perustelemattomat väitteet

digedag

Selvästi perussuomalaistyyliset viestit tokaisevat jotain mutta eivät kykene perustelemaan väitteitään.
Halla-aho mystisoi pitkään rahan syntymistä rahasta ja näin kielsi tavaratuotannon tarpeettomana. Järjetön veikko.
Nyt on ollut useita aloituksia suomenruotsalaisia vastaan, että he eivät olisi kelvollisia Suomen kansalaisia. Nämäkin väitteet heittoina.

Perussuomalaisten omalla palstalla he itse ovat samantyylisiä. Väitetään jotain mutta mitään fakatietoa ei löydy. Tämä yleisenä. Joissakin viesteissä sentään on asiaa.
Onko persuihin ajatunut sellainen väestönosa, jolle tieto ei merkitse mitään.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paha_ohjelma

      Halla-aho on mielenkiintoinen yhden asian liikkeen poikkeus.
      Maailmassa on monia kansalaisia, jotka ovat perehtyneet tiettyyn asiaryhmään ja jakavat ihmislle tietoa. Mitä tekee Halla-aho?

      Hän on perehtynyt vain maahamuuton estämiseen. Sisarliikkeet muissa maissa toimivat vastaavasti. Ne toimivat lähtökohtisesti toisiaan vastaan. Halla-aho edustaa maahanmuuton vastaisuudessa natsilaista rotuoppilinjaa ja se on tullut "äänestäjän viesteissä ja JH:n blogeissa esiin. Halla-aho edustaa opissaan susi-vuohi ihmiskuntaa. Me (valkoinen rotu ja kristityt) hyvät ja muut pahikset.
      Tällaisia oppeja ei edes sananvapaus saisi sallia. Natsioppi johti ihmiskunnan valtaviin kärsimyksiin eikä sitä saisi enää toistaa.

      Halla-aho on taitava. Hän sai rasisminatsioppinsa kokonaisen puolueen Perussuomalaisen puolueen ohjelmaksi. Demokraattisille voimille Halla-ahon ohjelman ihmisyyden vastaisuuden paljastaminen on ensiarvoisen tärkeä. Tietty osa nuorisoa on haksahtanut tohtorin kelkkaan ja ne olisi saatava takaisin tukemaan ihmisarvoa.

    • fgttsw

      Aloitus peilaa asiaa.

    • RuotsitusHurrit

      No mutta hurrikommari mitä siinä uliset saatananloinen

    • EliitinValtaaKorruptio

      Vaaliaiheeksi korruptionvaltaeliitti on suomenruotsalaista valtaa

      Veronkiertosäätiöt on korruption takaajina politiikassa jolla valtaeliitti jyrää kansanvallan.

      Korruptio sopisi myös yhdeksi vaaliaiheeksi koska se rehottaa aivan edessämme ja koskee myös mediaamme joka on rahoituksilla saatu kielipuolueen alaiseksi korruption levitykseen. Muilla pienpuolueilla ei ole juurikaan mitään mahdollisuuksia nousta eduskuntaan koska vaalirahoitusta ei ole käytettävissä, kun rikkaat säätiöt ovat suomenruotsalaisilla.

      Nuo säätiöt ovat jakamassa vaalirahoituksia niille puolueille jotka kannattavat epädemokraattista linjaa eikä näin kansalla ole valtaa muuhun kuin äänestämiseen.sta

      On huomioitava sekin että säätiövarallisuus on kerätty kansalta mutta se käytetään vain pienelle osalle kansasta eli valtaeliitille.

    • porvarienveronkierto

      "vaaliaiheeksi korruptionvaltaeliitti on suomenruotsalaista valtaa..."

      Puoluesäätiöt ovat luonnollisesti kyseenalaisia. Osittain ne niiden suojissa kiertävät verojakin. Määrä on kuiteski mitätön kapitalistien miljardiluokan veronkiertoon verokeitaissa.
      RKP:n säätiöt eivät edusta suomenruotsalaisten työläisten valtaa. RKP:n säätiöillä puolustetaan tällä hetkellä Suomen liittämistä natoon ja RKP edustaa parasta aikaa natokapitalismia yhdessä Prussuomalaisten kanssa.
      Jokaisella suurella porvaripuolueella on omat säätiönsä. Perussuomalaiset oppivat valtaeliittiin pyrkivänä porvaripuolueena hyvin nopeasti säätiötekniikan. Sieltä varoja jaetaan natomyönteisille ehdokkaille sekä halla-ahon ussnatsisiivelle. Soini sekä Halla-aho pitävät elämäntehtävänään tuhota maastamme marxilaisuus. Eivät tosin onnistu kun viisaammatkaan eivät ole onnistuneet.

