Orgasmin takana on suurempi pelottava avaruus

TrialAndError

Orgasmi on mahtava juttu. Se voi myös olla pelottava. Kerron miten pelottavaksi se voi muuttua.

Olen 37-vuotias mies. Ollut niin kauan kuin muistan sellainen "nälkä kasvaa syödessä" -tyyppi seksin suhteen. Eli mikään ei riitä. 8 vuotta sitten tapasin nykyisen avokkini. Hänen kanssaan syntyi luja ja luottava suhde. Se on vienyt meidät seksissä sellaisiin sfääreihin, mitä harva koskaan kokee. Mutta ne ei ole nyt aiheena.

Nälkäisenä halusin kokea usein aina jotain uutta. Sattumalta löysin binaural-äänet. En niihin ollut ennen törmännyt, vaikka ovatkin vuosikymmeniä vanha asia. Kuuntelin erilaisia äänitteitä, jotka liittyivät seksuaalisuuteen tai orgasmiin. Siitä löytyi taas uusi aluevaltaus. Aluksi ne äänet ei herättäneet sen kummoisempia tuntemuksia, joten aloin tutkimaan asiaa syvemmin, koska halusin sitä samaa, mitä monet kirjoittelijat oli kokeneet. Vähitellen sitten äänillä alkoi olla vaikutusta. Aluksi säikähdin niitä tuntemuksia, vaikka myöhempiin kokemuksiin verrattuna ne oli aika lieviä. "Braingasmit" ja "bodygasmit" tuli tutuksi. Vähitellen aloin herkistymään äänille. Esim. vesihanan voimakas ääni sai päässäni kihelmöimään. Samoin matalat höpöttävät autojen moottoriäänet, jotka tuli korviini ikkunoiden läpi tummina ja matalina. Se sai tuntemaan kropassani samoja aaltoja kun hetkeä ennen varsinaista orgasmia. Huolestuin asiasta, mutta sitten löysin artikkelin, jonka mukaan se oli normaalia ja ohimenevää.

Aloin kiinnostumaan matalista taajuuksista, koska niillä oli aika houkutteleva vaikutus. Kokeilin 17, 18 ja 19 hz ääniä. Parhaiten toimii laadukkaat nappikuulokkeet, joissa basso on todella iskevä ja matala. Myös iso subwoofer toimii hyvin.

Vähitellen kehityin niin pitkälle, että kuivista orgasmeista ja asmr-tuntemuksista tuli todella voimakkaita. Sitten törmäsin 55 hz "kundalini-beatiin". Jo ensimmäinen kokeilu, 50 minuuttia oli räjäyttää tajuntani. Tutustuin lähemmin kundaliniin ja löysin sekä houkutuksia että varoituksia. Varoituksista huolimatta jatkoin tutkimusretkiäni. Ja näin tuli tutuksi "kundalini-shake". Ne tahattomat ruumiin ja raajojen liikkeet sekä transsi. Huom! Opiskelin pitkään Kundalinia, että tiesin, mistä on kyse.

Mutta... kaiken "parasta" oli oppia nämä asiat ilman mitään ääniavusteita. Opin saamaan kuivia orgasmeja pienellä keskittymisellä. Myös asmr-tuntemuksia päästä varpaisiin. Lopulta ymmärsin, miten kaikki tapahtuu ja miten mieltä voi ohjata. Sitten alkoi kiinnostaa, miten onnistuisi varsinainen orgasmi kunnon ejakulaatiolla. Useita sessioita pidin, mutta ne oli tuloksettomia. Sitten alkoi tulla läheltäpititilanteita. Elin sykkii ja vähän valuttaa touhutippaa. Ongelmaksi alkoi muodostua se, että... miksi sitä nyt sanoo... kiihko, kiihottuminen jne... alkoi olla niin voimakasta, että olin usein lähellä pyörtymistä, lisäksi sydän hakkasi niin nopeasti, että sain ilkeitä rytmihäiriökohtauksia, joista osa oli kivuliaita. Yritin löytää "kevyemmän" tien, jossa sydän ei takoisi niin kovaa. Vähitellen opiskelu alkoi tuottamaan tulosta. Ensimmäinen varsinainen "hands free orgasmi", vaikkakin jäi osittain kesken, oli aika käsittämätön kokemus. Siitä keskenjäämisestä muodostui ongelma, että miten saan sen vietyä loppuun. Lisää harjoitusta, niin sitten se lopulta onnistui.

Ongelmia alkoi syntyä. Aloin saamaan kuivia orgasmeja ilman syytä. Esim. kun istun tietokoneen ääressä. Yhtäkkiä tulee "se" olo ja sitten on yhtä tärinää n. 10 sekuntista muutamaan minuuttiin. Aloin tutkimaan asiaa, että mistä se johtuu. En ole vieläkään löytänyt mitään tietoa siihen. Pahin oli kuitenkin vielä edessä päin. Kaikki tämä johti siihen, että auton tärinä, bussin tärinä, matala ääni jne. aiheutti mulle kuivia orgasmeja. Ja lopulta myös kivuliaitakin siemensyöksyjä.

Terapiaan tai lääkärin hoitoon en kehtaa mennä, joten yritän löytää tähän ratkaisun itse. Ehkä tämä on ohi menevä asia. Lopetin kaikki kundalinit ja binaural beatit ja handsfree jutut. Keskityn vain normaaliin seksiin.

Eli jos olet kiinnostunut tällaisista asioista, niin muista, että kun kyseessä on mielen voimat, niin se voi johtaa mihin vain. Siellä kun ei ole ovia vaan tie on alas päin viettävä kaikkine houkutuksineen. Tien päässä on seksuaalisen minän helvetti. Paikka jonne kenenkään ei pidä pyrkiä. Toki nämä asiat voi onnistua hanskaamaan, mutta en itse tiedä, miten se tapahtuu kun on kyse asioista, jotka invalidisoi elämää.

5

1618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sain viime yönä parin tunnin kokovartalo-orgasmien sarjan. Otin happoa ja kukkaa. Nyt tiedän mitä on tarjolla, mutta pyrin siihen että hallitsen milloin olot loppuvat. Oli kyllä tiukat kaksi tuntia. En pystynyt hallitsemaan milloin tulen, vaan tulin koko ajan. En saanut stondista tai ejakulaatiota mut harrastin sit pari kertaa ihan normaalia seksiä myöhemmin. Kuitenkin uskon, että jos mielen avulla tällaisen kundalini-orgasmin saa käyntiin, sen saa myös pois päältä. Taisin kuunnella musiikkia kuulokkeista samaan aikaan ja varmaankin bassobiitillä oli osansa kokemuksessa. Mindgasmia olen myös treenannut aiemmin ihan hyvällä menestyksellä mutta mitään tällaista en osannut uskoa. Mun käsitys siitä mitkä ovat ihmisen rajat seksuaalisesti tai henkisesti menivät ihan uusiksi.

    • Anonyymi

      Nappikuulokkeet ei kyl mene lähellekään 20Hz. Eikä kyllä kuulokaan sen alke… Muuten ihan mielenkiintoista.

    • Anonyymi

      Tämä on jo vuosia vanha juttu, mutta erittäin mielenkiintoinen aihe. Olisi tosi kiinnostava ja hyödyllistä kuulla miten elämäsi on jatkunut varsinkin seksuaalisuuden rintamalla j< näiden kirjoittamisiesi haasteiden parissa.

      • Anonyymi

        Ei ole jatkunut mitenkään, sillä hänen tarinansa on fyysisesti mahdotonta.

        Kuten voit jutusta lukea, hän sanoo monessa kohdassa että hän käytännössä kiihottui äänistä, ei niin että äänet kiihottivat häntä. Hän siis meditoi niin paljon että saisi orgasmin jostain binaural äänistä että hän sai niitä. Mutta ääni ei sitä aiheuttanut. Yhtä hyvin hän olisi voinut ajatella vaikka pilkullisia lehmiä.

        Ainoastaan erittäin kalliit laitteet ja äärimmäisen hyvälaatuista kaiuttimet kykenevät tuottamaan tasaista taajuutta, ja sen täytyy tapahtua sellaisessa ympäristössä mikä vahvistaa sitä samaa taajuutta, mutta ei pirstoudu ja luo sitä kautta muita taajuuksia. Nuo äänet eivät ole mitenkään seksikkäitä ja siinä tilanteessa että ne alkavat väristämään kroppaa, alkaa olla jo sitä luokkaa voimakkaita että siinä menee vähintään kuulo.

        Normaalit korvakuulokkeet pystyvät tuottamaan tietynlaatuista ääntä, mutta aina siihen tuotettuun ääneen on sekoittunut myös muita taajuuksia, joten sellainen tarkka "kundalini tajuus" tms. on fysikaalisesti mahdotonta saavuttaa. Se johtuu siitä että kuulokkeen rakenne jo aiheuttaa pientä heijastumista rakenteista ja kun se tulee korvaan, korvan omat muodot hajottavat ääntä lisää. Kaiuttimesta taas tuleva ääni sekoittuu ilmaan ja koska ilma ei ole puhdasta, eikä myöskään tasaista, äänen heijastumat muodostavat jatkuvasti pientä rikkonaisuutta tasaiseenkiin taajuteen.

        Se ääni ei siis "kuulu" tunteena, vaan se ääni kuuluu korvaan, jonka jälkeen aivot sitten lisäävät siihen jonkinlaisia tuntemuksia. Juuri tuosta syystä ihmisen aivot ovat mukautuneet siihen että se alkaa suodattamaan automaattisesti kaikenlaisia tasaisia äänitaajuuksia pois, eli ne eivät tunnu miltään ja ihminen voi sanoa että "onpas hiljaista" vaikka paikalla olisikin jokin hurina joistain koneista.

        Äänen kokemus on siis ennenkaikkea psykologinen kuin fysikaalinen. Fysikaalinen ääni on yleensä sellainen että siinä käy huonosti kun ilmanpaine vaihtelee. Hävittäjän äänen voi tuntea, samoin kuin valtavien konserttikauittumienkin äänen. Kuurot pystyvät tuntemaan sellaiset äänet, vaikka he eivät pysty kuulemaan mitään. Sellaisessa äänen paineessa kuitenkin alkaa kuulo heiketä. Sitä voimakkaampi äänenpaine taas alkaa värisyttämään kehon nesteitä ja aiheuttamaan vaaraa.

        Nuo itämaiset rumpujen taputtelut ja muut vastaavat, eivät minkään maagisen äänenpaineen kautta tuota mitään hoitavaa säteilyä, värinää tai vastaavaa. Yhtä paljon saat hoitoa kehollesi kun menet tuulisena päivänä ulos tai meren rannalla veden alle sukeltamaan.


    Ketjusta on poistettu 51 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5749
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      495
      3636
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      169
      3453
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2674
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2459
    6. 275
      2100
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1543
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1190
    Aihe