Koska NHL-liput?

NHLwaaaat

Elikkäs olen hyvissä ajoin liikkeellä, mieheni täyttää pyöreitä ensi vuonna (2016) ja on ollut mielessä pitkään jo että haluaisin viedä hänet johonkin ulkomaille ja kruunata reissun NHL ottelulla. Kova jääkiekko fani kun on. Se keitten väliseen otteluun on vielä mietinnässä, mutta kysymykseni näin ummikkona siis kuuluu, kuinka aikaisin kannattaa varata liput johonkin peliin? Ja tällä kysymyksellä lähinnä meinasin kuukausia? onko niihin kova rynnäkkö? Onko hintaluokka mitä? Ja kaikesta muustakin hyödyllisestä tiedosta on apua kun olen ihan peukku keskellä kämmentä koko NHL:n kanssa. Niin ja syntymäpäivät on syksyllä joten lähtöajankohtakin olisi joskus silloin syys-talvella varmaan, eli silloinhan ei vissiin ole mitään isoja isoja otteluita mitkä maksais maltaita? Kiitos jo jos jaksat vaivautua vastaamaan! :)

1

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Junnukoutsi

      No niin, jos menette kohonkin missä lätkä on iso asia, siis tyyliin Blachawks, Rangers, Canadiens, Toronto, Bruins yms. niin kaikki ottelut myydään loppuun heti. Jos et pääse suoraan ticket masterista tai muuten ostamaan ovh hintaan vaan joudut tyytymään jälkimarkkinaan niin alle usd 100 ei saa edes seisomapaikkalippuja. Hyvät alakatsomopaikat on sitten jotain usd 350 ja siitä ylöspäin.

      Liput tulee myyntiin tyyliin pari - kolme kuukautta ennen ottelua - siis ne mitä ei ole mennyt kausareiden haltijoille ja muille kumppaneille. Jos saat liput suoraan ticket masterilta, stubhubista tai lippuluukulta niin tuollaisen usd 350 lipun hinta on oikeasti jotain usd 150. Play offsien lippujen saaminen lienee sitten huomattavasti hankalampaa ja kalliimpaa puuhaa.

      Helpoiten ovh hintaisia lippuja saa jos sinulla on Yhdysvalloissa tuttavia, jotka ne voi ostaa. Jos ei niin Ticketmaster lienee paras tapa hankkia liput. Sinnehän voisi laittaa postia ja kysellä josko voisi tehdä ennakkovarauksia johonkin tiettyyn peliin.

      Sitten jos taas olette menossa konnekin missä lätkä ei ole niin iso asia niin lippuja saa helposti halvalla ja jopa ilmaiseksi. Ottelut ei ole juuri koskaan loppuun myytyjä tyyliin Floridassa.

      Kantsii varmaan ekana tiedustella mikä on suosikijoukkue ja selvittää missä he tuolloin pelaavat ja siltä pohjalta jatkaa eteenpäin suunnittelua. Hyvää reissua, varmasti on kivaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2266
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1881
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1322
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1190
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe