persut on puuttinin nuolioita

puuttinpersu

Persut kannattaa puuttinia ja neuvostoliittoa. Missä persu, siellä nuollaan puuttinin pershettä. Persun tuntee siittä, että haukkuu ameriikkaa ja kehuu puuttinia kuinka se hyvä ja viisas.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TolloTallikka

      Kuulut vähintäänkin samanlaiseen pelleryhmittymään halotuksillasi. Ymmärrätkö edes mistä on kyse?

      • isiemmemaa

        Persupellet pilkkaa Ukrainaa joka käy suurta isänmaallista sotaa diktaattori Putinia vastaan. -Kaivelevat vaan kaikkea negatiivasta vaikka maa on hädässä. Putin voi ihan hyvin hyökätä seuraavaksi Suomeen. Silloin persunuolijat olisivat ihan onnensa kukkuloilla.


      • SippeliJuttu
        isiemmemaa kirjoitti:

        Persupellet pilkkaa Ukrainaa joka käy suurta isänmaallista sotaa diktaattori Putinia vastaan. -Kaivelevat vaan kaikkea negatiivasta vaikka maa on hädässä. Putin voi ihan hyvin hyökätä seuraavaksi Suomeen. Silloin persunuolijat olisivat ihan onnensa kukkuloilla.

        Ukraina käy sisällisotaa, jonka EU/Nato masinoi.


      • truuuuth
        SippeliJuttu kirjoitti:

        Ukraina käy sisällisotaa, jonka EU/Nato masinoi.

        Niinhän se Putin valehtelee ja persut toistelevat papukaijana.


      • Neptokina
        truuuuth kirjoitti:

        Niinhän se Putin valehtelee ja persut toistelevat papukaijana.

        Ei tarvitse olla kovinkaan suuri nero, kun ymmärtää ettei tuo kuulunut Putiniin mitenkään, ennen kuin EU/Nato masinoi vallankaappauksen laillisen hallituksen syrjäyttämiseksi ja länsimielisen hallituksen saamiseksi Ukrainaan. Siitähän antoivat EU;n nokkamiehet/henkilöt oikein "uhkavaatimuksen" Ukrainalle. Laillinen hallitus valitsi väärin, joten länsimieliset EU,n tuella tekivät vallankaappauksen, johon Venäjä reagoi jo Georgian länsisekoilun aikana ilmoittamalla tavalla "Natomaita ei tule lisää Venäjän rajavaltioiksi". Tuo on myös Usan, Naton ja Venäjän välisessä sopimuksessa mainittu, jota tietystikaan "ainoa oikeamielinen ja rehti länsidemokratia" ei noudata, mutta värkkää rikkomaansa sopimukseen reagoinuttaa Venäjää vastaan pakotteita, ja kiristää välejä entisestää.
        Taitaa olla ainoa tapa sotiminen jotta saadaan talous taas "kasvu-uralle" ;)


    • Halla-ahon_äänestäjä

      AMPUTOINTI TAPAHTUI MOSULISSA JOSSA ON IRAKIN TEKNILLINEN KORKEAKOULU JOKA ON OLLUT SUOMALAISTEN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ MUTTA PAHIN ON ETTÄ ISIS MYY JATKUVASTI ORJATORILLA KAAPATTUJA LAPSIA ORJIKSI MASSIIVISESTI

      Suomessa viherpunikit ovat terroristien (ISIS, al Qaida) ja putinistien (Kreml) hyysäreitä ja tuoneet niitä maahamme. Tiistain media kertoo MUTTA YLE VAIKENEE MUSLIMIEN JA KOMMUNISTIEN RIKOKSISTA YYA-AJAN SENSUURIN TAKIA

      Kansainvälinen rikollinen ISIS. ISIS leikkasi kolmen naisen kädet poikki ja hakkasi viisi ihmistä jotka käyttivät kännykkää pitääkseen Mosulissa yhteyttä ystäviinsä. Mosulissa on kuuluisa Teknillinen korkeakoulu, joka on tehnyt yhteistyötä suomalaistenkin kanssa.

      A local source in Nineveh province announced on Thursday, that the ISIS group has cut off the hands of three women without charges, and whipped five people for using cellphones to contact their relatives in central Mosul.

      Kansainvälinen rikollinen Putin. Putin saattaa olla maailman rikkain varas. Hän on varastanut erilaisista lähteistä noin 200 miljardia dollaria eli 200 000 miljoonaa dollaria, ilmeisesti valtion kassasta. Tällä varkaudella Putin on vajaa kolme kertaa niin rikas kuin yrittäjä Bill Gates joka on luonut hyvää ihmiskunnalle ja on lisäksi filantrooppinen lahjoittaja. Putin on rikollinen. VLADIMIR Putin could be the world's richest person with a stolen $US200 billion fortune, a foreign investor claims. Hermitage Capital Management CEO Bill Browder claims the Russian president stole billions from his country's coffers and hid it in overseas accounts. That fortune would make Putin more than twice as wealthy as Bill Gates, the world's richest person with a net worth of $US78.6 billion.

      Kansainvälinen rikollinen ISIS. KUTEN TIEDÄTTE, ISIS PITÄÄ ORJATORIA, JOISSA MYYDÄÄN MM. LAPSIA, JOIHIN ON KIINNITETTY HINTALAPPU, lapset ovat yleensä vähemmistökansallisuuksien lapsia, jotka on kidnapattu. ISIS on julkaissut uuden listan ja hinnaston torilla myytävistä lapsista, jotka kuuluvat vähemmistöihin. Hinnastossa ei lue aina sukupuolta vaan orjamyynnissä olevat on listattu nimellä myyntitavara. Listassa on 30-40 vuotiaat naiset kappale 6 dollaria, 40-50 kappalehinta 43 dollaria 10-20 vuotiaat tytöt 129 dollaria, sitä vanhemmat 86 dollaria kappale. 1-9 vuotiaat lapset 172 dollaria kappale.

      The Islamic State has put female sex slaves from the Iraqi ethnic minority on sale and has also released the age wise price list. According to a document issued by the ISIS, Christian and Yazidi girls, aged between 1 and 9, are up for grabs for $172. Girls that are 10 to 20 are sold for nearly $129, while those aged 20 to 30 are sold for about $86. ISIS sex slave price for women that are 30 to 40 is about $6 and for those aged 40 to 50, it is $43. Slaves are not listed as women - they are labelled as Merchandise.

      TÄLLAISIA UUTISIA ON PALJON MUTTA YLLÄOLEVAT ANTAVAT ESIMERKIN SIITÄ, MISTÄ YLEN PIILOTTELIJAT VAIKENEVAT - yle on nykyisin aika turhanpäiväinen urheilu-sää-poliittinenhöpötys-pakkoruotsi-kanava

    • Halla-ahon_äänestäjä

      STUBB ON JULKINEN HÖLÖTTÄJÄ JA TOIMINNALTAAN NIVELUKKO, JOKA MIELELLÄÄN KUNTOURHEILEE
      Kokoomus yrittää kerätä vain ääniä jotta sen johto pääsisi näkyville Suomessa ja nopeasti kivoihin sisätöihin EU-byrokratiaan

      Viime kesänä puoluekokouksessaan jalkaväkimiinojen palauttamista kannattaneen aloitteen hyväksynyt Kokoomus ei ole edistänyt JALKAVÄKIMIINOJA MILLÄÄN TAVALLA. Se ei aio ensi vaalikaudellakaan ajaa Ottawan sopimuksesta irtaantumista. Tämä on hyvä Kokoomuksen äänestäjien tietää.


      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423837865905.html
      Kokoomus hyväksyisi jalkaväkimiinojen palauttamisen, mutta ei aja asiaa


      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423799922825.html
      Perussuomalaiset vaativat jalkaväkimiinoja käyttöön

      • TolloTaavi

        Sekopäinen höpöttäjä, joka ei edes ymmärrä asiaa jota ketjussa ruoditaan.


      • rrryy

        Minkäs palstapölhö järjelleen voi on taas rustannut noita typeriä aloituksia aamusta lähtien hhhehh eikö olekkin pölhö vailla vertaa .


    • eräsuimahallimatka

      KOULUAINE ERÄS UIMAHALLIMATKA viherpunikkilassa mamulassa
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13441029

      epäsiisti ja turvaton, eikä tuntunut ollenkaan lapsiystävälliseltä.

      Kun huomasimme, että joku oli oksentanut altaaseen päätimme lopettaa uimahommat ja lähteä syömään. Matkalla uimahallin kahvioon näimme kaksi ruotsalaista nuorta tyttöä, jotka näyttivät olevan suunniltaan ja he kertoivat hallivalvojalle, että olivat tulleet seksuaalisesti ahdistelluksi muutaman lähi- Idästä tulleen miehen toimesta.

      Päätimme jättää hallin

      • ttrruu

        Tytöt tekivät oikein ei näitten mutakuonojen kanssa kannata olla missään tekemisissä ,


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Juuri Bagdadista napattu 16-vuotias itsemurhapommittaja, joka aikoi tappaa koska hänelle oli luvattu suora tie Allahin luo, myös 14-vuotiaita palkataan massamurhaajiksi allah-palkalla
      http://news.bbcimg.co.uk/media/images/81050000/jpg/_81050492_81050491.jpg

      Captured Islamic State suicide bomber: 'I'm so sorry'
      16 February 2015 Last updated at 22:57 GMT

      A captured Islamic State suicide bomber has told the BBC that the group actively recruits teenagers as young as 14 to carry out attacks in Iraq.

      The bomber was caught in Baghdad,

      • uyrre

        Ei ihme että Ruotsindemokraatit on niin suosittu puolue.Nyt alkaa ihmisille vihdoinkin avatua että mamut ei ole suuri rikkaus vaan häpeä maallemme


    • HiukkaHölmöHalla-ahoFani

      Halla-ahon_äänestäjä-ääliöllä hiukan maantieto tökkii? Mitähän helvettiä kuuluu ketjuun jossa yksi tollikka itkee persujen Putinin nuolentaa, mitä sitten lieneekin, tämä Halla-ahofani höpöttelee lähi-idän tilanteesta ja maahanmuuttajien aiheuttamista ongelmista.

      • uuyytt

        Asiallista kommenttia toisin kuin sinulta jatkakoon samaan malliin .


      • uuyytt kirjoitti:

        Asiallista kommenttia toisin kuin sinulta jatkakoon samaan malliin .

        Vaikka olisikin, niin olisi asian vierestä - ei se ymmärrä mistä puhutaan.


      • SekoiluaMitäSekoilua
        uuyytt kirjoitti:

        Asiallista kommenttia toisin kuin sinulta jatkakoon samaan malliin .

        mutta täysin väärässä ketjussa, asiaankuulumattomana.


      • ggrr
        pepep kirjoitti:

        Vaikka olisikin, niin olisi asian vierestä - ei se ymmärrä mistä puhutaan.

        Polttakaa Li Andersson PUNALIPPUJA!


    • paskajalka

      Halla-Ahon_äänestäjä on suurin Putinin nuolia vaikka esittää muuta

      • tosion

        Siltä tosiaan vaikuttaa. Turha teeskennellä.


      • IhmeTyyppiTaas
        tosion kirjoitti:

        Siltä tosiaan vaikuttaa. Turha teeskennellä.

        Essä mikkä turha tyhmä olkkaa ;)


    • tietäjäpoikka

      Taitatte nuolla kaikkien persheet.

    • tyhmyys

      Nukkuvaa karhua ei kannata tökkiä seipäällä niinkuin eurohomppelit teki, nyt sitten joutuva nuoleen sen perseen.

    • eiköolekinvittumaista

      Perussuomalaisuuden asiantuntija Tanninen kertoo:

      Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen
      22.2.2015 08:10 Karri Tanninen EU ja Venäjä Länsi Perussuomalaiset 23 kommenttia ilmoita asiaton viesti
      Käyttäjän karritanninen kuva
      Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

      Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

      Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

      Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.

    • segrels

      Jos haluamme että Suomi säilyttää itsenäisyytensä emme äänestä Persuja. He haluavat ajaa meidät Venäjän syliin, myydä maamme heille ja luovuttaa isänmaamme heidän käyttöönsä.

      Siksi meidän tulee äänestää puolueita, jotka kannattavat EU:ta sekä yhteistyötä Euroopan kanssa. Maamme ansaitsee sen ja täytyy muistaa veteraaneja, jotka ovat taistelleet maan vapauden puolesta ja nyt se luovutettaisiin venäläisille. Tällä isänmaanpetturuudulle täytyy laittaa stoppi.

      • MistäNäitäOikeinlöytyy

        Ei taida olla sullakaan kaikki ihan kotona??


    • Halla-ahon_äänestäjä

      HUOMATKAA ENGLANTILAINEN JA AMERIKKALAINEN TIEDONVÄLITYS SUOMEN (JA RUOTSIN) SENSUURIiN VERRATTUNA, JOSSA EI KERROTA PORISSA TYTÖN POLTTANEESTA 25-VUOTIAASTA AFGANISTA (ei Suomen kansalainen?) eli ALAIKÄISEN KANSSA PUUHANNEESTA PEDOFIILITYYPISTÄ, edes nimeä ole julkaistu vaikka netti on siitä täynnä. USA:ssa ja Englannissa kerrotaan heti epäiltyjen nimet ja osoitteet ja näytetään kuvat, kuten demokratiassa kuuluukin

      Kolme koulutyttöä itä-Lontoosta (Bethan Green lukiosta)

      Shamima Begum, 15 v, Kadiza Sultana, 16 v ja Amira Abase, 15 v,

      lähtivät Englannista jihaditappajiksi Syyriaan ISISin joukkoihin. Turkin tiedustelupalvelu ilmoittaa,

      että he ovat ylittäneet Syyrian rajan ja saapuneet ISIS-terroristien kaupunkiin Tal Abyad, heitä ei saatu kiinni

      Punavihreiden tietotoimistot YLE ja Hesari eivät ilmoita mitään, koska asia on kielteistä mamutukselle. Johtopäätös, sano Hesarin tilaus irti,

      vaadi Yleä perusteiltaan maksutelevisioksi, älä hyväksy valikoivaa sensuuria rahoillasi

      KATSO KUVA

      http://www.nydailynews.com/news/world/2-london-girls-believed-join-isis-police-article-1.2122875

      'Schoolgirls have already crossed Syrian border', say sources Turkish intelligence sources fear three British teenage runaway "jihadi brides" have already been smuggled into Isil territory despite a desperate search for them The students, from Bethnal Green Academy in east London, were at the centre of an increasingly desperate international hunt to find them before they managed to enter territory controlled by fighters from Isil. But intelligence sources in Turkey said Shamima Begum, 15, Kadiza Sultana, 16, and Amira Abase, 15, appeared to have travelled by car to the border on Friday, from where they crossed into the Isil-controlled town of Tal Abyad.

      • vittumaistaeikö

        Perussuomalaisuuden asiantuntija Tanninen kertoo:

        Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen

        22.2.2015 08:10 Karri Tanninen
        Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

        Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

        Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

        Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.

        Att använda en häst i stället för traktor är mer miljövänligt.
        Dessutom förstör man inte miljön omkring sig. Nu slår föreningen Nordsvenska Hästen i Skaraborg ett slag för den utrotningshotade arbetsmetoden.
        – Hästen är oslagbar när det gäller att ta sig fram i terrängen, säger Per Axelsson från föreningen.


      • Äijänkyrphä_ja_iso
        vittumaistaeikö kirjoitti:

        Perussuomalaisuuden asiantuntija Tanninen kertoo:

        Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen

        22.2.2015 08:10 Karri Tanninen
        Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

        Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

        Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

        Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.

        Att använda en häst i stället för traktor är mer miljövänligt.
        Dessutom förstör man inte miljön omkring sig. Nu slår föreningen Nordsvenska Hästen i Skaraborg ett slag för den utrotningshotade arbetsmetoden.
        – Hästen är oslagbar när det gäller att ta sig fram i terrängen, säger Per Axelsson från föreningen.

        Näin on, ruotsalaiset on persujen pahimpia vihollisia mutta Puuttinin pershe on rakkain asia maailimassa.


    • stoppesut

      Meidän tulee panna stoppi venäjän mielistelylle ja suomen venäläistämiselle mitä persut ajavat ja kääntää katse länteen. Juuri sitä varten veteraanit taistelivat vaikka eivät varsinaisesti olleet länsiliittoutuman puolella, mutta kuitenkin taistelivat itsenäisyydestä ja nyt persut luovuttamassa sen venäläisille. Jytky ei ole saanut mitään muuta aikaan kuin venäläisten uhkan ja nyt tulee tosissaan ryhtyä taistelemaan itsenäisyyden puolesta ja estää jytky sekä tehdä tyhjäksi persujen poliittinen valta.

      Kukaan isänmaan ystävä ei äänestä persuja eikä halua olla myötävaikuttamassa maamme venäläistymisessä, vaan irtisanoutua siitä politiikasta ja säilyttää itsenäisyys sekä yhteys läntiseen maailmaan ja elintasoon.

      • Äijänkyrphä_ja_iso

        Voi vithu kun oli Äijälle mieleinen kommentti. Vielä on Suomen kansalla järki päässä ja heittävät puuttininuoliat suolle. Saattana kun tekee hyvää lukea järki-ihmisen kirjoitusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      209
      4387
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      65
      2996
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2782
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2239
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2047
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1687
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1635
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1588
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1449
    10. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      44
      1405
    Aihe