rautaa rajalle, persut

militaristit

Persut taitaa ollakkin sotakiimasimpia. Menee jo hurrien ja kokoomuksen ohi, asekiimassa. Ei tulla hallitukseen, jos ei rahat panna aseisiin. Mitä rahat meinaa. Leikkaako eläkeläisiltä ja indeksikorotuksista.? Ei me sodalla Venäjälle pärjätä, vaikka budjetit vuosiksi kokonaan laitettaisiin aseisiin. Eikä pelasta nato. Paras haalia hyvät suhteet Venäjään!"

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ituhipisit

      Köyhiltä otetaan rahat aseisiin. Köyhän suusta viedään leipä että voidaan ostaa aseita joilla ei kuitenkaan kellekään pärjätä. Ei kelpaa Naton apu jonka avulla emme tarvitsisi kuin yhteisiä asejärjestelmiä niin olisimme turvassa eikä tarvitse lapioida rahaa puolustukseen joka ei kuitenkaan auta, vaan pelkästään kurjistaa karjaa vieden lapsilta, vanhuksilta ja sairailta sen mitä tarvitsevat.

      • natotuho

        Nato vasta varustelun vaaatisikin. Venäjä kyrpiintyisi ja sodanuhka!


      • natotuho kirjoitti:

        Nato vasta varustelun vaaatisikin. Venäjä kyrpiintyisi ja sodanuhka!

        Ei se kai nyt sen enempää, kuin nykyisellään...


      • rajalinja

        eikös se aikanaan tullu sakemanni, pani suomen akkoja paksuks, poltti lapin ja olimme sodassa natsihihhulien takia englannin, jenkin ja kaikkien kanssa sitten lie
        samanlaisia pöhelöitä on suomen johdossa nytkin ja historia toistaa itseään
        ryssävihaiset kaverit ei näe sitä tosiasiaa, että meitä on 5,5 miljoonaa ihmisitä ja miehistä pieni prosentti, joka pystyy maata puolustamaan, muilta poksahtaa "polla" tai liikalihavuuden takia pettää pumppu, mutta kova kansa ollaan vittuilemaan ja oikein kerjätään turpaan.
        Minä luulen, että kun iso rähäkkä alkaa niin esim. jenkeillä on tekemistä oman maansa kanssa ja samoin muuallakin Euroopassa
        tuolla venäjän takanakin on maita, jotka ei muistele hyvällä jenkkipoikaa
        ja sitten siihen vielä rättipäät, siinä saa opama miettiä, että mitä tehdään


    • maalaisfaktaa

      Mamut aseisiin! Persupojat ottaa kaljaa!

      • Ja Jussi Niinistö runkkaa Mannerheimin patsaan juurella ihaillen.


    • vanhakupe

      Tarkoitatko siihen rosvovaltioon. Et tainnu katsoa sitä MOT ohjelmaa "venäläiset valtaajat" Ei kun kiireesti Natoon, eikä mitään yhteistyötä Ruotsin kanssa, se on yhtä tyhjän kanssa. Ois pitänyt mennä jo sillon Baltianmaiden kassa.

      Mutta kun se Koivisto oli Presitenttinä ja vastusti niiden itsenäistymistäkin. Muistan kun niillä oli sellainen hoppu päästä Natoon jopa ennen kun EU:hun. Niillä näät oli pitkäaikainen kokemus siitä kumppanista ja katsoivat sen riittävän.

    • pskanjauhajiaootte

      heehhehhe. Ne joiden kannattamat puolueet olisivat viemässä suomea natoon huutavat nyt persuja vastaan. Natoon meno maksaa aika paljon enenmmän kuin puolustusmäärärahojen leikkaamattomuus tai pieni korotus.
      Jos ei kirjoittelijat ole huomanneet niin euroopassa käydään aseellisia konflikteja, terrorismi on nostanut päätään, turvallisuus ei ole enää taattua. Tarvitaan uskottavaa puolustusta, kriisienhallintaan koulutettua porukkaa ym. Mutta ei, annetaan nekin rahat kreikkaan. Sieltähän raha kulkee saksalaispankeille ja se mikä jää kreikkaan niin se käytetään sotilasvarusteluun kreikassa.

      • natoyess

        Puolustuksessa kyse myös muusta kuin pelkästä rahasta. Myös se vaikuttaa, mitä sillä rahalla hankimme. Vanhoja venäläisiä panssareita vai hävittäjiä, jotka ovat samoja kuin natoliittolaisilla. Hyvin paljon vaikutusta sillä mihin rahat keskitetään. Se että varuskuntia vähennettiin, säästi rahaa, mutta ei ole vaikuttanut mitään puolustuskykyymme koska ikäluokat pienenevät.

        Ja kun katsomme mitä saamme sijoitetulla rahaa, niin siitä saamme todellisen saldon. Jos vain nostamme vaalikiimassa vähän puolustusmäärärahoja liittoutumatta, niin sillä ei ole mitään merkitystä maamme puolustuksen tai kansalaisten turvallisuuden kannalta. Se vain persujen epäisänmaallinen vaalitemppu, joilla ei auta mitään, vaan huijataan ihmisiä ja saatetaan maamme vaaraan.

        Baltian maat tajusivat jo aikoja sitten missä turva on. Siellä ei ole mitään poliittisia pölvästejä saattamassa maata vaaraan, vaan he ovat etsineet maalle turvaa, joka oikeasti merkitsee jotain ja juuri nyt näinä aikoina tuo viisaus tulee arvoon arvaamattomaan.

        Mutta tuskin Suomen kansa tekee vaaleissa niin epäisänmaallista ratkaisua että antaa persujen huseerata maamme puolustuksen itsenäisyyden kanssa, vaan luovuttaa sen viisaammille ja järkevämmille tahoille.


      • pölvästit

        Ei se natokannatus ole baltiassa niin suurta, mitä Suomen natokiimaset antaa ymmärtää. Voi olla tuhoisa niille! NATO ei ole turva, vaan uhka meillekin!


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Perussuomen kannatusta nostaa

      1. Halla-ahon esiintyminen ja maahanmuuttokeskustelun tehostuminen nostaa tästä lähtien Perussuomen kannatusta.

      2. Keskustan megaprojektiin mokailutulos, TALVIVAARA RUSSOFENNOVOIMA OVAT KESKUSTAN TUHOPROJEKTEJA ja puolue on auringonlaskun maalle kanssa - puolue, jolla ei ole kansainvälisiä yhteyksiä (vrt. Vanhanen Suomeen pyörimään jäänyt englantia osaamaton setä), Rehn oli kokoomuksen armosta komissaari, kun Keskusta vei väkisin Suomen EU:hun, palkaksi tästä Rehn pääsi hommiin, mutta Olli Rehn oli rähmällään EU-byrokraattien edessä ja harjoitti EU:ssa raakaa suomalaisvastaista politiikkaa, tukipakettipolitiikkaa tyyppiesimerkkinä romanialais-bulgarialaisten mustalaisten päästämistä maahan

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soininvaara-varoittaa-sipilan-kelkkaan-hyppaavia-eduskuntaan-tulee-mukana-59-aitoa-kepulaista/4824182 jos seuraavassa keskustan eduskuntaryhmässä on 60 keskustalaista, niin siellä on yksi Sipilä ja 59 aitoa kepulaista.

      3. Tukipakettipolitikan jatkuminen. Merkelkin on siirtymässä Perussuomen linjalle, koska Saksan pinna palaa rahojen heittämisestä Välimeren syvänteisiin

      4. Koulutuspolitiikka, jossa rämettyneet puolueet tukevat pakkoruotsia ja koulua, joka on tehty tytöille naispäättäjien toimesta. Kunnollinen koulutus on maksettava myös pojille. Romaaneja lukevalla hymistelevällä koululla ei ole merkitystä miesvaltaisilla aloilla eikä esim. pakkoruotsi kuulu miesvaltaisten alojen tarpeisiin

      5. Perusteollisuuden ahdinko. Punavihreät hörhöt tekevät vaikeaksi pitää teollisuutta yllä Suomessa ilmastopoliittisine tuulimyllyineen, joiden perusteet on tuulesta temmattu

      6. Perussuomalaisuus on suomalainen kylki edellä etenemistä. Se ei ole globalisaation kieltämistä kuten impivaaralaispuolueet kokoomus ja Rkp esimerkiksi esittävät (lue historiallisista syistä turhaa kieltä ruotsia, jotta varmasti et pärjää Brasiliassa tai saat taas opiskella lisää vaikka oli koulussa mahdollisuus)

      7. Protesti on myös oleellinen. Vuosituhannen kokdemojen hulluhallitusta vastaan. Suomalainen protestoi läskiperhejarrumies Rinnettä ja polvihousupelle Stubbia vastaan

      Näistä se lähtee PERUSSUOMEN KANNATUS

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1424934211523.html

      Hallituksen neliraajajarruttaja – Suoranaista raivoa herätti muissa puolueissa ministeri Krista Kiurun tapa jarruttaa ja jumiuttaa kaikkea päätöksentekoa. Hänen pitkien, jopa yli viikon pituisten ulkomaanmatkojensa aikana asiat seisoivat. Muut neuvotteluihin osallistuvat tuskailivat hänen pitkiä – väitetään, että jopa yli tunnin pituisia – monologejaan, joissa hän toisteli julistuksenomaisia lausahduksia.

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soininvaara-varoittaa-sipilan-kelkkaan-hyppaavia-eduskuntaan-tulee-mukana-59-aitoa-kepulaista/4824182

      Osmo Soininvaara arvioi heti kokoomuksen puoluekokouksen jälkeen, että kokoomus teki katastrofaalisen virheen valitessaan Alexander Stubbin puolueen puheenjohtajaksi.

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soininvaara-tyrmaa-kirjassaan-hallitus-historian-huonoin-demarit-lytataan-taysin/4823472

      – Holkerin ja Kataisen/Stubbin hallitukset ovat puoleen vuosisataan ainoat kokoomusjohtoiset hallitukset Suomessa. Ei kovin hyvä saavutus kykypuolueelta saada molemmat kahden huonoimman joukkoon.

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soininvaara-kirjassaan-tama-kaikki-mattaa-poliittisessa-paatoksenteossa/4823574

      Erityistä kritiikkiä kirjassa saa SDP:n hallituksessa harjoittama "neliraajajarrutus", johon myös työmarkkinajärjestöt syyllistyvät kolmikantaneuvotteluissa. Jarruttajia ovat myös päättäjien avustajat, joiden osaamista Soininvaara kehuu, mutta järjestelmä vaikeuttaa päätöksen tekoa. – Avustajat toistavat kokouksissa päämiehensä kannan papukaijanomaisesti – mitä suuremmat armeijat – sitä varmemmin taistelut juuttuvat asemasotaan.

      • tästälähtee

        Perussuomaisuuden asiantuntija Taanilan uusin:

        Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen

        22.2.2015 08:10 Karri Tanninen EU ja Venäjä Länsi Perussuomalaiset 23 kommenttia ilmoita asiaton viesti

        Käyttäjän karritanninen kuva

        Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

        Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

        Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

        Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.


    • hallaahopetturi

      Mitä sivari maanpetturi Halla-aho nostaa?

      Haluaako hän Suomeen armeijan, jonka väki ei ole käynyt armeijaa, vaan pelkästään netissä kirjoittelee päättömiä lurituksia siitä miten kovia ollaan?

      Sivariltahan me menemme kysymään neuvoa miten tämän maan asioita pitää hoitaa ja miten sitä puolustaa.

      Halla-aho sivarihöpinöineen voi suksia sinne missä pippuri kasvaa. Ei Suomi tarvitse tuollaisia maanpettureita tänne valehtelemaan ja loisimaan.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      HALLA-AHON LINJA ON SUORA JA POHJA SEISOO VAKAASTI, HÄN toteaa: Istuvien edustajien mainonta ja näkyvä tukeminen ei tuntuisi asialliselta eikä tarpeelliseltakaan. Haluan kiinnittää eri puolilla Suomea asuvien lukijoideni huomiota sellaisiin ehdokkaisiin, joiden näkemykset maahanmuuttoa koskevissa kysymyksissä ovat lähellä omiani ja työ on hyvää kunnallispolitiikassa ja/tai kansalaisaktiiveina

      VAALIVINKIT 24.2. 2015 eduskuntavaaleihin huhtikuussa su 19.4.2015
      Ennakkoäänestys on Suomessa 8.-14.4.2015 Lisää perussuomalaisten ehdokkaita https://vaalit.perussuomalaiset.fi/
      ota kiinnostaviin ehdokkaisiin yhteyttä
      Äänestäjän on hyvä huomata, että marginaalit voivat joskus olla todella pienet, ja omalla äänellä on merkitystä
      http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html/
      JUSSI HALLA-AHON VAALIVINKIT, hiukan lyhennettyinä, jotta mahtuvat

      HELSINGISTÄ NUUTTI HYTTINEN. AION ÄÄNESTÄÄ HÄNTÄ. Hyttinen on piirin puheenjohtaja, joka on toiminut myös kaupunginvaltuustoryhmämme sihteerinä http://www.nuuttihyttinen.fi/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/nuutti-hyttinen/

      VARSINAIS-SUOMESTA VILHELM JUNNILA Naantalista. Junnila toimii Naantalin kaupunginvaltuustossa, johon hänet valittiin vuoden 2012 vaaleissa perussuomalaisten ykkösenä ja koko kaupungin neljänneksi suurimmalla äänimäärällä, myös EDUSKUNTA-AVUSTAJANA. Talon tavat ovat hänelle valmiiksi tuttuja, ja OLEN TYÖSKENNELLYT hänen kanssaan http://vilhelmjunnila.fi/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/vilhelm-junnila/

      VARSINAIS-SUOMESTA HEIKKI TAMMINEN, jos et halua äänestää naantalilaista valtuutettua ja eduskunta-avustajaa, voit äänestää salolaista valtuutettua ja eduskunta-avustajaa. Heikki Tamminen on myös MINUN AVUSTAJANI. Hänet valittiin vuoden 2012 vaaleissa valtuustoon kaupungin kuudenneksi ja perussuomalaisten kolmanneksi suurimmalla äänimäärällä http://www.heikkitamminen.com/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/heikki-tamminen/

      PIRKANMAALTA HEIKKI LUOTO, joka oli yksi Nuivan Vaalimanifestin allekirjoittajista, ja hänen historiansa maahanmuuttokriittisessä skenessä on pitkä. Luoto valittiin Tampereen kaupunginvaltuustoon ensikerran 2008 ja toistamiseen 2012, perussuomalaisten neljänneksi suurimmalla äänimäärällä. Hän on astunut pelotta suurillekin varpaille, kun on ollut aihetta, eikä ole syytä epäillä, ettei hän tekisi samaa eduskunnassakin. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Luoto jäi HARMILLISESTI 241 äänen päähän kansanedustajan paikasta http://www.heikkiluoto.fi/
      https://www.youtube.com/watch?v=aKL6EFvGobs/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/heikki-luoto/

      SATAKUNNASTA LAURA HUHTASAARI, joka tosin mennee läpi ilman minun sanomisianikin. Huhtasaari on Porin kaupunginvaltuuston jäsen ja varakansanedustaja vuoden 2011 vaaleista. Kevään 2014 eurovaaleissa hän sai lähes 10 000 ääntä ja oli Satakunnassa toiseksi suosituin ehdokas. Huhtasaarella on oikeaa asennetta, minkä lisäksi hän on HYVÄ TYYPPI http://www.laurahuhtasaari.fi/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/laura-huhtasaari/

