Olen todella kiihoittunut persu-dokumentista

kiihoittaa

ja välillä lorahtaa jopa housuihin. En pysty edes nukkumaan kun ajattelen sitä persu-dokumenttia jatkuvasti. No enhän minä töissä käy kun olen työtön vasemmistolainen alhoholisti, kuten äitinikin.

19

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylämäkityöntäjä

      Kaikki katsomaan sillä persudokumentti keskittyy ylämäkityöntöön. Ohjaajalla oli oiva idea valottaa puolueen sisintä olemusta tämän ulostemassan notkeaksi "muurauslaastiksi" kirnuavan suosikkiharrasteen kautta.

      • Persujen kiima se vain ei ota laantuakseen...


      • Groohan
        pepep kirjoitti:

        Persujen kiima se vain ei ota laantuakseen...

        ;) .


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Hyvä. En aio katsoa enkä yleensäkään katso Ylen anarkistidokumentteja niistä ei paljon käteen jää vedettäväksi häriköillekään

      http://www.vihdinuutiset.fi/blogi/266158-autoverot-tuulivoimapohattojen-luksukseen

      SDP:n ja kepun vaaliohjelmat ovat karmaisevaa luettavaa. Ohjelmien toteutuminen merkitsisi, että veroeuroillamme tuettaisiin kannattamatonta tuulivoimaa joka vuosi yli 950 miljoonalla eurolla syöttötariffien nimellä. Syöttötariffeihin lapioitaisiin valtionbudjetista vuotuisen autoveron verran euroja 12 vuoden ajan.

      Veronmaksajien elätteinä olevista tuulivoimayhtiöiden tuotoista suurin osa valuu ulkomaisten omistajien taskussa veroparatiisisaarille. Pieni osa tuulivoimaloiden omistajista on suomalaisia. Tunnetuin näistä suomalaisomistajista on syöttötariffien isän, ex-ministeri Mauri Pekkarisen, vävypoika.

      Somalit suunnittelevat hyökkäyksiä ostoskeskuksiin ensin USA:ssa sitten muualla länsimaissa

      Read more here: http://www.miamiherald.com/news/nation-world/article10924946.html

      A video purported to be by Somalia's al-Qaida-linked rebel group al-Shabab urged Muslims to attack shopping malls in the U.S., Canada, Britain and other Western countries. U.S. authorities said there was "no credible" evidence suggesting a U.S. mall attack was in the works.

      Irakin USA:n lähettiläs sanoo että jos Iran haluaa taistella vieraalla maalla Bagdadissa ISIS-terroristeja vastaan, sopii

      Irak on täysin sekasorrossa

      Iraq's ambassador to U.S. says Iran's proxies taking over Baghdad's fight with IS is okay by him

      • haistapaskaa

        Katselet ilmeisesti RT-kanavaa siellähän kerrotaan vain Putinin vinoa totuutta josta on tullut myös persutotuus


    • Kylläkansatietää

      Peruspertsoja ottaa päähän, kun persuista tuodaan päivävaloon kähmintää ja muuta epämiellyttävää. Yrittävät siis vähätellä tulevaa dokkaria ja tänään julkaistavaa paljastuskirjaa. No eipä mittään, ei auta teidän itku-potku-raivarit. Kyllä kansa tietää mikä on persuilla meininki.

      • oletko.luuseri

        Yrittäisit hakea töitä etkä roikkuisi aina netissä.


      • gghhyyt

        Kymmenen vuotta on toi häirikkö roikkunut näillä palstoilla aamusta iltaan ei liene työ tullut mieleen ja hullumaksi tulee päivä päivältä .


      • nysseselvisi

        Olet siis sinäkin roikkunut palstalla jo 10 vuotta??? Et muuten voi tietää kuka täällä on kirjoitellut :-)


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Olen tavattavissa
      Vero2015 Helsingissä 11.-12.3.

      mukana myös
      Verotapahtuman avajaisissa ovat mukana pääministeri Alexander Stubb (kok.),
      valtiovarainministeri Antti Rinne (sd.)
      sekä puheenjohtajat Timo Soini (ps.) ja Juha Sipilä (kesk.).

      • Jumalankäsi

        Minä tulen käymään. Haluan tavata sinut livenä. Mistä tunnistan sinut?


    • Acricola

      Kyllä puolueen pitää kestää kritiikkiä ja arvostelua.

    • kentääuhrautuu

      Jos puoluetta johtaa diktaattori, niin ei sitä voi kritisoida. Ei siinä ole kellään muulla yhtään mitään sanomista puolueen linjasta tai päätöksistä. Kaikki jäsenet, höyrysivät he miten paljon tahansa, ovat vain lastuja laineilla. Ehkä jollekin vähän maksetaan vaivan palkkaa kun yrittää tehdä puoluetyötä, mutta rahat lepäävät säätiössä. Siksi jokainen persun kannattaja tavallaan onneton ja ilman vaikutusvaltaa koska kaikkea johtaa diktaattori. Aivan turha on höyrytä puolueen asioista koska yksi mies päättää niistä.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      EU tukee Englannin entisen siirtomaan rikkollisjohtoa auliisti meidän verorahoillamme
      https://www.suomenuutiset.fi/lohela-miksi-eu-antaa-tukea-hirmuhallitsijalle/ EU on lieventänyt asteittain Zimbabwen pakotteita, jotka asetettiin vuoden 2002 epärehellisiksi syytettyjen vaalien ja niihin liittyvien väkivallantekojen jälkeen. Viimeisenä helpotuksenaan EU allekirjoitti 16. helmikuuta Zimbabwen kanssa 234 miljoonan euron arvoisen apupaketin, Lohela ihmettelee.

      KULUTTAJASUOJA PÄTEE PERUSSUOMALAISIA ÄÄNESTÄVILLE, MOKUTUS JA MAMUTUS POIKKI https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-ei-hyvaksy-pakolaisten-lisaottoa/ Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ei hyväksy Suomen pakolaiskiintiön lisäämistä 300 henkilöllä. Tämän sisältöinen esitys sisältyi hallituksen ensimmäiseen tämänvuotiseen lisätalousarvioon. Eduskuntaryhmä päätti asiasta ryhmäkokouksessaan torstaina. Päätös oli yksimielinen. Joulukuussa päätetyssä vuoden 2015 talousarviossa Suomen pakolaiskiintiö on 750 henkilöä.

      MUISTAKAA, MIKÄLI ASIAT JÄÄVÄT VALITUSTASOLLE EIVÄTKÄ KONKRETISOIDU PERUSSUOMEN ÄÄNESTÄMISEKSI HUHTIVAALEISSA, KANSALAISTEN KIUSAAMINEN JATKUU, AHNEET PINTAPOLIITIKOT KÄYVÄT PUHUMASSA PASHAA TASA-ARVOSTA. Peruspalvelut, hyvinvointipalvelut, terveydenhoito, vanhustenhoito ja suomalaisten veronmaksajien kunniallinen elämä tuhotaan eli niiden, jotka ovat työtä tehneet ja veroja maksaneet, niiltä viedään pois ja tilalle tuodaan mamuja sossuun. Mamu ei ole täällä veroja maksanut.

      Maahanmuuton asiantuntija tohtori Jussi Halla-aho kumoaa PROPAGANDATROLLIN ELI toimittaja Kotkavirran ja Ilta-Sanomien levittämän trollauksen naurettavana https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-vastaa-skp-professorin-kritiikkiin/ http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/scheinin hallaaho-32307

      MAMUTTAVA TOIMITTAJATROLLI hyökkää Soinin kimppuun kommunistipropagandalla. Toimittaja Johannes Kotkavirta hyökkää ensin julkisessa informaatiotilaisuudessa puheenjohtaja Soinin kimppuun vetomalla entisen taistolaisajan SKP-kommunistin puheisiin muka asiantuntijalausuntoina. Katso toimittaja Kotkavirran julkea hyökkäys lehdistötilaisuudessa "Työmiehen tunti" kohdassa 32:40 https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/q9lnwh5s

    • expersuli

      Ei edes Halla-aholla ole mitään päätäntävaltaa puolueessa eikä päätös olla asettumatta ehdolle ole hänen vaan Soinin. Ja kaikki se mitä hän päästelee, siihen kaikkeen on kysytty lupa Soinilta vaikka muka näyttäisi että he ovat eri linjoilla Soinin kanssa joskus, niin se kaikki on vain Soinin laskelmointia että saadaan tietyt kahelit kannattamaan puoluetta. Lopulta Halla-aho on vain Soinin juoksupoika ilman mitään omaa päätäntävaltaa. Kuten kaikki muutekin ja kaikki he tekemisillään vain lihottavat säätiötä. Paitsi että soraäänet ovat alkaneet lisääntyä ja jos tulee vaaleissa mahalasku, niin kura alkaa lentämään puolueen sisällä.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      EU aloittaa maaliskuussa massiivisen valtiolainaoston. Ideana on työntää vastuuttomasti katteetonta rahaa markkinoille joilla tuhotaan ihmisten ostovoima.

      Mutta mitä tapahtuu jos kukaan ei myy Euroopan kekuspankille mitään suuremmassa määriin?

      http://www.reuters.com/article/2015/02/20/us-markets-ecb-bonds-idUSKBN0LO0VP20150220

      ECB's Draghi wants to buy bonds, but who will sell?

      ONGELMA ON ETTÄ JOS MYYT VALTIONLAINASI EUROOPAN KESKUSPANKILLE JA SINULLA EI OLE HYVÄÄ SIJOITUSKOHDETTA SAAMILLESI RAHOILLE NIIN MIKSI MYISIT? JOS PANKKI ON MYYJÄNÄ JA MYY KESKUSPANKILLE VALTIOIDEN OBLIGAATIOITA SE SAA RAHAA JA JOS SE SIJOITTAA NE KIIKKERIIN INSTRUMENTTEIHIN KUTEN YRITYKSIIN, PANKKI JOUTUU SÄÄDÖSTEN MUKAAN PANEMAAN VARAHARAA SIVUUN JOTTA TALLETTAJASUOJA TAATAAN JA PANKKI ON KIERTEESSÄ,

      SE SAA RAHAA KESKUSPANKILTA MYYNISTÄ MUTTA EI VOI KÄYTTÄÄ SITÄ RAHAA KUN SE ON PANTAVA SIVUUN TALLETUSSUOJAN TAKIA JOTEN SEPÄ SIITÄ SITTEN.

      "We prefer to hold on to them," said Antoine Lissowski, deputy CEO at French insurer CNP Assurances. "The ECB's policy ... is reaching its limits now."

      Banks, which buy mainly short-term bonds, use government debt as a liquidity buffer. Selling would force them to invest in other assets, for which -- unlike government bonds -- regulators ask banks to set cash aside as a precaution. Alternatively, they can deposit money with the ECB, at a discouraging interest rate of minus 0.20 percent.

    • rötöherroja

      Hieman möhömaha Soini joutuu miettimään jo kenelle jättää puolueen jossain vaiheessa. Ennen sitä hän kuitenkin haluaa ime puolueen tyhjäksi rahasta sekä romuttaa puolueen niin ettei siitä jää kuin savuavat rauniot joita Halla-aho tai joku muu jää hoitamaan Soinin hoidellessaan miljoonaomaisuuttaan minkä veronmaksajat ovat keränneet.

    • fruuler

      Jos persuille tulee rökäletappio vaaleissa, niin todennäköisesti puolue silloin hajoaa. Jäsenistö ei enää kestä olla Soinin talutusnuorassa ja ainakin Halla-aho perustaa oman puolueen, jonka merkitys tulee jäämään marginaaliseksi. Ehkä joku ryhmittymä perustaa vielä oman puolueen joka vetää vähän maltillisempaa linjaa, mutta on kuin kepun kopio eikä saa merkittävää kannatusta. Juuri näitä tilanteita varten on perustettu säätiö. Mikään irtautuvat ryhmittymä ei vie euroakaan emopuolueesta koska siellä ei ole rahaa, vaan kaikki Soini säätiössä puoluerakennuksia myöten. Uudet puolueet joutuvat aloittamaan aivan nollasta ja se karistaa intoa irtautua. Totaalinen vaalitappio kuitenkin kypsyttäisi jäsenistön niin että Soinin jengissä ei enää haluttaisi heilua.

    • Halla-aho

      Jaa että olet perussuomalainen. Ovat kuulemma vasemmistopuolue...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      227
      4847
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      79
      3084
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2802
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2249
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2067
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1697
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1655
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1608
    9. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      46
      1600
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1449
    Aihe