Aihe

Hau Hau..

vjdhd

Mitä ihmeen järkeä on hankkia koira...jota kuitenkin pidetään ketjuissa ulkona. Räksyttämässä. Koiran voi kyllä opettaa olemaan hiljaakin. Tuo jatkuva räksytys alkaa olla jo liikaa.!!

8

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lfvjehj

   Joopa joo. Räksytys vaan jatkuu. Eniten ärsyttää kun vkl.joutuu aamusta iltaan sitä kuuntelemaan. Eikö sitä koiraa voi opettaa....voi jos vähän viitsii näkeä vaivaa. Koiralla on sievä koirankoppi ja liikkuu pihallaan juoksuketjussaan. Useasti olen miettinyt ..eikö vierusnaapureilta mene jo hermot. ??

   • TEE_ASIALLE_JOTAIN

    Miksi et ilmoita koiran omistajalle epäkohdasta vaan kitiset
    anonyyminä netissä?
    Tai soita viranomaisille ja valita niille koiran aiheuttamasta metelistä.


  • hdggs

   Niinpä aion soittaa viranomaisille...vaan luuletteko että tarttuvat asiaani...epäilen. Naapurisovun vuoksi olen kovasti toivonut että lukisivat palstaa...uskoisin että kolahtaisi.

   • Huonostiluultu

    Ei kolahda !


  • Koirakuluttaja

   Se koira älähtää joho kalikka kolahtaa. Kylä se Veikkoki näi laulo. kasvattajien vika jos piskit ei osaa olla hiljaa. KOIRAT POIJJES.

  • Rovaniemeläinen56

   Kylä se on taas ne mopopojan perkeleet ku huutaa..

  • howhowhow

   Daacia vaan.

  • MustiJaM...i

   Kyllä koiranvoi kouluttaa https://youtu.be/qnetChXXtxk kyllä se oppii tavoille. Räksytys on toki kiusallista. Naapurisopukin ois kiva asia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19703
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   379
   7352
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2473