Alkaakaahan herääämään, nostamaan päänne

Herätyys

Alkaakaahan herääämään, nostamaan päänne, Kristus Jeesus (Raamatun UT mukaisuus) oikeaan arvoonsa ja asemaansa, Herraksenne, johtavaksenne ja hallitsijaksenne elämässänne, että teistä tulisi seuraajiaan, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", riittävää apostolista seurkuntaa ja seurakuntiaan, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, kaikessa täydellisyys, päämääräisesti pyrkivästi / edistyvästi rakentavia.

Jeesuksen nimessä... herätykseksi sanoman tuojaksi ja tämän vasta Oikeasti. Krist. vaihtohdon rakentamisen puolesta puhuvaksi ja toivaksi kutsuttu / armoitettu, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa, Hänen kanssaan, Hänessä yhdeksi, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtäpitäviksi kokoamassa oleva.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätykseksi

      Jaaha, edelleenkin kaikki väki täällä, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi soihdut sammuneina, pimeydessä elävinä, muista ja muusta niin väliä, itsekyyden unelmissaan, vain oma puolieellisesti elävinä, kukin NUKKUU!!

      Jeesuksen nimessä...

    • Tottaonjokasana
    • Herätykseksi

      Korkea aika siis alkaa laittamaan Kristillisyys asiat Raamatun UT mukaiseen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävään, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolista (apostilisjohtoista) seurakuntaa ja seurakuntiaan siihen alkuperäisen tarkoituksen ja tavoiteen (kaikessa täydellisyys) päämääräiseen edistyvään, jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT, apostolisen seurakunta opin mukaisesti ja perustalta, Krist. vaihtoehtoa, sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaan, rakentavaan tilaan.

      Joka edellyttää näin Raamatun UT mukaisesti, käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi / ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, = osoittavasti / todistavasti, eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, paikkakunnittain ja alueittan, kansakuntien laajuistesti YHDEKSI, Hänen apostoliseksi jäsenistö verkostoksi, Kristuksessa Jeesuksessa OSUUS, talous huonekunnaksi, YKSI PÄÄ paikkakunnallaan, huonekunniksi (seurakunnikseen) Suomen Kristityt jäsenistöksi järjestäytymisen / saumattomaan yhteistyöhön niillä Krituksen Jeesuksen, = Raamatun UT mukaisilla ehdoilla yhdistymisen.

      "Läytäneekö uskoa" Raamatun UT mukaista ja mukaiseen etsivä?

      Jeesuksen nimessä... vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisetsi elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Hänen kansaan, Hänessä YHDEKSI kokoamassa oleva.

      • Herätykseksi

        No! HERÄTYYS nyt. Ettei käy kuin niille Nooan aikaisille, jotka heräsivät ja kiinnotuvat siitä pelastukseksi vaihtohdosta, Nooan arkista liian myöhään, etteivä enää voineet päästä siihen mukaan ja pelastumaan Jumalan Tuomiolta, joka koittui silloiselle, Jumalan Sanan vastaisesti / saata naa palvelemaan antautuneelle ihmiskunnalle lopuksi, vedenpaisumuksena. Josta vain ne pelastukseksi vaihtoehtoa, Nooan arkkia rakentaneet Nooan perhekuntalaiset, yht. vain 8 vanhurskasta ihmistä, pelastui.

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen. Vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa. Hänen kansaan, Hänessä YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitäviksi, Totuudessa YKSI mielsiesti, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti, Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi, kokoamassa oleva.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe