Te eksytte - miksi?

0hrtu9

Te eksytte – koska... miksi?

”Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa,” Matt 22:29

Jeesuksen ennustama ja apostoli Paavalin ilmoittama ”väkevä eksytys” onnistuu siksi, että valitettavan moni uskova ei ole nähnyt vaivaa opiskella Raamattua. Rukoilla. Oppia tuntemaan Jumalan voimaa. Aitoa sellaista.

Valitettavan monet ovat ”juosseet” sinne ja tänne eri puhujien, profeetoiden (?) ja opettajien perässä. He ovat istuneet tv:n ääressä, saastuttaneet ja turmelleet hengelliset herkät ja terveet aistit, ovat kritiikittä ”syöneet” mitä Jeesuksen nimessä on tarjottu...

Mutta se ”immuniteetti” joka kasvaa ja vahvistuu siitä, että OPPII tuntemaan Jumalan. Sanaa lukemalla, rukoilemalla, hiljentymällä. Tekemällä pesäeron epäpyhistä asioista, pyhittymällä? SE on laiminlyöty. Ja sillä on seuraukset: Ei ole tervettä arvostelukykyä! Kaikki on yhtä sillisalaattia!

Kuin tyhmät neitseet: Antakaa meille öljyänne, lamppumme sammuvat!

Kun se eksytys, josta UT kirjoittaa monessa kohden ( Jeesus ensin) on läsnä, eksytyksen vangeiksi joutuvat ne, jotka ovat laiminlyöneet Terveen Ravinnon, Terveen ja Puhtaan hengen asian. He eivät tunne; eivät tunnista. Heillä on vain sekavaa kaaosta sisimmässä. Ja siksi per-keleen eksytys saa heidät vangiksi.

Jumalaa ei voi syyttää, ei ihmisiä. Jos he olisivat lukeneet Raamattua, olisivat totelleet Jeesusta, ja lakanneet ”juoksemasta ihmeiden” ja itsensä ”voidelluksi nimittävien profeettojen” perässä, he olisivat säästyneet. Mutta kun ”muotia” on ollut 20-30 vuotta, että pitää mennä sinne ja tänne, kun kuuluisat gurut saarnaavat, parantava, jakavat ”voitelua!, niin? Enemmän on toteltu ihmisiä.

Te eksytte. Kun valhevoimien vallassa teille sanotaan: Massiivinen parantumisvoitelu tulee, Helsinkiin! - te juoksette, luulette että Herra on sen takana. Mutta ei ole.

Saatte mennä, Jumala antaa AINA vapauden valita. Hän ei pakota edes taivaaseen, kuinka muutkaan? Te saatte mennä. Mutta valinta ja vastuu seurauksista on kuin siamilaiset kaksoset.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakastetaantotuutta

      Jeesus on antanut kehoituksen huolehtia orvoista, vanhuksista, sairaista, vaivaisista ja vammaisista. Niiden on huolehdittava heistä, jotka omistavat maan, jossa he asuvat. Ne, jotka synnyttivät pelon, saavat itse kokea sitä ja ne, jotka käyttivät väärin valtaa, joutuvat menettämään sen. Ne, joilla on korkea arvo naamionaan. Jotka ovat elämässään nöyriä korotetaan heille kuuluvaan asemaan.

    • näkymätön-ninni

      Hyvin kirjoitit ja tärkeää asiaa tähän aikaan.

      Kun ei tarvittaisi muuta kuin ottaa Raamattu kätösiin ja pyytää Herralta Jeesukselta Kristukselta ymmärrystä ja viisautta Sanan lukemiseen... Mutta ei niin ei, se on liian yksinkertaista!!!

      " Enemmän on toteltu ihmisiä."

    • onhyvää
      • Kritik-

        Ei kukaan jaksa lukea noin pientä tekstiä, Silmät väsyy -


    • tunneeksytys

      Koska Raamattu ei raukene tyhjiin, ja koska Herramme Jeesuksen ennalta ilmoittamat asiat käyvät toteen, niin ei pidä ihmetellä, että EKSYTYKSEN asia suorastaan jytisee! Kaikilla tunnusteoilla, ja ihmeillä! Mutta? Keskipiste ei ole JEESUS, vaan profeetat itse, heidän valhenäkynsä, profetiat, jne.

    • tunne-eksytys

      Aloitus on selvää Raamatun opetusta.

      • leavalk

        Niin Raamattu, Jeesuksen ilmoitukset toteutuvat. Mutta surullista se on, että moni kadottaa sielunsa, taivasosuutensa...


    • Minä myös komppaan aloittajaa: Jaakob 1:22 Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.

    • 0ykrtr

      joo. kukahan täällä vois näyttää mallia??

    • näi-meit-sitte

      nonni! ny tähä o vedetty jo eviksetki! kyl Leevi setä tiesi!
      kaike huipuks koko evankeliumeista ei edes oo minkäälaista varmaa tietoa, nii ajankohdasta (suurimpiirtein), kirjoittajista, kun muutenkaa sisällöstä. huippua!

    • 9urt44

      ei ota selkoa

    • serafiiina

      Niin hyvä aloitus. Amen amen tälle. Totuus löytyy Raamatusta.

    • Westsider_

      "Totuus löytyy Raamatusta" Se on totta, mutta kun sen sanoma ei avaudu kaikkien ymmärrykselle. Jos ei avaudu oikein, niin se menee "yli hilseen".
      Vain Pyhästä Hengestä uudestisyntynyt Jumalan lapsi, jolla on Hengen sinetti lunastuksen päivää varten, voi ymmärtää Raamatun monia vertauksin kirjoitettuja opetuksia, jotka eivät avaudu, vain kirjaimen tuntevalle. "Kirjain kuolettaa, vain Henki tekee eläväksi" Jumalan suurimmat salaisuudet koskevat hänen seurakuntaansa. erikoisesti sen vaiheita, lopunajassa, juuri ennen sen ylösottoa. siksi siitä on pilvin pimein olema
      ssa erilaisia oppeja ja opetuksia, muka raamatun mukaisia. Ne ei vain avautu ymmärrykselle. "Että he näkisivät, että he kuulisivat, eivätkä käsittäisi. sanoo Raamattu.

      • serafiiina

        Aamen tällekin. Näinhän se on, en vain jaksanut kirjoittaa kun se oli jo tuolla aiemmin mainittu. Mutta hyvä kun otit taas asian esille. :) Pyhä Henki avaa Raamattua, ja pitää olla uudestisyntynyt aidosti että sen ymmärtää.


      • Westsider_

        Esimerkiksi Ilm. 11, Useimmat näkee siinä vain Jerusalemin ja kaksi säkkipukuista ukkelia ja koittaa keksiä niille nimiä. vaikka ne ovat vain vertaus seurakunnasta.


    • Elkäälukekoraamattua

      Ei saa missään nimessä yrittää lukea Raamattua itse!!! Kyllä se on niin, että netin luotettavan tuntuisten profeettojen sana on se mihin pitää kaikessa luottaa. Jeesus ja Jumala itse puhuvat heille joten heidän sanansa on ehdoton laki. Muistakaa myös, että nämä nettiprofeetat istuvat Jeesuksen valtaistuimella tuomitsemassa väärin ajatelleet helvetin iankaikkiseen kidutusrangaistukseen.

    • Westsider-

      En ole sanonut noin, kyllä jokaisen tulisi lukea itse Raamattua rukoillen Pyhän Hengen ohjausta , että oikein ymmärtäisi lukemansa. ilman netti profettoja.

    • Tämä sinun aloitus on lupaava. Nyt vain pitäsi laittaa jatko-osa ja kertoa se totuus lukuisten, jo julkaistujen eksytysten sijaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      428
      9347
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2446
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      44
      1855
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1659
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      89
      1428
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1349
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      366
      1240
    8. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      141
      1179
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      19
      1139
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1042
    Aihe