      HÄMEESTÄ JARI "Jallu" RONKAINEN Hollolasta. Ronkainen toimii kunnanvaltuutettuna, ja vuoden 2011 vaaleissa hän nousi varasijalle hurjalla yli neljän tuhannen äänen tuloksella. Ronkainen on jämäkäksi, nuivaksi ja YHTEISTYÖKYKYISEKSI tunnettu mies, josta kaikki paitsi sosialidemokraattinen media pitävät. Hän on myös puolueen Hämeen piirin puheenjohtaja http://jarironkainen.fi/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/jari-ronkainen/

      UUDELTAMAALTA TEEMU LAHTINEN, joka iästään huolimatta on maahanmuuttokriittisen liikkeen GRAND OLD MAN. Lahtinen on yksi Suomen Sisun perustajajäsenistä ja sen pitkäaikainen puheenjohtaja. Sisun keskustelusivuilta ja toiminnasta taas - kuten tiedätte - lähti 2000-luvun alussa liikkeelle moni suuri asia. Lahtinen on toiminut Espoon kaupunginvaltuustossa vuodesta 2009. http://www.teemulahtinen.fi/
      http://www.teemulahtinen.fi/2007/02/12/politiikka/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/teemu-lahtinen/

      VAASASTA JUHA MÄENPÄÄ, joka on valtuutettu, tuottelias mielipidekirjoittaja, jonka kanssa minulla on ollut ILO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ. Uskon, että hänellä on hyvät mahdollisuudet tänä vuonna. http://www.perusjuha.fi/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/juha-maenpaa/

      Istuvien kansanedustajien mainostaminen ei olisi asiallista, mutta tuntisin itseni huonoksi, ellen mainitsisi erityistä, joiden kanssa minulla on ollut ILO TEHDÄ HYVÄÄ YHTEISTYÖTÄ

      OULUSTA OLLI IMMONEN http://olliimmonen.net/
      http://immonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ https://www.facebook.com/pages/Olli-Immonen/334608399882600/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/olli-immonen/

      LAPISTA HANNA MÄNTYLÄ http://www.hannamantyla.fi/
      http://hannamantyla.puheenvuoro.uusisuomi.fi/
      http://blogit.iltalehti.fi/hanna-mantyla/ http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/hex5000.sh?hnro=1088/
      https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/hanna-mantyla/

      • suomalainenkylkiedellä

        Perussuomaisuuden asiantuntija Tannisen uusin:

        Persut nojaa enemmän venäläisyyteen kuin isänmaallisuuteen

        22.2.2015 08:10 Karri Tanninen EU ja Venäjä Länsi Perussuomalaiset 23 kommenttia ilmoita asiaton viesti

        Käyttäjän karritanninen kuva

        Kun katselee persujen kirjoituksia, niin silmiinpistävää on se miten vähän he puhuvat venäläisistä haukkuessaan ulkomaalaisia. En sano, että venäläisiä pitäisi mollata tasapuolisuuden nimissä, mutta kun Suomi on korruptiovertailuissa positiivisesti kärkimaita, niin miksi organisoidun rikollisuuden tai veropetosten mahdollinen kasvu ei huoleta?

        Voihan tietysti olla että veli venäläinen on liian hurja, Halla-ahohan meni itkemään poliisille jopa Simo Rantalaisesta joka on vaahtosammuttajan kokoinen. Tässähän voi olla yksi persujen syy jopa suoranaiseen veljeilyyn. Reijo Tossavainen väitti että Suomen olisi parempi olla osa Venäjää kuin EU:ta, vastaavaa on tullut myös mm Juho Eerolan suusta, näitähän voisi kysyä ukrainalaisilta. Persut tuo homot peliin kun haukutaan muslimeja, mutta venäläinen homojen kurmoottaminen on jopa nettipalstoilla ihailtavaa heikäläisten mielestä. Halla-aho ei ikinä kirjoittanut Aleksandr Litvinenkon tai Anna Politkovskajan murhista, tapahtumien aikaan hän tosin pilkkasi Ylioppilaslehteä neuvostojournalismista kun he kirjoittivat Sambian homoista. Kuitenkin Halla-aho on puhunut paljon Charlie Hebdo tapauksesta, ja muhevaa freudilaisuutta tässä edustaa se että lehti on vasemmistolainen.

