Haluatko tehdä syntiä?

Raamatusta

Luin tältä palstalta keskustelua siitä onko mahdollista elää tekemättä syntiä. Jotkut kirjoittivat, ettei tietenkään. Sellaiset perustavat mielipiteensä omaan ymmärrykseen ja vallitsevaan kristilliseen valtanäkemykseen. UT:n sanoma on kuitenkin päinvastainen. "Tämän minä kirjoitan teille ettette syntiä tekisi." Onko niin, että hän joka kirjoitti tämän, ei oikein ymmärtänyt kristinuskosta mitään kun menee tuollaisia kirjoittamaan? Vai olisiko niin että minulle kelpaa elämä synneissä? "Niin sen te kyllä hyvin siedätte." Jokainen koteloon itseään. 2.Kor. 13:5.

10

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jdgdy

      Ajatukset harhailee mutta niiden mukaan ei tarvitse käyttäytyä. On suuri ero jos ajattelee syntiä kuin että tekee niiden mukaan, myöhemmin uskossa "vartuttuasi" huomaat että ne pahat ajatukset on jättäneet mielesi.

    • kilvoitellen

      Kautta historian uskovat ovat aina taistelleet syntiä vastaan rukoillen, paastoten, ripittäytyen, parannusta tehden ja ehtoollisella käyden. Nämä ovat meille annetut aseet, joiden avulla voimme paremmin elää Jumalan tahdon mukaista elämää.

      Etenemme askel kerrallaan. Jos lankeamme, teemme parannusta ja Pyhän Hengen ja Jumalan Sanan vahvistamina jatkamme taistelua.

      • Jumalarankaisee

        ..etpä sitten viitsinyt mainita,että tuo kirjoittamasi on sitaatti..Olen lukenut saman tekstin. Mutta jälleen tässä eräs LOISTAVA esimerkki varastamisesta,jota uskovaisten keskuudessa on kaikilla mittapuilla! Hävetkää ja tehkää parannus! Jos joku on Jumalalta jotakin saanut, teillä ei ole oikeutta tehdä kuten Daavid ja "varastaa köyhän miehen ainoaa lammasta". Omista ideoistani ja ajatuksistani en enää kerro kuin harvoille,sellaisia kleptomaaneja ja ihmiskunnian kärkkyjiä en ole missään tavannut niin paljon,kuin uskovaisten parissa..Tämä on varoitus:älkää luottako ajatuksianne edes ystävänä pitämän henkilön tietoon-todennäköisesti julistaa jatuksesi ominan ja saa ihmisten huomion ja suosion jonka Jumala oli sinulle tarkoittanut. Vielä kerran,te valheelliset profeetat ja henkisesti keskenkasvuiset heikkojen kiusaajat:HÄVETKÄÄ!


    • suosittelenkaikille

      Jeesus on antanut kehoituksen huolehtia orvoista, vanhuksista, sairaista, vaivaisista ja vammaisista. Niiden on huolehdittava heistä, jotka omistavat maan, jossa he asuvat. Ne, jotka synnyttivät pelon, saavat itse kokea sitä ja ne, jotka käyttivät väärin valtaa, joutuvat menettämään sen. Ne, joilla on korkea arvo naamionaan. Jotka ovat elämässään nöyriä korotetaan heille kuuluvaan asemaan.

    • Jumalanhulluus

      Kukapa uudestisyntynyt uskova haluaisi tehdä syntiä?

      Totuus on kuitenkin se, että temme syntiä, siitä emme pääse yli, eikä ympäri.
      Paavalikin huomasi sen ja kirjoitti:

      Room. 7:25
      Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta! Niin minä siis tämmöisenäni palvelen mielellä Jumalan lakia, mutta lihalla synnin lakia

      - lihamme heikkouden tähden käy noin, kuin Paavali kirjoitti.(ei ruumiillista heikkoutta tarkoitanut)

      1. Joh. 1:8
      Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.

      - teemme syntiä tahtomattammekin, kukaan uudestisyntynyt ei saata syntiä "harjoittaa", eli jatkaa synnin tekoa, kun havaitse jonkun asian olevan syntiä, hän ei voi sen tekemistä jatkaa.

      Eräs Jumalan mies näki näyn:

      Oli kapea elämän tie, tiellä mutkitteli kulkija joka oli välillä musta, välillä valkoinen. Kulkija kääntyi häneen päin ja sillä kulkijalla oli hänen kasvonsa, eli oli itse siinä.
      Hän ihmetteli näkyä ja kysyi Herralta, mitä tämä tarkoittaa?

      Vastattiin:
      Kun teet syntiä olet silloin musta, mutta kun huomaat erehtyneesi, kadut syntejäsi, saat anteeksi ja muutut heti valkoiseksi.
      Jeesuksen veri uhdistaa koko ajan sellaista vaeltajaa, joka tahtoo Herraa seurata ja tekee parannusta erehdyksistään (synneistään)

      Siunausta.

      t. Jumalanhullu

      • hienoKirjoitus

        Kiitos vapauttavasta kirjoituksesta. Nyt pääsen tekemään lihallista syntiä, koska veri puhdistaa vaeltajaa ja liha palvelee synninlakia. Tässä yhtälössä on uskovan lupa kulkea, jumalanhullulla on oiva tapa opettaa vaeltavia ja kilvoittelevia. Jumalan Henkeä siinä ei tarvita voimaksi.


    • valkonaamio

      nälkä lähtee syömällä ja himo nussimalla

      -vanha viidakon sanonta

      • näinhänseON

        ja päämäärä saavutetaan helvetin tuli. Joka pyhittyy, hän pyhittyy, ja joka saastuu, hän nussimalla saastuu, sekä saattaa lähimmäisensä onnettomaksi.


    • syntionihanaa

      Haluan ja vielä kerran: haluan!

      • todentotta

        Eihän sitä kannata huutaa kokoajan. Kyllä me sinut tunnemme. Halu sinulla on saastaisuuteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe