Ihmeen hiljaista

Onkohan Marttiluukas ja halla-ahon_äänestäjä luovuttaneet?

16

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuonoHomma

      Luovuttaneet mitä? Luultavasti kyllästyneet sankkireikä-faniin ja palstan onnettomaan käytettävyyteen. Niin kuin todella monet muutkin, kaikilla palstoilla.

      • Hyvä kysymys. Joku agendahan heillä on tähän saakka ollut. Ja vaikka mitä on sanonut, niin aina on pukannut uutta aloitusta tai kommenttia.

        Parempi ilmaisu olisi ehkä: "lopettaneet palstan käytön".

        Ja joo, uusi ulkoasu on melko hanurista. Ainut hyvä uudistus on tuo mikä lie ikoni, josta näkee, jos joku on vastannut kirjoittamaasi viestiin. Ei varmaan rekisteröimättömille näy se?


    • muitakiireitä

      Olivat tänään innokkaasti ylämätyöntämässä Tähtitorninmäellä ja Ulrich hääräsi tippakannunsa kanssa vaunujen välissä rasvaillen ja huuteli tahtia.

    • HuonoHommaTaas

      Niin onhan se ihme, ettei täällä viihdy täysipäiset, tämän tollon sankkireikäpellen seurassa. Lykkikööt yksinään ylämäkeä, niin kuin tuntuu koko elämänsäkin olevan - haasteellista, niin kovin haasteellista.

      • voidellut

        Hyvä on, hyvä on. Älä katkeroidu. Lainataan me sullekin rasvaa niin pääset junaan äheltämään.


    • Ei marttiluukas ole mihinkään kadonnut. Olen keskittynyt nykypolitiikkaan laajemmin ja myös tutustunut Euroopan unionin tekeleisiin Kreikan osalta. Turha tänne on huudella mitä sylkisuuhun tuo, jos asioista ei ole perillä.

      Nyt tuli sitten Stubbin suulla selväksi koko EU:n lähtö ja tulevaisuus. Onko niin, että EU, USA:n käskystä ja kannattamana ryhtyi tekemään väen väkisin USA:sta liittovaltiota, mutta ei sitä luoda tyhjästä.

      Kreikka on sen osoittanut ja ei ole kaukana enää sekään aika, jolloin itketään menetettyä Eurooppaa. Iltapäivälehtien sivuilla on vakava kirjoitus ja osoitus siitä sinisilmäisyydestä, jota koko Eurooppa harrastaa. Ei nähdä sitä totuutta, että suurin osa Italiaan laivoilla tulevia ja perille päässeitä, saattaa olla pakolaisiksi Isis järjestön joukkoja, Johan on Isin johtajista eräs sanonut "verinen sormi pystyssä" että "Rooman valtaus on meidän tavoitteemme, sen on allah meille ilmoittanut"!

      Suomenkin osalta olemme täysin hakoteillä, mitä tulee tuohon maahanmuuttaja hysteriaan. Palvomme ehkä "vääriä jumalia", jotka tulevaisuudessa osoittautuvat meidän osaltamme maamme valtaajiksi.

      Nyt pitäisi jokaisen valtion ps. puolueen tavalla pitää kiinni itsemääräämis- oikeudesta. Onkohan se Venäjä sittenkään vihollisemme? Vai tuleeko se vihollinen meistä itsestämme. Olemme sokeita siitä, mikä Ukrainan johti tuohon nykytilanteeseen. Ei se ollut Venäjä vaan se oli EU; USA:n toimesta alkanut vallankaappaus ja syynähän tietysti oli silloinen presidentti.

      Turhaa täällä palstalla on ketään suomalaista syytellä, syyttäkää itseänne ja naiviuttanne suhteessa siinä, mihin tämä yhteiskunta menee. teitä kusetetaan. Ja ilmeisesti syynä on teidän yksinkertaisuutenne. Täällä palstalla olen siksi, että näen miten kehitys kulkee teidän ohitsenne ja teidän tietämättänne.

      Ei se ole teidän itsenne vika, vaan vika on teidän osaltanne yksinkertaisuus asioissa joista teillä ei ole hajuakaan. On täällä joitakin kirjoittajia, joilla maailma on avautunut ja he tietävät sen tosiasian, että Suomen korruptoitunut yhteiskunta päättäjien armeija on sokaistunut ja tietämätön kuten osoittautunut paljastuksena Stubbin suulla. Hän kun myönsi USA:n osallisuuden Euroopan nykytilanteeseen. Onko se sitten pahempi, kuin jos Venäjä on puuttunut vain yhden valtion asioihin.

      • GooGoo

        Senkin aloittivat Usa/EU koettamalla "länsimaistaa" Ukrainaa kuten Georgiaakin, lopputulos näyttää taas kerran varsin länsidemokraattiselta. Kansa maksaa sen verellaan, hiellään ja rahoillaan, niin EU;ssa kuin Ukrainassakin.


