Maahanmuuttaja sanoo nyt :D

blablablaaaa

Suomen kehitysapua pitää leikata edes puolella.
Se tonen puoli eli 500mlj. on laitettava suomen ja suomalaisten hyvinvointiin. Suomessa on vajaa 1mlj köyhää. Lapset opiskelevat homekouluissa syövät surkeasti ja sairaat lapset makoilevat homesairaalassa, vahnukset kärsivät huonosta palvelusta ja ruuasta vanhainkodeissa.
Mielenterveyspotilaita on järkyttävän paljon.
Tiet ovat kohta neukkula tasoa.
Listaa vois jatkaa pitkään..

Hyvinvointivaltio(ko)?! jossa pitää kerätä erikseen rahaa lastensairaala varten?!
Raha ei poista köyhyyttä! Vaan se raha menee rikollisjengeille!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietoturvaa
      • ymmärrysho-älyäläjätä

        16.3.2015 23:34

        Käännetään asiat näin He puhuvat meistä VIHA RIKOKSENA

        He ovat RASISTEJA meitä kohtaan.

        Meillä on oikeus puolustaa oikeuksiamme.

        Pommi tikittää. tulilanka palaa. Kohta ollan niin kusessa, jos ei noita saada pysäytettyä.

        Suomen vastaanottokeskuksissa olleet ja olevat henkilöt ovat 80-90 prosenttisesti nuoria miehiä. Missä ovat hätää kärsivät naiset ja lapset?

        Ovatko nämä salskeat nuorukaiset terroristeja jotka ovat täällä saamassa hoitoa, lepäämässä ja keräämässä varoja järjestölleen?

        Kaikki jihadistit on pantava maahantulokieltoon. Sama pakolaisille jotka lomailevat kotimaassaan josta ovat paenneet. Tämä touhu on meidän kustantamaamme ja meidän härskiä hyväksikäyttämistämme.

        Samoin yli ymmärryksen menee ehdollinen tuomio terroristijärjestön rahallisesta tukemisesta. Jopa -hyväntekeväisyys- nimikkeellä he keräsivät Suomessa rahaa terroristeille. Tällä toiminnallaan he ovat osoittaneet, etteivät he sovellu yhteiskuntaamme.


    • rotu-realisti

      Koittakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää tosiasiat: Mitä Suomi tekee maahanmuuttajilla? Mitä Suomi tekee Somaleilla?

      Suomi tekee sen, että veroaste ja järjestyshäiriöt nousevat. Tämä tosiasia huomioon ottaen on hyvin vaikea käsittää vihreidenkin intohimoa ottaa tänne kaikki maailman "apua" tarvitsevat ihmiset.

      Todellisuudessa "apua" tarvitsevat ovat rahaa tarvitsevia pummeja, toisten rahaa tarvitsevia pummeja.

      Suomessa suomalaisten pitäisi avata silmät, kohta on myöhäistä. Ja kiihkottomasti ihan totta.

    • 345435

      Mutta pahempaa on tulossa jos Perussuomi ei ole hallituksessa

      EU SUUNNITTELEE TAAKANJAKOA, JOSSA RUOTSIN MASSIIVINEN MAMUTULVA (ei riitä asunnot, koulut, opettajat, terveydenhoito, eivät verorahat enää) SIIRRETÄÄN SUOMEEN HALLINNOLLISELLA MENETTELYLLÄ. Silloin on tärkeää, että Perussuomalaiset istuvat hallituksessa estämässä tämän.

      Tohtori Jussi Halla-aho on maahanmuuton asiantuntija ja istuu näiden asioiden kanssa täysipäiväisesti LIBE-valiokunnassa EU-parlamentissa (Civil Liberties, Justice and Home Affairs, European Parliament / Committees), Halla-aho kertoo suunnitellusta taakanjaosta, joka toisi massiivisesti uusia mamuja Suomeen http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html

      SUOMESSA VIIME HETKET VÄLTTÄÄ VIRHEET RUOTSIN MAAHANMUUTOSSA. Presidentti Obama lähetti edustajansa Ruotsiin tutkimaan juutalaisvaistaista liikehdintää, jonka Ruotsi on aiheuttanut muslimisaatiolla tuomalla maahan radikalisoituvia (MIELENKIINTOINEN TILANNE, YLE, JOKA YLEENSÄ KOPIOI LAISKANA RUOTSIN UUTISIA ON VAIENNUT TÄSTÄ TYYSTIN, KOSKA YLE, HESARI JNE. PYRKIVÄT VAIENTAMAAN MAMUTUSKESKUSTELUN SUOMESSA)