        Perussuomalainen talous-ja sosiaalipolitiikka on vasemmistolaista, ja onkin aika paradoksaalista että he arvostelevat EU:ta siitä mitä itse ajavat, keskusjohtoista politiikkaa. Euroopan ongelmat juontuvat paljon Kreikan kriisiä pidemmälle, eikä perussuomalaisia kiinnosta vapaampi markkinatalous jossa innovaatiot kukkii. Persut haluaa komentaa, siksi persut muistuttavat enemmän venäläisiä kuin länsimaalaisia. Suomi on historiansa ajan halunnut kuulua länteen, välissä oli toki suomettumisen kausi, mutta siitä muu Suomi on päässyt eroon. Eeroloiden ansiosta nimenomaan persut edustavat tämän päivän suomettumista. Persut kaipaavat sitä mitä jo itse sisäisesti ovat, Halla-aho on kuin Putin omilleen, kuvan palvonta on tärkeää ja se luo sairaita piirteitä kun itsekritiikki puuttuu. Persujen suhde viinaan on myös lähempänä venäläistä tapaa kuin tämän päivän suomalaista, suuria tekoja isänmaan puolesta vaaditaan muilta mutta itse mielellään jätetään inttikin väliin ja vaaditaan naisia armeijaan, riittää kun pitää leijonakorua kaulassa ja jallupulloa framilla.

        Venäläinen useimmiten tosin sopeutuu länteen muuttaessaan sinne, heille sopii myös vapaus ja vastuu, toisin kuin persuille. Venäläinen myös tuntee kulttuurin ja tietää mitä postmoderni tarkoittaa.


    • vääräsuunta

      Pitäisi keskittyä parantamaan suhteita Venäjään.

    • eitoimihallaho

      Kyllä Halla-ahon sivari ja homolinja heiluu ja pahasti.

      Eikä kiitospaitamiehet kuuntelee mitään sivarin lässytyksiä.

      Ajatella, että miehillä kiitospäitä päällä, että kiitos kun tartuitte aseisiin ja puolustitte isänmaata ja siihen tulee sivari höpisemään maahanmuutosta aivan kuin omistaisi tämän maan, niin kyllähän ne sanovat tälle suoraan, että suksi homo häpäisemistä isänmaata ja opettelemaan olemaan mies eikä tyhjän jaarittelija.

      Halla-aholaisuus on persujenkin sisällä vain pelkkä syöpä, joka syö puolueen uskottavuutta ja tekee sen naurunalaiseksi.

      • muusta_viis

        Soinin hallituskiima vauhdissa?


      • soinindiktatuuri

        Kun Soini suorittaa "puhdistuksia" niin ei homosivareilla ole paikkaa puolueessa.


    • korkea-aika

      Tuplata eläkeleikkausten menetys eläkeläisille ja lapsilisät, muut indeksileikkaukset. Näillä persujen mankumilla aserahoilla!

      • hhjjuuyyy

        Elät eilisessä näe tuleva jollei meillä ole uskottava puolustus meillä ei ole mitään ja kai sinunkin tyhjään kaaliisi uppoo tämä tosiasia vaikka en sitä en usko .


      • rautaarajalle

        Jos meidän pitää valita aserahat tai eläkkeiden leikkaus, lapsilisät, tukien pienentäminen, vanhusten hoito, niin tulevat vaalit tulevat näyttämään sen kumpaa kansa haluaa ja miten se äänestää. Haluaako se tykkejä vai ruokaa. Nämä tulevat olemaan ratkaisevat vaalit jos varsinkin persut uhonneet aserahojen perään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      258
      5434
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      79
      3184
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2832
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2269
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      82
      2086
    6. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      48
      1876
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1707
    8. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1675
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      25
      1647
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      253
      1494
    Aihe