Ongelmia kirjautumisessa

Ärsyyntynyt

Tänään yht´äkkiä kännykkäni kävi valittamaan ettei pysty kirjautumaan suomi24- postiin, mitään viestiä ei pystynyt lähettämään ei viestitkään tule perille. Yritin mennä tietokoneella suomi24 palveluun, mutta sekin valittaa virheellinen käyttäjätunnus tai salasana, ne eivät kuitenkaan ole virheelliset, koska samat tunnukset ollut käytössä jo monta vuotta enkä niitä ole vaihtanut. Kokeilin myös painaa unohtunut salasana, siitä tuli vain teksti "lähetyksessä tapahtui virhe"!?!??!?!?!

Haluaisin kysya asiaa asiakaspalvelusta, mutta mitään muuta asiakaspalvelua en ole sivuilta löytänyt, kuin yli 2 euroa minuutilta maksavan puhelinnumeron. Johtuuko tämä sivujen päivityksestä? vai onko kyseessä suomi24 kusetus, että kaikki joutuu soittamaan ylihintaiseen numeroon!!!!

Onko muilla samanlaisia ongelmia?

19

1151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surkeammaksi käy tämä touhu mitä useammin ollaan "parantelemassa".
      Täällä oli taannoin luotsina Fundsija, joka kertoi olevansa kustantaja ja syytti rikolliseksi kirjoitteluani vaikka olin jopa toista kuukautta sairaalassa ilman kännykkää ja muita vempeleitä eli ei ollut mahdollisuutta edes kiistää syytettä.
      Nyt laitoin juuri syyttäjänvirastoon ilmoituksen haluta nostaa mahdollisia syytteitä kun tämä suomi24lfi ei ole miklloinkaan vastannut kun olet tehnyt huomautuksen kokemistani loukkaavista kirjoituksista jopa sheriffien ja luotsien taholta eli minulla olisi jatkuvasti aihetta suomi24.fi johtavien toimihenkilöiden edesottamuksista.
      Haluan edelleen kaikista vastuksista tiedon antamaani osoitteeseen :[email protected]

    • Luin viestisi uudelleen ja olen tehnyt saman huomion.
      Mikään luotettava liikeyritys ei pyydä valittamaan maksulliseen numeroon.
      Miten voi Pauli Aalto-Setälä toimia myös YLEn palkkalistoilla.
      Muistan nuorena erään Hesarin toimittajan tehneen joitakin ohjelmia YLElle ja seurauksena oli potkut Sanoman Erkolta.
      ALLER työntää mainospostiaan täällä eikä ole mahdollisuutta kieltää niitä muuten kuin liittymällä maksulliisiin palveluihin.

    • salasanani.tiedän

      Minulla kans yksi tunnus joka lopetti toimimasta. Salasanan tiedän ja silti kirjaantuminen ei onnistu. Yritin kans "unohtunut salasana", ja siitä tuli "lähetyksessä tapahtui virhe"
      Ylläpito ei vastaa eikä edes täällä myönnetä että osa asiakastileistä on tuhottu!

    • Aloskaann

      Juu, ei toimi ei, eikä missään kerrota mitään. 10 aikaan viimeks päässy sähköpostiin. Ylläpito pitäis varmaan tehdä jotain??????

    • Hermokireellä

      Mulla kans sama ongelma!

    • suurestisuuttunut

      Sama ongelma!

      Luin tosta kysytyimmistä kysymyksistä, että tämä käyttäjätunnus on nyt sit se sähköpostin alkuosa, ilman @suomi24.fi loppua. No, eipä tuo alkuosakaan toiminut. SAATANA.

      • ajomies-x

        [email protected]
        on ollut lukittuna kun joku Ullamirjami on ilmoittanut siellä olevasta vahvasta pornosta.. Sitä en minä eikä kukaan viestikaverini ollut koskaan huomannut.
        Salasanan uusinta sittemmin tökki enkä pääse kirjautumaan postiini-


    • selvitetään.itse.tämä

      Laittakaapa listaa tähän niistä toimimattomista. Siis ovatko kaikki kaksiosaisia. Tavuviiva tai joku muu merkki kuin piste välissä tms.

      • Hei,

        Niin kuin uutisista olemme saaneet lukea, käyttäjätunnuksia yritetään aina kalastella kaikissa palveluissa. Tämän vuoksi käyttäjätunnuksia ei tulla koskaan listaamaan mihinkään missään muodossa.

        Mikäli käyttäjätunnusten kanssa tai sisäänkirjautumisessa on ongelmia, kannattaa aina olla suoraan yhteydessä käyttäjätukeemme palautelomakkeen kautta. Näin käyttäjät saavat henkilökohtaista palvelua, jolloin usein myös ongelmatkin selviävät nopeammin.

        Keväisin terveisin, Suomi24 /Oona


      • KiukkuaPukkaa

        Hei Oona,

        Mulla suomi24 sähköposti on ainoa olemassa oleva posti, joten miten asia voidaan ratkaista kun en vastausta saa luettua sähköpostista kun ei toimi? Tulee virheilmoitus "Väärä käyttäjätunnus ja tai salasana".


