Kuvaile perussuomalainen

Osaatko.vastata

Jos sinua pyydettäisiin kuvailemaan millainen on tyypillinen perussuomalainen niin miten häntä luonnehtisit? Ikä, sukupuoli, koulutus, ammatti, perhesuhteet, harrastukset jne.

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kansahaluaa

      Perussuomalainen on oikeudenmukainen, rehellinen, työtä tekevä ihminen. Jokainen suomen kansalainen tietää tämän. Seuraavissa vaaleissa se tulee selväksi, ilman erityistä kuvailua!

    • erottuvat

      Sosiaalisten tukien hyväksikäyttäjä, vaikkei ole niiden myöntämisperusteiden ehtoja täyttävä.Laiska,epäsiisti ulkoinenolemus.

    • kylläontodettunäin

      50 mies, epäsiisti, ylipainoinen, eronnut (tai vanhapoika). Katkera naisille (petetty tai jätetty?). Inhoaa feministejä, vasemmistolaisia, vihreitä ja antaa sen kyllä kuulua puheissaan. Puhuu mielellään kuinka ei voi käsittää homoja. Makkara ja olut maistuu. Salaatit on pupujen ruokaa ja kasvissyönti per*siesta. Isänmaasta kova puhumaan ja siitä, että Suomesta kaikki ulkomaalaiset ulos. Kateellinen tyuökaverille, naapurille ja kaikille joilla on jotain enemmän kuin itse persulla. Niin, ja kai jo mainitsin epäsiistin olemuksen, pesupäivä ja vaatteiden vaihto vissiin lauantaisin, kun on suomalaisten saunapäivä.

      • johan_on_mielipide

        Tuossapa rasistisen viherpunikin näkemys. Sama tyyppi on olevinaan fiksu, suvaitsevainen, monikulttuurinen, antirasistinen, elämänmyönteinen ja tasa-arvoa kannattava demokraatti. Mutta kun oikein peiliin katsoo, niin sieltä tuijottaa yksioikoinen, säälittävä töitä välttelevä luuseri, jolle on mieltäkohottava hetki, kun saa mollata noin 20% suomalaisista, vaikka mitään logiikkaa ja perusteita ei ole olemassa. Näin kirjoitti hyvää ansaittua työeläkettä nauttiva 40 vuotta onnellisessa aviossa elänyt aviomies, kolmen lapsen isä ja neljän lapsenlapsen isoisä. Väittäisin olevani ikäluokassani aika tyypillinen perussuomalainen.


      • Tässä.kuvaus

        kylläontodettunäin, juuri noin minäkin kuvailisin persua. Katkera, kaunainen, kateellinen. Itse ei ole elämässään tehnyt vääriä valintoja vaan kaikki muiden vika. Surkea, itsesäälissä rypevä juoppo.

        Yli 80% suomalaisista ei äänestä persuja ja suurin osa on sitä mieltä ettei voisi koskaan edes äänestää. Persut ovat Suomen halveksituin puolue eikä syyttä. Sitä niittää mitä on kylvänyt.


      • lammaslauma

        Taitaa kirjoittajalla itsellään olla näitä piirteitä täynnä mitä muista löytää,yleistäminen on typerää ja lapsellista,kuten oli tämä ketjukin.

        Oli vain pakko avautua kun persuille vittuillaan joka hetki,toivottavasti vaaleissa saatte arvostelijat ansionne mukaan,ei mulla muuta.


    • KukkahatutKunniaan

      Persu on köyhä tai pienituloinen, ylipainoinen, tupakoiva, alkoholia runsaasti käyttävä, ennakkoluuloinen ja stereotypioita suosiva heikosti koulutettu mies. Syyttää maahanmuuttajia monenlaisissa kysymyksissä. Syytti aiemmin romaneja mutta somalit ja muut "mutiaiset ja ählämit" on tulleet tilalle.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Ammatti: sijoittaminen (ei voi koskaan olla harrastus, liian vaativa), harrastus: eläminen, työ

      ON VÄÄRIN LUULLA, ETTÄ VAIN ISLAMINVIHREÄT JA KREMLINPUNAISET KUUSEVAT SUOMALAISEN TASKUUN, SITÄ TEKEE MYÖS KOKOOMUKSEN NYKYJOHTO

      Röyhkeä Jan Vapaavuori huijasi veronmaksajia ja sijoittajia kommunistimaisesti myymällä Talvivaaran pääomasijoittajille, toisin sanoen porukalle, joka ei tiedä mitään kaivostoiminnasta mutta haluaa viedä rusinat eli rahat pullasta eli Suomesta ja jättää jätteet ja ympäristöongelmat kansan maksettavaksi

      http://www.talouselama.fi/uutiset/olkapailla ministerin kenganjalkia nain petettiin piensijoittajat/a2297131
      ”Piensijoittaja tiedostaa, että sijoittamalla pörssiyhtiöön, sijoituksensa voi menettää kokonaan. Mutta ei niin, että valtio leikkaa piensijoittajan pois kuvioista ja jatkaa toimintaa toisen, uuden sijoittajan kanssa”, sanoo Östermark viitaten Talvivaara Sotkamon ostajaan, brittiyhtiö Audley Capital Advisorsiin. Audleyn johtaman konsortion on määrä ostaa 85 prosenttia kaivostoimintaa harjoittavasta Talvivaara Sotkamosta. Valtio on mukana 15 prosentin osuudella erityisyhtiönsä Terrafamen kautta. Östermark kritisoi erityisesti sitä, etteivät valtio ja elinkeinoministeri Jan Vapaavuori kysyneet nykyisiltä omistajilta, olisivatko he halukkaita sijoittamaan yhtiöön lisää rahaa.


      AIKANAAN TIIMARI MYYTIIN PÄÄOMASIJOITTAJILLE JA PATRUUNAN JA ISÄNMAALLISEN PATRIOOTIN SULKASEN IDEA AJETTIIN KONKURSSIIN
      http://www.iltalehti.fi/talous/2013091817505150_ta.shtml
      - Olisin halunnut esitellä Tiimaria ylpeänä lapsenlapsille ja sanoa, että pappa on tämänkin perustanut. Nyt on ennemminkin hävettänyt, Sulkanen lataa. Sulkanen lähti ovet paukkuen Tiimarin hallituksesta heinäkuussa 2001. Sulkasen mukaan hän tarjosi silloin apuaan joulumyynnin pelastamiseksi, mutta apu ei Sulkasen mukaan kelvannut


      KULUTTAJANSUOJA pitää: takiaiset eli islaminvihreät, kremlinpunaiset ja kielirasistit eivät istu hallituksessa, jossa on Perussuomi http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1426122086857.html Neljä vuotta sitten oppositioon vaalivoitostaan ”jytkystä” huolimatta jääneet perussuomalaiset eivät kuitenkaan etukäteen halua sulkea ovea miltään vaihtoehdolta. Soini sanoo, ettei ”nyt varsinaisesti halua” RKP:tä hallitukseen ja yhteistyö vihreiden kanssa kävisi ”todella pitkin hampain”. – Kyllä näiden kahden puolueen ja vasemmistoliiton kanssa on vähiten yhteistä. Mutta se on parempi, että ei tässä nyt minään ylisatraappina esiinny, Soini sanoo.

      Soinin vitsi Arhinmäestä aiheutti naurunremakan http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1426665125455.html Soinilla oli puheenvuoro ja aiheena kehitysapu. Arhinmäki keskeytti Soinin pian toistamiseen muistuttamalla, että Soinilla, toisin kuin hänellä itsellään, ei ole ministerikokemusta. – Toisilla se on takana, toisilla edessä, Soini kuittasi ja sai aikaan aikaan päivän kovimmat naurut. Soini piikitteli ympäristöihmisiä, jotka käyvät kansainvälisissä kokouksissa ja lentävät sinne saastuttavilla lentokoneilla ja asuvat viiden tähden hotelleissa- – Ville (Niinistö), jos haluat vaikuttaa perussuomalaisten kantoihin, liity perussuomalaisiin. Vihreistä sitä ei tehdä, Soini letkautti.

    • 4021

      Kekkonen oli hyvä esimerkki perussuomalaisesta ja järkevästä politiikosta ja hänenlaistaan persoonaa kaivattaisiinkin nyt kipeästi tähän maahan ! .

      • Halla-ahon_äänestäjä

      • GooGoo
        Halla-ahon_äänestäjä kirjoitti:

        Mikäli Kekkonen, Paasikivi, Mannerheim ja Ryti olisivat elossa, he liittyisivät heti
        perussuomalaisiin
        Paavo "Huurre" Suomisen tapaan
        http://www.iltasanomat.fi/kuntavaalit/art-1288511549867.html

        Kyllä tämä perkeleen tollo Halla-ahon_äänestäjä saa pian karkoitettua kaiken järjenvalollisen äänestäjäkunnan persuista. Siellä sitten voivat leikkiä leijonariipuspoikien kanssa sankaria ja puhella rumia maahanmuutajista - kuten tuollaisten sivari-sankarien kuuluukin.


    • normipersuja

      Persu on suvaitsevainen, pitää kaikennäköisistä ja värisistä ihmisistä. Kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti ja ei pelkää työtä vaan tohtii nukkua työnsä ääressä. Viinaa normipersu ottaa ainoastaan kahdessa tapauksessa, jos itsellä on tai joku muu tarjoaa. Tämä sääntö on ehdoton.

      http://per-looks.tumblr.com

    • NettiMummeli

      Rehellinen, työtä pelkäämätön, isiensä perintöä vaaliva henkilö.

    • Hyvääporukkaa

      Ihan kuten nimikin sanoo, niin perussuomalainen tavallinen isänmaallinen ihminen kaikista ihmisryhmistä ehkäpä eniten duunari, pieni tai keskisuuri yrittäjä, alempi toimihenkilö, eläkeläinen, poliisi, kapiainen/sotilas. Ehkäpä siinä suurusjärjestyskin aika lähellä. Sitten on tietenkin myös työttömiä ja syrjäytyneitä aika paljon, koska mikään muu puolue ei heille tunnetusti huomiotaan anna kuin ennen vaaleja. Vähiten meillä on suhteellisesti rikoksiin syllistyneitä mamuja ja homot eivät myöskään suurin joukoin kannata puoluettamme.

      • ...vaikka joukossa niitäkin (homoja) on.


    • Onnellinenolivia

      Tyypilliset piirteet, eli epäsiisteys ja liikalihavuus on jo moneen kertaan sanottu. Mutta lisäisin näihin myös luonteenpiirteen, joka on kyylämäisyys ja pahansuopuus. Eikä ainoastaan maahanmuuttajia kohtaan, vaan myös kantasuomalaisia kohtaan. Ainainen valitus ja rutkutus, siitä tuntee persun.

    • Eräitä huomaamiani piirteitä:
      - Hermostuu helposti
      - Saattaa hyökätä kimppuun yllättäen ilman syytä
      - Ei kestä kritiikkiä
      - Ryyppää viikolla
      - Polttaa sisällä
      - Uhkaa väkivallalla, jos ei äänestä persuja
      - Juo kaupan halvinta olutta

    • Armoton_totuus

      Huonosti koulutettu ennakkoluuloinen rasisti joka vihaa homoja, suomenruotsalaisia, muslimeja, mustia, arabeja, feministejä, herroja, sossuja, vihreitä, vihalista on loputon. Ylipäätään kaikki muita jotka kehtaavat olla eri mieltä hänen kanssaan. Viinalle perso öykkäri jolla on joukossa suuret puheet mutta yksin on pelkuri ja raukka. Amerikan syvässä etelässä tuollaisesta porukasta käytetään nimeä "white trash" ja se kuvaa hyvin tuota sakkia.

    • 4021

      Kokoomuksen rodunjalostusopin kannattajat ovat taas vauhdissa ! . Jalostustyö jäi heillä pahasti kesken kun saksa hävisikin viime sodan . Nyt he näkevät taas mahdollisuutensa jatkaa siitä mihin silloin jäivät mutta nyt on esimerkiksi otettu aito amerikkalainen elämäntapa sekä elämänasenne . Perussuomalaisen tuntee parhaiten isänmaallisuudestaan ja siitä että isänmaa ei ole myytävänä ! .

      • Armoton_totuus

      • CooCooCoo
        Armoton_totuus kirjoitti:

        Tässä Amerikan persuja mielipuuhassaan. Kuvissa näkyy myös naispersuja. Jos Suomen persut saisivat päättää täälläkin olisi sama meininki kuin aikoinaan syvässä etelässä:
        http://atlantablackstar.com/2014/02/14/10-outrageous-reasons-black-people-were-lynched-in-america/

        Kaiholla muistelevat aikoja jolloin valkoinen mies sentään oli jotain ja häntä kunnioitettiin...

        Aika typerää kommentointia "Amerikan perussuomalaisia" ei oikein järkevän oloista tekstiä - mutta toisaalta, koskas antipersu sellaista olisi aikaiseksi saanut persuraivossaan.


      • Armoton_totuus
        CooCooCoo kirjoitti:

        Aika typerää kommentointia "Amerikan perussuomalaisia" ei oikein järkevän oloista tekstiä - mutta toisaalta, koskas antipersu sellaista olisi aikaiseksi saanut persuraivossaan.

        Ei tarvitse kuin lukea netistä persujen vuodatuksia niin kyllä he olisivat vääränvärisiä narun jatkoksi vetämässä jos vain se olisi mahdollista. Roskaväkeä, paskasakkia, samaa porukkaa mitä Amerikan persut menneinä aikoina.


      • KiinanPersu
        Armoton_totuus kirjoitti:

        Ei tarvitse kuin lukea netistä persujen vuodatuksia niin kyllä he olisivat vääränvärisiä narun jatkoksi vetämässä jos vain se olisi mahdollista. Roskaväkeä, paskasakkia, samaa porukkaa mitä Amerikan persut menneinä aikoina.

        Amerikan perussuomalainen, vain antipersulle uppoaa tuollainen ajatus.


      • Netistä.löytyvät

        Aivan oikea vertaus sillä persuissa on vahva rasistisiipi. Eivät toki ole enemmistö mutta ei heitä mitenkään kuriin olla laitettu, rauhassa saavat saastaansa levittää.


    • juoppo.persu.minäkin

      Itseäni kun peilistä katselen, niin näen vähän punoittavan, tukevoituneen, kaljuuntuvan keski-ikäisen äijän. Aivan vielä en ole päässyt turpoamaan timomaisiin mittoihin, mutta eihän sitä rivipersun sovikaan olla Johtajaa parempi, missään. Tiiä noista koulutuksista ja ammateista, persuna kun olen tällainen vapaa-aikahakuisempi ihminen. Äiteen luona asun, niin kuin meillä persuilla on tapana. Tykkään pukeutua leijonariipukseen, verikauhaan ja kiitos-1939-45-t-paitaan. Enempi vaatetus haittaisikin monipuolista harrastustoimintaani, johon kuuluu kemialliset kokeet vedellä, hiivalla ja sokerilla, karaoke, Soinista öyhöttäminen, ruuttamopoilu eikä vähiten karvaperseäijäin sosiaalinen yhdessäolo reippaan ylämäkityöntelyn merkeissä.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Sisäisesti toisiaan vihaava kansanryhmä ja niiden yksityistapaukset tappavat toisiaan yleisesti muka-pyhissä paikoissa moskeijoissa
      yli sata tapettu Jemenissä äsken

      ISIS claims credit for twin suicide attacks in Yemen that reportedly killed more than 100
      Published March 20, 2015
      ·FoxNews.com
      ISIS militants claimed credit for suicide bombings that medical sources on the ground said killed more than 100 and injured hundreds more in two mosques during midday prayers Friday in the Yemeni capital of Sanaa, as the nation continued its collapse into chaos, terror and death amid fighting between Islam’s two major sects.

      • Netistä.löytyvät

        Mitä mieltä olet Anders Bering Breivikistä, hänkin vihasi omaa kansanryhmäänsä ja piti Jussi Halla-ahoa suuressa arvossa.


      • vivajussi
        Netistä.löytyvät kirjoitti:

        Mitä mieltä olet Anders Bering Breivikistä, hänkin vihasi omaa kansanryhmäänsä ja piti Jussi Halla-ahoa suuressa arvossa.

        Breivik on mielipuoli täyshullu. Toteutti hulluutensa kammottavalla tavalla. Muistuttaa mielenmaisemaltaan muinaisia taistolaisia, jotka ihailivat massamegamurhaaja Stalinia. Yksikään ei tosin murhannut täällä joukkoa kokoomuksen nuoria. Mutta näiden mielenvikaisuus tuli ilmi hyvin murhanhimoisista kirjoituksista ja pamfleteista, joissa oli nimetyt teloitusmääräykset "kansanvihollisille" sitten kun punainen hirmuvalta toteutuisi Neuvostoliiton avulla. Halla-aho on isänmaallinen suomalainen ja vielä fiksu sellainen. Minkä hän sille voi, jos jotkut häiriintyneet kusipäät ymmärtävät hänet täysin väärin?


    • vanha-persu

      Odotan mielenkiinnolla ensi kesää kun Kreikan sotkuista alkaa tulla miljardi tappiot. Kun vielä meidän kestävyysvajeesta puhutaan 10 miljardia euroa. Niin kyllä tälläkin foorumilla vasemmisto ym yhteiskunnan varoilla loisivat alkavat tajuta, kun taas lapsilisiin ym asumistukiin tulee leikkauksia. Miettikää nyt vain tulevaisuutta mistä rääväsuut saatte särpimänne. Palataan asiaan..

      • Netistä.löytyvät

        Jos persut ovat silloin hallituksessa niin joutuvat joko kiltisti nielevät Kreikan kolmannen tukipaketin tai lähtevät hallituksesta, siinä vaihtoehdot. Jos EU on ja etenkin Saksa paketin hyväksyy ei Suomi lähde sitä kaatamaan. Soini ura ministerinä jää siis kovin lyhyeksi. Tai sitten joutuvat vaalilupauksensa rikkomaan.


    • Ei.euroakaan

      Ei perkele euroakaan enää Kreikalle!

    • halla-soini

      Mies, 45v, jolta on jäänyt koulut kesken ja joka tapaa sammua mopokerhon tiloihin stripparin kainaloon.

    • liiankiltti

      Tässä ketjussa on aika hyviä kuvauksia soiniuskovaisista kautta maan.

    • Kuukerin_Nelli

      Lyhyesti: Hanakka, punakka ja tanakka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      181
      4038
    2. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      375
      1800
    3. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      86
      1777
    4. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      49
      1557
    5. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      48
      1505
    6. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      205
      1245
    7. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      64
      1205
    8. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      151
      1087
    9. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1026
    10. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      148
      949
    Aihe