Veisin pankkiin kolikoita

senttiseija

En vaan tahdo löytää osuuspankin sivuilta sitä tietoa että paljonko kolikoiden talletus maksaa omalle tilille? millasesta summasta otetaan maksu? meidän lähimmässä pankissa on se että itse laitetaan ne kolikot pussiin jne.

25

4055

  Vastaukset

  • Mene osuuspankin sivulle. Valitse siellä op-Ryhmä, sen jälkeen uudestaan op-Ryhmä, valitse oma nyt oma pankkisi, palvelumaksut, tilit, tilille pano, Todennäköisesti kolikoiden jättäminen laskettavaksi on maksutonta.

   • Kiitos paljon, tätä tietoa etsin. En vaan tajunnut mennä op-Ryhmästä "sisälle". Kiitos   • senttiseija kirjoitti:

    Kiitos paljon, tätä tietoa etsin. En vaan tajunnut mennä op-Ryhmästä "sisälle". Kiitos

    Nordea alkoi ottaa työpalkkiota jo ammoin , kun vein kolikot laskettavaksi
    ja samantien talletukseen.
    Siirryin S-pankkiin, joka auki kauppojen aukiolon mukaan !


  • "Veisin pankkiin kolikoita. En vaan tahdo löytää osuuspankin sivuilta sitä tietoa että paljonko kolikoiden talletus maksaa omalle tilille? millasesta summasta otetaan maksu? meidän lähimmässä pankissa on se että itse laitetaan ne kolikot pussiin jne."

   Danske, Nordea, OP on siirtänyt rahahuollon TalletusOTTO koneille:
   **
   http://otto.fi/talletus/
   **

   Kertatalletusraja on 5000€ mutta pankeilla voi olla omia asiakaskohtaisia rajoja. Kysy
   omasta OP:sta jos et hinnastoa ymmärrä.

   TalletusOTTO talletukset on samantien tilillä. Setelit 5 - 500€ menee omaan aukkoon, kolikot omaansa. Pakkaa rahasi niin että saat ne koneelle tiputettua helposti.

   • Näitä talletusottoja on vielä harvakseltaan ja vain suurimmissa kaupungeissa.


   • Ei ole korttia tälle tilille jonne 5 ja 10 senttiset kippaan. Eikä meidän tuppukylässä ole talletusottoa, tuskin koskaan tuleekaan, Kiitos kuitenkin vaivannäöstä.


  • Mielestäni esim. Prisma ei ota mitään kuluja, kun laitat rahaa tilille. Vein kolikoita sinne.
   Kuluista ei puhuttu mitään ja mielestäni kuitissakaan ei ollut mainintaa. Kirjanpidollisestihan S-pankille tämä olisi jonkinlaista tuloa ja siitä pitäisi olla dokumentti siten myös asiakkaalle.

   • Sukanvarsi kotona on nykyisin kolikoille paras vaihtoehto.

    Jos vie mihin tahansa pankkiin todella suuren määrän kolikoita siitä laskemisesta tulee lasku ja kun esimerkiksi korot ovat tavallisilla käyttelytileillä lähes nollassa niin matemaattisesti ei silloin kannata viedä kolikoita pankiin. Se vie tappion puolelle.

    Sukanvarsi kotona on paljon tuottoisampi nykytilanteessa (ennen asiat olivat toisin).

    Tämän takia moni pienipalkkainen suomalainen etsii työelämässä työnantajaa, joka heitää verokirjat takkaan ja siitä lähtee tuottava ja motivoiva työ.


   • "Mielestäni esim. Prisma ei ota mitään kuluja, kun laitat rahaa tilille. Vein kolikoita sinne.
    Kuluista ei puhuttu mitään ja mielestäni kuitissakaan ei ollut mainintaa. Kirjanpidollisestihan S-pankille tämä olisi jonkinlaista tuloa ja siitä pitäisi olla dokumentti siten myös asiakkaalle."

