Soinille: sitä saat mitä kylvät

katso_peiliin

Pidit tänään tiedotustilaisuuden poliitikkojen väkivallan uhasta ja siitä, että olet saanut rasistin leiman. Väkivalta ja rasismi on syytä tuomita - oikein!

Mutta onko muistisi lyhyt?

Kuka on kerännyt puolueen siipien suojaan rasistisia ihmisiä, joista useita on tuomittukin.
Kuka ei ole ryhtynyt toimiin heidän erottamisekseen puolueesta?

Jos puheenjohtaja sallii puolueessaan avoimen rasistisen vihapuheen, ei hän voi välttyä itsekään rasistin leimalta.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021919223842_uu.shtml

40

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksyks

      "Alun perin siellä piti esitellä puolueen strategiapaperia, mutta pääaiheeksi olikin vaihdettu väkivallan uhka."

      Just joo. Strategiapaperia ei ole, tai se on liian ontto ja ohut puolueelta "joka mielii hallitukseen". Keksitään silmänkääntötemppu ja lauotaan lööppeille jotain toisarvoista.

      Suurista puolueista vain Persuilta uupuu edelleenkin vaaliohjelma.

    • kaksyks

      "Soini muistutti viime viikkoina Euroopassa tapahtuneista terroriteoista. Hänen mukaansa poliittisia murhia voi tapahtua myös Suomessa."

      Terrorisikut eivät ole kohdistuneet poliitikkoihin!

      Nytkö vasta Soini herää siihen että valovoimaiset poliitikot ovat muita suuremmassa vaarassa? Ei tietenkään. Koko tempauksen idea on kääntää katseet muualle eikä perujen ohjelmaan. Tai siis sen puuttumiseen.

    • kaksyks

      "- En tule hyväksymään sellaisia määritelmiä, että onko Timo Soini rasisti"

      Ja kuka kysyy Soinilta mitä hän hyväksyy ja mitä ei?

      Soini voi korkeintaan vaikuttaa omiensa tekemisiin, mutta näemmä ei niihinkään, kun hän nyt joutuu kääntämään puolueessaan vellovan rasimin päälaelleen syytellen siitä muita typilliseen itsekääseen tapaansa.

    • kaksyks

      "En ole koskaan sanonut mitään rasistista enkä tehnyt mitään rasistista. "

      VALHE! Olet ensimmäisenä puolejohtajana Suomessa päästänyt rasisteja keräämään puolueellesi ääniä ja jopa eduskuntaamme!! Suomen eduskuntaan!

      Se on ainoa valtakunnallisesti merkittävä poliittinen tekosi!

      • Ei_pidä_paikkaansa

        .

        En usko että perussuomalaisissa on yhtäkään suomalaisvastaista poliitikkoa niin kuin joissakin rasistipuolueissa

        .


      • Narsistin_päiväkirjasta

        Rasismiin vivahtavaa on myös Soinin kritiikitön Israelin sotarikosten hyväksyminen. "Hieman pahalta tuntuu, kun näkee lapsiuhreja..." Soinin pitäisi todellakin kerrata edes kristinuskon keskeisimmät periaatteet ennen kuin lähtee hurskastelemaan vakaumuksellaan.

        Joo joo, "kaikki elämä on pyhää", mutta Soini pitää itsellään luvan arvioisa kuinka pyhää. Jumala armahtaa, Soini ei.


    • rasistipopulistipuolue

      Lyhyesti sanottuna: Persut on rasistinen populistipuolue. Kun alkaa juttelemaan tavallisen, perussuomalaista puoluetta kannattavan ihmisen kanssa, ovat hänen suurimmat murheensa Kreikan lisäksi Suomen kehitysavun lopettaminen, maahanmuuton lopettaminen ja maahan jo muuttaneiden ulkomaalaisten hyysäämisen lopettaminen.

      Jos tämä ajattelutapa ei ole rasismia, niin mikä sitten on?

      • EiHaluaMaksaa

        Rasismi on hyökkäys tai viha yhtä ihmisryhmää, yleensä rodullisesti jotain ihmisryhmää edustavia vastaan. Kehitysavun lopettaminen ei ole rasismia, se on haluttomuutta maksaa toisten eläminen.
        Maahanmuuttajien hyysäämisen lopettaminen tai sen vaatiminen ei ole rasismia. Se on halu olla elättämättä ja maksamatta suomeen muualta muuttaneen ihmisen sosiaalitukea, asumista ja elämistä.

        Jos puliukko ruinaa sinulta kadun kulmassa viittä euroa ja et halua maksaa niin oletko ihmisvihaaja? Et koska et vain halua maksaa. Se että ei halua maksaa tai on kiinnostunut kuluista ja kustannuksista ei tee rasistia. Se toki on helppo keino verhota koko asia piiloon kun heiluttelee rasistikorttia.

        Emmehän me halua tukea kreikkaakaan. He ovat eri rotua kuin pohjoismaalaiset. Kukaan ei kuitenkaan puhu rasismista. Niin ne käsitteet leijuu ja sekoaa varsinkin sekopäitten päissä!


    • Hehehehhehehe

      Niinpä, Soinille tiedoksi, että sitä saa mitä tilaa. Voi voi.

    • onkopakkojoo

      En ole koskaan sanonut mitään rasistista enkä tehnyt mitään rasistista. Näin sanoo Soini.

      Siitä en tiedä, onko sanonut, mutta sen tiedän että hyysää omistamassaan puolueessa rasisteja. Ja vielä raskaan linjan rasisteja.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      KANSALLISET TROLLIT LIIKKEELLÄ, SOINI PUHUU katso video lopussa. Kansalliset trollit ovat aktivoituneet ja Perussuomen on taattava työrauha omalle joukkueelleen trolleja vastaan, joiden epäolennaiset ja tarkoitushakuiset hyökkäilyt pyrkivät luomaan kaaosta ja epäjärjestystä

      Timo Soini: – Olen käynyt Englannissa Britannian konservatiivipuolueen vieraana ja on puoliksi masentavaa nähdä David Cameronin kulkevan konepistoolimiesten kanssa, Soini vertasi ja korosti, että tätä hän ei halua: tällainen ei kuulu pohjoismaiseen avoimeen yhteiskuntaan

      Perussuomalaisten vastainen trollisylttytehdas on iltalehtien, Hesarin ja Ylen mediassa. Yksityisesti se on punavihreiden kuplan alueella elävien anarkistien lauma Helsingissä, joka eroaa äänestyskäyttäytymisellään täysin jo Uudestamaasta, muista osista Suomea puhumattakaan. Yle ja sen oheistyökalu Erkon Hesari levittävät mamutuspakkoruotsitus-autuuden sanomaa kutsumalla mm. vihreitä ja punaisia anarkisteja haastatteluihin, VAIKKA KOKO MAASSA VIHREILLÄ ON VAIN NOIN 300 KUNNANVALTUUTETTUA (sama kuin kristityillä) ja kommunisteilla noin 600, kun perussuomalaisilla on 1200. Erityisesti sylttytehtaat Ylessä ja Hesarissa palvovat viherpoliitikkoja, tuskin tunnette esim. samankokoisen puolueen kristillisten muita ehdokkaita kuin Räsäsen, vihreitä tunnette roppakaupalla ja ne ovat aina esillä. Ylessä vielä verorahoilla.
      PUNAVIHREÄ ANARKISTIKUPLA HELSINGIN YTIMESSÄ, editor's pets = toimittajan lellikit
      http://www.suomenuutiset.fi/helsingissa-kalliossa-muhii-punavihrea-kupla/
      Pitkältäsillalta Käpylän asemalle. Tähän punavihreään kuplaan kuuluvat muun muassa Kallio, Alppila, Vallila, Sörnäinen, Kumpula ja Käpylä.
      Kumpulassa ja Vallilassa jo demari on äärioikeistolainen

      TOIMITTAJAT YRITTIVÄT UNOHTAA OMAT RÄÄVITTÖMYYTENSÄ JA KÄÄNTÄÄ KESKUSTELUN VAIN TAPPOUHKAUKSIIN POIS SIITÄ, ETTÄ MEDIA KIIHOTTAA PERUSSUOMALAISTEN VASTAISTA ILMAPIIRIÄ. Iltalehden toimittaja jatkoi vielä nälvintäänsä perustuslain vastaisuudesta (vaikka lakeja voidaan muuttaa ja sitä varten keskustelua juuri pidetään). Kaikki tietävät että homolait on muutettu ja että pakkoruotsi on poistettu ylioppilaskirjoituksista jne.

      SOINI KERTOO myös Työmiehen tunnissa, MITEN YLE ON VALMISTANUT RAAKAA PROPAGANDAA huhtivaaleja varten EHDOKASHAASTATTELUISSA PERUSSUOMALAISIA VASTAAN KYSYMÄLLÄ RIVOJA KYSYMYKSIÄ nauhoituksissa. Soini antoi esimerkkinä, että Ylen viherpunaiset toimittajat eivät sen sijaan kysy Rinteeltä tai demareilta Herlinin suvun naisen kidnappaajasta, joka oli turkulainen sosdemehdokas (5-kymppinen oikeustieteen kandidaatti Juha Louhi, entinen Turunen vaihtoi siis nimensä, ja kidnappasi lunnasrahoja varten perijän 2009)

      eikä Yle kysy vaaleja varten Stubbilta ja kokoomuslaisilta helsinkiläisestä nuorten kokoomusjohtajasta, joka teloitti slaavin (Laajasalossa tapahtuneen henkirikoksen tunnustanut vajaa 3-kymppinen nuori kokoomuspomo Jukka Romppainen asui ja tappoi 58-vuotias yksineläjänaisen 2014).

      KATSO VIDEO SOININ TYÖMIEHEN TUNTI-ESITELMÄ
      https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/q9lnwh5s
      https://www.suomenuutiset.fi/timo-soini-toivoo-vaalirauhaa-uhkailun-pitaa-loppua/

      • Valitettavasti

        Persujen vihapolitiikka alkaa kantamaan hedelmää.


    • Katsopeiliin

      Älä Soini itke! Juuri sinun puolueesi kylvämää vihapolitiikkaa Halla-ahoineen ym ym saa nyt niittää.

    • runoilija_PS

      usko toivo iltalehti
      sitä häirikkö levitti minkä ehti

    • surkeeta

      Narsistinen Soini-tapa toimia. Vain muiden kuin persujen rasismi ja uhkailu saa Soinin älähtämään.

    • Nimimerkki55

      Läskisika vinkuu pelosta. kruiiik , rasistinen läski.

    • Uhriutumista

      Kun politiikanteon työkaluiksi on ensin valittu trollaaminen ja öyhötys, niin mitä tekeekään persu, kun sattuukin omaan nilkkaan?

      • Napakymppiotsikko

        Napakymppi-otsikko!


    • hyysäreille_tiedoksi

      Sitä saa mitä tilaa, eli yhteiskunta joutuu elättämään tyhmiä laiskoja mamuja ja muuta paskasakkia.

      • Kuten persuja.


      • OletSinäJumalautaTupelo
        pepep kirjoitti:

        Kuten persuja.

        Olet sinä ihme hippiäinen ;) Sulla kaaliin montaa asiaa kerrallaan mahdu.


      • OletSinäJumalautaTupelo kirjoitti:

        Olet sinä ihme hippiäinen ;) Sulla kaaliin montaa asiaa kerrallaan mahdu.

        Homo!


    • asiaakoTimo

      Tuoko on sitten Soinin vaalikampanjaa? Persut on itse lanseeranneet vihapuheet ja muitten mollaamisen joka käänteessä. Tietenkään ei henkilökohtaiset häirikkösoitot ole sallittuja mutta eipä Soini ole niistä itkenyt kun muista puolueista on puhuttu. Soini hyväksyy rasismin puolueensa laajentamiseksi. Silloin on turha itkeä kun saa arvostelusta osansa!
      Luulenpa ettei kukaan eikä mikään puolue ole tuollaisesta säälipisteitä saanut!

      • sanohan_minulle

        Miten realismi voi olla rasismia?


      • pSSrasistiroikaleet

        pSS Rasistiroikaleet


    • shameonyS

      Soinin ym. puheet ovat lietsoneet tietyntyyppisiä tyytymättömiä ihmisiä käyttäytymään huonosti. Joillakin ei ole edes perustietoa yhteiskunnan toiminnasta ja tavoista hoitaa asioita. Soini itse on toiminnallaan ja puheillaan vaikuttanut nuorten miesten pahaan oloon ja häiriökäytökseen.

    • tasarahamarkka

      YLE on valjastanut kaikki voimansa Rinteen vaalimenestyksen eteen. Kansalaiset kuitenkin näkevät kuinka heikkotasoinen Rinne on. Lähes säälittävä. Urpilainenkin on parempi. Yle esim haastattelee uutislähetyksen aikana monia demareita mutta perussuomalaisia ei. Illalla odotan kuinka paljon keskustan Hussein saa ohjelma aikaa haukkuakseen perussuomalaisia.

    • Rumaa

      Ilta-sanomien keskustelu täyttyy taas pitkästä aikaa persuviesteillä. Näinkö sitä vaalikampanjaa käydään, ei vaaliohjelmasta tietoakaan, mutta kun se piti julkistaa, sen sijaan hän tekikin tällaisen ulostulon, ja ei kun persutrolliarmeija saman tien keskustelupalstoja täyttämään!

    • Simotoimi

      Perussuomalainen on suuremmassa vaarassa kuin juutalaiset.
      Persuja vainoavat ruotsinkieliset salaseurat, jotka etsivät Eugen Schaumannia.

      Anarkistit suunnittelevat hyökkäyksiä.

      Salakavalat ääri islamisti terroristit hiovat sapeleitaan.
      Isänmaa ei ole enää kansalaiselleen turvallinen.

      • Entäs homot? Tekeekö ne mitään?


      • OletSinäJumalautaTupelo
        pepep kirjoitti:

        Entäs homot? Tekeekö ne mitään?

        Homo homompi pepep


      • OletSinäJumalautaTupelo kirjoitti:

        Homo homompi pepep

        Mikä sua niissä homoissa kiinnostaa, kun pitää hokea?


    • Halla-ahon_äänestäjä

      PERUSSUOMEN VAALITYÖTÄ
      ////////////////////////////////////////////////////

      TEEMU LAHTINEN EDUSKUNTAAN, KAMPANJA-AVAJAISET

      JUSSI HALLA-AHO PAIKALLA
      Espoossa pe 20.2. kello 18 Albergan kartanossa
      Sokerilinnantie 7, Leppävaara, 02600 Espoo

      http://www.teemulahtinen.fi/

      %

      https://www.facebook.com/valitseTeemuLahtinen

      Teemu Lahtisen tukiryhmän hallitus:
      http://www.teemulahtinen.fi/yhteystiedot/

      TEEMU LAHTINEN EDUSKUNTAAN, KAMPANJA-AVAJAISET

      https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1780919_10152743400547775_7713846168814953632_n.jpg?oh=48619acfe077029115c17ac211f36373&oe=5585255B

      %

      http://www.teemulahtinen.fi/tue-kampanjaa-osallistu/

      • menehoitoon

        Spämmiä!


    • soini-valehtelee

      Soini valehtelee. Persut esittelivät perustuslain vastaisen vaatimuksen ihmisten pakkosijoittamisesta. Se on rasismia ja Soini on sen hyväksynyt.

    • näin_se_menee

      Narsisti syyttää muita siitä, mitä on itse.

      • ÄläSoinimärise

        Älä Soini märise. Itse olet ongelmasi aiheuttanut!


    • Halla-ahon_äänestäjä

      SUOMEN ON SITOUDUTTAVA TIETENKIN VAIN ENEMMÄN SAKSAAN JA ENGLANTIIN PELKÄSTÄÄN PUTIN-KREML-KRIISIN TAKIA

      Kreikan ongelmat eivät ratkea ennen kuin Saksan eli Merkelin pinna palaa. Ranska on tässä pelissä pahin pala, koska se ei aio myöskään tehdä rakenteellisia muutoksia ja siksi on muka "ymmärtävinään" Kreikkaa eli varaa tällä itselleen mahdollisuuden vetää välistä ja tuhlata yhteisiä rahoja EU:ssa

      Saksan meppi Bernd Lucke joka on Alternatiivissa AfD (eli hän on aikanaan eronnut Angela Merkelin kristillisdemokraateista CDU) sanoi BBC:n haastattelussa tällä viikolla että Suomi tarvitsee delvavaation (eli rakennemuutos on epäonnistunut?) ja hän on aiemmin esittänyt, että

      PARAS EUROALUE SAKSA SUOMI BENELUX ITÄVALTA JA BALTIAN MAAT

      RANSKA HETI ULOS EUROSTA. Bernd Lucke drängt auf einen Euro ohne Frank­reich http://www.polenum.com/politik_energie_umwelt_meinung/afd-chef-bernd-lucke-fuer-einen-euro-ohne-frankreich/

      Am bes­ten wäre ein ver­kleiner­ter Eu­ro-Ver­bund, vielleicht be­ste­hend aus Deutsch­land, Ös­ter­reich, Be­ne­lux, Finnland und den baltischen Staaten

      https://www.suomenuutiset.fi/saksan-eurovastainen-professoripuolue-afd-levittaytyy-lanteen/

      • miksiihmeessä

        Spämmäät saman paskan joka ketjuun? Miksi? Miten tämä liittyy aloitukseen?
        Luotsi! Oletko hereillä? ilmiantakaa nämä spämmit systemaattisesti niin tämä häiriköinti vähenee!


      • MulkkujenPalstaNykyisin
        miksiihmeessä kirjoitti:

        Spämmäät saman paskan joka ketjuun? Miksi? Miten tämä liittyy aloitukseen?
        Luotsi! Oletko hereillä? ilmiantakaa nämä spämmit systemaattisesti niin tämä häiriköinti vähenee!

        Palsta on uudistunut, nykyisin täällä kiejoitellaan vain valheita, spämmejä ja tuetysti homot kikkeleista, sankkijistä ja ylämäkityönnöstä. Eihän tällainen palsta kiinnosta ketään hevonvitunhumppaakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      81
      3328
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      88
      2903
    3. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2299
    4. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      51
      2149
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      85
      2129
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1727
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1696
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      25
      1677
    9. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      263
      1554
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1479
    Aihe