Maailman synnyn aika

Kun galaksit ovat miljoonien ja miljardien vuosien päässä, ei universumi mitenkään ole voinut syntyä 6000 v sitten, koska silloin oli jo näin kauan ollut tähtiä, näemme ne sellaisina kuin ne ovat olleet miljoonia ja miljardeja vuosia sitten, koska valolta on kulunut niin kauan tulla tänne.

Niinpä ainoa järkevä selitys tuolle, mitä n 6000 v sitten tapahtui (Aatamin synty tai paratiisista karkoittaminen voidaan ajoittaa tähän aikaan) on se, että silloin luotiin maapallon nykyinen järjestys. Kun ihmisiä, (Gro Magnon ihmisiä) on ollut n 50.000 vuotta, täytyy todeta, että Raamattu puhuu vain Aatamin ihmiskunnasta ja maapallon nykyisestä järjestyksestä, joka silloin alkoi.

Tällainen ajattelu saa tieteen ja luomiskertomuksen sopusointuun. Tosin tieteessä ei tunneta mitään erityistä tapahtumaa n 4000 eKr, mutta näitä asioita ja ajoituksia tieteessä ei vielä tunneta täsmällisesti. Jääkairaukset Etelämantereella saattavat tuoda valaistusta asiaan.

16

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raamatun opetus on, että ihminen luotiin samoihin aikoihin kuin muukin luomakunta. Tämä käy selville Jeesuksen sanoista, kun Hän vastasi fariseuksille, jotka kysyivät avioero-asiaa. Hän sanoi:
      "Mutta luomakunnan alusta Jumala on luonut heidät mieheksi ja naiseksi. Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa." (Mark.10:6-7)

      Jos tiedemiehet eivät saa, tähtien ja galaksien ikää sopimaan 6.000-10.000 vuoteen se on heidän ongelmansa. Heidän tulee etsiä virhettä omista tutkimuksistaan.

      • fysiikanopiskelija

        Paremminkin se on fundamentalistien ongelma,kun eivät saa lukujaan sopimimaan siihen mitä piblia sanoo.Monikohan on tästäkin sakista opiskellut
        matematiikkaa/fysiikkaa yliopistolla ja suorittanut empiiristä tutkimusta?


      • fysiikanopiskelija

        Ainakin siihen tulokseen olen tullut,että näiden hihhuleiden argumentit ovat
        tyhjänpäivävistä sanahelinää.


      • fysiikanopiskelija kirjoitti:

        Ainakin siihen tulokseen olen tullut,että näiden hihhuleiden argumentit ovat
        tyhjänpäivävistä sanahelinää.

        Mikset luottaisi luomiseen? Toki ymmärrät, että "nothing creates nothing". Big Bang ei vakuuta.

        BB ja oikukas luonnonlaki

        Ennen aikaa ei ollut mitään. Ennen aikaa ei ollut tilaa. Tilattomaan tilaan ilmestyi nuppineulanpää. Syytä emme tiedä. Sekin on ihme, että tilattomuuteen ilmestyy jotain, joka vie tilaa. Olematon luonnonlaki piti nuppineulanpäätä kasassa. Emme tiedä kuinka kauan pää pysyi kasassa, koska tuolloin ei vielä ollut aikaa. Aikaa voi mitata vain kellolla tai kenties jollain pyörivällä tai kiertävällä taivaankappaleella. Ajattoman ajan kuluttua olematon laki muuttui toisenlaiseksi laiksi ja se lakkasi pitämästä päätä kasassa ja pää alkoi levitä tilattomassa tilassa. Sinänsä hassua, että tilattomuudessa voisi tapahtua jotain. Varsinkaan leviämistä. Jossain vaiheessa toisenlainen laki muuttui kolmannenlaiseksi laiksi ja se alkoi kuroa päätä kasoihin. Nyt pää sekä leviää että kasautuu.


      • fysiikanopiskelija kirjoitti:

        Paremminkin se on fundamentalistien ongelma,kun eivät saa lukujaan sopimimaan siihen mitä piblia sanoo.Monikohan on tästäkin sakista opiskellut
        matematiikkaa/fysiikkaa yliopistolla ja suorittanut empiiristä tutkimusta?

