Onko juutalaisten pyhissä kirjoissa mitään näistä?

Raamatun_tunteminen

Tunnetko hyvin Raamatun pyhät juutalaiset kirjoitukset? Tunnetko hyvin Raamatussa esitetyn Luojan ja Jumalan ja kutsui Aabrahamin ja myöhemmin Mooseksen kautta johdatti kansansa Israelin luvattuun maahan, jonka antoi heille asuttavakseen ja hallintavaltaansa.

Onko Raamatussa mitään katollisesta kirkosta ja paavista? Tiedämme että kristityt laajasti käyttävät Raamattua Jumalan antamana ilmoituksena ja näin tekivät myös fariseukset hepreankielisten Raamatun kirjojen suhteen ja silti vastustivat Jeesusta aika yleisesti, ja Jeesus todisti että sydämensä on kaukana Jumalasta sillä unohtivat oikeudenmukaisuuden ja laupeuden.

Onko Raamatussa mitään islamista ja Muhamedista? Islamissa on koraani pyhänä kirjanaan.

Onko Raamatussa mitään Israelin ja Jerusalemin tapahtumista koskien tätä sukupolvea ja lähiaikaa laajemmin? Paljonkin on tästä kerrottu ja myös tulevasta.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tanakissa löytyy koorahilaiset, ja Toorassa Ismal, mutta ei kristiaaneja.

    • Raamatussa_On

      Raamatussa on totuudellinen todistus Jeesus Nasaretilaisesta, joka Immanuelina syntyi Beetlehemissä ja kutsutaan Daavidin jälkeläisenä Jumalan Pojaksi ja Juudan Leijonaksi.

      • Raamatussa_Jeesus

        Raamatussa Jeesus on Alusta Loppuun.


    • Tunnenko_hyvin

      Tunnetko hyvin Raamatun pyhät juutalaiset kirjoitukset? En.

      Tunnetko hyvin Raamatussa esitetyn Luojan ja Jumalan ja kutsui Aabrahamin ja myöhemmin Mooseksen kautta johdatti kansansa Israelin luvattuun maahan, jonka antoi heille asuttavakseen ja hallintavaltaansa? En.

      Onko Raamatussa mitään katollisesta kirkosta ja paavista? Ei.

      Onko Raamatussa mitään islamista ja Muhamedista? Ei.

      Onko Raamatussa mitään Israelin ja Jerusalemin tapahtumista koskien tätä sukupolvea ja lähiaikaa laajemmin? Kyllä.

      • Villiaasi

        Onhan Ismailin jälkeläiset mainittu.


      • Nykykansat_suhteessa

        Nykykansat suhteessa Raamatun kansoihin on mielenkiintoinen asia tietysti, ja miten paljon on kansat sekoittuneet tai muuttuneet, ei tietysti ole ihan yksinkertainen asia tutkia mitenkään. Tietysti kansoissa on pitkään ollut nykyaikaa lähestyttäessä sitä samaa perintöverta varmasti, mutta myös laajat muutokset ovat mahdollisia samoin. Raamatussa on paljonkin mainittu erilaisia kansojen patriarkkoja ja tietysti heistä ovat ihmiset lisääntyneet kuten on välttämättöntä myös, ja Nooan ajan vedenpaisuksessa oli kahdeksan ihmistä joista kaikki ihmiset ovat lähtöisin.

        Tuleeko islam sana ismaelista vai mistä? Muhamed on hyvin monien sukupolvien päässä Ismaelista. Raamatussa on Eesausta myös.

        Seemin pojista on kerrottu: ´Seemin pojat olivat Eelam, Assur, Arpaksad, Luud, Aram, Uus, Huul, Geter ja Mesek.´ (1. Aik. 1:17).

        Lähi-idässä vaikutti myös Haamin pojat: ´Haamin pojat olivat Kuus, Misraim, Puut ja Kanaan.´ (1. Aik. 1:8)

        Lähi-idässä vaikuttivat voimakkaasti sekä Seemin että Haamin pojat ja ilmeisesti Jaafet jäi isänsä sijoille Turkin itäosiin, ja sieltä pohjoiseen levisivät.

        Miten sitten Seemin ja Haamin pojat levisivät Lähi-idästä, sitäkin voidaan tutkia, mitä Raamatussa on kerrottu tästä asiasta. Afrikassa oli Haamin jälkeläisiä ainakin, mutta miten sitten Kaukoidän kansat, olivatko Seemistä vai Haamista?


    • Voiko_ihminen

      Voiko ihminen nykyajassa oppia tuntemaan Jumalan ja Raamatun? Kyllä.

      Voiko ihminen nykyajassa olla Jeesuksen opetuslapsi? Kyllä.

      Voiko Jumala käyttää ihmistä nykyajassa? Kyllä.

      Käyttääkö Jumala ihmisiä nykyajassa? Kyllä.

      Onko juutalaisella ja muilla eroa suhteessa Jumalaan? Kyllä.

      Pelastuuko juutalaiset eri tavalla kuin muut ihmiset? Ei.

      Mikä ero on juutalaisella ja muilla ihmisillä? Raamattu.

    • TilduAfRoosna

      Aloittaja itse ei tunne alkeitakaan Raamatun kirjoista ja historiasta. Muistakaa, että hän ei ole kristitty, vaan Kiusaaja. Jeesus Itse kieltää tällaisen toiminnan, jota aloittaja harjoittaa. Aloittaja ei tunne edes Jeesuksen omia sanoja, tai ei piittaa niistä.

      Hän on huomattavasti vanhempi ja älykkäämpi, kuin antaa ymmärtää ja hän on koulutettu poliittinen propagandisti, jonka tehtävä on levittää tiettyä poliittista propagandaa suomalaisilla internetin keskustelupalstoilla. Hän saattaa olla suomenruotsalainen, tai ehkä virolainen.

      Täällä hänen toimeksiantonsa on vain häiritä juutalaisuusfoorumia.

      • Lakkaa_valheista

        Lakkaa valheista.


      • Aloittajalle_riittää

        Jeesus ja tässä on suurin ero aloittajan ja puolueellisten ihmisten välillä ja syyttäjiä on paljon varmuudella.


      • Aloittaja_Jumalassa

        Aloittaja Jumalassa elää elämäänsä hyvin ymmärtäen Jumalan evankeliumin ja tuomion, ja ihmisten parannuksen ja uudestisyntymisen. Aloittaja ei voi ymmärtää kovinkaan hyvin Jumalan ja tämän maailman ruhtinaan pelisääntöjä ihmisten suhteen, mutta jotain kuitenkin, ja pyrkii elämään Jumalan tahdon mukaan elämäänsä. Suurin osa ihmisistä ei välitä yhtään Jumalasta eikä Jeesuksesta elämässään, ja tämän aloittaja ymmärtää hyvin, toki voi aloittaja olla väärässä tässäkin asiassa, sen myönnän.


      • Aloittaja_ymmärtää

        Aloittaja ymmärtää että ihmisten pahimpia vihamiehiä ovat yleensä ne, jotka ovat kaikista pimeimpiä ihmisiä vailla Jumalan tuntemista ja saavat aikaan ihmisten keskuudessa kaiken sen pahan olemista mitä on maailmassa nykyäänkin pahimmat ihan lähitulevaisuudessa kuten myös pedon merkki näin tulee ja viha Israelia ja juutalaisia ja totuutta rakastavia ihmisiä kohtaan on todellisuutta laajastikin kaikkialla maailmassa, kuten nähdään.

        Ihmisten keskuudessa ei todellakaan ole Jumalan valtakuntaa siinä mielessä kuin tulee olemaan Jeesuksen tulemuksessa ja lähiaikana tapahtuu tämäkin, mutta sitä ennen iankaikkinen evankeliumi julistetaan Jeesuksen apostolien toimesta ja samoin ihmisten laittomuuden salaisuus saa täyttymyksen sen jälkeen ja ihmiskunnan saavuttaa hävityksen kauhistus ja sen saavat aikaan pahat ihmiset kaikissa kansakunnissa, joilla ei ole Jeesuksen tuntemusta eikä mitään hyvää Jumalan armosuosiota eikä rakkautta lähimmäisiä kohtaan eikä laupeuttakaan vaan aivan päinvastaista, ja Saa-tana tämän maailman ruhtinaana näin johdattaa mammonaa rakastavia ihmisiä, eivätkä sitä ymmärrä eksyneet ihmiset eroon Raamatun hyvästä evankeliumista ja Jeesuksesta ja ristinsä kantamisesta.


      • Aloittaja_ymmärtää

        Aloittaja ymmärtää sen että ihmisten keskuudessa tahtoo johtajina olla ihmisiä, joilla ei ole mitään totuuden tuntemista ja todellista lähimmäisten rakkautta vaan jotka tahtovat itse olla kuin Nebukadnessar konsanaan.


      • Aloittaja_ymmärtää

        Aloittaja ymmärtää myös Tildun propagandavalheet.


      • Aloittaja_rukoilee

        Aloittaja rukoilee myös "Isä, anna Tildulle ja muille samanmielisille anteeksi heidän valheensa ja väärät todistukset, sillä eivät tiedä mitä he tekevät. Isä, anna myös minulle anteeksi kaikki syntini Poikasi Jeesuksen nimessä".


    • Minätiedän

      Xiina. Voit jo lopettaa rumat juttusi. Et halua, että minä jatkan.

    • Aloittaja_kiinnostunut

      Aloittaja kiinnostunut Raamatusta ja kaikesta siihen liittyvästä ja Jeesus Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas ja me ihmisinä saamme kaiken toivomme tähän laittaa ja uudestisyntyä vedestä ja Hengestä ja elää Jeesuksen opetuksien mukaan kilvoitellen parhaamme mukaan.

      Näillä palstoilla on ihan mielettömiä valheiden levittäjiä, jotka luulevat tietävänsä asoita minusta ja toisista ihmisistä vaikka ovat ihan valheellisia monissa asioissa kuten nähdään selvästi kun totuutta tunnetaan omakohtaisesti.

      Tietysti loppujen lopuksi vain Jumala on totuus ja tietää asiat, ja ihmisinä olemme hyvinkin vajavaisia kaikessa vaikka toki Pyhän Hengen täyteydessä ja totuudessa elävä ihminen voi oppia tuntemaan Jumalaa ja Jeesusta ja palvellakin häntä elämässään, mutta uskonnollisena ihmisenä voi olla kuin fariseukset Jeesuksen aikaan Herraa vastustamassa ja esiintyy silti Aabrahamin kaltaisena tai muun uskonnollisen suuntauksen edustajana, ja näitä eri suuntauksia riittää paavin ja luterilaisen ja vapaiden suuntien ja muiden nimien alle kokoontuneina, ja ehkä Jumalan tahto myös tällainen puolueiden syntyminen ihmisten keskuuteen. Jumala on se, joka antaa tuomionsa, ja ihmisten sydämet voivat olla petollisia yli kaiken, kuten nähdään muutamista kyykäärmeen myrkkyä levittävistä.

    • Jumala_johtaa_työnsä

      Jumala johtaa työnsä Israelin kahdentoista sukukunnan kautta, kuten on kirjoitettu.

      Varotaan valheellisia opetuksia ja valvotaan ja rukoillaan, kuten Jeesus on opettanut.

    • Täysin_varmaa

      Täysin varmaa ovat Suomessakin kaikki laittomuudet ja tottelemattomuus ihmisten keskuudessa Jumalaa ja Jeesusta kohtaan, ja Jumalan tuomioiden tuleminen on täysin varmaa näistä kaikista asioista. Tietysti Jumala tahtoo ihmisiltä parannusta eikä heidän kadotukseen joutumista. Miten toimivat erilaiset ihmiset ja miten ymmärtävät Jumalan totuudelliset tuomiot itselleen ja lähimmäisilleen ja Suomen kansalle, sen tietää Jumala varmuudella. Suomessakin vaikuttavat ja pyrkivät vaikuttamaan täysin pimeät ihmiset, jotka luulevat jopa olevansa viisaampia kuin monet Raamattua hyvin tuntevat ja tämä on mahdollista tietysti vain siten, että tämän maailman pahuuden henkivallat ovat pimentäneet monien ihmisten sydämet täysin niin etteivät voi uskoa Jumalaa kuten on antanut Raamatun eivätkä Jeesusta kuten Herra on Tuomari ja Vapahtaja ja Alku ja Loppu.

      Maailmassa pahat ihmiset voivat saada valtaa ja ihmiskunnan lähitulevaisuus tästä syystä tulee olemaan äärimmäisen vaikea ja paha myös. Voi ihmisiä, jotka eivät tahdo rakastaa Jeesusta ja elää Herran opetuksien mukaan, voi heitä, sillä eivät pelkästään itselleen tee vahinkoa vaan myös kaikille, jotka uskovat valheitaan ja neuvojaan ja eksytyksiään, ja näitä on paljon kaikissa valtakunnissa ja myös Suomessa. Tietysti kansakuntien ihmisten suhteiden laadut vaihtelevat suurestikin suhteessa Jumalaan ja lähimmäisiin, mutta ketkä rakastaa mammonaa eivät voi rakastaa Jeesusta ja kansakunnan kannalta toivoisi, etteivät olisi päättävissä viroissa tällaiset ihmiset, jotka onnettomuutta saavat aikaan kansakunnilleen, joita parasta luulevat eksymyksessään edistävän, ja todellisuudessa tekevät vain tottelemattomuuden ja pimeyden lasten tekoja siellä missä valtaansa käyttävät.

    • Valitettavan_totta

      Valitettavan totta on Raamatun eli Jumalan kuvaus tästä ajasta, kun Herran päivä lähestyy.

    • Anotaan_Toivotaan

      Anotaan ja toivotaan suurta Jumalan Hengen vuodatusta Jeesuksessa monille Israelissa ja Suomessa ja kaikissa kansakunnissa, ja tietysti tahdotaan myös itsemme olevan Jumalalle otollisina ihmisinä vastaanottamassa Jumalan Hengen vuodatusta ja pyhitystä totuudessa, sillä vain öljy astioissa on viisaan ihmisen tunnusmerkki, ja hyvät hedelmät antavat todistuksen tästä. Ilman Jeesusta varmuudella ei kukaan ihminen voi olla viisas Jumalan valtakunnan suhteen vaikka maailmallista viisautta olisi kuinka paljon erilaisissa ihmisten tunnustuksissa ja muissa kriteereissä. Jeesus kantoi ristinsä ja tähän meitä ihmisiä on kutsuttu ja on todellista viisautta itsensä kieltää eikä elää maailmallisessa hapatuksessa ja eksymyksessä, kuten nähdään täysin tämä ja tämä sukupolvi on pahempi kuin mikään koskaan on näistä noin sadasta ihmisten sukupolvessa ollut Aadamista tähän aikaan. Raamatussa on kerrottu pilkkopimeydestä yleisessä mielessä, ja elämme tätä aikaa. Nykyään eivät ihmiset enää osaa edes erottaa hyvin, mikä on mies ja mikä on nainen perheen ja yhteiskunnan kannalta, ja ihmiset esittävätkin jo sukupuolettomuutta kolmanneksi miehen ja naisen lisäksi. Näin viisaiksi ovat ihmiset nykyajassa kehittyneet ja hedelmänä on ahneutta ja murhia ja epäuskoa ja petosta ja epätasa-arvoa ja kaikkea sitä, mitä Jumala vihaa ja mistä syystä Jumalan tuomiot annetaan maailmalle ja pahoilla ihmisille.

      Tietysti jälleen on ihmisten ainoana toivona evankeliumi, ja täysin juutalaisista.

    • Pakanakansat

      Pakanakansat tahtovat jakaa Israelin luvattua maata ja Jerusalemia, ja pahimmat kansoista ja ihmisistä tahtovat tuhota Israelin juutalaismaan vaikka Jumala itse on sen tahtonut sinne, ja näinhän se oli Mooseksen aikaa myös, että monet kansat siellä vihasivat Israelia ja juutalaisia, ja varsinkin kanaanilaiset tietysti ja nykyään on palestiinalaiset tässä asemassa, vaikka toki siellä voi olla Raahabin kaltaisia viisaita ja ymmärtäväisiä seassa.

    • Vihataan_Jumalassa

      Vihataan Jumalassa tämän maailman vihan viinipuuta ja sen huonoa hedelmää ja laittomuuden salaisuutta kuten se on meille ilmoitettu Raamatussa ja Jumalan vastustajia on paljon ja Jeesus on kertonut kuinka tulemuksensa läheisyydessä on aikamme kuin ennen Nooan vedenpaisumusta ja samoin ihmiset kuin Sodomassa ennen sen hävittämistä varoitukseksi meidänkin sukupolvelle. Raamatussa on totuudellisesti kuvattu millaisia ovat ihmiset kansoissa tässä ajassa, ja tietysti ihmisten sydämet ovat paatuneina kuin Egyptin faaraolla ja vaikka vitsaukset maan saavuttivat ei faarao viisauden alkua edes saavuttanut, sillä sydämensä asenne ei ollut otollinen, kuten kätilöillä, jotka tahtoivat pelastaa israeliin syntyneet vauvat eikä hukuttaa niitä Niiliin. Nykyään on abortit ja muut laittomuuden salaisuudet ja ihmiset vain ulkoisesti jumalisuuden näköisiä.

    • Rakastetaan_Jumalassa

      Rakastetaan Jumalassa kaikkia lähimmäisiämme, sillä Jumala näin tahtoo meiltä hyvää kuten myös meidät on laittomuudestamme kutsunut ihmeelliseen juutalaiseen valkeuteen Jeesuksessa. Rakastetaan Jeesuksen ristiä ja omaa ristiämme myös, sillä siihen olemme kutsutut juutalaisuudessa ja Raamatun ja Jumalan sanat pysyvät aina varmuudella.

      Ymmärretään että tuomiot ovat Jumalan ja pahuuden henkivallat ovat eksyttäneet ihmiset laittomuuteen ja Jumala tahtoo pelastaa jokaisen ihmisen varmuudella, ja tämä olkoon myös meidän tahtomme aina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      125
      2295
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      103
      1357
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      319
      1079
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1057
    5. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      109
      1051
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      86
      929
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      700
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      689
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      670
    10. 50
      664
    Aihe