Milloin PS julkaisee vaaliohjelmansa?

ihmisiksiollaan

Vaaleihin muutama viikko ja olemme saaneet toteuttamiskelvottoman ja suoratsaan vaarallisen ohejlman vain mamme kannalta hyvin vähäpätöiseen ilmiöön: maahanmuuttoon.

Mitään muita linjauksia ei tältä omien sanojensa mukaan pääministeripuolueelta pyrkivältä kyhäelmältä ole saatu.

Taitaa käydä kuten aina: saamme luottaa pelkkiin mielikuviin siitä mitä puolue ehkä pyrkii toteuttamaan jos se äänivyörystä huolimatta edes suostuu neuvottelemaan tosissaan hallituspaikasta.

Tähän asti on aina käynyt niin että mitä suurempi persujen äänisaalis sitä enemmän anti-persu on hallitusohjelma. Älä äänestä persua jos haluat maahamme persupolitiikkaa.

Mutta onko nyt toisin? Saammekohan me oikean toteuttamiskelpoisen vaaliohjelman?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perssoni

      No, oikeastaan on ihan hyvä persujen potentiaalisten äänestäjien kannalta, ettei mitää vaaliohjelmaa ole tulossakaan. Perussuomalaiset r.p.:hän ei virallisesta nimestään huolimatta ole puolue sanan varsinaisessa merkityksessä. Perussuomalaiset r.p. on ainoastaan vaaliorganisaatio, johon liittyy Isä Timon viekkaudella ja vääryydellä rakentama omaneduntavoittelusäätiö.

      Vakavasti otettavilla puolueilla on linja ja pitkä historia, Persut ovat sekalainen keitos erilaisia hörhöjä, jotka edustavat poliittisen kentän koko värikirjoa äärioikeistosta smp:läisiin keskustavasemmistolaisiin.

      Mukapuolue, jossa on keskeisillä paikoilla mukana esimerkiksi kaksi niin erilaista hahmoa kuin Jussi Halla-aho ja Jari Lindström, ei voi aidosti ja rehellisesti tarjota äänestäjille minkäänlaista linjaa tai ohjelmaa - siksi kaukana ovat puolueen eri toimijoiden poliittiset mukapäämäärät toisistaan.

      Saattaa olla persujen kohdalla ensimmäinen kerta, kun ovat edes jossakin määrin rehellisiä vaalikampanjassaan - jos siis jättävät vaaliohjelman julkaisematta, ja menevät vaaleihin jokainen mukaehdokas omalla muka-agendallaan.

      • Niin_surullista

        Persujen vaaliohjelmaa ei voida ryhmäjohtaja Lindströmin mukaan julkaista kovin aikaisin, sillä muut puolueet kopioisivat persujen nerokkaat tavoitteet. Lindströmin logiikalla tavoitteiden toteutuminen on toissijaista niiden avulla saatavaan mahdolliseen kannatuslisään verrattuna. Politiikassa ollaan vain ja ainoastaan henkilökohtaisten etujen vuoksi, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja muutokseen ei edes pyritä.

        Lindströmin selkäpuukkotaktiikka onkin onnistunut, ja hän pystyi vaihtamaan statuksensa työttömästä paperimiehestä ökypalkatuksi kansanedustajaksi. Samalla sai pieni kotikylä jäädä ja omakotitaloasuminen vaihtui luksushuoneistoon keskeltä kaupunkia.

        Siinä matkalla ovat saaneet väistyä kaikki, joiden LIndström on kokenut olevan uhkana hänen eduskuntapaikalleen. Lindströmin arvopohjaa kuvaa se, että hän on hommannut Väinö Kuisman porukoissa toimineen Suomi-Isänmaan eurovaaliehdokkaan ensin paikallisosastonsa johtoon ja sittemmin piirisihteeriksi. Lindströmillä on varmaan itselläänkin univormu, jonka hän pukee salaa iltaisin päälleen.


    • Hytky2

      Perussuomalainen vaaliohjelma on joka päivä nähtävissä ja kuultavissa.
      Tänä aamunakin aamulenkillä varikset, naakat ja lokit kertoi perussuomalaisten tavoitteista ja yhdessä mietimme niiden vaikutusta Ylitornion maitokarjan tuottamaan rasvaprosenttiin. Timo on siinä oikeassa, että " kyllä kansa tietää"
      ( lainattu). Mitä rasvaisempi maito, sitä paremmin seisoo.
      Ulkopolitiikan kohdalla mietimme, että euro on raha ja sitä käytetään maksuvälineenä. Talouspolitiikassa mietimme sitä, että Australia voisi liittyä EUn.
      Jos joku ei tiedä missä Australia on, niin mene hetken matkaa Tikkurilasta etelään.
      Näillä eväillä tavoittelemaan "jytkyä", osa 2:sta

      • Muuta_mieltä_ollaan

        Persujen kesken viime vaaleja poistunut slogan "Perussuomalaiset on muuta mieltä" sisältää kaiken olennaisen. Persut mölisevät aina ja vain kerjätäkseen halpoja ääniä vastustamalla välttämättömiä, mutta monen mielestä epämiellyttäviä asioita. Populistin ei tarvitse kantaa vastuuta, joten mölinän ei tarvitse muodostaa mitään loogista kokonaisuutta tai pohjautua mihinkään yhteiseen ohjelmaan. Takinkäännöt ja jopa suoranainen valehtelu ovat osa tätä demokratian halventamista.


    • kopiokoneessa

      valitettavasti on tuo pehmoperSSupapru päässyt loppumaan.Lienee nuo puuteriperseet hamstrsanneet tätä erikoispehmeää perSSupaprua,jonka rinnalla jopa Lambi on kluin hiekkapaperia?
      Uutta lähetystä odotellaan Azorisaarten takaa ihan milloin vaan ja sen jälkeen perssupooki siellä taasen flakkaa....

    • moilanekatri

      Onhan se homo sivari Halla-aho laatinut jonkin sepustuksen minkä voimalla mennään vaaleihin ja joku homo hänen homokaverinsa linkitellyt niitä juttuja tännekin. Niillä ei kuitenkaan ole oikeasti yhtään mitään merkitystä ja niiden sanojen arvo paperilla vessapaperin luokkaa. Mitään poliittista eikä mitään muutakaan merkitystä niillä ei ole. Ja kun vielä kaiken lisäksi hävitään vielä vaalit, niin jutuilla entistä vähäisempi merkitys. Persujen äänestäminen siten aivan turhaa. Enemmän poliittista vaikutusta on silläkin jos äänestää nukkuvaa puoluetta.

    • runkkkkkkkkk

      perärunkkari on persujen unelma vävy

      • valonpilkahdus

        Hyviä kirjoituksia tässä ketjussa. Ulriikka olisi jo sensuroinut kaiken, ellei olisi saanut kenkää.


    • Ei.kannata

      Muut puolueet ovat sellaisia ideavarkaita, että on parempi olla julkaisematta koko vaaliohjelmaa. Tai joskus vaalien jälkeen sitten, ensi keväänä vaikka.

    • Tollopersu

      Onhan persuleilla se surullisen kuuluisa munahautomo, Suomen persusta, josta piti tulla merkittävä keskustelujen avaaja, ja jonka mukahallituksen mukapuheenjohtaja on ilmailuministeri Tossavainen. Voisivat persulit teettää sen ohjelmansa tällä munahautomolla.

      Vai onko niin, että munahautomollakaan ei ole enää rahaa tekstin tuottamiseen, kun kaikki puolueen varat on siirretty soinisäätiölle?

      • UrhoollinenKännäri

        Tuli sitten otettua pikku "sammumiset" ja nyt taas pirtsakkaana paskaa syöttämssä palstalle ;)


    • SelkeäOhjelma

      Mikä on nykyisen hallituksen ohjelma?
      Lisätään velkaa ja odotetaan nousukautta.
      Siitä on vaikea panna pahemmaksi vaikka yrittäisi!

      • Kyllähän noi persepuheet taitaa sen tehdä... ja ruoan ALV:n korotusehdotus.


    • kenttä_arvelee

      Soini ei hotsita tehdä mitään ohjelmia, ravikatsomon VIP aitiossa ps prinsessana keekoilu kera kaljan on paljon mukavampaa?

    • kutenennenkin

      Persut julkaisevat vaaliohjelmansa heti vaalien jälkeen, ettei ajatusvarkaat pääse iskemään?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      84
      3823
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      91
      3060
    3. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      65
      2983
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      43
      2405
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      88
      2202
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1797
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1776
    8. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      324
      1773
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      25
      1757
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      62
      1610
    Aihe