Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko Eurol öljyt hintansa väärti

Eurol

5 l eurol öljyä vw 504.00 ja 507.00 luokituksilla tokmannilla 34,90eur.
Eli paljon edullisempaa kuin mobilen tai castrolin vastaava öljy. Mutta onko kenelläkään kokemuksia tästä öljystä muutakuin että rahaa jää muuhunkin.

11

7107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Krakattua-mineraaliöljyä

      Eurol on perustettu 1977. Eurol on suurin ITSENÄINEN öljysekoittamo Hollannissa.Saksan rajalle tulee suuri 15 000m2 tehdas Almeloon.

      http://www.eurol.com/ru/120-news/523-новости/5059-preparations-for-new-eurol-construction-in-full-swing.html

    • Ihmettelenpävaan

      Eikö kenelläkään ole kokemuksia Eurolin öljyistä?

    • EuroliaTietysti

      Vastaa Teboil-öljyjä. mutta luokitukset ja laatu/hintasuhde on paremmat.

      • kylnäi

        Ja höpö höpö jälleen kerran. Kyllä se Eurol lähinnä vastaa muita keskieurooppalaisia valmistajia ja monikansallisia.


    • Enpä.ostaisi

      tuohon hintaan. Yleensä myynnissä 19,90 / 5l. Olkoon millaset luokitukset hyvänsä.

    • Eurol2

      Näillä luokituksilla ja 5l litraa 35€ on kyllä halpaa. Esimerkiksi 3.0 tdi öljynvaihto imemällä maksaisi n. 80€ ja jäisi vielä 1/2 litraa lisäykseen. Onko joku audi tai vw omistaja joka on käyttänyt kyseistä eurol öljyä. Kiinnostaisi kokeilla mutta voiko halpa olla hyvä?

    • SCD.716

      Vaihdoin tänään Eurol 5w-40 synteettiset. Öljyt eivät olleet erityisen nokiset, eikä harmaatkaan, kuten edellisen omistajan jäljiltä. Vaihtamillani öljyillä oli ajettu 10 000 km. Auto käynnistyi vielä -32 asteen pakkasessa. Auto Volvo 850 2,5 litran bensakoneella ja kulkineella ikää 22 vuotta. 5l astia maksoi 24.90e joten ei kovin iso kilometrikustannus 5,2 litran täyttömäärällä. Auton aiempi käyttöhistoria on tuntematon, mutta melko ilmeistä että oli ajettu huonoilla öljyillä ja varsin lyhyttä matkaa. Edelliset öljyt olivat erityisen nokiset, samaten tulpat ja auton käynti oli heikkoa. Olettama on myös että autolla on ollut varsin pitkiä seisontajaksoja ja ajettu heikkolaatuisella polttoaineella.
      Nykyinen päivittäinen käyttö on n. 40km minimissään / käynnistys, joten moottori alkaa puhdistua ja tätä ei voitane vielä laittaa öljyn ominaisuuksien eduksi. Mutta aika näyttää miten Eurol öljyt toimivat esim. ensi talveen mennessä saatujen käyttökokemusten valossa. Noin vanhaan ajoneuvoon en kalliimpaa aio ostaa.

    • Aattelinkysyä

      Öljyn tehtävä on sitoa likaa itseensä ja tuoda se vaihdossa pois. Jos öljy ei ole mustaa kymppitonnin jälkeen, se ei ole toiminut kuten sen kuuluu toimia. Miten päättelet huonon polttoaineen? Onko auto ollut aiemmin intiasssa tai afrikassa?

      • scd.716

        Päättelen huonon polttoaineen ihan suodattimen vaihdon perusteella. Suodattimessa ruosteista sakkaa, vettä sekä erittäin pahalle haiseva jostain tuntemattomasta syystä. Moottorista mitatut pakokaasuarvot parantuivat huomattavasti pelkästään polttoainejärjestelmän sisäisen puhdistuksen jälkeen.


    • Aakolmonen

      Kun Tuulilasi-lehti oli vielä autolehden näköinen, nythän se on melkoista silppua, ja Kysy Ketoselta palsta voimissaan. Ketonen vastasi näihin oudompiin öljymerkkeihin näin: niitä löytyy todella paljon eikä niiden alkuperästä aina ole takeita. Jotkut voivat olla tunnettujen valmistajien tuotteita, joita myydään eri nimillä, ettei valmistajaa sotkettaisi halpisöljyihin. Jokainen laittaa autoonsa liukastetta, joka tuntuu edulliselta ja sopivalta. Mutta miksi pitää kaataa koneeseen oudompaa öljyä muutaman kympin säästön takia. Tunnettujen valmistajien laatuöljyjä saa liikkeiden tarjouksista tosi edullisesti, kun seuraa hinnoittelua. Maxin ketjuliikkeestä löysin toista vuotta sitten 4 litran pänikän Shellin Helix Ultran 5W-40-tuotteen hintaan 24,95. Tuotelistalta löytyy merkintä synteesiin perustuvan teknologian moottoriöljy - optimoitu Shellin kaava korkean suorituskyvyn moottoreihin. Jos LL-öljy kiinnostaa, Tokmannilta tarjouksessa Castrolin ja Mobilin vastaavat tuotteet 4 litran kannu 34,95.

    • 1200

      möbil on ainoa merkki mitä ladaani laitan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe