Israelilainen viini on maailman parasta varmasti!

Raamatussa_todistus

Jumala itse on antanut todituksensa Israelilaisen viinin ylivertaisuudesta muihin nähden ja uuden liiton juutalaisuudessa saadaan Israelilaista viiniä ja leipää myös ehtoollisella.

16

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos_pidät_viinistä

      Jos pidät viinistä niin osta ensi kerralla Israelissa valmistettua punaviiniä ja huomaat kuinka hyvää se on ja juutalaisten valmistusmenetelmät ovat maailman parhaita ja ennenkaikkea puhtauteen, mikä on viinin valmistuksessa keskeistä, juutalaiset osaavat jo ihan perintötiedonkin mukaan kiinnittää erityistä huomiota. Lisäksi viinin hinta on ihan perustaso noin 10 eu/0,75l. Tuet ostamalla tätä viiniä myös Israelin talouselämää ja erittäin tärkeää kuten ymmärrämme vihollistensa vihatoimiin varautumisen olevan kallista ja esimerkiksi Gazasta rakettien torjuminen on kallista, ja Israelin viholliset pyrkivät nimenomaan tuhoamaan Israelin taloutta ja siksi terroriaan suuntaavat myös siten kuin nähdään viime vuosina tapahtuneen.

      • satojentuansien

        kranaattien ja pommien nakkaaminen,
        lähiöihin,
        naisten ja lasten niskaan,
        on kallista,
        siis kaikki dokaamalla tukemaan,
        et saadaan taas getto listiä,
        meneehän se pullo päivässä,
        eihän se tee kuin pari lasia,
        riippuen peheestä...


      • Paljon_helpompi

        Paljon helpompi on Israelia vastaan terrorisoivien ryhmien lakata huonosta ja pahasta toiminnastaan. Näin heidän aseisiin ja muihin vihaideologiaansa tarvittavien materiaalien kustannukset myös säästyvät hyvään käyttöön mutta pystyvätkö tekemään parannusta terrostit Libanonissa ja Gazassa ja noissa muissakin Lähi-idän kansoissa, sitä saamme rukoilla Jumalalta Jeesuksen nimessä ja anoa tätä hyvää, toki ihmisten ihan itse tulee ymmärtää parannus ja Raamatusta sen löytää jokainen hyvää tahtova ihminen ja annettiin ensin juutalaislle ja sitten noille lähialueille ja on Raamattu levinnyt runsaana kirjan ihan lähes kaikille nykyään.

        Toki jos on alkoholiongelmaa kenellä tai siihen taipumusta, niin kannattaa silloin välttää sitä myös ihan oikeasti ja tukea voi Israelia myös muilla tuotteilla, mutta tämä aloitus on viinistä ja sekä hengellistä että maailmallista voidaan esittää tästä asiasta ja Raamatussa se myös meille on näin kerrottu.


      • onkozionistien

        helppo lopettaa terrori...?
        onko sinun helppo hyväksyä,
        naisten ja lasten listiminen...?


      • Suuri_vastuu

        Suuri vastuu on palestiinalaisilla terroristeilla siitä että parannusta tekevät siitä etteivät ihmiskilpinä käytä naisia ja lapsia ja ketään ihmistäkään, ja hyvin helposti voivat tahtoessaan suorittaa terroritekojaan, joista myös toki hyvä tehdä parannus ja lakata kokonaan, paikoista, joissa ei ole Israelin vastatessa siihen tekoon naisia eikä lapsia eikä muita ihmisiä kuin mahdolliset viharikolliset eli terroristit. Valitettavasti terroristit vihaavat myös palestiinalaisia kuten voidaan ymmärtää etteivät välitä todellisuudessa palestiinalaisten naisten ja lasten ja ihmisten elämästä eikä hyvinvoinnista vaan viha on sokaissut sydämensä vain siihen pyhään sotaansa (jihad) Israelia ja juutalaisia vastaan.

        Selvästi palestiinalaiset terroristit myös harjoittavat hyökkäyssotaa eikä lainkaan puolustuksesta ole yleensä kysymys eikä edes silloin kun Israelin puolustusvoimat pyrkivät maaoperaatioilla Gazaan tai terroristien alueelle tulemaan estämään sitä palestiinalaisten hyökkäysterroria, mitä ovat harjoittaneet ja edelleen siihen pyrkivät rakettien ja kranaattien ja sala-ampujen ja hyökkäystunnien kautta, ja näiden rakentamisessakin on kuollut paljon palestiinalaisia lapsia, ja täysin rikollista toimintaa noiden palestiinalaisten toiminta tässä kaikessa ja monitahoisesti. Ei ole mitään totuutta ja rakkautta palestiinalaisten terroristien johdolla ja nähdään teoissaan ja asenteissaan sekä Israelin juutalaisia että alueen palestiinalaisia kohtaan.


      • hyväksytSiis

        gettojen listimisen,
        naisten ja lasten tappamisen,
        googlaa ihmiskilpi,
        urhea idf tulittaa lasten takaa,
        vapaaehtoisia ihmiskilpiä menee pöhjoismaista,
        ettei siirtokuntalaiset murhaa naapureitaan...


      • En_hyväksy_hamasin

        En hyväksy hamasin terroria Israelia vastaan, enkä myöskään muiden ihmisten ja ryhmien ja valtioiden juutalaisvihaa ja moninaisia valheita ja sitä ideologiaa ettei Israelin juutalaiset saisi asua rauhassa ja turvassa koko Israelin luvatussa maassa ja koko maailmassa on hyvä juutalaisten saada asua kuten kaikkien ihmisten vailla terrorinpelkoa ja juutalaisvastaisuutta. Valitettavasti hamas ja islamin jihad ja muutenkin on Lähi-idän mailla sitä Israel vastaisuutta aivan liikaa ja ongelmien todellinen syy tämä tietysti.

        Israel tahtoo todellista rauhaa ja luvatun maan hyvää hallintaa ilman kansanvillityksiä ja terroria sitä kohtaan. Nyt jo korkea aika hyväksyä Jumalan tahto tässä Israel asiassa ja nähdään juutalaiset kootun omaan luvattuun maahansa. Arabeilla on ympärillä aivan riittävästi maita omaa uskontoaan harjoittaa ja voivat elää rauhassa omissa maissaan kun vain sitä tahtovat. Valitettavasti paljon on islamissa väkivaltaan taipuvaisia ja jopa sen ylistämistä ja täysin mieletöntä ja huonoa varmuudella tällaiset huonot sydämen ajatukset tapahtuivat sitten kenelle tahansa.


    • Erittäin_osuvaa

      Erittäin osuvaa on Raamatussa Jumalan vertaukset kahdesta eri viinilaadusta, joista hyvä on Jumalalta ja Jerusalem keskeisenä suuren kuninkaan kaupunkina ja Moorian vuori Golgatan eli Jeesuksen ristiinnaulitsemispaikkana ja verensä vuotaminen sovituksena koko maailmalle ja viini tästä vertauskuvana ja hyvänä uuden liiton hinta syntiemme sovituksesta, ja tätä on evankeliumi eli hyvä uutinen Jumalalta kaikille ihmisille, ja iloa ja rauhaa ja vanhurskautta ja uskoa ja toivoa ja rakkautta ja totuutta saamme Jeesuksessa eli Juutalaisten hyvältä Kuninkaalta.

      Raamatussa on sitten myös kerrottu Babylonian vihan viinistä ja Israelin vihollisten vaikuttamaa kuten jokainen ymmärtää tämän ihan lähihistoriasta 1948 ja sen jälkeen nykyiseen asti ja vielä erittäin pahaksi muodostuvaa, kuten Isä Jumala on antanut totuudellisen tiedon tulevista profetioissaan. Tätä Babylonian viiniä kuvataan tuliseksi, sillä valheet ja viha on sitä helvetistä, ja pahuuden henkivaltojen vaikuttamia seuraavat tulevat hyökkäämään Israelin Jerusalemiin.

    • Vastaanotetaan_rakkauden

      Vastaanotetaan rakkauden viiniä, kuten ehtoollinen on tällainen ateria juutalaisten Herran ja Jumalan ja kaikkien Jeesukseen uudestisyntyneiden ihmisten välillä.

      Kavahdetaan vihan viiniä, joka on maailmallisen valheen ja murhan isän vaikuttamaa ja moninaisia villityksiä saa aikaan ja tekonsa eivät ole hyviä vaan huonoja.

    • Viinin_vihaamista

      Viinin vihaamista näemme ja voimme ymmärtää natseilla ja islamisteilla ja nimikristityillä, ja näillä kaikilla on myös se tuomitsemisen henki niitä kohtaan, jotka viiniä voivat käyttää Jumalan antamana juomana, kuten Nooa sen ensimmäisen viinitarhan perusti vedenpaisumuksesta selviytyessään.