      Aloitus otti hyvän pointin. Porvaripuolueiden säätiöt Perussuomalaiset mukaanlukien tulisi nostaa näkösälle. Halla-ahon uusnatsismia vastaan käytävää taistelua ei saa unohtaa.

    • näi_non

      Suomenruotsalainen tai kantasuomamalainen valta on typerähkö väite. Se ei kerro taloudesta mitään.
      Maassa on joko kapitalistien valta tai työväenluokan valta ja asia on selvä. Molemmissa leireissä on monietnistä väkeä ja toimivat omiensa puolesta. Työläisen tehtävä ei ole sortaa toisen kansallisuuden tai kieliryhmän työläistä.

    • tsirtt

      Toisessa aloituksessa persu väittää, että ruotsin kansalaiset saavat äänestää Suomen vaaleissa.
      Kaduilla ei perustelematta liiku seuraava hokema. "Tolloja nuo persut".

    • persuonpopulismi

      Perussuomalaiset pyrkivät todella mollaamaan suomenruotsalaisia. Mollaus tapahtuu tosin epäolennaisessa.
      Persupuolue on erittäin tyytyväinen RKP natokiimaiseen linjaan- Siltikin vaikka natosuunatus on Suomelle tuhon tie-

    • RKPrasistinenPuolue

      Kommarit mitä mieltä RKP:n Haglundista, sotaministeristä hän hommaa Suomea Natoon oikein työkseen ja lisäksi on sotakiihkoinen että Suomen pitäisi varustautua hyökkäyssotaan eikä vain puolustamaan? Siinä teillä kommarit on sitä ruotsalaisuutta jota ihannoitte senkin hurahtaneet.

    • törkypersut

      Persutollot ja SVL:n (uusnatsipuolue) väki syöttävät urakalla suomenruotsalaisten syyllisyyttä olemassaoloonsa. Sanaakaan ei tule naton vaarallisuudesta isänmaalle. Rikkaiden veronkierrosta ei puhuta. Lietsotaan kansallisuusvihaa sinne ja tänne.
      Oudoksuttaa että missä marxilaisuuden kritiikki. Minne se unohtui! Marxilaisuus näet ei hyväksy etniosten ryhmien sortamista eikä edes niiden ala-arvoista parjaamista. Marxilaisuus on humaani oppi ihmisoikeuksista. Maan pienimmilläkin on oikeus olemassaoloonsa.

      • Olette te tyhmiä jos kuvittelette noiden aiheiden "persutollot" ja "rikkaiden veronkierto" jotain ratkaisevan. Olette niin metsässä kuin sinne eksymään pystyy!

        Persut ovat ihan samanlaisia ihmisiä kuin muutkin fiksuineen ja tolloineen mutta sen sijaan teistä komuloisista niitä fiksuja ei tahdo löytyä sillä fiksu haluaisi lisää kannatusta ja alkaisi miettimään miksi komuihin ei luoteta mutta vaikkapa juuri persuihin luottaa varsin suuri osa väestöä. Siinä olisi komuloisille varsin hyvä aihe keskusteluun, mitä pitää tehdä jotta kansa alkaisi taas luottaa?? Hyvänä vinkkinä antaisin yhden pointin, heittäkää kommunismi alas vessasta ja tulkaa vapaiden ihmisten joukkoon!

        Tuo toinen aihe eli rikkaiden veronkierto on sinänsä pahasta jos se on laitonta mutta verosuunnitteluhan on laillista ja jopa suotavaa yritysten toimeentulon kannalta kun kustannusrakenne muutoinkin on meillä varsin raskas. Kun meillä on velkaa ulos valtion osalta noin 100 miljardia niin ei siinä mikään veronkierto mitään ratkaise vaan koko talouspolitiikka on saatava kestävälle uralle. Se tarkoittaa jotta jokaisen on otettava siitä vastuu ja lakattava jatkuvasti ruinaamasta lisää avustuksia. Annetaan avustukset sairaille ja vajaa kykyisille mutta terveet miehet ja naiset (kumpi tahansa ensin) kuuluvat työhön ja jos ei palkkatyötä löydy niin vapaaehtoistyötä on tarjolla monellekin järjestöllä sekä ainahan fiksu keksii mitä voisi tehdä ja vaikka siitä laskuttaakin. Ei siihen aina mitään palkan maksajaa tarvita!

        Töihin kaikki laiskurit, jos muuta ette keksi niin menkää haravoimaan puistoja tai vanhainkotiin kysymään olisiko vanhuksia ulkoilutettavaksi!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1163
    Aihe