MIKSEI ME VOITAIS

Miksinäin

Vain rakastaa Jumalaa

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sikseimevoida

      Asiallinen kysymys vaatii asiallisen vastauksen. Lähden siitä että sanalla "me" tarkoitat yleensä meitä kaikkia ihmisiä. Tässä muutamia syitä siihen, miksei me voitais:

      1. Me emme tunne Jumalaa, kiellämme Hänen koko olemassaolonsa emmekä halua edes tutustua Häneen. Jos ihminen elää tilassa, jossa hänellä ei ole Jumalaa, niin Jumalan rakastamiselle ei ole kohdetta. Ihminen kieltää Hänet, jota meidän tulisi rakastaa - tässä tilassa ihminen on kuin mieltä vailla. Ps. 14:1 "Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa".

      2. Jumalan Sana, Raamattu ilmoittaa meille millainen Jumala on ja eritysesti sen, että Jumala on kohdattavissa armossa ja rakkaudessa vain Jeesuksessa Kristuksessa. Ilman uskoa Jeesuksen ristin sovitukseen, ihminen ei voi ottaa vastaan ja kohdata Jumalan rakkautta ja totuutta.
      1. Kor. 2:14 "Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti."

      3. Luonnollinen ihminen elää vihollissuhteessa Jumalaan. Kristuksen tekemä sovitus koskee kyllä kaikkia, sillä Jeesus sovitti koko maailman synnin, mutta ilman uskoa jäämme vihollisen maahan ja suhteemme Jumalaan ja olemukseltaan vihamielinen. Paavali myöntää, että ennen uskoon tuloaan hänkin oli Jumalan vihollinen, vaikka yritti elää hurskasta elämää fariseuksena. Room. 5:10 "Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuiksi hänen kanssaan hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut."

      4. Ihminen ei ole luonnollisessa tilassaan uudestisyntynyt, joten hänessä ei ole tapahtunut muutosta todelliseen rakkauteen. Vain uudestisyntynyt voi todellisesti rakastaa lähimmäistään pyytettömästi ja Jumalaa. 1. Joh. 4:7 "Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan."

      5. Ihmisten todellinen sydämen tila näkyy heidän suhteissaan lähimmäisiinsä. Vihaa sisällään kantavan on mahdotonta rakastaa Jumalaa.
      1. Joh. 4:20 "Jos joku sanoo: "Minä rakastan Jumalaa", mutta vihaa veljeänsä, niin hän on valhettelija. Sillä joka ei rakasta veljeänsä, jonka hän on nähnyt, se ei voi rakastaa Jumalaa, jota hän ei ole nähnyt."

      6. Monet ihmiset ovat kaksinaamaisia. He eivät ole koskaan kohdanneet ristin Herraa, tehneet Hänen edessään parannusta, tunnustaneet syntinsä ja ottaneet vastaan syntien anteeksiantamusta ja uutta elämää. He saattavat puhua kauniisti rakkaudesta, palvella ihmisiä näyttävästi, mutta kaiken he tekevät oman kunniansa tai etunsa tähden. Myös Jumalan valtakunnan työssä, pastoreina ja julistajina voi olla ihmisiä, jotka kaksinaamaisesti tekeytyvät kristityiksi.
      2. Kor. 11:15 "Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.
      Room. 16:18 "Sillä sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta, vaan omaa vatsaansa, ja he pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet."
      2. Piet. 2:17 "Sellaiset ovat vedettömiä lähteitä ja myrskytuulen ajamia hattaroita, ja pimeyden synkeys on heille varattu."

      Et voi "vain rakastaa Jumalaa", ellet ensin itse ole tullut Jeesuksen luokse Jumalan rakkauden kohteeksi ja Jumalan lapseksi.
      1. Joh. 4:19 "Me rakastamme, sillä Hän on ensin rakastanut meitä."

      Siunausta päivääsi!

    • Meissä ei isessämme ole rakkuatta,se on lahjaa että voimme rakastaa,koska Jeesus on rakkausu.

    • Herätykseksi

      Jumalaan Rakkautta on Hänen kaikille hyväksi Pyhän Sanansa, Raamatun UT opetysuten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, jokaista kristuksen Jeesuksen omaa myöden yhtä olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi, ja maalle suolaksi riittävällätavalla apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasti, käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttöävästi / ne Oikean, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden täytymyksen mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi, ne käytännön arkielämässä osoittavasti / todistavasti eläminen ja toimiminen / vaikuttaminen.

      Jeeusksen nimessä... muistuttaen ja valistaen, siitä mikä vasta on Pyhään (ei mitään pahaa) Jumalaan ja Kristukseeen Jeesukseen, ja niihin "vääryyden uhreiksi joutuneisiin lähimmäisiin" / koko luomakuntamme ja kaikkeuden, kaikkineen Luoja ja Omistaja Jumalaan ja Hänelle uskollisiin ja kuuliaisiin lapsiisnsa Kristuksessa Jeesuksessa / Raamatun UT mukaisuudessa, puhdasta, kaikista ja kaikesta Luojan hyväksemme luomasta oikein huolta ja vastuutta kantavaa, epäitsekästä aitoa Rakakutta. vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      284
      2978
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1350
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1218
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      262
      1162
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1021
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      961
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      821
    Aihe