      • livuwoeru354245w3wer
        suomi24 kirjoitti:

        Hei,

        Niin kuin uutisista olemme saaneet lukea, käyttäjätunnuksia yritetään aina kalastella kaikissa palveluissa. Tämän vuoksi käyttäjätunnuksia ei tulla koskaan listaamaan mihinkään missään muodossa.

        Mikäli käyttäjätunnusten kanssa tai sisäänkirjautumisessa on ongelmia, kannattaa aina olla suoraan yhteydessä käyttäjätukeemme palautelomakkeen kautta. Näin käyttäjät saavat henkilökohtaista palvelua, jolloin usein myös ongelmatkin selviävät nopeammin.

        Keväisin terveisin, Suomi24 /Oona

        Ei kukaan ole sinua tai @suomi24:sta pyytänyt tunnuslistaa julkaisemaan!
        Jokin asiahan täytyy yhdistää noita tunnuksia jotka eivät pääse kirjautumaan. Onko se tavuviiva kuten tunnuksessa ajomies-x???


      • KiukkuaPukkaa2

        Voiko suomi24:lta hakea korvauksia maksamattomien laskujen vuoksi, kun eivät päästä sähköpostiin laskuja hakemaan?????????? Maksatteko myös muistutusmaksut ja viivästyskorot????


      • palveluunkyllastynyt

        Omalla tunnuksellani en pääse kirjautumaan suomi24:ään kun käytän kännykkää ja siinä 3G nettiyhteyttä. Antaa ilmoituksen että käyttäjänimi ja/tai salasana on virheellinen, mikä ei taatusti pidä paikkaansa, koska olen käyttänyt samaa tunnusta ja salasanaa jo pitkän aikaa ja samalla tunnuksella kirjautuminen onnistuu kun kännykkä on kytkettynä WLAN:lla taloyhtiön kaapelin kautta menevään nettiliittymään. Tunnuksessani ei ole mitään erikoismerkkejä, vaan pelkkiä pieniä kirjaimia. Toisella tunnuksella pääsen kirjautumaan myös kännykällä käyttäen 3G nettiliittymää. Vaikuttaa, että suoli24 palvelussa on jotain teknisiä vikoja. Voisiko ylläpito vastata milloin niihin saadaan korjaus? Onko vika jo tunnistettu ylläpidossa?


    • ulospääsy

      Täällä pääsee sähköpostiin muttei pääse ulos! Auki jää ja missä lie näkyy..

      • EipääseEi

        Itse en ainakaan päässyt. Salasana tai käyttis muka edelleen väärin.
        Keskiviikkona viimeksi sähköpostiin päässyt, NYT MENI HERMOT JA PESEN KÄTENI KOKO ROSKASTA!!!!


      • HermotMenee

        Samoihin aikoihin katkesi pääsy, eikä vieläkään toivoa näy...


    • kyllästyin

      Virheellinen käyttäjänimi ja/tai salasana. Ihan sama millä selaimella yrittää, myös jo konfatut mailisoftat lopetti toimimasta. Olen jo siirtynyt käyttämään oikeita toimivia sähköposti palveluita, mutta olisi kiinnostanut tsekata onko tässä postissa mahdollisesti jotakin säilyttäminen arvoista. Mutta en tosiaan ala soittelemaan maksullisiin numeroihin sen takia että palvelu ei toimi. Olkoon koko roska.

    • hyvinkyllästynytjakypsä

      Omalla tunnuksellani en pääse kirjautumaan suomi24:ään kun käytän kännykkää ja siinä 3G nettiyhteyttä. Antaa ilmoituksen että käyttäjänimi ja/tai salasana on virheellinen, mikä ei taatusti pidä paikkaansa, koska olen käyttänyt samaa tunnusta ja salasanaa jo pitkän aikaa ja samalla tunnuksella kirjautuminen onnistuu kun kännykkä on kytkettynä WLAN:lla taloyhtiön kaapelin kautta menevään nettiliittymään. Tunnuksessani ei ole mitään erikoismerkkejä, vaan pelkkiä pieniä kirjaimia. Toisella tunnuksella pääsen kirjautumaan myös kännykällä käyttäen 3G nettiliittymää. Vaikuttaa, että suoli24 palvelussa on jotain teknisiä vikoja. Voisiko ylläpito vastata milloin niihin saadaan korjaus? Onko vika jo tunnistettu ylläpidossa???

    • p.12345

      Mielestäni järjettömän huonoa asiakaspalvelua! Miksi Suomi24 ei tiedota sivuillaan ja näissä keskusteluissa "kirjautumisessa saattaa ilmetä ongelmia, korjaamme asiaa/selvitämme asias" Tästä tulisi fiilis että ongelma huomattu, sitä korjataan ja asiasta välitetään ei hätää. Nyt kun mitään ei tiedoteta, ei reagoida asiaan, palautetta pyydetään lähettämään lomakkeella mutta siihen ei kukaan koskaan vastaa, soittaminen on maksullista ja ohjeeksi on joskus annettu kirjaudu vain tunnuksen alkuosalla joka ei todellakaan toimi..niin tästä tulee mieleen, että ei ongelmasta edes välitetä. Eikai ongelman huomaamisessa voi mennä yli viikkoa?! Varsinkin jos monella on sama ongelma...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe