Soinin touhu haisee

EprsAnj

Kyllä on kaukana Soini demokratian peruspoluilta. Ei ole mitään käsitystä typerällä narsistiperussuijarilla.
Oli suuri pettymys kun Jussi Niinistökin kävi tuon kavalan puheenjohtajan tueksi.

15

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halla-ahon_äänestäjä

      Olen tulossa
      Vero 2015 Helsingissä 11.-12.3.

      mukana myös
      Verotapahtuman avajaisissa ovat mukana pääministeri Alexander Stubb (kok.),
      valtiovarainministeri Antti Rinne (sd.)
      sekä puheenjohtajat Timo Soini (ps.) ja Juha Sipilä (kesk.).


      http://www.vihdinuutiset.fi/blogi/266158-autoverot-tuulivoimapohattojen-luksukseen

      SDP:n ja kepun vaaliohjelmat ovat karmaisevaa luettavaa. Ohjelmien toteutuminen merkitsisi, että veroeuroillamme tuettaisiin kannattamatonta tuulivoimaa joka vuosi yli 950 miljoonalla eurolla syöttötariffien nimellä. Syöttötariffeihin lapioitaisiin valtionbudjetista vuotuisen autoveron verran euroja 12 vuoden ajan.

      Veronmaksajien elätteinä olevista tuulivoimayhtiöiden tuotoista suurin osa valuu ulkomaisten omistajien taskussa veroparatiisisaarille. Pieni osa tuulivoimaloiden omistajista on suomalaisia. Tunnetuin näistä suomalaisomistajista on syöttötariffien isän, ex-ministeri Mauri Pekkarisen, vävypoika.

      Somalit suunnittelevat hyökkäyksiä ostoskeskuksiin ensin USA:ssa sitten muualla länsimaissa

      Read more here: http://www.miamiherald.com/news/nation-world/article10924946.html

      A video purported to be by Somalia's al-Qaida-linked rebel group al-Shabab urged Muslims to attack shopping malls in the U.S., Canada, Britain and other Western countries. U.S. authorities said there was "no credible" evidence suggesting a U.S. mall attack was in the works.

      Irakin USA:n lähettiläs sanoo että jos Iran haluaa taistella vieraalla maalla Bagdadissa ISIS-terroristeja vastaan, sopii

      Irak on täysin sekasorrossa

      Iraq's ambassador to U.S. says Iran's proxies taking over Baghdad's fight with IS is okay by him

      • vtun

        Nyt kuvittelet jo olevasi joku toinen henkilö. Hyvä h-a:n äänestäjä, siitä se lähtee...

        Mutta silti! Tässä Perussuomalaisuuden tutkija ja asiantuntija dosentti Tanninnen kertoo!!

        Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen

        22.2.2015 08:10 Karri Tanninen EU ja Venäjä Länsi Perussuomalaiset 23 kommenttia ilmoita asiaton viesti

        Käyttäjän karritanninen kuva

        Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

        Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

        Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

        Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.


      • naimakato

        Arvoisa Toveri Halla-ahon äänestäjä, unohdit tämän ohjeen pöydälle ja kun sulla noin pahasti närästää, lue tarkkaan ja hauduta hyvin.
        Toverillisessa hengessä kohden perussuomalaisten alamäkeä.
        http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/179416/Yläsavolainen mykyrokka/


    • Halla-ahon_äänestäjä

      MUISTAKAA KUITENKIN, MIKÄLI ASIAT JÄÄVÄT VALITUSTASOLLE EIVÄTKÄ KONKRETISOIDU PERUSSUOMEN ÄÄNESTÄMISEKSI HUHTIVAALEISSA, KANSALAISTEN KIUSAAMINEN JATKUU, AHNEET PINTAPOLIITIKOT KÄYVÄT PUHUMASSA PASHAA TASA-ARVOSTA. Peruspalvelut, hyvinvointipalvelut, terveydenhoito, vanhustenhoito ja suomalaisten veronmaksajien kunniallinen elämä tuhotaan eli niiden, jotka ovat työtä tehneet ja veroja maksaneet, niiltä viedään pois ja tilalle tuodaan mamuja sossuun. Mamu ei ole täällä veroja maksanut.

      Maahanmuuton asiantuntija tohtori Jussi Halla-aho kumoaa PROPAGANDATROLLIN ELI toimittaja Kotkavirran ja Ilta-Sanomien levittämän trollauksen naurettavana https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-vastaa-skp-professorin-kritiikkiin/ http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/scheinin hallaaho-32307

      MAMUTTAVA TOIMITTAJATROLLI hyökkää Soinin kimppuun kommunistipropagandalla. Toimittaja Johannes Kotkavirta hyökkää ensin julkisessa informaatiotilaisuudessa puheenjohtaja Soinin kimppuun vetomalla entisen taistolaisajan SKP-kommunistin puheisiin muka asiantuntijalausuntoina. Katso toimittaja Kotkavirran julkea hyökkäys lehdistötilaisuudessa "Työmiehen tunti" kohdassa 32:40 https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/q9lnwh5s

      EU tukee Englannin entisen siirtomaan rikkollisjohtoa auliisti meidän verorahoillamme
      https://www.suomenuutiset.fi/lohela-miksi-eu-antaa-tukea-hirmuhallitsijalle/ EU on lieventänyt asteittain Zimbabwen pakotteita, jotka asetettiin vuoden 2002 epärehellisiksi syytettyjen vaalien ja niihin liittyvien väkivallantekojen jälkeen. Viimeisenä helpotuksenaan EU allekirjoitti 16. helmikuuta Zimbabwen kanssa 234 miljoonan euron arvoisen apupaketin, Lohela ihmettelee.

      KULUTTAJASUOJA PÄTEE PERUSSUOMALAISIA ÄÄNESTÄVILLE, MOKUTUS JA MAMUTUS POIKKI https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-ei-hyvaksy-pakolaisten-lisaottoa/ Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ei hyväksy Suomen pakolaiskiintiön lisäämistä 300 henkilöllä. Tämän sisältöinen esitys sisältyi hallituksen ensimmäiseen tämänvuotiseen lisätalousarvioon. Eduskuntaryhmä päätti asiasta ryhmäkokouksessaan torstaina. Päätös oli yksimielinen. Joulukuussa päätetyssä vuoden 2015 talousarviossa Suomen pakolaiskiintiö on 750 henkilöä.

      • tavataankojossain

        Suksi sekopää hevon vitt uun spämmeinesi!


    • Konjakkipierut käryää tänne asti.

      • Groohan

        ;) .


      • soinikaljauskossa

        Mitä muuta köyhä persu tarvitsee, kuin isä timon armollisen konjakkipierun sieraimiinsa kerran neljässä vuodessa?


    • tyhjätynnyrikoliseeenite

      Sinäkö sitten olet lähellä anjalankosken ex persheinen, et osaa mitään muuta kuin purkaa kat-
      keruuksiasi ja mollata Soinia. Vuodesta vuoteen suodatat tasan tarkkaan samat asiat.
      On sama levy jäänyt pyörimään päähän.
      Tässä juonittelussasi ei ole mitään rakentavaa eikä se hyödytä ketään.
      Tulee ilmi vaan katkeruutesi ja pöljyytesi. Olet jo niin kuuluisa että poliisikin pelkää.
      Saatko des nukuttua öitäsi kun Soini niin mietityttää.
      Hankkiudu luuseri hoitoon !

      • kenttä_toteaa

        Asiallinen avaus Anjalankosken ex persulta jälleen kerran.


      • kenttä_toteaa kirjoitti:

        Asiallinen avaus Anjalankosken ex persulta jälleen kerran.

        Jep.


    • exkaks

      Persuille aivan uusi tilanne kun vaaleihin mennään siten että omat koirat purevat. Muut eivät hauku eikä edes tarvitse vaan YLE:n ohjelmia myöten omat haukkuvat puolueen lyttyyn ja pitävät Soinia pahan ruumiillistumana.

    • teeONhyve

      tää on hyvä

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1424705399081.html

      Lahtelainen seurakunta rahoitti lähes kahden vuoden ajan ulkomaalaista miestä, joka nyyhkytarinoillaan sai seurakunnalta 120000 euroa. Mies oli seurakunnan jäsen.

      Kun seurakunta oli vetänyt rahahanat kiinni jatkoi pappi edelleen lähimmäisen auttamista ja menetti miehelle omia rahojaan noin 30 000 euroa.

      46-vuotias mies kertoi tulevasta miljoonaperinnöstä, koska äiti ja sisko olivat kuolleet. Hänen täytyi perintö- ja hautajaisjärjestelyjen vuoksi matkustella Ruotsissa, Syyriassa, Libanonissa, Kuwaitissa ja eri puolilla Eurooppaa.

    • LUVATvs.RAISKAUKSET
      • Onhan tuosta vuodesta 2008 aika kauan aikaa. Mikä lienee tilanne tällä hetkellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      227
      4897
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      79
      3084
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2802
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2249
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2067
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1707
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1655
    8. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      46
      1620
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1618
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1459
    Aihe