Jumalan kiero huumorintaju

Valtio-orja

Jumalako välittää rahasta enemmän kuin ihmisistä ?

Suojellessaan muilta heimoilta heimoa, joka kerää tehokkaasti rahaa, Jumalalla on outo suunnitelma maailmaa varten.

Raamattuun on kirjoitettu viimeisistä päivistä sen verran, että muut maat sotivat juutalaisia vastaan viimeisinä päivinä.

Juutalaiset uskovat, että oikea Jumalan poika tulee maan päälle pelastamaan heidät viimeisessä sodassa, jonka jälkeen heidät nostetaan taivaaseen.

Maan päälle jäävät kokevat ilmeisen kovan kohtalon, jos maailmassa käytetään ydinaseita, minkä seurauksena maapallo ei ole enää kovin asuttavassa muodossa hyvin pitkään aikaan.

Jumala on pohjustanut työnsä hyvin, jotta maailman aika on todellakin rajallinen.

Alusta asti Jumala suojelee heimoa, joka kerää rahaa muita tehokkaammin, ja siten kerää puoleensa ongelmia ahneiden ja kateellisten ihmisten taholta.

Jossain historian vaiheessa Jumala antoi holokaustin toteutua tälle heimolle, mutta vain sen verran, että jälkeläisiä jäi vielä jäljelle, jotta muut maat rientäisivät auttamaan tätä heimoa yhteisen hyvän ja paremman tulevaisuuden toivossa.

Nyt muut maat ovat sitoutuneet suojelemaan tätä heimoa, joka jatkaa rahan keräämistä yhä kiihtyvällä vauhdilla ja aiheuttaa rikkauksillaan ja laajenemispyrkimyksillään kateutta ja riitaa sodanhaluisten valtioiden taholta.

Juutalaisilla on kirjoitus, jossa heidät luvataan pelastaa viimeisessä sodassa, ja tämä innoittaa juutalaisia käyttäytymään entistä röyhkeämmin muita valtioita kohtaan, koska yhä lähemmäs lähestyvä sota ja sitä seuraava taivastulevaisuus vain motivoi juutalaisia hankkimaan enemmän rahaa, maata ja aseita tulevaa sotaa varten.

Maan hankkimisessa ei sinänsä ole järkeä tulevaisuuden kannalta, jos kaikki hankittu on jätettävä jälkeen pelastautumisen yhteydessä.
Rahan keräämisessä on sinänsä järkeä, koska sillä voidaan hankkia valtaa ja aseita tulevaa yhteenottoa varten.

Kun muut valtiot ovat sitoutuneet puolustamaan juutalaisia näiden kokeman hirvittävän historian tähden, ettei samanlaista koskaan tapahtuisi uudelleen,  sulkevat juutalaisia suojelevat maat silmänsä siltä, että juutalaisten tulevaisuudessa ei ole yhteistä tulevaisuutta heitä auttaneiden maiden kanssa.

Velvollisuudentunnossaan ja suurelta osin rahanahneuksissaan muut maat petaavat juutalaisten taivastulevaisuutta sekä omaa tuhoaan maapallolla.

Kun juutalaisilla ja heidän naapurivaltioilla on ydinaseet, niin voidaanko atomiaseiden käytöltä välttyä, kun sekä juutalaisilla, että muilla valtioilla on kova halua käyttää ydinaseita paremman tulevaisuutensa puolesta.

Antisemitismiä on mielestäni se, että syyttää juutalaisia Kristuksen murhaamisesta, koska tämän oli määrä tapahtua historian kirjoitusten mukaan.

Juutalaisten terroristien syyttäminen heidän innokkaasta halustaan tuhota  maailma ja pelastaa ainoastaan itsensä ei mielestäni ole antisemitismiä vaan tervettä järkeä maailman ihmisten tulevaisuutta ajatellen.

Ja kuin pisteenä iin päällä Jumalan kierosta huumorintajusta antaa kuvan, jossa tietämättömille ihmisille kertoo suunnitelmasta huolestunut ihminen, jota kukaan ei halua uskoa, koska hän on poliittisen oikeusmurhan uhri.

10

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumala_hyvä_ja_pyhä

      Jumala on hyvä ja pyhä, ja maan päällä ihmiset käyttävät valtaansa kuten nähdään ja siitä syntyy konflikteja ja erimielisyyttä ja jokainen ihminen omassa blokissaan ajattelee olevansa oikeammassa kuin vastapuoli, ja näin on myös kahden ihmisen välisessä erimielisyydessä.

      Jumalaa ei kenenkään ihmisen kannata mistään syyttää maan päällä, sillä ihmiset itse ovat syypäitä pahoihin tekoihinsa ja huonoihin ajatuksiinsa ja sanoihin, ja jokaisen ihmisen hyvä tämä ymmärtää myös.

      Jumala tahtoo hyvää jokaiselle ihmiselle ja Jeesuksen ristinkuolema on todistus Jumalan rakkaudesta jokaista ihmistä kohtaan.

      • älkääAjatelko

        uskokaa vaan,
        mitä jumalan sanaa soveltavat,
        teille kertovat...


    • Ongelma_laajasti

      Ongelma laajasti ihmisten keskuudessa on tietysti Jumalaa kohtaan väärät syytökset ja Raamatussa on Jumala Isänä ja Poika Jeesus ja Totuuden Henki. Sitten Raamatussa myös varotetaan epäjumalien huonoista vaikutuksista ja ihmisten huonosta mielenlaadusta ja ahneus on epäjumalanpalvelusta ja mammona herra on tämän maailman pimeyden ruhtinas.

      • älkääAjatelko

        uskokaa vaan,
        tai jumala heittää,
        kuumalla kivellä piähän...


    • Raha virtaa juutalaisille siitä syystä, kun he jaksavat kestää teidän ruikutuksen.

      Teillä on helpompi, kun löytyy joku syyllinen, vikauhri, jota voi kaikesta syyttää.
      Hyvä lupaus on vikauhrille, ei syyttäjille.

    • Eletään_rauhassa

      Eletään rauhassa kaikkien ihmisten kanssa, mikäli vain niin voidaan, ja näin juutalaiset pyrkivät pitkälti holokaustissa elämään.

      Jumala on hyvä vaikka maan päällä ihmiset ovatkin pahoja moninaisesti sillä rakastavat valheen ja mammonan herraa eli Saatanaa, ja tästä johtuu maailmassa kaikki se paha mitä täällä on.

      Jeesus antoi meille evankeliumin ja pääsyn Jumalan valtakunnan lapseuteen ja pelastuksemme on juutalaisuudesta varmuudella aina, sillä Jeesus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.

      Ei eksytä syyttämään Jumalaa eikä ketään lähimmäisiämmekään vääristä asioista, vaan ymmärretään tämän maailman valta-asetelmat ja pahan valheen ja murhan isän toiminnat nykyisyydessä ja historiassa ja tästä syystä Raamattu on tärkeä ja Jeesus Herrana, joka pelastaa jokaisen joka häntä avukseen huutaa ja pyytää vaikka omassa kammiossaan ihan salassa myös, ja tässä on pyhä ja hyvä Jumalan valtakunnan valtatie.

      Vastustetaan pahaa Saatanaa niin se pakenee meistä ja lähistöltämme eikä kestä sitä kun kiitämme Isää Jeesuksen nimessä Pyhässä Hengessä, vaan pakenee ja tietää jo hävinneensä ja siksi myös turvaa väkivaltaan ja valheisiin ja nähdään teoistaan sen pahan hapatuksiin eksyneet ihmiset.

    • pirkko_piste

      Mikä se sellainen jumala on, joka on puolueellinen? Kyllä oikeamielisyys, kaikkien luotujen rakastaminen on ehdoton vaatimus jumalalle.

      Taitaa sittenkin olla niin, että mitkään jumaluudet, jumalaiset instituutiot eivät lainkaan sekaannu meidän touhuihimme. Valvojia tänne on asetettu, mutta hekin (enkelit, arkkienkelit, galaktinen liitto) ovat aivan ehdottomasti puolueettomia. He ovat hyvin paljon meidän yläpuolellamme henkisessä ja teknisessä kehityksessään, mutta kummalliselta tuntuu, että he pitävät silti meitä vertaisinaan.

      Tämä elämä on vain väliaikainen näytelmä, jossa meillä kullakin on jokin rooli, todennäköisesti itse valittu, mutta tarkoitus on, että ymmärrämme, että tietoisuutemme itsestämme ja muista lisääntyy. Ja kun kehitymme tarpeeksi, mekin pidämme kaikkia uskontoja samanarvoisina, harhoina, joista olisi hyvä päästä eroon, sillä ne aiheuttavat vain sotia. Me ihmiset olemme kaikki sisaria ja veljiä keskenämme.

      • untamo

        Huomaan että olet ajattelevainen ihminen. Vaikeuksia tuottaakin tuossa juoksussa mukana olo. Määrittelet jo millainen jumalan kuuluisi olla ja samassa kiellät jumaluudet. Seuraavaksi joku on on asettanut valvojia (enkelit, arkkienkelit), ota tuosta nyt selvää. No sisarina ja veljinä tässä haahuillaan, kuka mitekin.


    • Ihmisten_keskuudessa

      "Ihmisten keskuudessa kieroutunut syyttämishalu". Näin aloituksen otsikon olisi hyvä olla.

    • Raamatussa_Jumalasta

      Raamatussa Jumalasta on tiedoksemme annettu kaikki se, mikä alkaa "Alussa Jumala loi ..." eli 1. Mooseksen kirja eli "Bereshit" ja loppuu Ilmestyskirjaan, ja tämän profetian Isä antoi Pojalleen Jeesukselle noin 90 jKr ja edelleen enkelin välityksellä annettiin Johanneksen eli yhdelle Jeesuksen kahdestatoista apostolista, joka oli niiden kolmen apostolin joukossa, jotka olivat Jeesuksen suosiossa.

      Meillä on nämä pyhät kirjoitukset ja Mooseksen kautta solmitun liiton lisäksi Jumalan ja Israelin kahdentoista sukukunnan jälkeläisten lisäksi on annettu Israelille ja juutalaisten kautta kaikille ihmisille mahdollisuus uuden liiton juutalaisuuteen Jeesuksessa ja perustuu hyvään Jumalan lupauksen lapseuteen ja sentähden jokaisen kannattaa se tuntea ja myös ottaa vastaan ja elää sitä hyvää rakkaussuhdetta Israelin Herraa kohtaan, ja tämä on Mooseksen kautta saadun Jumalan opetuksen ja lain ensimmäinen ja tärkein kohta myös "Minä Olen Herra sinun Jumalasi, älä pidä muita jumalia minun rinnallani".

      Raamatun pysyvän Jumalan ilmoituksen mukaan Pyhä Henki on opettamassa hyvää anoovia ihmisiä Jumalan tahdon tuntemiseen ja sen tekemiseen ja siten viisastumaan Herran pelossa ja rakkaudessa ja armossa ja totuudessa, ja tässä on se hyvä kilvoituksemme myös tässä ajassa. Jeesuksen opettamat ihmeet ja merkit seuraavat niitä, jotka palvelevan Jeesusta Pyhässä Hengessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      127
      2356
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      108
      1403
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      334
      1140
    4. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      111
      1104
    5. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      104
      1077
    6. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      99
      975
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      710
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      252
      699
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      690
    10. 50
      674
    Aihe