        Fysiikka ja aika:
        > Jos maailmankaikkeus olisi niin vanha kuin väitetään, täällä olisi ollut sellaiset vuorovedet, että joka hetki menisi meret tästä yli. Maapallon pyörimisnopeus hidastuu koko ajan. Vuorokausi on ollut n. 10 000 vuotta sitten lähes tuntia lyhyempi. 170 000 vuotta sitten vuorokauden pituus olisi ollut vallalla olevan laskuopin mukaan alle minuutin. Silloin olisi pitänyt päiväntasaajan kohdalla pitää lujasti hatusta kiinni, ettei olisi sinkoutunut avaruuteen. <
        http://www.sanansaattaja.com/SIVU66.htm

        Magnetismi ja aika:
        http://koti.mbnet.fi/jrambon/RV7-2013.html
        Muuta hyödyllistä:
        http://koti.mbnet.fi/jrambon/media-aktivismi.html
        Gravitaatiohiukkasta ei välttämättä ole, mutta sähköä on.
        > "Äkkiä 'suuri kuva' muuttui. Vuosikymmeniä uskoimme gravitaation yksin ohjaavan makrokosmosta. Sitten avaruusajan kiihtyvä tutkimustieto paljasti erään vuosisadan suurimmista yllätyksistä - universumin, jonka käyttövoimana toimivat sähköiset virtaukset ja jossa kosminen 'väkivalta' on toistuvaa. ...Sähköinen verkko kytkee ja yhdistää koko luonnon, pienimmistä hiukkasista suurimpiin galaktisiin muodostelmiin asti, järjestää galaksit, tuottaa tähtien energian, synnyttää planeetat, säätelee maapallomme ilmastoa ja elävöittää biologiset organismit. Avaruudessa ei ole yhtäkään eristettyä saareketta." <
        https://www.netikka.net/mpeltonen/plasmateor.htm
        Aiheesta lisää:
        https://www.youtube.com/user/ThunderboltsProject
        Kaksi maailmankuvaa
        > Toinen maailmanselitysmalli on ateistinen ja toinen teistinen. Ateistinen mallin mukaan alussa ei ollut mitään. Tämä olematon synnytti kaiken olevaisen sattumalta. Miljardien vuosien kuluttua näemme maailman, joka silti vaikuttaa epäilyttävästi siltä kuin se olisi suunniteltu. <
        http://personal.inet.fi/koti/joel.kontinen/kaksi.html
        Langennut maailma on valheen vallassa.
        http://www.evoluutio.com/?o=0&a=0&st=0
        Miksei ole evoluutiolakia? Koska laki ei voi perustua valheeseen.
        https://www.google.fi/#q=mahdoton evoluutio
        In English
        https://www.google.fi/#q=impossible evolution
        Mitä opettajasi sanovat, jos kerrot heille, ettei evoluutiota ole? En tiedä. Kokeile.


    • Tietysti_luomisen

      Tietysti luomisen yhteydessä Jumala asetti kaiken juuri siten kuin on ollut siinä tilanteessa. Ihan järjetöntä ajatella että jostain yhdestä massasta olisi nämä erkaantuneet, mutta ihmisen mielelle voi sopia tällainen toki.

      • Kerropa ihan omin sanoin, että miksi on järjetöntä ajatella noin?


    • Suhteellista

      Raamatun mukaan Jumalalle yksi vuosi on tuhat vuotta. Näin ollen 6 000 vuotta on oikeasti 6 000 000 vuotta. Sattumalta juuri 6 milj. vuotta sitten nykytietämyksen mukaan elivät ensimmäiset ihmisapinat. Toisaalta fundamentalistisesti ajateltuna 6 000 vuotta sitten on saattanut tapahtua ihmisen kehityksessä älyllinen harppaus, jolloin nykykehitys lähti käyntiin.

      • Eikös siellä lue, että hälle yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja toisin päin?


      • Jumalallinen järjestys
        Luomisviikko = 6 päivää duunia ja 1 päivä sapattia.
        Vastaavasti Luoja on säätänyt luomakunnalle 6000 vuotta ohdakkeista aikaa ja 1000 vuotta sapattia.
        Lähitulevaisuus:
        - Rapture
        1 Thess 4:17 Then we which are alive and remain shall be caught up together with them in the clouds, to meet the Lord in the air: and so shall we ever be with the Lord.

        https://www.google.fi/#q=rapture of the church

        - Tribulation
        Mark 13:19 For there will be worse trouble at that time than there has ever been from the very beginning, when God created the universe, until now; and there will be nothing like it again.

        https://www.google.fi/#q=great tribulation

        - Peace
        Revelation 20:1-3 And I saw an angel come down from heaven, having the key of the bottomless pit and a great chain in his hand. And he laid hold on the dragon, that old serpent, which is the Devil, and Satan, and bound him a thousand years, And cast him into the bottomless pit, and shut him up, and set a seal upon him, that he should deceive the nations no more, till the thousand years should be fulfilled: and after that he must be loosed a little season.

        https://www.google.fi/#q=god's kingdom



      • yurki1000js

        Langenneen maailman historiaa.
        Biblia (1776) Siihen aikaan olivat sankarit maan päällä: ja myös sitte, kuin Jumalan pojat makasivat ihmisten tytärten kanssa, ja he olivat siittäneet heille (lapsia): nämät olivat valtiaat, ne muinen kuuluisat miehet.
        > ”Ja heidän tuomarinsa ja hallitsijansa menivät ihmisten tyttärien tykö ja ottivat heidän vaimonsa voimalla miehiltään valintansa mukaan, ja ihmisten pojat niinä päivinä otti maan karjasta, peltojen pedoista ja ilmojen siipikarjasta, ja opetti yhden lajin eläinten toisen kanssa sekoitusta, ärsyttääkseen siten Herraa; ja Jumala näki koko maan, ja se oli turmeltunut, sillä kaikki liha oli turmellut tiensä maan päällä, kaikki ihmiset ja kaikki eläimet.” – Oikeamielisen kirja 4:17

        ”Ja laittomuus lisääntyi maan päällä ja kaikki liha turmeli tiensä, ihmiset ja karja ja pedot ja linnut ja kaikki, mikä kävelee maan päällä – kaikki niistä turmeli tiensä ja määräyksensä,” – Riemuvuosien kirja 5:2

        ”Ja he alkoivat tehdä syntiä lintuja, petoja, matelijoita ja kaloja vastaan, ja alkoivat tuhoamaan toistensa lihaa ja juomaan verta.” – Eenokin kirja 7:5 <

        http://ennustuksia.com/2013/06/12/ihmisen-kirjan-muokkaaminen/

        Trey Smith uurasti, jotta me voisimme nojata taakse ja "enjoy the ride".

        https://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY

        Vanha mato on eliitin herra. Siksi tietoa pimitetään...

        https://www.google.fi/#q=suppressed knowledge
        ...ja siksi koulu ja valtamedia eksyvät ja eksyttävät.
        https://www.google.fi/#q=dumbing down america
        Miksi kaikkea em. tapahtuu? Koska langetessaan ihminen luovutti kruununsa vanhalle madolle. Siksi jälleen rakennetaan maailmankylää (vrt. Nimrodin Baabel). Uusi maailmanjärjestys (NWO) tarkoittaa ihmispopulaation rankkaa vähennystä.
        https://www.google.fi/#q=nwo kills


      • Suhteellista2
        Kaoottinen kirjoitti:

        Eikös siellä lue, että hälle yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja toisin päin?

        Joo, olet oikeassa, minä muistin väärin tuon Raamatun kohdan.
        Mutta, maailma luomiseen meni Jumalalta kaikkine elollisine eläimineen ja kasveineen 6 000 vuotta. Montako miljoonaa vuotta on kuitenkin kulunut sen jälkeen tästä maailman luomisesta?
        Sanotaanko Raamatussa että maailma luotiin 6 000 vuotta sitten?


      • Suhteellista2 kirjoitti:

        Joo, olet oikeassa, minä muistin väärin tuon Raamatun kohdan.
        Mutta, maailma luomiseen meni Jumalalta kaikkine elollisine eläimineen ja kasveineen 6 000 vuotta. Montako miljoonaa vuotta on kuitenkin kulunut sen jälkeen tästä maailman luomisesta?
        Sanotaanko Raamatussa että maailma luotiin 6 000 vuotta sitten?

        Älä vedä omasta hatustasi. Luojamme teki meille helpoksi luottaa nopeaan luomiseen, koska Hän loi kasvit ennen aurinkoa:)
        https://www.youtube.com/watch?v=bLHB_hNk42g
        Vielä kerran. Luomisviikko = 6 päivää työtä ja 1 päivä sapattia. Vastaavasti luomakunnalle on säädetty 6000 vuotta ohdakkeista aikaa ja 1000 vuotta sapattia. Voimme siis iloita pian alkavasta pitkästä rauhasta:)
        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=iloitkaa&kirjat=kr


      • Suhteellista3
        yurki1000js kirjoitti:

        Älä vedä omasta hatustasi. Luojamme teki meille helpoksi luottaa nopeaan luomiseen, koska Hän loi kasvit ennen aurinkoa:)
        https://www.youtube.com/watch?v=bLHB_hNk42g
        Vielä kerran. Luomisviikko = 6 päivää työtä ja 1 päivä sapattia. Vastaavasti luomakunnalle on säädetty 6000 vuotta ohdakkeista aikaa ja 1000 vuotta sapattia. Voimme siis iloita pian alkavasta pitkästä rauhasta:)
        http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=iloitkaa&kirjat=kr

        Kiitos ojennuksestasi, vaikka itse jo ojensinkin itseäni.
        Hyvä huomio sinulta, että huomasit tuon ristiriidan, kasvien luomisesta ennen Auringon luomista, Raamatussa.



    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      193
      2439
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2174
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      190
      2113
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1242
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1212
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe