krimin terroristit

Totuusontulessa

Nyt kun ryssä auttoi krimin terroristejä, niin kannattaa miettiä suomalaistenkin ryssärakastajien millaista porukkaa ihannoi. Putler on mielisairas oman kansansa alistaja jolle valehtelu on pakkomielle. Nämä suomalaiset ryssätrollit kuvittelevat nyt, että valehtelu ja manipulointi on normaalia. Valitettavasti he joutuvat huomaamaan hyvinkin pian mitä on olla häviäjän puolella. Terroristien rakastajat ovat ovat aina olleet suuren kansan syvästi halveksimaan pohjasakkaa...hyi helvetti!

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettureidenvihaajanro1

      Totta kuin kirkonrotta! Ainut asia mikä ällöttää vielä noita krimin rosvojoukkoja enenmän, on noi suomitrollit. Saisikohan joku selville ketä oikeasti ovat. Olisi kiva tervehtiä ihan livenä. Voi kyllä olla, että aikamoisen säälittävää rupusakkia on. Ei muuten rupeais tollaiseen puuhaan muutamasta ruplasta. No sen edestään löytää minkä tänne jättää...oikeus toteutuu terroriastien rakastajillekkin.

      • pöööiltapimeällä

        Eiköhän ne sieltä löydy kunhan vähän kaivellaan............


    • Tötteröö

      Tässä nim. Totuusontulessa ja Pettureidenvihaaja no1 mielipuuhissaan Kievin Kreschatiin kadun puistossa Ukrainassa.

      Kreschatik is the most famous and one of the busiest streets in Kiev. It is a wide boulevard with plenty of chestnut trees.

      • jjuuhhyy

        Ryssärakastaja trollaa. Helvetin paska maanpetturi...


      • jgugfdjdjfj

        Alla oleva artikkeli kertoo kaiken trolleista. Valehtelijoita ja huijareita. Hyi helvetti mitä pohjasakkaa. Ja ovat vielä kaikenlisäksi häviäjän puolella.

        Putin, Krim ja ydinaseilla pullistelu – ”Venäjä kylpee valheessa”

        Presidentti ei edes häpeä tunnustaa valehteluaan, ihmettelee neuvostoarmeijassa palvellut upseeri.

        Kun Vladimir Putin kertoi, että Krimin liittämisen yhteydessä oltiin valmiita käyttämään ydinaseita, koettiin ainutlaatuinen hetki, sillä silloin hän ei valehdellut, viiltää Ilja Milštein Grani.russa arvioidessaan Venäjän televisiossa sunnuntaina esitettyä dokumenttia Krimistä.

        Milšteinin johtopäätökset ovat karut: Putinin Venäjä häviää törmäyskurssillaan lännen kanssa kaikki mahdolliset taloudelliset ja muut sodat. Ainoastaan ydinsodan uhka on valttikortti Putinin pelissä, koska se todennäköisesti takaisi molempien osapuolten tuhoutumisen.

        Venäjä kylpee valheessa, raivoaa Aleksandr Golts Gazeta.russa. Purkauksen takana on samainen dokumentti, jota hän kommentoi jo viime viikon lopulla siitä esitettyjen ennakkokatkelmien pohjalta.

        Goltsin mielestä Putinin aikaisemmasta poikkeavat lausunnot kertovat venäläisen yhteiskunnan kriittisestä muutoksesta. Hänestä kenellekään ei ole salaisuus, että KGB:n upseerille valehteleminen on samanarvoinen asia kuin veden juominen lasista.

        Sen sijaan kyse on siitä, ettei Putin häpeä tunnustaa valehteluaan. Lisäksi kansa ottaa kiitollisuudella vastaan johtajansa valehtelun, kun se tapahtuu hyvän asian eli Krimin palautuksen puolesta.

        Goltsin mielestä valehtelusta on tullut normi koko venäläiselle yhteiskunnalle eikä kukaan pelkää jäävänsä kiinni. Hän letkauttaa, kuinka upseereina itseään pitävät kertovat, että Donbassissa taistelevat vapaaehtoiset, jotka ovat lähteneet lomille.

        Kenenkään ei tarvitse piitata siitä, että ”lomille” lähtee kokonaisia panssarivaunupataljoonia, purnaa Golts, joka on itsekin neuvostoarmeijassa palvellut upseeri.

        Todellisuuden hämärtymistä pohditaan lukuisissa venäläisissä nettijulkaisuissa.

        Kremlin tiedotuspolitiikan ainoa tavoite on turvata vallankäytön jääminen piiloon, tulkitsee toimittaja Oleg Kašin Slon.russa. Hänestä kukaan ei tiedä, miten päätöksenteko tapahtuu ja ketkä asioita ratkaisevat Putinin kanssa.

        Kašinin mukaan Kremlistä peräisin olevat vuodot ja disinformaatio, harhautukset, ovat johtaneet siihen, että ihmisten kuvittelema Putin elää elämää, jolla ei ole enää yhteyttä todelliseen mutta salattuun presidenttiin.

        ”Hän on mennyt uudestaan naimisiin – hänellä on kaunis nuori vaimo.”

        Näin aloittaa Gazeta.ru artikkelin huhuista ja paljastaa, ettei kyse suinkaan ole lainauksesta tämän viikonlopun venäläisesä Facebookista, Vkontaktesta, vaan vuodelta 1937, jolloin Josif Stalin oli häipynyt näkymättömiin Sotšiin.

        Samassa verkkolehdessä politologi Georgi Bovt peilaa Putinin katoamistemppua vertaamalla Syyrian nykyisen presidentin isän Hafiz al-Assadin tapaan ”sairastua”. Diktaattori testasi lähipiirin reagointitapoja.

        Bovtin mielestä Venäjällä on päästy todellisuuden ja kuvitellun suhteissa jo niin pitkälle, ettei mikään enää estä sitä, että mikä tahansa keksitty voi myöhemmin muuttua viralliseksi hallituksen ilmoitukseksi.

        Goltsin tulkinta Putinin piilottelusta nojaa siihen, että presidentti on vältellyt kannanottoa hallinnon sisäiseen riitaan. Turvallisuuspalvelu FSB syyttää tšetšeenejä oppositiopoliitikko Boris Nemtsovin murhasta, samaan aikaan kun Tšetšenian johtaja Ramzan Kadyrov vannoo ikuista uskollisuutta Putinille.
        Onko Krim teille kallis, utelee viikkolehti Vlast joukolta eri alojen vaikuttajia. Kysymys osuu Krimin liittämisen ytimiin, sillä se arvioi asiaa myös hinnan kannalta. Siitä taas Venäjän johto ei halua puhua.

        Sen sijaan arvostettu teatterinjohtaja Mark Zaharov sanoo Vlastin gallupissa suorat sanat, kuinka Krim on osoittautunut liian kalliiksi, sillä Krimin takia lähti liikkeelle hintojen reagointi, jota maan johtajat eivät osanneet ennakoida.

        Aina kriittisessä Novaja gazetassa Aleksandr Rubtsov kirjoittaa otsikolla Rautainen heikkous. Hän muistuttaa, miten vakavasti sairas yhteiskunta yrittää taas pelata muskeleiden voimalla.

        Nykymaailmassa kykyä pelotella ei kuitenkaan enää pidetä vahvuuden tai suuruuden merkkinä vaan asia on pikemminkin päinvastoin.


      • Alkaa käymään kateeksi heitä jolla ei ole neukkula naapurinaan...


    • ValehtelunAmmatti
    • Iskuri

      Krimilla juhlitaan Suurta Voiton Päivää.
      In Crimea today
      http://www.youtube.com/watch?v=KWjSzxUacWQ

      Russia: Hundreds honour WWII victory at Crimea ceremony
      Hundreds of Sevastopol residents gathered at Nakhimov square on Tuesday, to continue the week-long celebration for the anniversary of the referendum in Crime...

      • sappiass

        Kumpaa siellä nyt juhlitaan? Krimin valloitusta Ukrainalta vai II Maailmansodan voittoa? Vai eivätkö ryssät enää erota niitä toisistaan?


      • TietäjäVillle

        puuaahaaa...ryssä on niin rehellinen

        Valtiollinen Rossiya 24 -tv-kanava kertoi perjantaina kuinka hienosti Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Kirgisia presidentin Almazbek Atambajevin tapaaminen oli mennyt. Jutussa oli kuitenkin yksi pieni ongelma: tapaaminen on sovittu vasta maanantaiksi, siis kaksi kolme päivää myöhemmäksi ajankohdaksi kuin uutisen julkaisuajankohta.


    • iskuri

      Terroristit kuolee ja krimi palautuu...tosin ryöstettynä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      148
      2597
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      179
      1548
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      1403
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      113
      1330
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1197
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1122
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      41
      1108
    8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1085
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1077
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      73
      986
    Aihe