18 syytä miksi EI!!!

Sinulla on 18 syytä miksi sinun ei kannata seisoa kahden valtion ratkaisun takana

http://goo.gl/2IijuD

16

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaksi_valtiota

      Isreal omassa luvatussa maassaan, ja Jordania joen itäpuolella.

    • Israelin_alueella

      olevat palestiinalaiseet troijan hevosen tavoin pyrkivät murentamaan Israelin oikeutta Jumalan lupaamaan ja antamaan maahan ja Israelin viholliset tukevat tätä tietysti ja aseita pyrkivät antamaan hamasin kaltaisille terroristijärjestölle, joka pelkästään hyökkäystarkoituksessa valmistaa tunneleita Israelin alueelle ja raketeilla ja kranaateilla pyrkii luomaat terroria Israelin alueelle. Jokainen vähänkään totuutta rakastava helposti voi ymmärtää tämän asian ja kannattaa Israelin puolesta rukoilla Jeesuksen nimessä hyvää Jumalan varjellusta ja siunausta ja hengellistä hyvää janoa juutalaisille, ja vanhurskauden sadetta annetaan taivaasta, kun anovat ja tahtovat hyvää Israelin Herrassa Jeesuksessa. Mitä enemmän Israelin viholliset ahdistavat Israelia, sitä varmemmin Jumalan hyvä armosiunaus annetaan Israelille vaikka toki muutenkin on Israelin juutalaiset kutsuttu pyhään pappistehtävään ja kuninkaallisina olemaan valona ja suolana koko maailmassa.

      • Lähetin erkkipojalle tuon linkin ei ole osannut kommentoida laisinkaan


    • KTSEiKirj

      Me kunnon kristityt toki tietenkin toki tuemme kahden valtion ratkaisua eikä israelkaan tahdo yhtä valtiota, jossa olisi arabienemmistö.

      Vakuutena presidentti Niinistön kanta:
      Niinistön mukaan Suomi kannattaa Lähi-idässä kahden valtion periaatetta

      http://www.hs.fi/politiikka/a1412649561443

      HYVÄ SALE!!!!!

      • Ne Kristityt jotka Raamatun ja historian tuntevat kannattavat monien maiden ratkaisua ja sitä että tämä palestiina on kokonaan Israelille ja Jordania on Israelin arabien maa ti moni muu lähi-idän maa.

        Jumala rankaisee kokoomusta kun on kannatus laskussa kuten lehmän häntä. Stub äänesti homoliittojen puolesta ja ym.


      • ssrrirf

        >>Jumala rankaisee kokoomusta kun on kannatus laskussa kuten lehmän häntä.<<
        Voiko enää enempää erehtyä Jumalan tehtävistä? Ei voi.

        Uskotko, että Jumala tähystelee tuolta taivaasta miten jonkun pikkuvaltion poliitikot pienen galaksin pikkuruisella planeetalla suhtautuvat Israeliin tai homoihin ja päättää sitten manipuloida ihmisten aivoja siten, että he vaihtavat puoluetta? Olet alentanut jumalasi todella halpaan hintaan.


    • Huomaatko, että sanassa tuemme on mukana sana EMME. Jos ei tuuttaa.

      Toivon, että pelastus on juutalaisista, varsinkin Palestiinan tytöille, Palestiinan lapsille yleensä. Miksi synnyttää lapsia kuoleman omaksi, pommilapsiksi, tai lapsivaimoiksi.

      • taizionistien

        kidutettavaksi,
        murhattavaksi...


      • Vihakiihotusta

        Vihakiihotusta on "taizionistien" kirjoitus. Vihakiihotusta palestiinalaiset harrastavat myös lapsiaan kohtaan ja hamasin lapsilla kaivattamissa hyökkäystunneleissa on myös kuollut paljon lapsia ja uhrattu epäjumala "molok" periaatteella sen valheen ja vihan isän pimeällä mielenlaadulla. Ei mitään hyvää ole hamasin terrorissa ja siinä miten kohtelee omiaan.


    • Kristitytkin ymmärtävät ' hengen valtakunnan.' sillä ei ole rajoja. Itse käyttäisin sanaa ' Mielen maailma ' . Oikea mieli, Oikeamielisyys, vanhusrkaus.... tai toisinpäin.

      Hindut käyttävät sanaa 'Vaikuntha.'

      Josta taas voi jatkaa tärkeimpään, eli vaikutukseen. Mikä vaikutus mielen maailmalla, (valtakunta) sillä ylemmällä on alempaan, eli maalliseen. Miten se vaikuttaa ihmisten elämään. Toimiiko oikeudenmukaisuus myös alhaalla, jos siitä mielessään jotain ymmärtää, ( on vaikutelmia ). Siksi tarvitaan tekoja tuon maailman toteutumiseksi. Kärsivällisyys on yksi 'aseista'. Koska...

      vastustusta ja muuta 'hurlumheitä' , hurmosliikettä, uskomusta ja oletusta on olemassa, oikeudenmukaisuuden valo ei pääse alas asti loistamaan.

      • Juutalainen_totuus

        Juutalainen totuus on Raamatussa ja Jeesuksen valtakunta on todellisuutta ja Jerusalemin valtaistuimella istuu Herra ja Kuningas ja Immanuel, ja saamme todistaa tästä ja kiitää Isää nimessään ja panna kaiken toivomme Jumalan valtakunnan lupauksen lapseuteen, ja juutalaiset on ensimmäisinä siihen kutsuttu Herran toimesta ja kaikkialle maailmaan on hyvä uuden liiton juutalaisuus välitetty Jumalan pyhien kirjoituksien kautta, ja otolliset uskovat ja rakastavat Jeesusta ja hyvää juutalaisuutta. Halleluja!


    • Rangaistuksia...sanktioita...pakotteita...
      Sankta = Pyhä

      Jos sanonta, ' Spititus Sancti' on lähde sanalle sanktioita, se tarkoittaa 'pyhää henkeä', eli 'pyhä henki' on rangaistuksia, kristillisesti.

      " Kansainvälisessä oikeudessa sanktio tarkoittaa sellaista pakotetta, joka on vastatoimenpide rauhaa uhkaaville tai rauhaa rikkoville tai hyökkäystoimen aloittaville tahoille."

    • Voinee vetää sen johtopäätöksen, että ne, jotka toivovat ' Pyhän hengen,( Spiritus Sancti) vuodatusta' juutalaisille, toivovat itseasiassa rangaistuksia, eli sanktioita, vaikka ei olisi aihettakaan.

    • Yhdenkään_ihmisen

      Yhdenkään ihmisen ei kannata olla jakamassa Israelin luvattua maata eikä Jerusalemia eroon juutalaisista, sillä ovat Jumalan valittua kansaa Mooseksen kautta tehdyn liiton kautta ja jaloimmat ovat pyhittyneet Jeesuksen uuden liiton kautta olemaan koko maailmassa valona ja suolana ja esilläpitämässä hyvää todistusta Israelin Herrasta ja Kuningas Jeesuksesta.

      Tuetaan Israelin juutalaisia ja kaikkia Lähi-idän ihmisiä esilläpitämällä Jumalan hyvää tahtoa ja lohdutusta Israelin juutalaisille, että sen maanpakolaisuus on päättynyt ja ovat saaneet hallintaansa sen Jumalan antaman luvatun maan kokonansa, ja jokainen voi lukea Aabrahamista ja Iisakista ja Jaakobista ja Mooseksesta, kuinka Jumalan heille antoi siunauksen ja lupauksen maasta, johon juutalaiset ovat voineet palata.

      Tietysti kannattaa rukoilla myös Israelin vihollisille suurta mielenmuutosta ja syntiensä anteeksiantamusta ja näin todellinen rauha voi tulla Lähi-itään tässä Israel -kysymyksessä, ja toki islamin eri ryhmien kesken voi jatkua moninaista vihaa ja valheita vielä senkin jälkeen, mutta suokoon Jumala Israelille sen hyvän rauhan, kuten juutalaiset hyvinä puina siihen pyrkivät ja vihollisensa ovat hyökänneet ja terrorisoivat nykyäänkin vielä Israelia kohtaan laajasti, ja valmistavat tuhoaseita kuten raketteja kohteenaan Israel, ja tähän koko maailman tulee kiinnittää huomionsa ja estää Irania saamasta ydinaseita, sillä vain suurta tuhoa ja pahuutta voivat levittää niiden kautta ja muutenkin tukevat terroria hyökkäystuhoaseilla, joita toimittavat sekä Libanoniin ja Gazaan ja jos Länsiranta joutuu Israelin hallinnan ulkopuolelle, niin sinnekin tulee pahuuden väkivaltajoukot tuhoaseineen ja jokaiselle ihmiselle on täysin selvää miten suurta pahuutta on tällainen toiminta.

      • ssrrirf

        Jos jokin jumala todella ajattelisi ja käyttäytyisi noin puolueellisesti maapallon ihmisiä kohtaan niin eipä häneen kyllä kannata uskoa. Onko tällä "Jumalan valitulla kansalla" jumalallinen oikeus tappaa lähes 500 palestiinalaista lasta, niinkuin 50n päivän sodassa tapahtui? Ei ole, hedelmistään puu tunnetaan. Tämä ei siis ole mikään kaikkivaltias Jumala, vaan Jahve, heimojumala, niinkuin meillä oli Väinämöinen. Israel tekee viisaasti, jos irtisanoutuu moisen jumalan johdatuksesta, muiden kansojen ei tietenkään pidä lainkaan 'palvoa' tuollaista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      127
      2306
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      103
      1367
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      324
      1089
    4. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      109
      1061
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1057
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      86
      939
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      700
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      689
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      670
    10. 50
      664
    Aihe