    Asiakas saa S-Pankilta aina talletuskuitin. S-Pankille virtaava raha, kolikot & setelit on halvempaa kuin ostaa ne G4S / Loomis rahanlaskentakeskuksilta. Samoin kuin nostetaan rahaa S-Pankin tileiltä. Kauppa tilittää yleensä vain 50 / 100 / 200 / 500 setelit, muuten alemmat 5 / 10 / 20 pyörii vain kassasta, tosin kyllä niitäkin laskentaan menee. Arvotavaraa kaupalle on kaikki kolikot, etenkin 5c, 10c, 20c, 50c, sekä 1 & 2 €. S-Kassa hyväksyy myös 1c & 2C kolikot, noi pikkuset menee aina laskentakeskukseen.


  • Itsenäisiä Osuuspankkeja on Suomessa noin 180, joista osa on vain yhden kunnan pankkeja, osa on jopa kymmenen kunnan pankkeja. Tästä johtuen osuuspankkien palvelumaksut ovat erilaisia eri pankeissa. Osa pankeista on maaseudulla joissa asiakkaat ovat eläkeläisiä, työttömiä, vanhuksia, maanviljelijöitä ja muita yrittäjiä, tästä johtuen pankit asettaa palvelumaksunsa ja palvelunsa asikkaiden tarpeiden mukaan, tämä on Osuuspankin kilpailuetu muihin pankkeihin verrattuna. Suurten kaupunkien osuuspankkien asiakaskunta ja tarpeet on taas täysin erilaisia. Sitten jos yhden kylän osuuspankki ei ole yhden ihmisen mielestä hyvä niin se ei tarkoita että koko ketjun kaikki pankit olisi huonoja, aina on jotain kärsijöitä.

  • Ei yhtään mitään ainakaan Helsingin Osuuspankissa. Ainakin Tiksissä on pankin aulassa itsepalvelutiski, jossa voi pussittaa kolikkonsa ja täyttää tilisiirtolomakkeen mukaan.

   Jos ei omalle työlle laske hintaa niin ilmaista on.

   • "Ei yhtään mitään ainakaan Helsingin Osuuspankissa. Ainakin Tiksissä on pankin aulassa itsepalvelutiski, jossa voi pussittaa kolikkonsa ja täyttää tilisiirtolomakkeen mukaan.
    Jos ei omalle työlle laske hintaa niin ilmaista on."

    Tikkurilasta näyttäisi olevan ainakin DanskeBankin konttorista TalletusOTTO, Asematie 10.
    Masiinaan kelpaa OP kortti & talletustoiminne on käytettävistä , rahat samantien tilillä ilman paperin kanssa pelaamista.

    OP:n konttoreissakin löytyy Helsingin keskustasta, Mikonkadulla on TalletusOTTO.


   • BancaBanana kirjoitti:

    "Ei yhtään mitään ainakaan Helsingin Osuuspankissa. Ainakin Tiksissä on pankin aulassa itsepalvelutiski, jossa voi pussittaa kolikkonsa ja täyttää tilisiirtolomakkeen mukaan.
    Jos ei omalle työlle laske hintaa niin ilmaista on."

    Tikkurilasta näyttäisi olevan ainakin DanskeBankin konttorista TalletusOTTO, Asematie 10.
    Masiinaan kelpaa OP kortti & talletustoiminne on käytettävistä , rahat samantien tilillä ilman paperin kanssa pelaamista.

    OP:n konttoreissakin löytyy Helsingin keskustasta, Mikonkadulla on TalletusOTTO.

    Toi tulee varmaan korvaamaan ton Tiksin OP:n kolikkopussituksen. Tai lopettavat sen ilmeisesti ja vaitavat TalletusOTTOon.


   • BancaBanana kirjoitti:

    "Ei yhtään mitään ainakaan Helsingin Osuuspankissa. Ainakin Tiksissä on pankin aulassa itsepalvelutiski, jossa voi pussittaa kolikkonsa ja täyttää tilisiirtolomakkeen mukaan.
    Jos ei omalle työlle laske hintaa niin ilmaista on."

