Ilman persuja olisi Suomi menettänyt jo itsenäisyy

tottaontämä

Tensä. Persujen 39 kansanedustajaa ovat pystyneet jarruttamaan liittovaltio fanaatikkoja. Äänestetään itsenäisen Suomen puolesta

24

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vittumaista

      Perusuomalaisuuden asiantuntija Karri Tannisen uusin:

      Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen
      22.2.2015 08:10 Karri Tanninen EU ja Venäjä Länsi Perussuomalaiset 23 kommenttia ilmoita asiaton viesti
      Käyttäjän karritanninen kuva
      Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

      Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

      Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

      Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.

    • sgott

      Persuthan tukevat liittovaltiota. Kummaa höpinää muuta väittää. Soini nuolee Kokoomuksen takamusta kieli ruskeana ja yhtyy jokaiseen Nato/EU:n lausuntoon. Soinilaiset ja halla-aholaiset lietsovat venäjävastaisuutta kunnon suojeluskuntatyyliin. Halla-aholla ovat vasemmistolaiset ja homot joka kirjoituksessa esillä eikä Soinilta heru sanaa Kreikan sorretun työväen puolesta.
      Soini tukee teoillaan liittovaltiota ja näkee siinä olevan kapitalismin peruspilarin.
      Onko Soini ottanut kantaa Ukrainan työläisten puolesta? Ei. Hän hyväksyy troikan kurivaatimukset siinä kuin hyväksyi ne Kreikankin työväelle.
      Soini tukee rahaporvarien valtaa.
      Halla-aho on kiihkouskovaisten homovastaisen kampanjan päämies-
      Molemmat toimivat ihmisyyttä vastaan.

    • fffaaktaaa

      Muista: ihan kaikki muut puolueet paitsi Perussuomalaiset ovat valmiit tekemään kaikkensa jotta eurostoliitto tulee valmiiksi !

      • anttitietää

        tuo ei ole totta,
        IPU taitaa olla ainos puolue joka todella haluaa itsenäisen Suomen,
        eikä puolueessa olla asiasta montaa mieltä, niinkuin muutamissa muissa.


        http://ipu.fi/toivon-nakoala-ipun-eduskuntavaaliohjelma-2015/

        Suomen on erottava eurosta, joka on aiheuttanut Suomelle valtavia tappioita ja
        aiheuttaa niitä edelleen. Omalla rahalla voidaan tehdä parempaa raha- ja

        talouspolitiikkaa ilman valuvikoja.

        Suora demokratia ja perustuslakituomioistuin suomalaista yhteiskuntaa vaivaavan
        vakavan demokratiavajeen korjaamiseksi. Nykymalli on tehnyt perustuslaista

        merkityksettömän.

        III. Rahapolitiikassa on käytettävä keskuspankkirahoitusta harkiten, koska nykymallilla on

        maksettu euroaikana korkoja ulkomaille yli 70 miljardia euroa. Summalla oltaisiin voitu

        maksaa melkein koko julkinen velka.

        antti.pesonen(at)ipu.fi
        TARKASTELE PROFIILIA

        Kohti tasapainoa on sarja joka kannattaa lukea, sieltälöytyy vastaukset
        siihenkin mitä et osaa kysyä.


      • pahalakikumotaan

        Ihan selvähän tuo on perussuomalaiset ovat kaikessa omaa parempaa luokkaansa...Timo Soini puu niin selvästi ja selkokielellä, että sen tyhmempikin ymmärtää! Tulen äänestämään perussuomalaisia ja sellaist henkilöä joka ei olen tasa-arvoisen avioliittolain puolella! Me aiomme kaataa vielä koko lain...se on Suomelle tuhoisin laki sitten aborttilain! Hyvä presidenttimme teki pahan virheen, kun vahvisti lain, mutta me tulemme vaatimaan vielä kansanäänestystä ja silloin ihmiset menkää äänestämään, että Suomi pääsee pahasta!


    • jyrkikatais

      Vain persut ajavat meitä Venäjän syliin. Persujen äänestäminen on itsemurha Suomelle.

    • onneaps

      Sokea kanakin näkee mikä on totuus. Myös antipersut näkevät ja tietävät mutta esittävät muuta eli KOSKA kaikki muut eduskuntapuolueeet paitsi Perussuomalaiset ovat olleet mukana hallituksessa antamassa lainaa Kreikalle jotta euro ei hajoaisi vailkka taivaan tuuliin JOTTA eu liittovaltio saataisiin halmiiksi ja itsenäiset kansallisvaltiot saataisiin pois päiviltä. Tämä sama Kreikan pönkkäys jatkuu mikäli Perussuomalaiset eivät nouse suurimmaksi tai mikäli edes yksi eu fanaattinen puolue ei järkiinny. Eli Perussuomalaiset ovat Suomen itsenäisyyden kivijalka ja vielä yksin

      • Turhia homppeleita ne ovat.


    • merkelang

      Miten persut aikovat ne miljardit sieltä kreikasta sitten kotiuttaa? Miljardeja, jotka ovat vielä Suomen pankissa. Millä sopimuksella ne saadaan myös pysymään kotimaassa? Eikö juuri sillä että toimitaan Kreikan kanssa juuri siten kuten Saksa ja muu EU valtiot toimivat.

      Jos toimittaisiin kuten persut vaalikiimassaan puhuvat, koko EU olisi konkassa ja me venäjän sylissä.

      Persut ovat ainoa puolue joka haluaa tuhota itsenäisyytemme ajamalla meidät venäjästä riippuvaiseksi ja sen syliin kun irtaudumme lännestä.

    • hyväps

      Persut on itsenäisyytemme tae

      • väätisjus

        Sitä varten on IPU. Persut ovat valmiit myymään isänmaamme venäläisille jos siitä vain tulee Soinin säätiöön rahaa.


    • eikoskaan

      Miten muut kuin persut aikovat kotiuttaa nykyiset 7 miljardia ja lisärahat joita ovat valmiit lapioimaan Kreikkaan. Ei ei koskaan Kreikka pystuäy eikä halua maksaa velkojaan

    • omahyväisyys

      Ei vanhoille puolueille jotka ovat jo osaamisensa näyttääneet kymmenissä hallituksissa. Jos vanhat puolueet olisivat oikeasti halunneet laittaa Suomen asiat kuntoon niin eläisimme paratiisissa maan päällä mutta se ITSEKKYYS

      • Persut on ehkä vähän liian hintahtavia...


    • tottaon

      Aloittaja oikeassa

    • fdfasdfasdf

      Jo aloittajalle. Minusta olisi hyvä jos persut kutistuisi mitättömiin. Sairas puolue. Dktaattori SOini sanelee kaikille miten pitää elää. HYI HYI HYI!!!! Tekopyhiä luusereita täynnä HYI HYINYI!!!

    • Soinihyväjohtaja

      Jokainen tietää totuuden mutta kaikki ei uskalla sitä myöntää tai ei halua

      • Soini on läski.


    • vaikeatajuta

      Miksi halutaan Brysselin orjaksi

    • sitäseon

      On vain muutamia kymmeniä puolueiden johdossa jotka hamuavat päästä Brysseliin loistopalkkaisiin hommiin ja loput puolueuskovaiset saarnaavat mitä nuo muutamat kymmenet käskevät. Mm.kepulaisuus demarisuus kokkareisuus ovat uskontoja monille joissa tehdään mitä johtaja-t käskevät. Perussuomalaisuus on jotain muuta eli oikeasti Suomen ja suomalaisten parasta ajava kansanliike

      • Vai semmosta...


    • ukrainnkri

      Mitä se Halla-aho siellä Brysselissä tekee? Tai mitä muuta kuin lapio EU-rahaa ja samalla meidänkin rahoja Ukrainan sotaan? Onko se isänmaallista?

    • rehellinenps

      Persut ei ole antaneet millekään maalle tukipakettia eikä anna. Kaikki muut puolueet ovat antaneet Kreikalle ja suurin osa muillekin maille

    • Suomessa ois varmaan enemmän homojakin ilman persuja?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      258
      5434
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      79
      3184
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2832
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2269
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      82
      2086
    6. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      48
      1876
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1707
    8. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1675
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      25
      1647
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      253
      1494
    Aihe