille ja toilailuille, mutta samalla myös yritetty kysyä, mikä se persujen linja oikein todellisuudessa on. Se kun tuntuu muuttuvan aina kirjoittajan mukana.

        Jos persut tekevät itsensä naurettavaksi, se johtuu persuista. Mitä "vähemmän todenmukaista" täällä on sinun mielestäsi kirjoitettu? Saako esimerkkejä? Ai ei löydy? Pelkkiä kiusallisia tosiasioita, jotka yritätte vaientaa väittämällä niitä valheiksi. Sitähän minäkin.

        Ja vielä, todellakin tiedoksesi, meitä on monta, jotka emme niin kauheasti palvo Soinia ja innostu persujen politiikasta (kuten tämän päiväisestä Slunga-Poutsalon ideasta maahanmuuttajien kotouttamisen alasajosta, joka toisi meille valtavat ongelmat). Meitä on paljon, paljon enemmän kuin teitä persuja. Katso vaikka vaali- ja galluptuloksia, jos et usko.


    • tätäeitilattu

      Niin persuilla ei ole oikeasti mitään asiaa mitä he ajavat eikä mitään kannattajaryhmää kuten tuli esille. Eivätkä he halua keskustella asioita, vaan linkittää vain juttuja sekä paasata jotain käsittämätöntä. He kokevat kaiken asioista keskustelun olevan heitä vastaan ja vastaavat siihen herjoillaan. Eikä Suomessa vaikka miten oltaisiin sillä isänmaanasialla voi poliittinen kulttuuri perustua herjaamiseen. Tai jos perustuu, niin se on isänmaan häpäisyä.

      Vai missä on se asiallinen persukeskustelija? Joka ymmärtää asioita, joka osaa selittää persujen politiikkaa ja joka ei vain linkitä jotain sekavaan aatteeseen liittyvää. Perussuomalaiset ovat puolue ilman inhimillisyyttä.

      • SäälittäviäYksilöitä

        Asiallinen keskustelu antipersun kanssako? Miten se onnistusi, kun tuollakin uksi nero riemuitsee saaneensa haistaa isä timon konjakkipierua, miten tuon tasoisen tyypin kanssa keskusteltaisiin mitään. Tai saman tolvanan sankkireikä ja ylämäkijutuista ? Kyllä se tason lasku on ihan muutaman antipersun aiheuttamaa, kun eivät ole pärjänneet asiakeskusteluissa, aloitetaan sitten häiriköinti ja tyhjän nauraminen pieru, sankkireuja ja ylämäkijutuista - tietysti persuksi tekeytyen.


    • kepueipetä

      Jos vaikka kepulaisilta menee kysymään että mikä on teidän linja, mitä ja kenen asiaa ajatte, niin tuskin vastaan saan mitään vittuilua, että mikä antikepulainen olet, mitä ihmettä oikein meitä herjaat ja mikä sua vaivaa.

      Ne selittävät asiallisesti että tälläinen puolue ollaan, näitä asioita kannatetaan ja näiden asioita ajetaan.


      Noin yleensä kaikkien puolueiden kohdalla paitsi persujen joilla ei ole mitään muuta linjaa kuin herjauslinja. Jatkuuko sama meno myös vaaliteltoilla. Ehkä siitä tulee videoita tubeen aikanaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      170
      3400
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      63
      2822
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2692
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      38
      2157
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1997
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1617
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1595
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1538
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1409
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1301
    Aihe