    Tikkurilasta näyttäisi olevan ainakin DanskeBankin konttorista TalletusOTTO, Asematie 10.
    Masiinaan kelpaa OP kortti & talletustoiminne on käytettävistä , rahat samantien tilillä ilman paperin kanssa pelaamista.

    OP:n konttoreissakin löytyy Helsingin keskustasta, Mikonkadulla on TalletusOTTO.

    Talletusotto on Tikkurilan Nordean tiloissa, ei Dansken.


  • Minä säilytän nugetteja tallelokerossa. On vielä tilaakin.

  • Unohda kolikot. Eivät nykypankit tarvitse kolikkojen kerääjiä, niille kelpaa vain suuret rahat. Kyllä pankinjohtajan ilme kirkastuu kun viet sinne talletettavaksi miljoona euroa nollakorolla.
   Ei pankit enää kaipaa "säästöpossu" asiakkaita, vähimmäisvaatimus lienee se, että ohjaa lasten lapsilisärahat tilille.
   Pienasiakkaasta on kuluja enemmän kuin tuloja pankille. Osta niillä kolikoilla sukka ja ala säästää rahasi sinne. Ehkä lähikauppa joskus vaihtaa ne kolikot seteleiksi jotka voitkin jatkossa tallettaa patjasi alle.

   Ja kun saat kokoon ensimmäisen miljoonasi niin voitkin viedä ne sitten veroparatiisimaan pankkiin korkoa kasvamaan. Tiedäthän sen, että kotimaan pankit perivät koroista pois sen lähdeveron. Veroparatiisissa ei lähdeveroja peritä eikä muutenkaan kysellä rahojen perään. Opi hyvän talouden perusteet.

   • "Unohda kolikot. Eivät nykypankit tarvitse kolikkojen kerääjiä, niille kelpaa vain suuret rahat. Kyllä pankinjohtajan ilme kirkastuu kun viet sinne talletettavaksi miljoona euroa nollakorolla."

    Kyllä kelpaa S-Pankille, DanskeBankille oikein hyvin...... Talletusasiakas luo omaa CreditScoringia & auttaa myöhemmin luottojen saamisesta. S-Pankin pisteillä on kurajälkiä näkynyt viimeaikoinna enenmänkin. Enemmät kolikot kannattaa viedä S-Pankin palvelupisteelle jossa kolikkolaskuri.


  • Vaihda pankkia!

  • No onhan niitä muitakin pankkeja maailmas...

  • Panomaatilla ei maksa mitään, sinne vaan kaadetaan rahat, kone laskee ja hyvittää suoraan tilille.

  • minä säästän säästöpankin jättipossuun kolikoita ja niitä onkin kertynyt muutama kymppi. danskepankin possu on myös saanut kolikoita sekä parin muun pankin possut. olen monilipas-säästäjä. kyllä pennipossu-säästö kannattaa. loppukuusta laskettaessa voi onnitella itseään tuntuvista säästöistä, joihin ei ehkä muuten yllä. minulla ainakaan.

  • Minä otan eläkkeen tullessa 50-100 euroa kolikkoina ja laitan kotona isoon säästöpossuun johon mahtuu rahaa vielä muutaman vuoden. Tämä on minun tapani kerätä kolikoita joita säästän possuun. Kun olen säästänyt jättipossun täyteen, etsin pullon tai jotain ja säästän sinne lisää. Danskepankissa on talletusautomaatti johon voi säästöt laittaa.

  • En saakeli ymmärrä koko ongelmaa. Minkä hiton takia pitä kerätä kolikoita. Miksi ette kerää seteleitä? Kolikoista pääsee eroonkauppareissulla, jos ne ovat jotenkin hankalia kuljettaa lompsassa.

  • Löytyykö paikkakunnaltasi Talletus Otto automaatti. sillä saat kolikot heti samantien tilillesi. hyvin kätevä käyttää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   324
   6248
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   3539
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   152
   3041
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1481