      Tietysti Jumalassa ihmisen on hyvä viiniä ottaa vastaan kiitoksella ja kohtuullisesti ja myös erottaa ehtoollinen muusta aterioinnista, kuten Raamatussa on kerrottu.

      Valitettavasti viiniä voidaan myös käyttää väärin ja liian runsaasti ja vain humaltumistarkoituksessa, mutta viinin todellinen siunaus on terveellisyydessä, jota sitten voidaan halveksia ihmisten keskuudessa, kun on jostain syystä ihminen saanut aivan väärän käsityksen viinistä.

      Samanlaisia vääriä käsityksiä on ihmisillä myös Jeesuksesta ja evankeliumista ja Raamatun ilmoituksesta ja Jumalan valtakunnasta, ja tietysti Jumala antaa jokaisen ihmisen aivan tahtonsa mukaan häntä palvella ja kunnioittaa ja kiittää, mutta on vain yksi Herra Jeesus, ja Pyhässä Hengessä Isä Jumala tahtoo meidän häntä kiittävän ja rukoilevan ja palveleman.

      Tunnetaan Raamatun ilmoitus niistä asioista, joista siinä on meille kerrottu ja Jumalan Totuuden Henki meitä opettakoon elämään hyvää vanhurskasta elämää, ja viini myös voi kuulua siihen kun sitä viisaasti käytetään eikä eksytä villityksiin eikä lihan tekoihin. Paljon vääriä syytöksiä on ihmisten keskuudessa näissä asioissa ja myös uskonnolliset ihmiset voivat tuomita toisia ihan turhaan ja valheen isän hengen vaikutuksen mukaan, kuten nähdään tätä raivoraittiuden hapatusta selvästi.

    • Toki_Nooan_viini-

      Toki Nooan viinitarha on siellä Turkin alueella Araratin vuoristoalueella.

    • Ei_tuomita_ihmisiä

      Ei tuomita ihmisiä, ei siitä että käyttävät viiniä eikä siitä etteivät käytä viiniä, ja tässä on hyvä Jumalan antama opetus meille kaikille. Alkoholilla on ihan hyvä puhdistava vaikutus erilaisiin taudinaiheuttajiin myös mutta samoin voi tuottaa lihan mielen huonoja tekoja, kun ihminen on alkeisvoimien alaisuudessa voimakkaasti.

    • Suomessakin_hyviä

      Suomessakin hyviä marjoja riittää.

    • Niin_paljon_Jumala

      Niin paljon Jumala rakastaa ihmisiä, että antoi rakkaan Poikansa Jeesuksen juutalaisena Uhrilampaana, että jokainen, joka tahtoo hyvää Jumalalta elämäänsä rikkomustensa sovitukseksi ja Jeesuksen veri on viinin vertauskuva ja lunastushintana pahoista teoista eli synneistä, ja näin voimme tehdä parannuksen ja elää hyvää Jumalan siunaamaa elämää täällä kaikkialla maapallolla ja pyhä on Israelin Herra ja Jumalan Poika Jeesus ja Juutalaisten Kuningas varmuudella ja veden muuttaessa viiniksi häissä oli ensimmäinen tunnustekonsa noin kaksi vuosituhatta sitten kasteen jälkeen Jordan-joessa. Myös viininmaistaja sitä maistoi ja ihmetteli että parempi viini oli jätetty myöhemmäksi, sillä ihmisten tekemä viini oli jo loppunut, kun Jeesus teki tämän tunnusteon, joka kuvastaa sitä Jumalan armon ja rakkauden ja syntiemme anteeksiantamuksen eli uuden liiton hyvää viiniä eli Jumalan Uhrilampaan veren merkitystä ja sen vastaanottajat pääsevät nimensä elämänkirjassa tuhatvuotiseen valtakuntaan ja Ylkänä on Kuningas Jeesus. Tahdothan olla hääateriallaan ja elävän veden ja Pyhän Hengen kautta uudestisyntyä ja suullasi tunnustaa Pyhässä Hengessä "Jeesus on Herrani!"

    • Se on niin ihana tuo uskon asia, kun niin moni päässyt siitä vapaaksi.

    • Rahan_halu_pahinta

      Rahan halu on kaiken pahan alku ja juuri ja epäjumalanpalvelusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      127
      2356
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      108
      1403
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      334
      1140
    4. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      111
      1104
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1077
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      975
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      710
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      699
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      690
    10. 50
      674
    Aihe