      • tuhatpois

        Sikäli onn vain hyvä että luukas ja tuo spämmäri on palstalla. Molemmat on hyviä esimerkkejä siitä mitä persut on ja tulevat olemaan myös hallituksessa (jos ovat).
        Halla-ahon äänestäjä haluaa sotkea keskustelun, ja martti haluaa ettei aurinko enää nouse. Pahinta mitä Martille voisi tapahtua että kriisi menisi ohi! Pahanilmanlintu! Kvaak!


      • GooGoo
        tuhatpois kirjoitti:

        Sikäli onn vain hyvä että luukas ja tuo spämmäri on palstalla. Molemmat on hyviä esimerkkejä siitä mitä persut on ja tulevat olemaan myös hallituksessa (jos ovat).
        Halla-ahon äänestäjä haluaa sotkea keskustelun, ja martti haluaa ettei aurinko enää nouse. Pahinta mitä Martille voisi tapahtua että kriisi menisi ohi! Pahanilmanlintu! Kvaak!

        Valitettavasti näillä eväillä ja kyvyillä mitä Suomessa ja EU;ssa on nyt johdossa, ei paloa enempää voi odottaa ja toivoa.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Puheenjohtaja Timo Soini ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo linjaavat puolueen näkemykset aiheeseen
      torstaina 19.2.2015 klo 10 alkaen KATSELE TÄÄLTÄ http://qsb.webcast.fi/p/ps/ps_2015_0219_tuumaustunti/#/webcast

      TORSTAIN UUTISIA
      Ruotsalaispoliisit ampuivat Tanskassa rasistista muslimia, joka yritti tappaa Lars Vilksin Utrikes.När Omar Abdel Hamid El-Hussein öppnade eld i det danska kulturhuset ska två svenska poliser, som var närvarande för att skydda konstnären Lars Vilks, ha besvarat elden. Det uppger källor för Sydsvenskan.

      Hyysärit RuotSissa haastattelevat ja glorifoivat psykopaattista raiskaajaa. Tyypillistä kukkahattupuuhaa, jossa uhrin oikeudet ohitetaan ja rikollisia hyysätään. Inrikes.Många TV-tittare upprördes igår av ett avsnitt av TV3:s TV-satsning "Stalkers" som tog upp ett fall med en 61-årig man som våldtagit, hotat och misshandlat flera kvinnor

      SOININ ESITYS NYT torstaina 19.2.2015 klo 10 alkaen
      Onko sananvapautta julkisesti syyttää parlamentaarisen puolueen johtoa rasistiseksi? Seurauksena on ollut vakavia uhkailuja keskeisiä perussuomalaisia kohtaan. Kenellä on vastuu? Onko oikeus sananvapauteen valikoiva?

      Puheenjohtaja Timo Soini ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo linjaavat puolueen näkemykset aiheeseen

      torstaina 19.2.2015 klo 10 alkaen KATSELE TÄÄLTÄ http://qsb.webcast.fi/p/ps/ps_2015_0219_tuumaustunti/#/webcast
      Viimeaikaiset terrori-iskut Euroopassa ovat järkyttäneet meitä kaikkia. Siitä huolimatta Suomessa jatketaan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Nyt on viimeinen hetki pysähtyä myös kotimaassa. Siksi siirrämme strategiapaperimme esittämisen tuonnemmaksi. Tilanne on kehittynyt todella vaarallisen huolestuttavaksi.

      Onko sananvapautta julkisesti syyttää parlamentaarisen puolueen johtoa rasistiseksi? Seurauksena on ollut vakavia uhkailuja keskeisiä perussuomalaisia kohtaan. Kenellä on vastuu? Onko oikeus sananvapauteen valikoiva? Tässä aiheemme ”Työmiehen tuumaustunnille” torstaina 19.2.2015 klo 10 alkaen.

    • MOLEMMAT-BANNATTU

      YLLÄPITO BANNASI MOLEMMAT SEKOPÄÄT JA NIIN KUN HUOMAATTE NÄIDEN KAHDEN SANKARIN BANNAAMISEN JÄLKEEN EI OLE TULLUT YHTÄÄN AVAUSTA MIKÄ LIITTYISI HOMOPORNOON, SANKKIREIKÄÄN, YLÄMIKITYÖNTÖÖN JA JUNAHOMMIIN. TAAS TULI TODISTETTUA, ETTÄ PERSUT ON JOTKA HOMOJUTTUJA TÄNNE KIRJOITTELEE

    • Halla-ahon_äänestäjä

      KANSALLISET TROLLIT LIIKKEELLÄ, SOINI PUHUU katso video lopussa. Kansalliset trollit ovat aktivoituneet ja Perussuomen on taattava työrauha omalle joukkueelleen trolleja vastaan, joiden epäolennaiset ja tarkoitushakuiset hyökkäilyt pyrkivät luomaan kaaosta ja epäjärjestystä

      Timo Soini: – Olen käynyt Englannissa Britannian konservatiivipuolueen vieraana ja on puoliksi masentavaa nähdä David Cameronin kulkevan konepistoolimiesten kanssa, Soini vertasi ja korosti, että tätä hän ei halua: tällainen ei kuulu pohjoismaiseen avoimeen yhteiskuntaan

      Perussuomalaisten vastainen trollisylttytehdas on iltalehtien, Hesarin ja Ylen mediassa. Yksityisesti se on punavihreiden kuplan alueella elävien anarkistien lauma Helsingissä, joka eroaa äänestyskäyttäytymisellään täysin jo Uudestamaasta, muista osista Suomea puhumattakaan. Yle ja sen oheistyökalu Erkon Hesari levittävät mamutuspakkoruotsitus-autuuden sanomaa kutsumalla mm. vihreitä ja punaisia anarkisteja haastatteluihin, VAIKKA KOKO MAASSA VIHREILLÄ ON VAIN NOIN 300 KUNNANVALTUUTETTUA (sama kuin kristityillä) ja kommunisteilla noin 600, kun perussuomalaisilla on 1200. Erityisesti sylttytehtaat Ylessä ja Hesarissa palvovat viherpoliitikkoja, tuskin tunnette esim. samankokoisen puolueen kristillisten muita ehdokkaita kuin Räsäsen, vihreitä tunnette roppakaupalla ja ne ovat aina esillä. Ylessä vielä verorahoilla.
      PUNAVIHREÄ ANARKISTIKUPLA HELSINGIN YTIMESSÄ, editor's pets = toimittajan lellikit
      http://www.suomenuutiset.fi/helsingissa-kalliossa-muhii-punavihrea-kupla/
      Pitkältäsillalta Käpylän asemalle. Tähän punavihreään kuplaan kuuluvat muun muassa Kallio, Alppila, Vallila, Sörnäinen, Kumpula ja Käpylä.
      Kumpulassa ja Vallilassa jo demari on äärioikeistolainen

      TOIMITTAJAT YRITTIVÄT UNOHTAA OMAT RÄÄVITTÖMYYTENSÄ JA KÄÄNTÄÄ KESKUSTELUN VAIN TAPPOUHKAUKSIIN POIS SIITÄ, ETTÄ MEDIA KIIHOTTAA PERUSSUOMALAISTEN VASTAISTA ILMAPIIRIÄ. Iltalehden toimittaja jatkoi vielä nälvintäänsä perustuslain vastaisuudesta (vaikka lakeja voidaan muuttaa ja sitä varten keskustelua juuri pidetään). Kaikki tietävät että homolait on muutettu ja että pakkoruotsi on poistettu ylioppilaskirjoituksista jne.

      SOINI KERTOO myös Työmiehen tunnissa, MITEN YLE ON VALMISTANUT RAAKAA PROPAGANDAA huhtivaaleja varten EHDOKASHAASTATTELUISSA PERUSSUOMALAISIA VASTAAN KYSYMÄLLÄ RIVOJA KYSYMYKSIÄ nauhoituksissa. Soini antoi esimerkkinä, että Ylen viherpunaiset toimittajat eivät sen sijaan kysy Rinteeltä tai demareilta Herlinin suvun naisen kidnappaajasta, joka oli turkulainen sosdemehdokas (5-kymppinen oikeustieteen kandidaatti Juha Louhi, entinen Turunen vaihtoi siis nimensä, ja kidnappasi lunnasrahoja varten perijän 2009)

      eikä Yle kysy vaaleja varten Stubbilta ja kokoomuslaisilta helsinkiläisestä nuorten kokoomusjohtajasta, joka teloitti slaavin (Laajasalossa tapahtuneen henkirikoksen tunnustanut vajaa 3-kymppinen nuori kokoomuspomo Jukka Romppainen asui ja tappoi 58-vuotias yksineläjänaisen 2014).

      KATSO VIDEO SOININ TYÖMIEHEN TUNTI-ESITELMÄ
      https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/q9lnwh5s
      https://www.suomenuutiset.fi/timo-soini-toivoo-vaalirauhaa-uhkailun-pitaa-loppua/

      • närppes

        Olet Putinin trolli kuten Halla-ahokin. Teidät on paljastettu.


      • yytttr

        Ihan asiapitoista ja sinua tietenkin harmittaa nyt näyttää siltä ettei palstalle tarvita luotsia käyty keskustelu on avartavaa ja sinä tietenkin voit kommentoida parhaan älysi mukaan hheehh


    • halla-ahon_äänestäjä

      Siis auttakaa. Sain tänään kuulla että mieheni on SIVARI. Hän on aina puhunut halventavasti sivareista. Olen kysynyt missä se kävi intin ja on kertonut et jossain Lapissa muistaakseni. Siis miks helvetissä sen on pitänyt valehdella? Appivanhemmat vaan kertoi sivulauseessa ja luulivat vissii että tiesin? Mun on pakko kertoa tää sille, mutta miten otan asian puheeksi. Siis mua oikeesti vituttaa tällä hetkellä että olen sivarin kanssa naimisissa. Jos ei inttiä pysty käymään niin missä mättää? Onko vähän lapanen äijä???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      322
      3393
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      212
      2827
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2514
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2029
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2025
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1696
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1672
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1578
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1286
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1231
    Aihe