      Obaman lähettiläs Ira Forsman toteaa, että Ruotsissa juutalaisilla on todellinen vaara tällä hetkellä ja että Ruotsissa esim. muslimikaupungissa Malmössä on juutalaisviha suurtahttp://www.sydsvenskan.se/malmo/judehatet-annu-stort-i-malmo/

      Judehatet ännu stort i Malmö. USA-sändebudet mot antisemitism Ira Forman anser att politikerna tydligare måste tala om vem som står för judehatet i Malmö. – Vi måste vara uppriktiga: Det är en liten minoritet inom den muslimska gruppen som attackerar judar. Ira Forman kommer till Malmö i en tid när antisemitismen breder ut sig i Europa. Efter flera terrordåd känner även svenska judar att hotet mot dem blir allt mer påtagligt. Toulouse: en rabbin och tre barn dödas av en islamist. Paris: fyra judar dödas i en kosherbutik. Köpenhamn: En man dödas när en islamistisk terrorist slår till mot en tolvårig flickas bat mitzva-fest. I Malmö handlar det än så länge om "vardagstrakasserier": Vandalisering, klottrade hakkors och glåpord: "Judesvin".

      RUOTSIN TILANNE VÄLTETTÄVISSÄ

      Ruotsalainen kansankoti on viime vuosikymmenten aikana ottanut vastaan enemmän maahanmuuttajia kuin yksikään muu Pohjoismaa. Maahanmuuton vaikutusten arviointi on Ruotsissa ollut kuitenkin lähes mahdotonta. Suomen Perusta –ajatuspajan tilaamassa Kansankodin kuolinvuoteella -raportissa arvioidaan monikulttuurisen Ruotsin vaiettuja varjopuolia.

      https://www.suomenuutiset.fi/suomella-viime-hetket-valttaa-ruotsin-virheet-maahanmuutossa/ Suomi on maahanmuuton suhteen nyt siinä tilanteessa kuin Ruotsi parikymmentä vuotta sitten. Simon Elon kirjoittamassa Kansankodin kuolinvuoteella – raportissa pohditaan, mitä Ruotsissa on tehty ja mihin ongelmiin liberaali maahanmuuttopolitiikka voi pahimmillaan johtaa. http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/03/Kansankodin-kuolinvuoteella-pdf1.pdf

      Lue myös Simon Elolta, kuinka Ruotsin hyvinvointiunelma upposi mamutukseenhttps://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisuuden-vaikutukset-lansinaapurissa-kuinka-ruotsi-hautasi-hyvinvoinnin-unelman/ Uuden Ruotsin pääkaupunki. Malmön kaupunki on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki ja usealla mittapuulla esimerkki ruotsalaisen monikulttuurisuuspolitiikan epäonnistumisesta. Sydsvenskanissa toukokuussa 2013 julkaistun tutkimuksen mukaan viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana töitä tekemättömän tai opiskelemattoman väestön määrä on Malmön työikäisen väestön keskuudessa on noussut 13,9:stä yli 24:ään prosenttiin. Joka neljäs malmöläinen ei tee kaupungin silmin katsoen yhtään

    • rotu-realisti

      28.3.2015 18:01

      Brittilehti Daily Expressissä oli hyvä kirjoitus sharian leviämisestä länsimaissa:

      http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/566322/Leo-McKinstry-on-Sharia-law-Islamic-legal-code-in-Britain

      "Mikään ei kuvaa paremmin monikultturismin vaarallista, tuhoavaa vaikutusta kuin sharia-lain hiljainen leviäminen kautta yhteiskunnan.

      Kulttuurisen monimuotoisuuden kannattajat paapattavat suvaitsevaisuudesta ja tasa-arvosta, mutta todellisuudessa heidän vaatimuksensa islamilaisen lakijärjestelmän hyväksymisestä Britanniassa edistää suvaitsemattomuuden ja epätasa-arvoisuuden raaimpia muotoja.

      On irvokasta, että ns. liberaalit, omahyväisine edistysmielisine mielipiteineen, tukisivat oikeusjärjestelmää, joka institutionalisoi tehokkaasti vainon, naisvihan, sorron, homofobian ja barbarismin.

      Kaikkialla maailmassa missä sharia toimii, se tarkoittaa riemuvoittoa raakalaismaiselle taikauskolle yli inhimillisen oikeudenmukaisuuden, demokratian ja vapauden tilalle mullahien hallintoa."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 190
      2204
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2022
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      162
      1793
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      159
      1668
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      14
      1252
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1168
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1158
    Aihe